10203
-
ratgab #474 Valami ótvar rossz netet nem tudsz otthonra szerezni? Csak, hogy legalább az aktiválásnál ne legyen gondod és tudj normálisan játszani! -
ratgab #473 A másik fele a dolognak, hogy szerintem nem sokan fogják 0 day venni. Eléggé elrettentőeket nyilatkoztak a fejlesztők ahhoz az optimalizációval kapcsolatban. -
#472 A lehetőség meg van rá - persze, én örülnék a legjobban, ha nem így lenne, az meg egyenesen a hab lenne a tortán, ha ezen az ósdi gépen gond nélkül futna, mert akkor online is lehetnék, és élvezhetném a "drop in drop out" előnyeit/hátrányait.
Ha nem fut ezen a gépen, akkor viszont marad az otthoni, offline gép. -
#471 A DS miatt gondolod, hogy terheltek lesznek a szerverek? mert szerintem ez tul hc játék ahhoz, hogy tömegesen ráugorjanak az emberek. -
ratgab #470 Hogy én tesztelem vagy más, az már csak részlet kérdés. -
#469 A külső szépség nem vetekedhet a belső bölcsességgel :))) -
#468 -
#467 Bölcs vagy mint egy nilusi krokodil és valszeg majdnem olyan szép is... -
#466 Premier napon nem tudom megvenni a játékot [amúgy is rohadtul terheltek lesznek 1-2 hétig a szerverek], és mire odáig jutok, hogy kosárba tegyem, talán meg is jönnek az elengedhetetlen PC-s javítások (patch). -
#465 Ez a tervem. -
#464 Szerintem felesleges várni a tesztekre megnézed warezba és ha jó lett a pc-és port megveszed.
Konzolon abszolut 90 pontos a játék, nekem már 100+ órám van benne és megunhatatlan, talán azt is megmerem kockáztatni, hogy mindenidök egyik legjobb hc játéka. -
ratgab #463 Ha optimalizálatlan, akkor tuti lehúzzák a tesztek is, illetve biztos fogják említeni (egyébként más felhasználóktól származó tesztekre gondoltam!) -
#462 Az a igazság, hogy a tesztek nekem már rég nem mérvadoak majd saját tapasztalat alapján fogom eldönteni, hogy érdemes e megvenni a játékot vagy sem. -
#461 Ő egy agyhalott. End of Story. -
#460 -
ratgab #459 Csak nehogy repkedjenek itt a 90 fölötti értékelések, aztán tévedj és a végén kapjunk egy jó játékot...
Tartsd bent a fröcsögést az első tesztekig, meg az első pár óra lejátszott játékmenetig. Addig mindenki csak találgat, amíg nem fut a játék a gépünkön. -
ratgab #458 Szerintem a tartalommal nem lehet gond Tinman tapasztalata alapján.
Én is inkább az optimalizációt tartom a fő buktatónak. Ha megoldják jól, akár egy klasszikus játékkal is gazdagodhatunk. -
#457 Én arra gondoltam, hogy elmondták a készítők, hogy a pcsek szájába szarnak ezzel a porttal, erre van aki még tágabbra is nyitja, hogy jobban kapja. -
#456 Petíció azért kellett... kár a Pc only játékosoknak a codmohbattlefielden kívül mást kiadni. Nagy részük továbbra is hálátlan, wrzistván. -
#455 Sehogy nem fogom tolni... és szerintem simán mindenki hülye, aki ilyen hírek után megveszi PCre. -
#454 "konzol játékos"
Billentyűzettel fogod tolni ugye? -
#453 Hát hozzád meg ki szólt árnyékszék-szájú? -
#452 mert ezt most rakta fel vmikor a napokban és egyik topikban éppen linkelték. A hírértéke a véleménye volt igazából, nem a videó maga -
#451 Annyi más videó van fent a játékról és pont ettől a gyökér Tirexitől kellett belinkelni? -
Was #450 Mindegy merre mész az eredmény ugyanaz... -
#449 Én már annyi videót láttm, hogy biztos nem fogok a temetö felé indulni.. -
#448 Jaj be csúnyán tetszik beszélni -
#447 Ezért a autista faszságért küldök neked egy virtuális picsán rúgást. -
#446 Kijavítom neked:
" rushol
- minden xart beszív
- szórja a ritka firebomb-ot mintha ingyen lenne
- nem védekezik
- nem óvatos
- nem gondolkozik
- nem tanul
- nem érdekli az NPC mondandója
- konzol játékos ---> confirmed"
[spoiler] umad? -
#445 - rushol
- minden xart beszív
- szórja a ritka firebomb-ot mintha ingyen lenne
- nem védekezik
- nem óvatos
- nem gondolkozik
- nem tanul
- nem érdekli az NPC mondandója
- autista ---> confirmed -
#444 De legalább jó irányba indult el az elején. Mit szólt volna hozzá, ha a csontik felé próbálkozik ? Bár már már arrafelé indult :D -
#443 Pákó és a Dark Souls? Szomorú, hogy az ilyeneket is anya szülte és nem valami félresikerült genetikai kísérlet eredményei.
Requiescat in pace.
(Megelőlegeztem neki ) -
#442 Egy kis ízelítő a játék elejéből (bár ez még mindig csak konzol :D)
A készítő véleményével mondjuk nem értek egyet, de most nem is az a lényeg
-
#441 Előbb várjuk meg az első teszteket aztán ki-ki döntse el maga, hogy kidobja a pénzt az ablakon, vagy szórakoztató pillanatokat szerez magának...
Engem leginkább a megjelenítés s az optimalizáltság érdekel. -
#440 Én örök optimista vagyok. -
#439 Csak optimistán urak amig meg nem jelent addig félig tele van a pohár. -
ratgab #438 Őszintén? Szerintem nem. -
#437 -
#436 Aztán lehet, hogy még a 6000 is nagyon sok lesz érte. -
ratgab #435 Én meg már 6000 Ft-ért is tudok bárkinek szerezni steames verziót...:P
De most komolyan.