Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe

DarkSector
Igazából a szélesség a fontos lehetõleg 780 legyen a magasság 330-350 körül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem hát, nem akartam szólni. :D
780x350 legyen ha lehet, én régebben csináltam eget, arra próbáljátok meg ráméretezni:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
No, én feladom azt mondják nem jó a banner mérete.

Pedig épp ennek ellenkezõje kezd kirajzolódni. Sok hatfõs egység ugyanannyi hp-val emberenként, mint wm oldalon, de ott 3 fõs a banda. Dupla sniper. gyors flame+ht kombó.

Igen a Sega megvette a Relicet és az általuk fejlesztett CoH jogokat. A grafikai motor is a Relic munkája.
A Sega-nak nincs sok köze a grafikához, egy kész játékot vettek meg. Viszont, hogy életben tartsák a COH1-et, átköltöztették a RO-t a Steamworks-re, csak steames verzió lesz május 7. után. Ez egy kicsit kigyomlált RO. A mentések helye: doku/my games/company of heroes relaunch/playback mappa.
Prince23
A Moderátorok topikban linkelj egy képet, de a bannert úgy töltsd fel, hogy meg legyen szerveren a kép

DarkSector
Most hogy ezt megkaptam 3 példányban is megvan az elsõ része. :D
Úgy vettem észre hogy mondom visszarakom kicsit amíg nem jön a 2.rész full, erre látom ezt a steam verzsönt.

DarkSector
Megvolt a sima, És gondolom THQ csõdjébõl átvette Seag.
és most nyomattak egy frisebb elsõ részt.
Csak a mentéseit máshová teszi vagy nem tudom.
És ingyé megkaptam.

Azaz megkaptuk.

Amúgy télleg az elsõ rész picit szebb élesebb, de itt a multi talán amiért kell a kompromisszum meg hát THQ nem Sega, valszeg ezért a grafika más.

Ez mi? Hogy? Miért?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

DarkSector
"Forbidden

You don't have permission to access /1171830348/coh2_sg_banner.jpg on this server.

Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch Server at file.sg.hu Port 80"

Prince23
A banner kihelyezése kapcsán szóltam a moderátoroknak. - antiqueA nevû user küldött egy bannert.

Az ilyen nyomorék szarok miatt nem jut olyanoknak kulcs, akik valóban béta tesztelnének!

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Nekem meg a német tûnik gyengének.Eddig szinte csak az oroszokkal tudtam nyerni.

Láttam,hogy pár embernek kellene béta kulcs itt van egy srác aki akár cserél is.
Nem tudom mennyire megbízható.Szóval csak saját felelõsségre.

DarkSector
Igen én is némettel nyertem meccset.

Kurva gyenge ez az orosz.... <#szomoru2>

Képes voltál kicsillagozni egy 'j' betût?! Minek?! <#idiota>

Sheltem
Még mindig nincs felesleges coh2 béta kulcsa senkinek?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Serpa
Ez kurva*ó, betudtam regisztrálni az anthologymat steamre:)

DarkSector
Tudom, nem írtam CoH 2-õt, nincs ott 2-es a végén. :D

Hecker007
És ez az elsõ részre vonatkozik, nem pedig a CoH2-re!

DarkSector
Közbe megvan:

- SEGA logo, not THQ
- no more log in needed, uses Steam account to play online
- All DLC included
- boot faster and load faster
- the same game as original CoH

DarkSector
Ti is kaptatok ilyet?

Company of Heroes (New Steam Version)

Miben más mint az origi?

DarkSector
Jah azok régiek.

Olyanokkal nem találkoztam mert nem szokásom minden játékot megvenni. Betával csak a COD World at War toltam és tolom most is eredetiben. A COH-ból a sima megy az Opposing Fronts van meg. A COHO meg játszodtam egy darabig. Meg van egy Tomb Raiderem ami eredeti és kész.
DarkSector
"Na ilyen játékkal még nem találkoztam. "

Olyannal nem játszottál amiben a beta miatt átvihetted a statodat vagy annak egy részét...ujjujj sok ilyen van.

V43 1105
Kamu, steames kód xxxxx-xxxxx-xxxxx ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Találtam egy oldalt ahol van egy kulcs generator de nem tudom h használjam fel:http://www.companyofheroes2beta.com/auth.html
Kulcsért lehet jelentkezni a hivatalos oldalon vagy szorgalmasan figyelni a híresebb gamer oldalakat, ahol idõközönként osztogatnak.

