10203
  • ratgab
    Valami ótvar rossz netet nem tudsz otthonra szerezni? Csak, hogy legalább az aktiválásnál ne legyen gondod és tudj normálisan játszani!
  • ratgab
    A másik fele a dolognak, hogy szerintem nem sokan fogják 0 day venni. Eléggé elrettentőeket nyilatkoztak a fejlesztők ahhoz az optimalizációval kapcsolatban.
  • IMYke2.0.0.0
    A lehetőség meg van rá - persze, én örülnék a legjobban, ha nem így lenne, az meg egyenesen a hab lenne a tortán, ha ezen az ósdi gépen gond nélkül futna, mert akkor online is lehetnék, és élvezhetném a "drop in drop out" előnyeit/hátrányait.
    Ha nem fut ezen a gépen, akkor viszont marad az otthoni, offline gép.
  • wedge31
    A DS miatt gondolod, hogy terheltek lesznek a szerverek? mert szerintem ez tul hc játék ahhoz, hogy tömegesen ráugorjanak az emberek.
  • ratgab
    Hogy én tesztelem vagy más, az már csak részlet kérdés.
  • IMYke2.0.0.0
    A külső szépség nem vetekedhet a belső bölcsességgel :)))
  • wedge31
  • jarlaxxe
    Bölcs vagy mint egy nilusi krokodil és valszeg majdnem olyan szép is...
  • IMYke2.0.0.0
    Premier napon nem tudom megvenni a játékot [amúgy is rohadtul terheltek lesznek 1-2 hétig a szerverek], és mire odáig jutok, hogy kosárba tegyem, talán meg is jönnek az elengedhetetlen PC-s javítások (patch).
  • wedge31
    Ez a tervem.
  • jarlaxxe
    Szerintem felesleges várni a tesztekre megnézed warezba és ha jó lett a pc-és port megveszed.
    Konzolon abszolut 90 pontos a játék, nekem már 100+ órám van benne és megunhatatlan, talán azt is megmerem kockáztatni, hogy mindenidök egyik legjobb hc játéka.
  • ratgab
    Ha optimalizálatlan, akkor tuti lehúzzák a tesztek is, illetve biztos fogják említeni (egyébként más felhasználóktól származó tesztekre gondoltam!)
  • wedge31
    Az a igazság, hogy a tesztek nekem már rég nem mérvadoak majd saját tapasztalat alapján fogom eldönteni, hogy érdemes e megvenni a játékot vagy sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ő egy agyhalott. End of Story.
  • IMYke2.0.0.0
  • ratgab
    Csak nehogy repkedjenek itt a 90 fölötti értékelések, aztán tévedj és a végén kapjunk egy jó játékot...

Tartsd bent a fröcsögést az első tesztekig, meg az első pár óra lejátszott játékmenetig. Addig mindenki csak találgat, amíg nem fut a játék a gépünkön.
  • ratgab
    Szerintem a tartalommal nem lehet gond Tinman tapasztalata alapján.

Én is inkább az optimalizációt tartom a fő buktatónak. Ha megoldják jól, akár egy klasszikus játékkal is gazdagodhatunk.
  • Fpocok
    Én arra gondoltam, hogy elmondták a készítők, hogy a pcsek szájába szarnak ezzel a porttal, erre van aki még tágabbra is nyitja, hogy jobban kapja.
  • Tinman #456
    Petíció azért kellett... kár a Pc only játékosoknak a codmohbattlefielden kívül mást kiadni. Nagy részük továbbra is hálátlan, wrzistván.
  • Fpocok
    Sehogy nem fogom tolni... és szerintem simán mindenki hülye, aki ilyen hírek után megveszi PCre.
  • Tinman #454
    "konzol játékos"

Billentyűzettel fogod tolni ugye?
  • Tinman #453
    Hát hozzád meg ki szólt árnyékszék-szájú?
  • Seth
    mert ezt most rakta fel vmikor a napokban és egyik topikban éppen linkelték. A hírértéke a véleménye volt igazából, nem a videó maga
  • Jaka923
    Annyi más videó van fent a játékról és pont ettől a gyökér Tirexitől kellett belinkelni?
  • Was
    Mindegy merre mész az eredmény ugyanaz...
  • wedge31
    Én már annyi videót láttm, hogy biztos nem fogok a temetö felé indulni..
  • Seth
    Jaj be csúnyán tetszik beszélni
  • jarlaxxe
    Ezért a autista faszságért küldök neked egy virtuális picsán rúgást.
  • Fpocok
    Kijavítom neked:

" rushol
    - minden xart beszív
    - szórja a ritka firebomb-ot mintha ingyen lenne
    - nem védekezik
    - nem óvatos
    - nem gondolkozik
    - nem tanul
    - nem érdekli az NPC mondandója
    - konzol játékos ---> confirmed"

[spoiler] umad?
  • Tinman #445
    - rushol
    - minden xart beszív
    - szórja a ritka firebomb-ot mintha ingyen lenne
    - nem védekezik
    - nem óvatos
    - nem gondolkozik
    - nem tanul
    - nem érdekli az NPC mondandója
    - autista ---> confirmed
  • Seth
    De legalább jó irányba indult el az elején. Mit szólt volna hozzá, ha a csontik felé próbálkozik ? Bár már már arrafelé indult :D
  • Tinman #443
    Pákó és a Dark Souls? Szomorú, hogy az ilyeneket is anya szülte és nem valami félresikerült genetikai kísérlet eredményei.

Requiescat in pace.

(Megelőlegeztem neki )
  • Seth
    Egy kis ízelítő a játék elejéből (bár ez még mindig csak konzol :D)
    A készítő véleményével mondjuk nem értek egyet, de most nem is az a lényeg

• tarti19
    Előbb várjuk meg az első teszteket aztán ki-ki döntse el maga, hogy kidobja a pénzt az ablakon, vagy szórakoztató pillanatokat szerez magának...
    Engem leginkább a megjelenítés s az optimalizáltság érdekel.
  • jarlaxxe
    Én örök optimista vagyok.
  • wedge31
    Csak optimistán urak amig meg nem jelent addig félig tele van a pohár.
  • ratgab
    Őszintén? Szerintem nem.
  • jarlaxxe
  • fery02
    Aztán lehet, hogy még a 6000 is nagyon sok lesz érte.
  • ratgab
    Én meg már 6000 Ft-ért is tudok bárkinek szerezni steames verziót...:P

De most komolyan.