10203
-
#394 És hol 8500FT? Ahol láttam ott 11,xxxFT! -
#393 Azért durva, hogy 8500ft-ért meg lehet majd venni ilyen extra kiadásban pc-re én meg 15k-ért vettem ps3-ra és nem volt benne ennyi minden.
-
#392 Nem háborgok én...:) Meg szoktam említeni, de háborogni sosem szoktam:) Tök nyugodtan konstatálom, majd elfelejtem a címeket:) -
#391 Fel szoktam hozni persze, de nem siránkozom. Csak sajnálom. Aztán játszom tovább a régi játékokkal:) -
#390 Sajnos az előrendelésnek lőttek, ilyen problémák mellett, díjazom az őszinteségüket, de majd akkor teszünk egy próbát, ha kevés hiba marad a PC-s verzióban. -
#389 És akkor mi van, ha milliárd éves is, attól még nem jó és nem érdekel az sem ,hogy a többség szerint ez van ezt kell szeretni. A kolléga meg jól mondja 2-vel lentebb, hogy akkor te se háborogj, ha nem kapsz újítást, meg rövid a játékidő stb. -
ratgab #388 Ritka eset, de most egyetértek. -
#387 Akkor meg nem kell siránkozni azon, hogy manapság a játékok 80%-a rókabőr, hiszen minek dolgozzanak vele sok-sok évig, ha így is venni fogják, mint a cukrot? Te is fel szoktad ezt hozni, hogy a mai játékok a régiekhez képest így meg úgy... Akkor ezt el kell fogadni, hiszen ők is csak a kevés munkából akarnak minél többet kihozni. Jó nekünk az évenkénti rókabőr felhozatal. -
#386 Helyesled, nem helyesled, ilyen a világ, változtatni nem tudsz rajta:) Ez nem csak a számítástechnikára, hanem mindenre ágazatra igaz Erre van a mondás, "az élet szép, a világ szar":)
Pénzsóvár mocskok: mondj egyetlen embert a világon, aki nem sóvárog a pénzért:) Én is cégtulajdonos vagyok lassan 10 éve és próbálok minél többet minél kevesebből kihozni (logikus), persze presztízsveszteség nélkül.
Amióta létezik az emberi civilizáció, a vagyon a hírnév és a szerelem a világ közepe. Szóval nem éppen új keletű dolog ez, hanem minimum 4000 éves:) -
#385 Szerinted én ezt nem tudom de ettől még marhára nem helyeslem ,hogy a pénz a világ közepe és én többre tartom őket, hogy beismerik a hozzá nem értésüket, mint a pénzsóvár mocskokat. Hírnév, meg konzol a piacuk, leszarják, hogy PC-n nem lesz, mert nem igen lesz több játékuk PC-re. -
#384 A modern gazdaság nem így működik, ha nem tűnt volna még fel:) A vállalatok azért dolgoznak, hogy pénzt termeljenek. Minél kevesebb munkával, pénz és erőforrás befektetésével, hogy minél nagyobb legyen a haszonkulcs. Az üzletben nincs jópofizás, de legfőképpen nincs őszinteség. Az őszinteségnek ára van, amit nem engedhet meg magának a legmenőbb vállalat sem. Üdv a való világban:)
Ahogy alant is írtam, ha már "őszinteség" ebben a szituban nem csak pénzt buknak vele, hanem presztízst is. Azt pedig nem 2 nap alatt állítják vissza. -
#383 Csak a biznisz nem így működik:) Ez jelenleg az évtized legrosszabb marketingje. Elmondják hogy milyen sz@r lesz, aztán majd néznek, hogy a kutya sem veszi meg, tök feleslegesen dolgoztak. Egyszerűen balf@szok:) -
#382 Ez igaz de az mennyivel jobb, mikor hitegetnek és a pofádba röhögnek a végén? Ez így korrektebb, így mindenki tudja mire számíthat és nincs zsákbamacska. -
#381 Látatlanban én sem adok már ki pénzt játékért... -
gosumofo #380 hát előrendelni biztos nem fogom sehol, hanem warezzal indulunk
aztán ha a kezdeti problémák után rendesen patchelik a játékot, mint pl. a szintén problémás Binary Domaint, ami mostanra egy teljesen játszható port lett, akkor majd megveszem és azzal játszom végig. de átbaszni nem fognak, gagyiért nem utalok pénzt japánba. -
#379 Ezzel csak azt érhetik el, hogy kevesebben veszik meg a végterméket... -
Was #378 Ja, csak tényleg az látszik, mintha az lenne, hogy csináljuk mert muszáj. -
#377 Legalább őszinték -
Was #376 Tényleg nem értem , hogy miért nyilatkoznak ezekről a problémáikról:
Nem megy portolás, nem fog futni normálisan, stb.
