10203
  • wedge31
    40eu-ért előrendelhető steam-en a játék.

A dobozos jóval olcsóbb lesz.
  • wedge31
    A lényeg, hogy sajnos valszeg igazad van ettöl függetlenül vagyok olyan hülye, hogy mégis várom a játékot, hátha jól sikerül a kedvezötlen elöjelek ellenére is.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a fórum lényege :)
    Az ember gyakran észre se veszi, hogy milyen régi üzenetre válaszol :))
  • MerlinW
    Miért válaszoltam egy hetes hsz-re?:)
  • MerlinW
    Ha tartalom és minőség alatt magát a játékot érted, szerintem ne éld bele nagyon magad:) Legalábbis a hivatalos közlemények alapján.
  • grebber
    Minimum gépigény:

Processzor: 2.6 GHz Dual-Core
    Memória 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
    Merevlemez: 4 GB
    Videókártya: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 vagy jobb, NVIDIA GeForce 8800 GT vagy jobb
    DirectXŸ: 9.0c
    Hangkártya: Direct Sound Compatible
    Egyéb: mikrofon a multiplayerhez
  • wedge31
    Én még ezen se csodálkoznék bár valszeg inkább a mentés rendszer miatt az.
  • jarlaxxe
    " superior minöség "...hát a remény hal meg utoljára...
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, értem - akkor nem szóltam :)))

Nos, engem is csak a gépigénye riaszt(hat) el - ha elfut a kicsi PC-men, akkor nálam 'öröm és bódottá', na meg sok Xanax...
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, tudom... Tinman-nek már megvan minden létező kiadásban, és végigjátszotta az első és második részt is, többször, de megveszi, PC-re is. Hogy "superior" minőségben is láthassa - én pedig pusztán csak 'mazochista' vagyok :)
  • Shep
    Ti benne voltatok :) de egye fene legyen 12 de ebből 8 miután meglátja milyen szar lett a port, elfelejti még a játék címét is :)
  • Solid Snake
  • IMYke2.0.0.0
    Kapásból tudok +2 embert :)
    [Egyikük Tinman, a másik meg én :)]
  • Shep
    PC-n meg úgysem érdekel max. 10 embert :)
  • IMYke2.0.0.0
  • grebber
    Jól van több nem lesz.Mindig kimegy a fejemből hoz ez a game csak konzolon lerágott csont!
  • IMYke2.0.0.0
    Szerencsére a "most is pl. a 2. pályán" után AZONNAL ABBAHAGYTAM az olvasást.

Ilyet légyszíves SPOILER-ben!
  • Tinman #417
    +1
  • Fpocok
    spoiler :D
  • grebber
    Nem mellesleg ezt ne úgy fogja majd fel senki sem mint egy hasonló "kardozós" game-et mert az nem vezet sehova.
    Itt mindig alaposan körül kell nézni,hogy lehet-e valami alternatív megoldás pl egy nagyobb szörny legyőzésére.

Most is pl a 2. pályán a várfalon ott volt ilyen nagy minotaurusz vagy mi és a szűk úton face to face esélyem sem volt ellene.
    Sokszor meg kellett halni mire észrevettem hogy az ajtó mellett van egy létre fel a toronyba ahonnan pl rá tudok ugrani és elég sokat leszed az életéből vagy pl fentről megtudom szórni bombával.
    Szóval ez a game nem csak megyek előre és darálok.
  • Tinman #414
    Jaj
  • grebber
    Egyébként ahogy haladok előre szerintem amiatt nehéz ez, mert ha meghalsz akkor ismét végig kell verekedni magad az elleneken + nincs mi mutassa merre menj így mászkálsz összevissza.
    Eddig nem rossz game én azt mondom.Egyelőre még tetszik
  • Shep
    Na de mivel a fejlesztők saját bevallásuk szerint sem értenek a PC-s portoláshoz így ez igazából nem jelenti azt, hogy nem lehetne jobban irányítani bill+egérrel egyszerűen csak nem csinálják meg.
  • Jaka923
    Pont egy olyan játéktípusról van szó, amelyet jobban lehet kontrollerrel irányítani, ráadásul a fejlesztők elmondása szerint nem lesz jó billentyűzettel-egérrel a játék.
  • Solid Snake
    :)
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy csak azért mondják, hogy nehéz... mert a szaros paddal nagyon nehezen lehet irányítani.

[spoiler]U MAD?

[/spoiler]
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért kétlem :)
  • Shep
    A végén kiderül, hogy nem is nehéz a játék :)
  • grebber
    LOL miután nagyhezen rájöttem hogy is kell fegyvert váltani meg shield-et berakni pff.Én barom eddig egy zombit karcolgattam 3-4 percig mire meghalt.Normáéis kardal 2 csapás 3-4 másodperc :D
    Főellenfél se bírta 2 percnél tovább.Jó lesz ez csak használni kell a fegyvereket
  • Shep
    Akkor ez ilyen mazochista játék én meg nem nem bírom a fájdalmat :)
  • Tinman #404
    Demon's Souls nehezebb :-DDDD
  • grebber
    belenéztem én is milyen is ez a játék.A sját szememmel akartam megtapasztalni valóban olyan-e amilyennek sokan mondják. És miért lett volna más ennyi ember nem tévedhet.

Frankón nehéz az biztos.Rendesen meg kell tervezni a 10. halál után hogy lenne a legegyszerűbben kinyírni a zombikat.
    Még csak a játék első 15 percében vagyok de annyiszor haltam már hogy fontolgattam erőteljesen hogy törlöm legalább mehet fel más game az xboxra.
    De nem adtam fel.Igaz a zombikat már nagyon könnyen gyakom,de mint írtam ez a játék első kb 10 perce.A főellenséget (akik már játszottak vele és ne adj isten végigvitték ezt, tudják ez nagy nulla nem ellenfél) kb jövő karácsonyra talán sikerül is legyőznöm.Eddig a rekordom kb 3% amit sikerült leszednem az életéből neki meg ugye 2-3 csapás és végem van.

Na megyek vissza kínzom magam tovább.
  • Was
    Én megvettem. :)
    Tényleg szép és vastag könyv.
  • jarlaxxe
    Pdf-be már belinkeltem, egyébbként tényleg nagyon szép könyv de az már tulzás lenne ha ennyi pénzért hozzá csapnák a pc-és kiadáshoz.
  • wedge31
    Egy ilyen kellene nekem.
  • Was
    Ja, de az tartalmazza a többit (soundtrack, behind the scene, artbook)
  • jarlaxxe
    Limited editionom van.
  • wedge31
    Reméljük a tartalom és minöség egyenesen arányos lesz ezzel a szép kiadásal...
  • jarlaxxe
    Itt annyi.
  • Was
    Tulajdonképpen csak a poszterrel, meg néhány képeslappal több.