Már két napja olvasom a hozzászólásokat de még egy linket ahol lehetne találni Beta kulcsot nem láttam vagy az modot h kell telepiteni... Szépen kérem világosítson fel vkit. Köszönöm elõre!

P.S. A COHO a játékot kellett leszedni, itt steamen keresztül? Vh.
Felraktam céges gépre is, megnézni, hogy wtf. Durva, hogy simábban fut, mint az otthonin, pedig itt évek óta nem volt win reinstall se, otthon pedig 2 hete.
céges: E6300 1.8ghz, hd4850, 4gbram
otthoni: E8400 3.0ghz, hd5750, 6gbram

s1lkforrent
Az egyik leggyorsabb videókártyával jól fut a játék? Nem mondod?<#bee1>

Az elõrendelés jelenleg egy pár küldetéses mini hadjáratot, egységskineket(álcafestést, azaz egyedi textúrákat) és két-két azonnal elérhetõ parancsnokot(egyedi képességfa, benne pár spéci egység) tartalmaz. _Elvileg_ a parancsnokokat késõbb mindenki kiválthatja ahogy halad a ranglétrán elõre, a Theatre of War(LOL, ennyi erõvel lehetett volna Sudden Strike, vagy Achtung Panzer is a neve<#idiota>) hadjárat viszont mindenképp fizetõs DLC lesz.

Elõfordulhat, hogy egyes skineket DLC-ben kell megvásárolni, viszont bizonyos, hogy lesznek simán játékkal feloldhatóak is.
Aki játszott a Dawn of War II: Retribution/W40K: Spacemarine-el annak ez nem újdonság, azoknál is volt egy valagnyi csak a kinézetet változtató fizetõs DLC.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Csak én érzem bõdületesen szarnak az orosz tank elhárítást? Egyszerûen nincs semmi, ami úgy igazán szedné a tankokat, ellenben a németekkel.

A másik, nem értem miért ilyen szûk szögben tüzel az orosz HMG. Egyzerûen használhatatlan így, legalábbis a némethez képest. Cserébe legalább lõne messzebbre, vagy 2x olyan gyorsan szedje fel és tegye le.

Na ilyen játékkal még nem találkoztam. Nova 331-es kommentjénél a pont. Nem tudom milyen játékokkal játszottál, amiben így volt, de biztos valami alsó kategóriás gagyi lehetett.

DarkSector
Bocs helyesbítek venni lehet, ha nem is kapsz mellé, de léteznek olyan single-multi cuccok amik csalásnak is felfoghatók.
Illetve sokszor játszol egy beta-val és a full-t már 246-os szinten indíthatod.

És az olyat is felejtsd el, mint tank négy helyet foglal és hasonlók!
Minden egység más. Például coh1-bõl m10 hatot foglalt, P4 nyolcat, kt tizenhatot, pedig mindegyik tank.

Ja és itt van az egységeknek fenntartási költsége. Amit bár átdolgoztak, de részben megmaradt a második részre is. Tehát minél több egységed van, annál több mp-be kerül fenntartani õket, azaz kevesebbet kapsz egy perc alatt.
Ez nem starcraft. Elsõ részben, ha foglaltál pontot, akkor emelkedett a limit, tehát nem fix volt.

100 meg bõven elég. Marha sokat játszottam a bétával. Már lv15 vagyok és még egyszer nem volt gond a limittel. Kizárt, hogy bárkinek gond legyen multiban. Mert kiegyenlített meccsen nem fogod elérni. Ha meg sokkal jobb vagy, mint az ellenfeled, akkor hamarabb lepörög a vp.
*lehet venni :)
Remélhetõleg kapnak majd valamilyen extra skint. Kb. ugyanaz, mint a sc2-ben az ultralisk skin. Hú, de faszán néz kis, de attól még pont ugyanaz az egység, mint a régi skines ultra.

Ezt írták is korábban, hogy skineket valószínû majdnem venni, aki akar. Ez kb. olyan, mint team fortress sapka. Semmi funkciója nincs, de veszik.

Egy rts onnantól nem rts, ha pénzért elõnyt lehet venni. Kizárt, hogy ezt ne tudják Relicék. Elég régóta rts szakmában vannak.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de jelenleg nekem úgy tûnik a német oldal sokkal erõsebb.

