10203
  • Shep
    Akkor nem is vagy pro, hát így múlik el a világ dicsősége. :D
  • DarkSector
    NG-t nem tudtam.
    DMC-ben nem van újratermelődés. :)
    Vagyis ha van akkor azért mert arra kell menned.
  • Shep
    Nyilván, ezért is speedrun. Nem vagyok totál debil.
  • jarlaxxe
    Ez igaz de a DMC-ket meg a NG-ket végig tudtad játszani ez is menni fog.
  • DarkSector
    Értem, hát akkor is a ritka mentési pontokkal egy tapasztalatlan nehezen tájékozódó embernek ez akadályt jelent. :D
  • wedge31
    Nem csak speedrunban láttam ilyet hanem normál gameplayben is de az biztos, hogy gyakorlat és helyismeret kell hozzá.
  • DarkSector
    Speedrun? nem figyeltem. :D
  • Totti5
    16szor végigvitte és kivesézte előtte. Amikor a speedrunt csinálta, már minden sarkot ismert kívülről... elsőre ez kivitelezhetetlen.
  • jarlaxxe

Igen igaz de elsőre nem biztos, hogy meni fog.
  • Shep
    Speedrunban is csak elfutott :) egyedül a nagy jószágokat ölte meg.
  • Shep
    Nem szó szerint te. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • DarkSector
    Hő ja akkor nem annyira gáz, de tuti?
    Mert milyen játék ha csak úgy elfuthatsz mindenki mellett? :D
  • Totti5

• wedge31
    Ha jól jött le a videókból eléggé helyhez kötöttek a monszták tehát nem vagy köteles minden respawn után újra legyakni öket hanem el is futhatsz melettük nem igazán követnek.
  • Shep
    Nekem túlságosan műanyagosnak és elnagyoltnak tűnik.
  • jarlaxxe
    Ha a grafra gondolsz az messze van a csúnyától, legalábbis konzolon. A pc-és port ilyen szempontból még nem tudjuk még milyen lesz.
  • Shep
    Mondjuk engem tökre a Die by the Sword-re emlékeztet, na nem azért mert olyan jó, hanem mert olyan csúnya :)
  • Shep
    Persze, speedrunhoz tökéletes :)
  • jarlaxxe
    Nincs sunnyogás.
  • Prince23
    Lopakodó kaszttal lehet boldogulni? illetve a játékban van ilyen lehetőség h lopakodás? :)
  • Maxtreme
    ahh igen, meg az is.
  • jarlaxxe
    Ezek tények nem vitás de épp ezért hiánypotló a játék mert jelenleg még egy ilyen szivatós rpg nincs a piacon.

A bossharcok meg nekem oriási élmények voltak egy-két kivételtöl eltekintve, Ornstein and Smough legyözése után konkrétan egy percig üvöltöttem mint a állat mert teljes volt a katarzis, hogy végre sikerült.
    A legfontosabb, hogy van e türelmed és idöd vagy nincs ha van a sikerélmény garantáltan kárpotól minden szivásért.
  • DarkSector
    Nekem a legdurvább hiba az ujratermelődő ellenség. ezeket a játékokat utálom, a resiben is rüheltem mikor ilyen regenerálódó szar volt. :D
  • Maxtreme
    hát úgy kb az egész (nincs térkép, nincs nehézségi fokozat, elmebeteg bossharcok, és még sorolhatnám)
    Nekem anno a dmc3 is krva nehéznek számított :) (a 4-el már elvoltam teljesen jól)
    Pedig a resident evil szérián nőttem fel, ami szintén nem egy könnyű játék.. Elhülyültem :D
  • jarlaxxe
    Melyik része?
  • Maxtreme
    Ha csak egy része igaz (márpedig miért ne lenne az) annak amit itt elmondott ez a tag, hát ez részemről erősen kihagyós alkotás lesz :D
  • wedge31
    Ez a videó alapján még finoman fogalmaztál.
  • DarkSector
    80%-ban barom de minden kritikában egyrészt lapul igazság is---! :)
  • DarkSector
    Hogy nehéz az nem elég ok a szapuláshoz!
    Ha a buta irányítás miatt nehéz na csak akkor van!
  • Totti5
    Ez nem átlag gémer, hanem egy barom.
  • wedge31
    Ennél a gyereknél még az ükanyám is nagyobb hc.
  • jarlaxxe
    Mert gondolod, hogy a hivatásos teszterek mind hc gamerek?
  • wedge31
    Átlag gamer szerintem ne teszteljen így nyilvánosan, föleg ha semmi türelme és tehetsége nincs hozzá.
  • Prince23
    Mondjuk igaza van, hogy mocskosul nehéz, a Namconak épp ezért be kellett volna építenie egy kezdő játékmódot. Ráadásul Xboxon az irányítás is eléggé furcsa.

DE tisztelni kell ezt a gamet, főleg a HC réteg főtámogatása miatt, mert e a DS bizony azoknak készült.

Én szeretem az RPG-ket (Dragon Age pl.) de a DS-ben a második pályáig sem jutottam el :XD

Szal fogtok Sírni ti is hehehe , mert közületek nem mindenki HC :D

Bár így utólag a PC-s irányításban reménykedek, hátha jobb lesz a játékmenet, picivel csak könnyebb lesz.
  • jarlaxxe
    Nincs ezzel a kritikával semmi baj egy átlag gamernek ez a véleménye a játékról.
    Az is igaz, hogy nekik nem is kellene vele probálkozni...
  • DarkSector
    Hája.
    Ninja Gaiden. Devil May Cry. Resident Evil.
    Szeretem őket, de Easy-n is szívósak.
  • Shep
    Kritikának gyenge de abban igaza van ,hogy ne csak egy ultrabrutál nehézségi fok legyen már egy játékban. Persze lehet a kis japánoknak ez az ézi :)
  • DarkSector
    Alregje lehetsz! :D

#234:
    Ja szóval nem fenékig tejfel!
  • Solid Snake
    Vége a legjobb
  • Seth
    Akkor hadd linkeljem be Tinman júzer epikus Dark Souls tesztjét a játékból. Vkire ilyen hatással volt a játék, érdemes elolvasni :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tinman,ahogy megbeszéltük,a pénzt majd utald