10203
  • Seth
    Engem majd az fog felháborítani, ha az igénytelen portolás miatt szapulni kezditek a játékot, hogy mijezaszar,pedig konzolon az egyik legjobb élményem volt az elmúlt években.
    Az irányításbeli gondoktól már előre félek, merthogy nem fogják szerintem rendesen megoldani, az tuti(nem véletlen a controller recommended szöveg) :D
  • Jaka923
    Miért, szerinted nem felháborító a dolog? Kijelentik, hogy nem értenek a PC-s fejlesztéshez, ezáltal szarul fog futni a játék, de azért kapkodják magukat, hogy augusztusban mindenképpen megjelenjen a játék, lesz amilyen lesz.
  • Csokis
    Én mondjuk azt nem értem, hogy a PC-s portolást, miért egy olyan software készítő cég kezébe adják, akinek nincs tapasztalata PC-s játékok írásában? Gondolom pénz miatt, de...
  • Seth
    Szerintem is zárjátok,mert csak a rinya meg a nyavajgás megy
  • Fpocok
    Zárható a topik akkor...
  • grebber
    Lehet direkt ezt is akarják megmutatják pc-re milyen heéz és szar portolni nem éri meg nekik.

Másoknak érdekel tökéletesen sikerül!
  • Jaka923
    "Uchiyama szerint az extra tartalom talán majd kárpótolja a vásárlókat."

Sokra mennek a felhasználók az extra tartalommal, ha az átlagos gépükön alig fog futni a játék. De legalább őszinték a dologgal kapcsolatban és nem akkor fogják pofán vágni a vásárlókat, amikor megjelenéskor a teljes áron megvett játék alig fog döcögni a gépükön 20 FPS-sel. Meglátásom szerint nem fog több játék elkészülni PC-re ettől a csapattól.
  • Was
    Én meg azt nem értem, hogy milyen konzolos kiadásokkal együtt készül el.
    Eddig nem azt mondták, hogy konzolra decemberre várható az extra anyag DLC formájában?
  • Shep
    Szerintem ilyen GTA IV szint várható, magyarul nem lesz gép amin élvezhetően fut, max a NASA-nál. Úgyhogy ez a játék még inkább a felejtős kategóriába szorul nálam.
  • grebber
    "A fejlesztő elmondta, különösebb optimalizálás nem várható, ahogy a frame-rate gondokat sem fogják orvosolni a PC-s verzió esetében."

"Uchiyama szerint az extra tartalom talán majd kárpótolja a vásárlókat."

Még ha perceknként meztelen nők ugranak elő és kényeztetik egymás órákig azt se kárpótól szerintem senkit hogy ha a játék bugos, akad mint a mocsok.
  • IMYke2.0.0.0
    Értem - akkor az én öreg gépem mégis kevés lesz neki...
  • Csokis
    Dark Souls: komoly gondok a PC-s verzióval?

"Nyíltan beszél a Dark Souls PC-s verzióját kalapáló From Software alkalmazottja, Daisuke Uchiyama arról, hogy milyen problémákat okoz számukra a PC-re való fejlesztés. Nem sok jóra lehet számítani.

"Őszintén szólva komoly gondjaink vannak, mert nem sok tapasztalatunk van a PC-re fejlesztéssel. Úgy gondoltuk nem lesz gond vele, de tévedtünk, jelenleg is dolgozunk" - kezdi a mentegetőzést a Eurogamernek Uchiyama. A fejlesztő elmondta, különösebb optimalizálás nem várható, ahogy a frame-rate gondokat sem fogják orvosolni a PC-s verzió esetében. Az elsődleges cél, hogy minél hamarabb elkészüljenek a munkálatokkal és augusztus végén a konzolos kiadásokkal együtt megjelenhessen a játék.

