10203
-
#354 Elég csöves kinézete van. -
#353 Tökéletesen meg lehetne csinálni ha hozzáértő emberek csinálnák és ez már a portol függ sajnos. -
#352 Ugye végig a fejedben járt, hogy az egész okfejtésed hibás, hiszen mindenki tudja, hogy kontrollerrel jobb lesz az irányítása?
Mert hivatalosan is ezt közölték, riportokban, cikkekben. -
#351 "De, hogy én kontrollerrel le foglak nyomni az biztos"
Ebben a játékban ez holtbiztos! -
Was #350 Az hogy egy játékot kormánnyal, joystick-kal, kontrollerrel vagy billentyűzettel lehet jól irányítani az erősen függ a játék típusától is. Tehát ez megint nem arról szól csak, hogy mennyire lesz béna a port, vagy sem.
Ha most elképzelem:
mozgás:wasd
gurulás:mozgás+space
védekezés:shift
1-2 kezes fegyverhasználat váltása:q
potion, stb: e
ütés1: mouse1
ütés2:mouse2
kamera:mouse
futás/ugrás: mouse3
stb...
Végül is akár meg is lehet csinálni. De, hogy én kontrollerrel le foglak nyomni az biztos!
-
#349 Nekem ez a crimson set a kedvencem, mezitlábas de nagyon jó...
-
#348 Én is csupaszon csináltam egykettőt,úgy lehet flikk flakkokat csinálni, hozzád sem tud érni ha lomha a boss, kicsit morbid :D -
#347 Bossok ellen én eleve nem szoktam nehéz páncélt felvenni többet árt mint használ.
Érdemes megnézni néhány bossharcot a youtube-on rengetegen minden páncél nélkül mennek a bossokra és ez nem véletlen. -
#346 Én még nála is sutábban játszottam volna.
Az ilyen játékok esetében a "megyek és támadok" nem gyümölcsöző taktika - a Dark Souls ráadásul direkt nehéz (hiszek Tinmannak) -, könnyen a padlón végzi az ember.
-
#345 Mikor védi az ütéseket csak úgy szívódik le a sztamina,ezért nemnagyon kockáztatta a gurulást . Vagy védekezik, vagy elgurul, de akkor utána nem tud védekezni. Mérlegelni kell a dolgokat :) (bár tényleg kicsit sután játszott az illető) -
#344 Nézd a hátam tipusú játék tehát lehetne bill+egérel de mivel bevalottan bénák a pc-és portolásban szerintem ne sok jót várj ettöl, inkább kontrolleres irányitása lesz. -
#343 Akkor az jó, mert utálom amiben 100 kombó van és ha nem tudod legalább a felét fejből akkor véged. -
#342 " de hogy billentyű egérrel ezt nem lehet érdemben irányítani az holt biztos. " - ez csak a porton mulik mert egyértelmüen lehetne tökéletesen bill+egérrel tolni csak valszeg az eddigi hírek alapján nem fogják ugy megcsinálni. -
#341 Hát, ha ez egy laza főellenfél volt - mondjuk, visszagondolva, tényleg csak 3 féle módon támadta a játékost -, akkor tényleg szopóág lesz a többi :)))) -
#340 Az utobbi. -
#339 1. Miért nem vágta le a farkát? Ennyire nem lehet kezdő -.-
2. Amikor volt kb. 2 mm élete neki meg 3/4-ed na olyankor ezerrel rohamozni és ütni vágni és nem hátrálni.
Shep:
Nincs 100 combo, alapvető mozdulatok vannak és egyes karakterosztályoknál pár plusz mozgás.
Imi:
Ez egy kifejezetten laza boss-nak tűnt, nem volt benne az alapjátékban, de hogy billentyű egérrel ezt nem lehet érdemben irányítani az holt biztos.
Grebber:
Az oldalra gurulás talpig páncélban elég realisztikus ebben a játékban... lassú és lomha mozgáskombináció, így nem mindig használja az ember, mert nem mindig van rá ideje. Persze könnyű páncélban ok, de azt meg könnyű átütni.
Kevés dolgot várok úgy, mint a PC-sek véleményét a megjelenést követő 1-2 hétben. -
#338 Várom minden szavadat az élményeidről - jó lenne, ha írnál majd róla. -
#337 Bár mondjuk nem értem nagyon ezt a 27 halált.
A videóból nekem az jött le hogy van oldalra gurulás ,mégis aki tolta mintha debil lett volna mert alig használta.
Jővőhéten lesz 2 szabadnapom akkor már rohadjak meg tényleg elkezdem és megnézem valóban nehéz-e! -
#336 Ez amúgy ilyen 100 kombót tarts fejben harcrendszerű, vagy sima védekezz és időben támadj móka? -
#335 27 halál után... :))))
Azt-a-Q... Ez tényleg ilyen rohadt nehéz lesz. -
#334 A Michelin figura harca az óriás kék szárnyas kecskeoroszlánnal. -
#333 Nem véletlenül lesz " Prepare to Die " a cime... -
#332 A végén a kiírás üt! Én 5 után törlöm majd -
#331 Kamerás gameplay. -
Was #330 Most -hogy olvasom az eredeti cikket- tehát a frame-rate-tel kapcsolatban:
Nem arról beszél, hogy a portolás miatt szar lesz a frame-rate úgy globálisan, hanem az amúgy a konzolokon is frame-rate problémás Blighttown pályán nem tudnak most javítani a PC-s verziónál sem.
