10203
  • Totti5
    A szar mentés nyilvánvaló, így látatlanba ez az egyetlen ok ami miatt nem vagyok hajlandó kipróbálni sem.
  • DarkSector
    Az oké hogy a történéseket ebből nem lehet leszűrni, de amiket ír hogy mentési rendszer és hogy respawnolnak az enemy-k az elég gáz.
    Meg nekem első ránézésre még anno konzolon is feltűnt a béna pályatervezés.
  • Totti5
    Már a címből látom hogy ez az a barom, aki a Halo 3at fikázza egy másik videón és nem érti hogy mi miért történt, mert bevallottan nem játszott a Halo 2vel, így amit nem ért az szar:D:D

Mint írtam már máshol ezt az embert hivatalosan is eltiltanám a videojátékoktól. Teljesen alkalmatlan arra hogy bármit is véleményezzen.
  • DarkSector
    Mármint általánosságba beszéltem nem azt hogy itt szar, csak ha ugy nehéz egy játék hogy szar...:D

Amúgy ez a ReSpawn rendszer a legundorítóbb dolog a világon, ez mondjuk engem elijjeszt.
  • Seth
    de a harcrendszer nem béna, sőt. Persze nem billentyű+egér kombóval kell majd játszani :D
  • DarkSector
    Mondjuk megértem azért.
    Én is szeretem ha van kihívás, de ha maga a harcrendszer béna és azért nehéz, akkor egyetértek. Persze majd meglátjuk.
  • Seth
    Ez volt már ? Hasonló reakciókat várok majd :D
    Szerencsétlen srác látszólag még az első valódi pálya első szakaszán sem jutott túl,ebben biztos vagyok,akkor mutatott volna más helyszínt is. Ennyiből ismertetőt készíteni elég unfair

• DarkSector
    Devil May Cry 4
  • Totti5
    Nekem nem tetszik, de a Griff csata nagyon látványos volt.
  • jarlaxxe
    Nem tudom nekem a videók alapján nagyon bejövös de már töltöm is le a demót mindjárt kiderül.
  • wedge31
    Így tegyen igazságot az ember na nem baj megvárom a pc-és verziót...
  • Totti5
    Olyan a játék mint a videók alapján...
  • Seth
    Mindent ki lehet kapcsolni, minimapot, társak szövegeinek feliratozását, gombkiosztást. Ilyenkor a bal alsó(alsó közép inkább) részre berakja az életerőcsíkod és ennyi, más nem is látszik a hud-ból
    A játék meg ilyen nyúlfarknyi demóból még nemigazán tudja megmutatni hogy mi rejlik benne.Jelenleg a legvárósabb cucc nálam
  • Prince23
    "szerintem nagyon jó kis lövölde lett. "

Pont ez a gond sokaknál. de amúgy én szerettem a resi5-öt :)
  • wedge31
    Valószinüleg pont ez, hogy lövölde lett egy survival horror-ból.
  • MerlinW
    Resident Evil 3:) Számomra a 4-5 értékelhetetlen volt.
  • jarlaxxe
    Mi bajotok volt a resi5-tel? szerintem nagyon jó kis lövölde lett.
  • wedge31
    Azért bevallom az ötödik részt is végigtoltam egy jó párszor mert a frencsájz közel áll hozzám és coop-ban szórakóztató volt, kiváncsi leszek a hatos jobb lesz vagy rosszabb...
  • Shep
    Na hát ez az, mert nekem is az ugrott be utolsó jónak de lehet csak elfelejtettem valamit.
  • wedge31
    Nekem a resi4 de ez persze ízlés dolga.
  • jarlaxxe
    Na majd ránézek én is mert ps3-ra még kedden este nem volt kinn a demó.
  • Shep
    Mi volt az utolsó jó Capcom játék, komolyan kérdem, mert nekem nem jut eszembe semmi.
  • wedge31
    A capcomnak mostanában becsusznak a gyenge játékok, kár mert a videók alapján nagyon jónak tünt a game.
  • Shep
    Momentán leszarom a multit, kizárólag a singleről beszélek.
  • Prince23
    Nem baj, ha szar port lesz a DS, majd elpostázzuk a Namconak az Alan Wake PC verzióját. De lehet nem érné meg XD
  • grebber
    "Nem fogja megváltani a világot. Semmit nem tudok felhozni pozitívumnak amitől kiemelkedne más játékoktól.
    Ami különösen nem tetszik az az ,hogy a hud kurva nagy harc alatt csak azt látom kb. Mert amiket a társak ugatnak kikurja meg úgy a másik oldalon ott vannak a cselekvés gombok kijelzése.Szóval engem ez nagyon irritál.Azt nem néztem ki lehet-e kapcsolni bármelyiket is de attól függetlenül idegesít!
    Szimpla menj azt zúzz game kis csirák ellen aztán nagy elfajzott lények ellen.Nem mellesleg az ezer éves dragon age grafikáját sem képes hozni!
    Ha pontozni kéne a kőkemény 6 menne rá!"
  • jarlaxxe
    Mi baj volt vele?
  • wedge31
    Ez egy capcom játék, petició nélkül is nagy esély van egy portra.
  • grebber
    Toltam demot konzolon az minden csak nem sikersztori tehát engem vágna földhöz ha megmaradna konzolon!
  • jarlaxxe
    Még egy siker story indul?
  • wedge31
    Mindjárt a hivatalos bejelentéskor szó volt róla és igen én is várom a jó moddokat.
  • DarkSector
    Ezen nincs mit, a kérdés az hogy van-e eredeti cod-od.
    igen.
    Most az hogy pl a cod4-ben nem p2p rendszer volt régebben attól a játék még ugyanaz a stílust képvisel multiban.
  • jarlaxxe
    Ezt a modolást hol olvastad mert ha kialakulna egy olyan modder közöség mint mondjuk a skyrimnél akkor nagyon sok jó dolgot kaphatunk még.
  • Shep
    Nem magyarázok neked, mert úgysem értenéd.
  • MerlinW
    Vannak, csak ezek általában nem publikusak. Az eladási adatok privát adatok, nem tartoznak senkire, csak a cégre. Az más dolog, hogy 1-2 vállalat mond egy nagyságrendi számot - ami vagy igaz, vagy nem.
  • DarkSector
    Hát pedig az, ugyanaz, nem jársz cod topikokban?
    Még sok tereptárgy meg textúra is ugyanaz. :D
    Pont ez a vicces nem a grafika miatt veszik a cod-okat.
    Hanem mert leülnek elé és elvannak vele, nem fontos hogy régi szar quake vagy milyen motorral megy.

Szeretik ezt a pörgős modern csatát az emberek.

Alan Wake is egy kiváló játék, de rétegjáték, mert sok embert nem húzza a darkosság.

Sok ismerősöm is azért nem próbálta ki mert fél az ilyen játékoktól
    Horror stb.
    És ezért van hogy nem annyira veszik.

De ettől még jó játék marad.
  • wedge31
    Az AW jó példa a igényes portra.A Namco akkor lett volna okos ha csak steamre adja ki a játékot és azt a pénzt amit a dobozos terjesztésre költ inkább a portolásra költötte volna.
  • Shep
    Hát ez egyáltalán nem igaz de mindegy.
  • DarkSector
    Nem kell ferdítened, az összes rész ugyanolyan csak grafikában térnek el. :D
    Én már választ kaptam a kérdéseke. :D
  • jarlaxxe
    Steamre vannak egyáltalán eladási adatok?