Ez egyáltalán nem igaz. Sehol se megy így. CE-sek, elõrendelõk, kaphatnak bonus cuccokat, de soha nem olyat, ami online elõnyökkel jár. És sztem most sem lesz így. Vmi félreértés lehet.

Serpa
Na harmadik nekifutásra sikerült legyaknom easyn az AI-t.
Élvezet nézni ahogy hóvihar esetében beleszaladnak az mgseim látókörébe, hehe :)

Én nem tudom, fórumon írják, hogy még easyn is sokkal fejletebb az AI, mint az elsõ részben, ez igaz?

DarkSector
na ottvan. :D
de lagg nem nekem szokott lenni hanem akikkel/akik ellen játszok. :D

V43 1105
HD7970, 1920x1080, minden a legmagasabb beállításon, sehol semmi lagg, szaggatás .. <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Serpa
Np.

Ignorálni kell az elõrendelõket :)

DarkSector
Ezért nem multizok. :D
Mindenhol ez megy.

DarkSector
Aha az kemény akkor, ráadásul a tied elvileg gyorsabb vga.

Sheltem
Coh2

Megütötte a szemem:

"További extra két multis parancsnok, melyekkel az online küzdelmeket lehet még teljesebbé tenni. Ezek közül egy a szovjet, egy a német hadsereget vezényli, utóbbi például nehéz páncélosokat és légicsapást kérhet, hogy így gyõzze le az ellenfelet."

Az elõrendelõknek multiplayerben elõnyük lesz ezekszerint? Ez elég unfair azzal aki késõbb fogja megvenni...Mit gondoltok ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hivatalos.

DarkSector
Mély elnézésedet.

Régen olvastam ez a hír pontosabban leírja:

"Változik a HD Radeonok driveres támogatása

A rémhírekkel ellentétben a Radeon HD 2000, 3000 és 4000 sorozathoz még sokáig lesz driver, de a támogatás elkülönül a fõ kódbázistól.

A napokban rémhírként terjedt az az információ, miszerint az AMD megszünteti a Radeon HD 2000, 3000 és 4000 sorozathoz tartozó szoftveres támogatást. A Phoronix adatai szerint augusztus után már nem lesz Catalyst meghajtó a DirectX 10-es és 10.1-es Radeonokhoz, de ez nem teljesen helytálló kijelentés. A vállalatot felkerestük a tényleges helyzettel kapcsolatban, így elsõ kézbõl kaptunk információt a változásokról.

Az AMD szóvivõje igazolta azt az állítást, hogy változik a HD Radeonok driveres támogatása, de a Radeon HD 2000, 3000 és 4000 sorozathoz sokáig érkeznek még meghajtóprogramok. A DirectX 11-es Radeonokhoz továbbra is havi szintû lesz a frissítés, azaz a Radeon HD 5000 szériás, vagy újabb termékek birtokosai semmi változást nem éreznek majd. A Radeon HD 2000-es, 3000-es és 4000-es termékcsalád támogatása viszont kikerül a fõ kódbázisból, de készül egy úgynevezett legacy kód, ami biztosítja a további támogatást a régebbi termékekre. A havi szintû frissítés persze három hónapos ciklusra redukálódik, vagyis egy évben négy driver lesz az elõbb említett DirectX 10-es és 10.1-es Radeonokhoz.

Az AMD szerint ennek a változásnak az az elõnye, hogy a régi termékekre jobban tudnak figyelni, így az úgynevezett legacy kódot tartalmazó driver csak a Radeon HD 2000-es, 3000-es és 4000-es termékcsalád felmerült problémáinak javítására koncentrál. Az AMD azt is elmondta, hogy a Windows 8-hoz is lesz támogatás az elõbbi szériákra, méghozzá legacy driver formájában.

A változás fõ szempontja egyébként pont a Windows 8 lehetett, ugyanis az új operációs rendszer új WDDM felületet is bevezet. Utóbbi 1.2-es verziója minimum DirectX 11-es hardvert követel, vagyis a régebbi termékek csak az 1.1-es felületet támogathatják, ami természetesen korlátozott képességekkel rendelkezik. Az eltérõ WDDM-ek támogatása technikailag ugyan megoldható egy meghajtóprogramon belül, de lényegesen egyszerûbb a fejlesztés és a tesztelés, ha az eltérõ modellek kezelése külön driverekkel valósul meg."