Hát a Blighttown-ban helyenként tényleg leesett egy kicsit az fps, de azért simán játszható volt- tudniillik az volt a legkevesebb bajom azon a pályán...
Ettől függetlenül szurkolok a PC-s porthoz, mert ha ez nem sikerül most nekik, akkor nem mostanában fognak próbálkozni vele megint ennél a sorozatnál. -
#329 Az ok de a lényeget érted, nem? -
#328 Álmodj királylány... -
#327 Értjük az álláspontodat, de ez a pont lesz*rjuk kategória. Baromira nem a vásárló dolga, egy cégnek pedig egyszerűen nincs joga mentegetőzni a vásárlóknak. Illetve joga az van hozzá, de ezzel csupán annyit ér el, hogy a kutyát sem fogja érdekelni a hibás terméke.
Kíváncsi vagyok, hányan veszik meg a játékot warez-kipróbálás nélkül az ismert/bevallott problémák függvényében. Mert aki vakon megveszi ezek után, az egyszerűen hülye. -
#326 Ez a helyzet már annyira abszurd, hogy én már arra is gondoltam talán csak kamu az egész és majd tökéletes lesz a port. -
#325 Érdekel a Witcher 2 és örülök neki , hogy nagyon is jó port lett. Nade ott pc-ről kellett 360-ra úgymond butítani. Ennél meg az adott konfigról ezerfélére. Szerintem nehezebb ügy, nem véletlen hogy olyan sok selejt konzol port készül -
#324 -
#323 Nem tudom te mit szóltál volna ha pl a Witcher 2-nél (feltételezzük ,hogy érdekel téged) a fejlesztők egy ugyanilyet nyilatkoztak volna a boxos portolás közben. -
#322 "Nyíltan beszél a Dark Souls PC-s verzióját megvásárolni készülő felhasználó, MerlinW arról, hogy milyen problémákat okoz számára a From software PC-re való fejlesztése. Nem sok jóra lehet számítani.
Őszintén szólva komoly gondjaim vannak, mert nem szoktam hozzá (oké, hozzászoktam, de nem ilyen formában), ahhoz hogy kontároknak fizessek. Úgy gondoltam nem lesz gond vele, de tévedtem. Jelenleg is dolgoznak, de nem tudom min. Különösebb optimalizálás nem lesz, a 30-as frame rate éppen hogy játszható állapotot jelent, de miután nincs optimalizáció, még ez sem garantált. Az elsődleges cél, hogy olyan fejlesztőknek adjak pénzt, akiknek nem az az elsődleges céljuk, hogy minél hamarabb elkészüljenek a termékükkel. Mindezt úgy, hogy fél éve tudnak a problémákról és csesznek 1-2 tapasztalt PC-s fejlesztőt felbérelni - mert mások komplett játékokat készítenek annyi idő alatt, amennyi időt ők az optimalizáció és frame rate problémára fordítottak - vagy nem fordítottak.
Köszönjük tisztelt From Software, hogy elkészí...átfossátok a játékotokat PC-re, a nagy nyomás hatására, de így nemhogy jó fejek nem lesztek, viszont magatokat égetitek le mindenki előtt. Az autószerelők nem végeznek szívműtétet".
-
#321 Ha egyáltalán az élmény majd játéknak lesz nevezhető 15fps mellett :) -
#320 Szerintem ugy vannak vele, hogy örüljenek a pc-sek, hogy egyáltálán játszhatnak vele... -
#319 Nyilván pc-n programozták le az egészet, de adott felépítésű fejlesztői kit-ekhez írtak meg mindent.
Egy pc konfig meg ezerféle lehet és valószínűleg ebben nincs nagy gyakorlatuk, hogyan oldják meg a program skálázását.
Pénzt kiadni pedig biztos nem akarnak egy külsős cégnek , hogy hozza nekik össze. -
#318 Én továbbra se értem ezt a cirkuszt ezek nem akarnak nyereséget ebböl a portból?
Mert nagyon ugy tünik, hogy magasról tesznek az egészre, összecsapják valahogy az a pár ember aki meg majd megveszi szívhatja a fogát kinjába.
Még jó, hogy még a télen jön a dlc ps3-ra is az tuti vétel lesz. -
#317 Eleve PC-ken írták meg a játékot. Nem értem ezt a portolási mizériát... -
#316 Sajnos ha szar lesz a pc-és verza jogos lesz a felháborodás. Én már akkor sejtettem, hogy ez lesz mikor kijelentették az egy az egybe való átportolást mert az ugy eléggé ostaba ötlet.
Talán majd a modderek rendbe teszik a játékot. -
#315 Ne temessük a projektet!
Tudnak a japánok, ha akarnak.
Nyilván, nem lesz tökéletes, én bizakodom azért, hogy megéri majd a pénzét.