10203
-
#274 Akkor nem is vagy pro, hát így múlik el a világ dicsősége. :D -
#273 NG-t nem tudtam.
DMC-ben nem van újratermelődés. :)
Vagyis ha van akkor azért mert arra kell menned. -
#272 Nyilván, ezért is speedrun. Nem vagyok totál debil. -
#271 Ez igaz de a DMC-ket meg a NG-ket végig tudtad játszani ez is menni fog. -
#270 Értem, hát akkor is a ritka mentési pontokkal egy tapasztalatlan nehezen tájékozódó embernek ez akadályt jelent. :D -
#269 Nem csak speedrunban láttam ilyet hanem normál gameplayben is de az biztos, hogy gyakorlat és helyismeret kell hozzá. -
#268 Speedrun? nem figyeltem. :D -
#267 16szor végigvitte és kivesézte előtte. Amikor a speedrunt csinálta, már minden sarkot ismert kívülről... elsőre ez kivitelezhetetlen. -
#266 #19
Igen igaz de elsőre nem biztos, hogy meni fog. -
#265 Speedrunban is csak elfutott :) egyedül a nagy jószágokat ölte meg. -
#264 Nem szó szerint te. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#263 Hő ja akkor nem annyira gáz, de tuti?
Mert milyen játék ha csak úgy elfuthatsz mindenki mellett? :D -
-
#261 Ha jól jött le a videókból eléggé helyhez kötöttek a monszták tehát nem vagy köteles minden respawn után újra legyakni öket hanem el is futhatsz melettük nem igazán követnek. -
#260 Nekem túlságosan műanyagosnak és elnagyoltnak tűnik. -
#259 Ha a grafra gondolsz az messze van a csúnyától, legalábbis konzolon. A pc-és port ilyen szempontból még nem tudjuk még milyen lesz. -
#258 Mondjuk engem tökre a Die by the Sword-re emlékeztet, na nem azért mert olyan jó, hanem mert olyan csúnya :) -
#257 Persze, speedrunhoz tökéletes :) -
#256 Nincs sunnyogás. -
#255 Lopakodó kaszttal lehet boldogulni? illetve a játékban van ilyen lehetőség h lopakodás? :) -
#254 ahh igen, meg az is. -
#253 Ezek tények nem vitás de épp ezért hiánypotló a játék mert jelenleg még egy ilyen szivatós rpg nincs a piacon.
A bossharcok meg nekem oriási élmények voltak egy-két kivételtöl eltekintve, Ornstein and Smough legyözése után konkrétan egy percig üvöltöttem mint a állat mert teljes volt a katarzis, hogy végre sikerült.
A legfontosabb, hogy van e türelmed és idöd vagy nincs ha van a sikerélmény garantáltan kárpotól minden szivásért. -
#252 Nekem a legdurvább hiba az ujratermelődő ellenség. ezeket a játékokat utálom, a resiben is rüheltem mikor ilyen regenerálódó szar volt. :D -
#251 hát úgy kb az egész (nincs térkép, nincs nehézségi fokozat, elmebeteg bossharcok, és még sorolhatnám)
Nekem anno a dmc3 is krva nehéznek számított :) (a 4-el már elvoltam teljesen jól)
Pedig a resident evil szérián nőttem fel, ami szintén nem egy könnyű játék.. Elhülyültem :D -
#250 Melyik része? -
#249 Ha csak egy része igaz (márpedig miért ne lenne az) annak amit itt elmondott ez a tag, hát ez részemről erősen kihagyós alkotás lesz :D -
#248 Ez a videó alapján még finoman fogalmaztál. -
#247 80%-ban barom de minden kritikában egyrészt lapul igazság is---! :) -
#246 Hogy nehéz az nem elég ok a szapuláshoz!
Ha a buta irányítás miatt nehéz na csak akkor van! -
#245 Ez nem átlag gémer, hanem egy barom. -
#244 Ennél a gyereknél még az ükanyám is nagyobb hc. -
#243 Mert gondolod, hogy a hivatásos teszterek mind hc gamerek? -
#242 Átlag gamer szerintem ne teszteljen így nyilvánosan, föleg ha semmi türelme és tehetsége nincs hozzá. -
#241 Mondjuk igaza van, hogy mocskosul nehéz, a Namconak épp ezért be kellett volna építenie egy kezdő játékmódot. Ráadásul Xboxon az irányítás is eléggé furcsa.
DE tisztelni kell ezt a gamet, főleg a HC réteg főtámogatása miatt, mert e a DS bizony azoknak készült.
Én szeretem az RPG-ket (Dragon Age pl.) de a DS-ben a második pályáig sem jutottam el :XD
Szal fogtok Sírni ti is hehehe , mert közületek nem mindenki HC :D
Bár így utólag a PC-s irányításban reménykedek, hátha jobb lesz a játékmenet, picivel csak könnyebb lesz. -
#240 Nincs ezzel a kritikával semmi baj egy átlag gamernek ez a véleménye a játékról.
Az is igaz, hogy nekik nem is kellene vele probálkozni... -
#239 Hája.
Ninja Gaiden. Devil May Cry. Resident Evil.
Szeretem őket, de Easy-n is szívósak. -
#238 Kritikának gyenge de abban igaza van ,hogy ne csak egy ultrabrutál nehézségi fok legyen már egy játékban. Persze lehet a kis japánoknak ez az ézi :) -
#237 Alregje lehetsz! :D
#234:
Ja szóval nem fenékig tejfel! -
#236 Vége a legjobb -
#235 Akkor hadd linkeljem be Tinman júzer epikus Dark Souls tesztjét a játékból. Vkire ilyen hatással volt a játék, érdemes elolvasni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tinman,ahogy megbeszéltük,a pénzt majd utald