10203
-
#154 LOL SH3 billel nem volt jó?? Tökéletes volt azzal vittem végig mint minden más pc-s játékot amit eddig játszottam. -
#153 talan a finomabb kameramozgatas egerrel jot tehet a jateknak es ha a lock-ont kiveszik a pc verziobol akkor meg plusz kihivast is nyujtana a pc- s silent hill 3 is jatszhatatlan volt bill.el. kontrollerrel viszont tobbszor ki lett jatszva. -
#152 Pc-én engem senki se kötelezen a gamepadra az a portolás igénytelenségét jelenti.
Ha már pc port legyen benne normális pc-és irányitás és az ilyen tipusu külsö nézetes játékhoz tökéletes a bill+egér. -
#151 ( No offense)
Egy ilyen játékhoz egyszerűen kötelező a kontroller!!! Persze tehetnének bele bill+egér kombinációt is, de valahol érthető. Pl.: fifázni is lehet billentyűzet+egérrel, de nyomába sem ér egy korrekt kontroller által nyújtott hangulathoz. -
ratgab #150 Márpedig ez mind nettó játékidő szerintem. -
ratgab #149 Ki a fenét érdekel a főszál egy ilyen játékban? Most komolyan. Skyrimben eszembe se jutott, hogy főszállal foglalkozzam. -
#148 ha a netto jatekidobe belevesszuk hogy amig egy bossal akar 10 oran at is probalkozhatsz vagy megtobbet, a benazast is beleveve, es ( mint pl. nekem sok ido kimolyolni az inventoryt, itemeket bongeszni es persze hogy minden elhalalozas utan bonfire tol ujra kell vegigverekedned az egesz szekciot) ez van annyira idorablo hogy kitudja mennyit bele lehet olni. -
#147 Ahogy was is irta rengeteget lehet farmolni és felfedezni való is van böven. A legfontosabb meg persze a harc az elsö monszták likvidálása nem öt perc lesz és ez maradni fog még magasabb szinten is a bossokról már nem is beszélve. -
#146 Akkor a fősztori kizárt hogy 300 óra -
#145 Itt csak fösztory van mellékküldetések nincsenek. -
Was #144 nekem 100 óra körül volt, viszonylag sokat farm-oltam (souls+shards) és offline. Online-t most NG+ -ban már engedem. -
#143 Szerintem ha mondanak valamit, hogy mennyi játékidő van benne, az nem a fősztorira vonatkozik, hanem az egész tartalomra.
Skyrim nekem 200 óra volt, mire odajutottam, hogy márcsak pár maradék qst volt... szóval mire nem tudtam mit kezdeni. Megjegyzem, a főküldit hanyagoltam, csak lvl 55-n fejeztem azt be. -
#142 Nekem 65 óra körül volt, mindent bejárva, és offline módban. -
#141 Gamekapocs tesztet olvasom éppen melyben ez áll:
Több mint 300 óra játékidő.
Nos akkor ebből mennyi a valós főszál? Mert Skyrimre is írtak elég sokat és hát ugye a főszál a 10-ed része csak. -
#140 A minimal az nem a normálisat jelenti szerintem. -
#139 Lehet zárni. -
#138 Persze olcsóbb de így az egésznek nem sok értelme van, főleg ha még akadni is fog pl. -
#137 Én ezt nem mondanám. Szerintem soha nem ment a játszhatóság rovására ami Blighttown-ban folyt. Pedig csak az 1. javítás volt fenn mikor én végigvittem,azóta kijött még vagy 3 ha jól tudom(box-ra)és valamicskét javítottak is rajta. -
#136 Blighttown-ban konkrétan néha átment diavetitésbe a játék. -
#135 Egyértelmüen igy olcsobb a port ha semmit se változtatnak rajta ezért viszont igy nagy kár.
A grafikát azért felszokták turbozni egy ilyen portnál föleg ebben az esetben lett volna jó ahol ugy hallottam komoly frame problémák és optimalizálatlanság volt néhány területen.