De az érdekes, hogy a kiadás időpontja már megvan. Nem kellene normálisan megcsinálni és aztán kiadni? Vagy adott egy budget, amibe bele kell férni és ez aug.24-ig elég? -
#375 Na jó de így meg semmi értelme megcsinálni. -
#374 Mert pénzt kértek volna érte. -
#373 Hát akkor ez egy átlag magyar gamer pc-jén nem sok jóra számíthat.
Nézzük a jó oldalát, nem kell beleölni 60 órát :D -
#372 Hát nálam eleve nem jön be a hős de az ilyesmit idővel átlépem, viszont épp ma néztem egy hosszabb gameplayt ahol ilyen havas táj volt, hát az ilyen nálam eleve -3 pont, főleg mivel még csúnya is volt, meg ötlettelen. Persze gondolom lesz millió 1 más helyszín is ahogy az 1-ben is volt de ez a fajta design hiányosság nem jelent túl sok jó a többi pályarészre nézve. Persze remélem tévedek és legalább olyan jó lesz, mint az első rész! -
gosumofo #371 nvidia 6xx kártyán nincs meg a 30 FPS...
ha ennyire nem értenek hozzá, miért nem adták oda egy kompetens stúdiónak? -
#370 Darksiders-ről nem tudok nyilatkozni, mert bár megvan, még fel sem telepítettem.
A kontrollerezéshez én már hozzászoktam. Igaz, szigorúan úgy, hogy egerezhetek is mellette, mert bizony néha tényleg jobban jön az egérrel való célzás, mint a matatás a vezérlőn.
A kettő kombinálása (X360 vezérlő + egér) lenne az üdvözítő. De ez csak álom, mert eddig bármit is követtek el a témában az hulladék volt. -
#369 Na ne viccelj, nagyon állat lesz.Mi nem tetszik? ha szabad megkérdeznem. -
#368 WW-ben kontrollerrel már a szigeten elhaltam az első 2 ellennél a nagy ajtó után, persze ez az én bambaságom meg mondjuk még akkor nem is nagyon kontrollereztem. Én anno a DMC 3 miatt vettem. Igazából ilyenekhez jó és ajánlott a kontroller, de amiben már célozni is kell pl. Darksiders na ott jó nekem a bill+egér.
Darksidersről jut eszembe, ez a 2. rész nekem valahogy nem tetszik. :( -
#367 Én csak emiatt a ficsörök miatt vettem volna meg pc-re a játékot mert egyébbként konzolon én tökéletesen elégedett vagyok vele föleg mióta kiderült, hogy a plusz tartalmakat kiadják dlc-ben is és gamepaddal ott is tudom tolni.
Max majd warezban ránézek, hogy sikerült és ha elhamarkodott volt a rinyálás akkor megveszem. -
#366 Assassin's Creed-eket, Batman-eket kihagytam.
A Prince of Persiák (főleg az újabbak, de már a Warrior Within' is) kontrollerrel mesésen könnyen játszhatóak - sokkal könnyebben, mint billentyűzet + egérrel. -
ratgab #365 Pc játszom már nagyon rég óta. Ez idő alatt (13 évig) nem nagyon használtam kontrollert, nem is volt. Kb. 1-1,5 hete vettem egyet elsősorban Pes-ezésre.
Ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy vannak funkciók, amikre nagyon jól lehet használni a gamepad-ot (cselezés, csapatparancsok, csak hogy pes szempontból vizsgáljam a helyzetet).
Azonban sokkal pontosabban tudom irányítani a játékot billentyűzettel annak ellenére, hogy a gamepad analóg karjai finomabb mozgást tesznek lehetővé.
Eddigi megállapításom: Lehet, hogy kevés időt adtam még eddig a gamepadnak (biztos, hogy szokni kell még ez nem vitás), de egyáltalán nem gondolom, hogy könnyebb vele irányítani... legalábbis ezt a játékot. Még más programoknál próbálkozni fogok (Prince of Persia, Assassin's Creed, Batman Arkham részek), de már most semmi hangulatom ott is szívni a nehézkes irányítással.
És hogy miért írtam le ezt az egészet: Pc játékhoz JÁR a pc-s irányítás is, nem mentség, hogy nem gondoltak rá korábban. Egyszerűen ez így nem lesz jó. Például nekem tuti rombolni fogja a játékélményem, ha csak gamepaddal nyomhatom majd normálisan... -
#364 Persze, a 6 is. :) -
#363 DMC5 is ment?
