1619
Company of Heroes 2
![](\"http://downloads83.uw.hu/banners/images/banners/coh2_powa.jpg\")
-
Szabad tudni mennyit fizettél? -
TomDantes #618 Persze, gép rendben, béta is ment, ha gép ellen megyek csatát az is működik. Csak a kampánynál lép ki pár perc múlva. De ahogy néztem a fórumokat, másnak is van ilyen gondja, és nem hiszem hogy gépfüggő. Dolgozzanak a javításon. De ettől függetlenül ez trehány fos munka, tőlük így nem veszek többé semmit. És nem azért mert ideges vagyok, vagy mert nem tudok várni, nem erről van szó, csak ha bármiért fizetek, az legyen jó. -
Fifo #617 Nyugi már, Dantes. Béta tegnapelőttig ment frankón? Géped rendben van? -
TomDantes #616 Ha jól értelmezem
Akkor nem csak nekem van ezzel problémám ezek szerint. Fasza...remélem villám gyorsan dolgoznak valami patch-en. És ez a kiadónak-fejlesztőknek rohadt nagy égés. Kiadni így? Ezek után elvárnák hogy legközelebb vegyek tőlük bármit is? Mégha holnap jön is egy patch ami megoldja, akkor se. Épp azért volt béta tesztelés, hogy oldják meg ha valami gubanc lenne. Így...menjek a bús fenébe. -
TomDantes #615 Kösz majd megpróbálom, ha ez se, még akkor letörlöm az egészet, és töltse le a steam újra , meg ellenőrzöm a fájlokat. Hátha lesz valami értelme. -
Próba (steam):
http://steamcommunity.com/app/231430/discussions/0/864970485901590868/?l=hungarian -
antiqueA #613 Steamen 50 euro, de bárhol máshol veszed 8500-10000 ft között van. -
Mondjuk megpróbálhatnád, hogy ellenőrizteted a steamben a játék fájlait, lehet valamelyik fájl hibás és az szopat. -
TomDantes #611 Az a durva, hogy mentem egy custom csatát a gép ellen, és semmi baja, nem fagyott ki. A kampány nem működik. 5 percet se kilép, pár perc után. De fasza játék.Megőrülök rögtön. Miafaszomez? Hogy van ez, csak a kampány lép ki? Sima csatában nem? Miért mi a különbség? Vagy működik vagy nem, de pont a kampány nem? De kurvára elegem van már -
boholy #610 Nálam rendesen fut -
multi? mert most játszottam egy órát a kampányból, és nem fagyott ki egyszer sem. -
priluki #608 az kemény.. pff -
Euró jel az üzenődobozban látszik de az üzenetben nem... -
Mármint 50 -
50, ami nem reális érte. -
priluki #604 mennyi amugy az ára? -
TomDantes #603 Mi? Háromból háromszor fagy ki? Mi ez a szar? Vegyél eredeti játékot...persze fizess érte, és én fizetek mert becsületes vagyok nem szeretek letölteni. Erre ez van? Háromból háromszor indítom el, és pár perc után kilép? Se hibaleírás semmi, csak hopp...kilép. Megérte megvenni ez vitathatatlan. Utolsó eset volt, hogy ez a cég pénzt kapott tőlem. -
antiqueA #602 A release napok már csak ilyenek. Nyugi, jó lesz az. -
TomDantes #601 Ez remek. Nagyon jó a játék. 5 percet se lehet vele játszani és ki lép a faszba. Igazán jó. Még a az a szerencse hogy volt Open Beta amit kipróbáltam és az működött. Ebből én hülye ökör arra gondoltam, akkor ez azt jelenti, hogy a teljes játék is működni fog. De nem. És én ezért a rakás szarért fizettem. Bassznák meg magukat. Rakás kibaszott szar. Megérte, elvégre több ezer forintot kiadni olyanért ami 5 percig működik aztán szépen kifagy, azzal semmi gond nincs. -
Vincentcloud #600 Előbb campaign, aztán lan, majd a végén megvenni, és lehet menni multizni. -
antiqueA #599 Aki csak kampányolni akar, annak teljesen elég a virágbolti, szerintem is. De ha multizni akar az ember, akkor meg kell venni. Márpedig ennek a játéknak is, mint minden rts-nek, a multi a sava-borsa. -
Norexka889 #598 Nemsoká nem csak ott lehet!:D -
antiqueA #597 Aha, steamről, miután kifizetted. -
alonso83 #596 lehet tölteni valahonnan?
-
Gascan #595 10-15 ora.. nekem eddig az az erzesem h megeri megvenni..
kivancsi vagyok hogy a cdkeyhouseban amit vettem abban megvan-e .. 30eurert vettem.. elorendelve.. szoval elvileg meg kene lennie -
geristar #594 Szerintetek melyik fél az erősebb?
Az előrendelői verziót megéri megvenni? Milyen hosszú lehet az a pár plusz küldetés amit adnak hozzá? -
Company of Heroes 2 Developer Diary - Singleplayer Experience.
-
Kurfürst #592 Egyszer próbálj ki egy karambolt, amiben két busz neked megy. ;) -
Szerintem elég brutál az ahogy egy ócska T34 is ki tud ütni akármilyen nagyobb állatot, ágyústól meg néha motorral együtt. A legjobb amikor az elefant mellé lő és a t34 kinyírja. -
antiqueA #590 Igaz. Még azon agyalok, lehet úgy kell használni a ramminget, hogy hátulról megyek bele, hátha akkor jobban sérül. Vagy a sebzésen ez nem változtat? A disable a lényeg? -
Fifo #589 Mert úgy használd, hogy a T34 utolsó erejével menjen neki az ellennek, arra való. illetve egy magasabb rangú gép ilyen bénítása mindig megéri. Friss Elefánt vagy Tigris motorhibával és ágyú nélkül mennyit ér szerinted? -
antiqueA #588 Hát, pedig ez a ramming... már nem is használom, mert mindig jobban sérül a T34, mint bármelyik tank, aminek nekimegyek. -
Fifo #587 T70 nagyon gyors és azért AT nélküli Conscript nem igazán bántja, szintén tapos, de inkább pontos és gyors, ha lősz, állj meg, meghálálja. -
Fifo #586 Pedig tényleg feladata van mindegyiknek. T34 jó inf ellen, tessék a taposást mint rejtett funkciót használni...Vagy pl. jön a Tiger--ramming manouver--Tiger csak egy cica lett--nyugodtan dobálj rá AT granyót, vagy hozz egy ZiS-t a fák mögül, a támogatóitól szabadítsd meg inf-fel. Nem olyan gyenge az. -
antiqueA #585 Hát erre kéne még rájönnöm :) SU-k eddig jobban bejöttek. Ezek a T-k nagyon papírok. T34 sztem nagyon gyenguszra sikerült. -
Fifo #584 Mikor melyik. Illetve melyik fekszik neked jobban kézre: jobban forgatod a T-70-et, vagy inkább Zis-sel védekeznél? -
Company of Heroes 2 teszt -
antiqueA #582 Aki játszik oroszokkal: kinek mi a véleménye, tankovij komp vagy mechanized komp? Melyik lehet a hasznosabb? -
Gascan #581 akit erdekel cdkeyhouse.com ... en most vettem meg a cdkeyt 30EUR steamen lehet aktivalni -
Fifo #580 Biztos lesz még jövő hétig is (és utána is) változás az egyensúlyban, de OP mindig lesz. Ha összekerülsz egy OP ellenféllel. Aki jobban ismeri a Te lehetőségeidet, mint Te a sajátodat.