10203
-
Was #114 Én -amikor megrendeltem Xbox-ra és vártam, hogy megérkezzen pár nap múlva- olvasgattam a teszteket, amik áradoztak róla, de ilyeneket írtak, hogy nincs történet, újratermelődnek az ellenfelek, baromi nehéz. Azt hittem, hogy mellényúltam.
Most pár-száz óra Dark Souls és Demon's Souls után (igen, vettem egy PS3-at is csak emiatt) ezt a fajta harcrendszert annyira megszerettem, hogy ezt keresem más játékban is. A Skyrim-et sem bírom már végre elkezdeni, inkább egy NG+, vagy lassan NG++ ... -
ratgab #113 Na azért ilyen szintre még nem jutottam (nem is akarok!).
A legutóbbi Pes tudott úgy kiakasztani, hogy még káromkodtam is (fél órán keresztül...XD). Azóta megfogadtam, hogy inkább nem Pesezek. Nem hiányzik egy szívroham.
Ha valami nem megy szépen kikapcsolom, pihenek, vagy mást csinálok és akkor legközelebb újult erővel általában elsőre menni szoktak az ilyen dolgok. -
#112 Nekem eddig a Beowulf volt a csúcs.Volt egy rész ha jól emlékszem a 9. pályán amit 10000000 próbálkozás után sem tudtam átvinni.Most megszereztem konzolra hátha itt sikerül majd! -
#111 Biztos, hogy szivni fogsz mert ilyen mégegy nincs. -
#110 Mindenhol azt írják, hogy rpg... -
#109 Atyaég, ne egy speedrun videóból ítéld meg -
steweee #108 hát több tekintetben is eléggé furcsácska. nem rossz de vhogy eltér az eddig mexokottaktól. ez inkább ilyen lineáris hentnek tűnik kalandelemekkel, semmint rpg-nek harccal fűszerezve. azért egy risen vagy oblivion deadly reflex vagy art of combat mod után.... -
steweee #107 én bírnám a játékot, ha meg lehet majd venni boltban is... -
#106 Igen.
De amikor belinkeltem, még nem néztem végig a videót, és nem tudtam, hogy csak egy kérdés van. -
#105 Első kérdés? Az egyetlen kérdés :D
Amúgy jól érvel, GFWL elkerülhetetlen ebben az esetben, talán majd a köv. rész már steam-et használ -
#104 What? -
#103 Első kérdés:
-
#102 ratgab Ufo Aftermatozik....... -
ratgab #101 Na erre én is kíváncsi vagyok! Nem sok olyan játék van, ami a nehézség miatt fogott volna ki rajtam. Ha más nem sok türelemmel minden akadályt lehet venni (Egyik nagy szégyenfoltom az Ufo Aftermath... Egy idő után legyőzött a túlerő, de tervben van egy újrapróba, melyben keményen revansot veszek a szürkéken! ).
Ezen kívül azonban nem nagyon emlékszem másra, amit feladni kényszerültem. -
#100 Tényleg kiváncsi vagyok, hogy ennyi év tapasztalatal a hátam mögött is szivatni fog a játék vagy csak ez is egy urban legend a sok közül. -
#99 Skyrim statisztika után nem mondanám hogy a játék hossza riasztja el a gémereket. Itt a fő gond a túl sok felesleges szopatás, ami a mezei játékosok számára élvezhetetlenné teszi, aki meg megkedveli anyázik benne rendesen, de a végén a jóra fog visszaemlékezni. Veled is ez történt:) -
#98 Csak az ismerősi körből ismerek nem is egy embert, akik szinte azonnal adták is el a játékot, mihelyst 1 órát eltöltöttek vele.
Hát igen... az emberek nem a 110 órás kihívással teli játékokhoz vannak szokva, hanem a 8 óra alatt letolható csőlövöldékhez. Ebben a játékban egy olyan, aki nem játszott a Demon's Souls-al, még napokkal később is kegyetlenül elveszve érezheti magát. 60 órányi játék után sem lehetsz magabiztos... az meg, hogy végre erősnek érzed magad? Talán majd egyszer :-D
Masterpiece! -
#97 Rétegjáték... -
#96 Namco Bandai:
"Világszinten 1.3 millió példány fogyott a From Software tavaly októberben megjelent és elődjéhez, a Demon's Soulshoz hasonlóan hatalmas kritikai sikert aratott szerepjátékából, a Dark Soulsból" -
#95 Azért bízom benne, hogy egy kórájhét csak elbír vele 30+ FPS-el :-)
wedge31:
Vizeszsömlével szerelt CE-t is venném ebből :-D -
#94 Nekem jó lesz a sima verza is persze ha CE-ben lenne egy tuti black knight figura lehet elgondolkoznék rajta. -
#93 Konzolos trailerekben is ilyen gyors volt :) -
#92 Atyaég!!!
Mi ez a frame? A szemem kifolyt olyan folyamatos és ez csak youtube videó!
Konzolon BOTRÁNY volt a frame...
0-day Collector's vétel... nem kérdés! -
#91 Ez poén, már inditotak is egy peticiót, hogy ne gfwl-os legyen a játék hanem steamworks-os... -
#90 Steam jobb lett volna, szvsz. -
#89 Muszáj neki liveosnak lennie, ha online mókát szeretne az illető, persze elfut majd offline módban is -
#88 A játék LIVE-os lesz ami szerintem nem a legjobb megoldás, valamint lesz rajta DRM védelem is. -
#87 Ismétlés a tudás anyja... -
gosumofo #86 Prepare to Die edition
new content
New Bosses - Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP
New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs -
ratgab #85 És még a box is szép! -
#84 Valószínűleg a PCs verzió tervben volt petíció nélkül is. Az első részből akkor sem lett volna PCs port ha fizetnek érte a játékosok, mert PS3 exluzív volt. Ez a rész pedig multiplatform lett és jött 360ra, ami előszobája egy PCs portnak. -
#83 Már box art is van.
-
#82 Detto.
Ez a Chimera of Tomb boss marha jónak tünik... -
#81 Akárhogy is lesz ez a pc-és petició egy hollywoodi sikertörténet, amikor aláirtam egy forintot se adtam volna azért, hogy sikeres lesz. -
#80 Azonnal nem veszem meg, megnézem hogy sikerült a port, elsősorban az irányitás, ha azt elbasszák akkor maradok a konzolos verziónál, ha nem, akkor viszont egész biztosan megveszem pc-re. -
#79 Mert megérdemeljük... -
#78 DLC:) -
#77 Ami ugyan úgy megjelent xboxra is a pc verzióval együtt. Remélhetőleg ez is lesz konzolra, de ha nem akkor ott van a petíciózás. -
#76 Nagyon ugy néz ki, hogy kénytelen leszek megvenni mégegyszer... -
ratgab #75 Kb, mint a Fable the Lost Chapters esetén történt. Több, jobb, színesebb, szagosabb!