Uchiyama szerint az extra tartalom talán majd kárpótolja a vásárlókat."
  • wedge31
    Már vásároltam tölük párszor eddig még egyszer se volt bukta.
  • Prince23
    Megjelenéskor tegyél rá 1500 ft-ot :)

bukta
  • wedge31
    Innen.
  • jarlaxxe
    Ezt az árat honnan veszed?
  • wedge31
    8500 FT-ot simán megér...
  • Was
    Szép lesz a dobozos kiadás
  • Jaka923
    Ajaj, nekem HD4850-em van. Remélem, hogy azért el fog futni.
  • Seth
    4 GB volt az install méret konzolokon is, és ha igaz, hogy nem nagyon foglalkoztak a textúrák, hangok,egyebek fejlesztésével,akkor ekörül lesz PC-n is. Tartalom azért bőven van benne :D
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy kimaradt előle egy 1-es :)))
    A VGA hibádzik egyedül ezen gép esetében, az otthonin meg lesz a minimális követelmény is - fincsi.
  • jarlaxxe
    Ez tényleg kevésnek tünhet de remélhetöleg ezen nem mulik semmi.
  • wedge31
    Helyes a GFWL-t mellözni fogom és maradok a steam-nél.
    Ez a 4GB helyigény elég kevésnek tünik igy elsőre a mai játékok mellett.
  • gosumofo
    http://store.steampowered.com/app/211420/

New Content
    Dark Souls: Prepare to Die Edition will include an untold chapter in the world of Lordran where the player must stop the spread of darkness at all costs by facing and defeating the Dark Knight Artorias.

New Bosses – Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
    PVP Online Matchmaking System – Quick matching for co-op or PVP
    New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
    New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
    New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
    New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs

System Requirements
    Processor: 2.6 GHz Dual-Core
    Memory: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
    Hard Disk Space: 4 GB
    Video Card: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 or higher, NVIDIA GeForce 8800 GT or higher
    DirectXŸ: 9.0c
    Sound: Direct Sound Compatible
    Additional: Multiplayer requires microphone headset support
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, vadonatúj a trailer.
  • grebber
    Új trailer (Nem tudom valóban az-e nem nézek róla trailereket!)
  • IMYke2.0.0.0
    Fejlesztővel megtörtént riport után tudható már, hogy PC-n is erősen ajánlott a kontroller használata...
  • DarkSector
    Gold Edition....:D

y
  • Tinman #286
    Mi a.....???
    Elképesztő, atyaég... hát meg, hogy játszik ez a szerencsétlen? Ez nem a Diablo! Rushol, meg kapálózik és akkor csodálkozik, hogy nem megy? Pffff. Ez a barmot! Epic! :-DDDD
  • Tinman #285
    De izé vagy :-DDDD
  • Totti5
    Bár nem értek hozzá, de nem láttam a mélységet a demóban... attól hogy nehezebben halnak majd meg, még nem lesz élvezetesebb semmivel.
  • jarlaxxe
    Talán majd ez vissza hozza a hc gamereket.
  • Totti5
    Pontosabban gyenge lett. Az egy dolog hogy nyitottak, csak akiknek eddig nehéz volt azok kerülni fogják mert a kritikusok ( joggal ) a földbe döngölték, akik meg HCk azoknak egyszerűen használhatatlan lett, mert a lényeget ölték ki belőle. Egy látványos könnyű és repetetív h&s de semmi több nincs benne.
  • DarkSector
    Mazoistáknak sem ajánlott.
    Még könnyebb fokon sem.

Az acsik kimaxolása meg isteni erőt igényel, nem is tudom hogy létezik-e ember a földön aki megcsinálta....!!!
  • DarkSector
    :D
  • jarlaxxe
    Állitólag a legújabb rész már könnyebb lett ott is nyitottak a nagyobb tömegek felé.
  • jarlaxxe
    Legendásan nehéz.
  • wedge31
    Thx, és az olyan nehéz?
  • Shep
    Ninja Gaiden.
  • wedge31
    Buta kérdés mi az a NG?