Tényleg érdekelne, hogy milyen költség vonzata volna egy normális bill+egér irányitásnak nem hiszem, hogy olyan nagy összeg lenne... -
ratgab #134 Azért a pc-s se nyal be minden szart... Tetű húzás részükről. -
#133 Nem hiszem, hogy ezen már bármi is változtatna. Azért az vicces, hogy egy atomerömü pc-én is akadni fog ezekszerint a Blighttown terület mivel ez a Namco kérése, hogy graf tunning se legyen hanem egy az egyben irják át a játékot. -
#132 Hát attól tartok PC-n sem fognak kasszát robbantani. És majd jöhetnek a warez miatt nem vette meg senki dumák. -
#131 Amíg betudok állítani mindent bill.-en ahogy akarok addig nem érdekel..
DMC-ket is simán játszottam ps2 emulátoron minden gond nélkül. -
#130 Várjuk a peticiot akkor::D
ezért kéne inkább
-
#129 Ez szivás nem is kicsit, sose értettem miért portolnak ugy pc-re egy játékot ha nem akarnak bele pc-és irányitást is portolni.
A CoD-os példa nagyon találó a magyarázat pedig az hogy a konzolosok segge ki van nyalva a pc-sek meg levannak szarva ez a különbség.
Részemröl nem gond ez a hir mert megvan a játék ps3-on, remélem dlc-ben megkapjuk az új ficsöröket. -
#128 Részemröl sajnos véget ért a nagy lelkesedés:
" First up, support for a keyboard and mouse will be included but minimal, with Miyazaki recommending use of a game pad and confirming that the menu and inventory screens will remain unaltered. Graphic options will be similarly sparse, which Miyazaki attributes to Namco Bandai requesting that the game be a “straight port”; this may even rule out optimisation in areas such as Blighttown and New Londo Ruins where the developer’s technical achievements on console were not able to quite match that of their artistic vision, resulting in frame-rate issues."
Forrás.
Magyarul kapunk egy Resi4 szintü portot, pedig nem igaz, hogy augusztusig nem tudnának egy normális egér+bill irányitást összedobni.
Nem tudom mit szólnának a konzolosok ha kiadnának egy CoD epizodot ugy, hogy azt csak egér+billen lehet játszani mikor a ök meg a gamepadhoz vannak hozzá szokva... -
#127 Én nem értem mi ez a nagy mizéria mindig a gfwl-al. -
#126 Én elvoltam vele eddig is. -
#125 GFWL nagy rakás szar, csak ennyi a gond. Örülünk, amúgy. -
#124 De ez így müködik a demokráciában és mivel ez csak egy petició nem kötelezö elfogadni a kiadónak.
Egyébbként én is aláítram mert nekem is szimpatikusabb a Steamworks mind a gfwl. -
#123 ME3 szarkeverések után várható volt, hogy most már mindent szabad, mindent lehet, már mint ezt gondolják egyesek. Hamar helyre kellene rázni a gémereket, hogy ez nem így működik. -
#122 Majd a végén kiadják bármiféle online lehetőség nélkül,akkor majd mehet a dupla facepalm az elégedetlenkedőknek -
#121 Egy fejlesztő mondaná: Nektek már semmi sem jó
Szerintem örülni kéne hogy egyáltalán kiadják pc-re... túlzásokba estek ezek a pc-sek :D -
#120 na én is nekiálltam, múlt pénteken este belecsaptam (13-án akkor kapcsoltam:P )
kb 1,5 órát volt időm kalandozni (Sorcerer +master key első karakter)
ezalatt lvl 10 lett, 4x haltam,(nem vészes egy marióban többet pottyan az ember ennyi idő alatt:) de azt vettem észre ez jól jövedelmez mert a feltámadt, bár előzőleg leölt szörnyekből újra lehet soult gyűjteni. és az elhullás helyszínén fel lehet venni az addig összegyűjtötteket is, szóval ez nem olyan gáz. Itt ez s dolog akkor használható lvl grindnek? van értelme?
ja és nincs pause az elég durva:D -
#119 Éppen emiatt nem 10 pontos nálam a játék mert a story nagyon gyenge és én el tudtam volna viselni egy kicsit több zenét is a játékban de mivel minden más nagyszerüen sikerült ez nem nagy gáz, igy aztán csak 9.9 pontot adok a játékra... -
#118 Ajánlott videó a világ megértéséhez.
-
#117 De van, csak nincs a szádba rágva.
Rengeteg háttérinfó megtudható , főleg a fegyverek, páncélok, egyéb tárgyal leírásánál. -
#116 De tényleg nincsen történet? -