1619
Company of Heroes 2
-
donatus13 #379 Ne kezdjük itt is a ruszkizást. -
#378 Jó lesz, rakasd be / bannernak ha esetleg félreérthetö... / -
#377 Ja és sorry a 2 alkotótól hogy a képeit felhasználtam. -
#376 :P -
wednes #375 Ez nem is rossz. :)
Igazából az a "diplomatikus", ha mindkét oldal ábrázolva van. :) -
donatus13 #374 lehet még valahonnan bétát szerezni? -
#373 Nem is kéne vűlasztani a 2 kép közt, egyszerűen kompromisszumokkal mind2 képre voksolhatunk. :D
Én mind2-re 1-1+....:D
-
pikman #372 +1 -
antiqueA #371 Akkor ez sztem mehet bannerba. -
#370 Akkor beszállok én is de ruszkisat elvből nem csinálok...
-
#369 -
#368 Igazából a szélesség a fontos lehetőleg 780 legyen a magasság 330-350 körül. -
#367 Nem hát, nem akartam szólni. :D
780x350 legyen ha lehet, én régebben csináltam eget, arra próbáljátok meg ráméretezni:
-
#366 No, én feladom azt mondják nem jó a banner mérete. -
NovaTerra #365 Pedig épp ennek ellenkezője kezd kirajzolódni. Sok hatfős egység ugyanannyi hp-val emberenként, mint wm oldalon, de ott 3 fős a banda. Dupla sniper. gyors flame+ht kombó.
Igen a Sega megvette a Relicet és az általuk fejlesztett CoH jogokat. A grafikai motor is a Relic munkája. -
Fifo #364 A Sega-nak nincs sok köze a grafikához, egy kész játékot vettek meg. Viszont, hogy életben tartsák a COH1-et, átköltöztették a RO-t a Steamworks-re, csak steames verzió lesz május 7. után. Ez egy kicsit kigyomlált RO. A mentések helye: doku/my games/company of heroes relaunch/playback mappa. -
#363 A Moderátorok topikban linkelj egy képet, de a bannert úgy töltsd fel, hogy meg legyen szerveren a kép -
#362 Most hogy ezt megkaptam 3 példányban is megvan az első része. :D
Úgy vettem észre hogy mondom visszarakom kicsit amíg nem jön a 2.rész full, erre látom ezt a steam verzsönt. -
#361 Megvolt a sima, És gondolom THQ csődjéből átvette Seag.
és most nyomattak egy frisebb első részt.
Csak a mentéseit máshová teszi vagy nem tudom.
És ingyé megkaptam.
Azaz megkaptuk.
Amúgy télleg az első rész picit szebb élesebb, de itt a multi talán amiért kell a kompromisszum meg hát THQ nem Sega, valszeg ezért a grafika más. -
antiqueA #360 Ez mi? Hogy? Miért? -
#359 "Forbidden
You don't have permission to access /1171830348/coh2_sg_banner.jpg on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch Server at file.sg.hu Port 80" -
#358 A banner kihelyezése kapcsán szóltam a moderátoroknak. - antiqueA nevű user küldött egy bannert. -
antiqueA #357 Az ilyen nyomorék szarok miatt nem jut olyanoknak kulcs, akik valóban béta tesztelnének! -
Dzsabba #356 Nekem meg a német tűnik gyengének.Eddig szinte csak az oroszokkal tudtam nyerni.
Láttam,hogy pár embernek kellene béta kulcs itt van egy srác aki akár cserél is.
Nem tudom mennyire megbízható.Szóval csak saját felelősségre. -
#355 Igen én is némettel nyertem meccset. -
antiqueA #354 Kurva gyenge ez az orosz.... -
antiqueA #353 Képes voltál kicsillagozni egy 'j' betűt?! Minek?! -
#352 Még mindig nincs felesleges coh2 béta kulcsa senkinek? -
#351 Ez kurva*ó, betudtam regisztrálni az anthologymat steamre:) -
#350 Tudom, nem írtam CoH 2-őt, nincs ott 2-es a végén. :D -
#349 És ez az első részre vonatkozik, nem pedig a CoH2-re! -
#348 Közbe megvan:
- SEGA logo, not THQ
- no more log in needed, uses Steam account to play online
- All DLC included
- boot faster and load faster
- the same game as original CoH -
#347 Ti is kaptatok ilyet?
Company of Heroes (New Steam Version)
Miben más mint az origi? -
#346 Jah azok régiek. -
Mrsmith0321 #345 Olyanokkal nem találkoztam mert nem szokásom minden játékot megvenni. Betával csak a COD World at War toltam és tolom most is eredetiben. A COH-ból a sima megy az Opposing Fronts van meg. A COHO meg játszodtam egy darabig. Meg van egy Tomb Raiderem ami eredeti és kész.
-
#344 "Na ilyen játékkal még nem találkoztam. "
Olyannal nem játszottál amiben a beta miatt átvihetted a statodat vagy annak egy részét...ujjujj sok ilyen van. -
#343 Kamu, steames kód xxxxx-xxxxx-xxxxx .. -
Mrsmith0321 #342 Találtam egy oldalt ahol van egy kulcs generator de nem tudom h használjam fel:http://www.companyofheroes2beta.com/auth.html -
antiqueA #341 Kulcsért lehet jelentkezni a hivatalos oldalon vagy szorgalmasan figyelni a híresebb gamer oldalakat, ahol időközönként osztogatnak. -
Mrsmith0321 #340 Már két napja olvasom a hozzászólásokat de még egy linket ahol lehetne találni Beta kulcsot nem láttam vagy az modot h kell telepiteni... Szépen kérem világosítson fel vkit. Köszönöm előre!
P.S. A COHO a játékot kellett leszedni, itt steamen keresztül? Vh.