Szánalmas, fél évük volt rá, hogy megcsinálják...
Jobban jártunk volna ha kiadják egy külsös csapatnak aki ért is hozzá de az ugye pénzbe került volna.
Azért majd én is megprobálom billel max ha szar lesz akkor delete, vesziteni semmit se fogok. -
#362 Én meg mint eddig mindent billel fogom.
Nekem egyik portal sem volt soha gondom billel annak ellenére sem hogy némely játéknál a topik tele van sirva hogy irányithatatlan billel. -
#361 Teljesen érthető hozzáállás - elméletileg csak konzolra szánták [hogy vagy a petíció, vagy az üzleti érdek diktálta-e a portolást, az most lényegtelen], a PC-átirat később lett bekalkulálva.
Még szép, hogy a kontroller élvezi a maximális kompatibilitás nyújtotta előnyöket.
Én tuti X360 vezérlővel játszom majd. -
#360 RPG Site: How hard was it to pull such a precise game with very analogue controls onto a keyboard and mouse, and do you still recommend the use of a controller?
Uchiyama: So, again, we understand that PC gamers would obviously want to play on a keyboard and mouse. However, this is a game that has been balanced and tuned to fit the gamepad. That’s how we created it and that’s how we designed it.
As much as we have supported keyboard and mouse it was a fight - and it doesn’t quite fit perfectly. We highly recommend PC gamers play with a gamepad if possible - simply because that’s how we designed the game and that’s how the designers intend the game to be played.
If we’d had the PC version in mind right from the beginning things perhaps may have been a little bit different, but because PC came later, I think as a result we’d recommend the gamepad. -
#359 Hü, 5 gombos egered van, most teljesen betojt mindenki... -
#358 Az én lökött véleményem erröl az, hogy a pc-én a beviteli eszköz az a bill+egér ergo a pc egyenlö a bill+egér komboval.
Nem is értem mi ezzel a gond csak elképzelni tudom milyen balhé lenne abból ha konzolon ezentul csak bill+egérrel lehetne fps-t játszani mert ez a stilus azon az igazi...
Csürhetjük-csavarhatjuk a tényeket de egy pc-és porthoz hozzá tartozik a pc-és irányitás.
Csak megjegyzem, hogy 5 gombos egerem van tehát nem vennék mérget arra az elnáspángolásra persze csak ha jó lesz az egeres irányitás. -
Was #357 Ide sehogy, példákat mondtam. Azért találták ki ezeket a kontrollereket, hogy megkönnyítsék a megfelelő játékok irányítását. Ezt meg kontrolleren lesz könnyebb játszani a fejlesztők szerint, akik engedtek a PC-sek kérésének (állítólag).
Ha konzolosok kérik teszem azt a Falcon 4 portolását, akkor a fejlesztő majd ajánlja a billentyűzet használatát, mert nincs annyi gomb azon a nyomorult kontrolleren.
Már ne haragudj, de senkit nem csesztem le, és akkor nem érted mit akartam mondani a szimulátorral, meg autós játékkal: a PC nem egyenlő a csak billentyű meg egérrel.
De mivel jól ismerem ezt a játékot elmondtam a véleményem az irányítással kapcsolatban. Igen ez egy külső nézetes játék, de nem Tomb Raider. Aránylag sok gomb van, amit egyszerre kell használni és szerintem is kényelmesebb lehet kontrollerrel játszani.
Ettől függetlenül szeretném PC-re is megvenni a játékot és mivel nincs kontrollerem PC-hez, ezért én is örülnék egy jó billentyűzetes-egeres irányításnak és nem kell vennem még azt is súlyos ezrekért, hogy a beígért náspángolás is meglegyen. :)
-
#356 Hogy jön ide a szimulátor meg az autos játék?
Ez egy külsö nézetes játék amihez abszolút fekszik a bill+egér.
Arról már nem is beszélve, hogy ne csesszünk már le valakit azért mert pc-én egérrel akar játszani és nem kontrollerel. -
Was #355 Amit én végül is mondani akartam az az, hogyha billentyűzettel nem lesz élvezetes a játék, az nem feltétlenül a béna portolás miatt lesz, mint ahogy azt már most elkönyvelik páran.
Másrészt sokan annyira görcsösen ragaszkodnak a billentyűzetes irányításhoz, holott az elfogadott dolog, hogy aki komolyan játszik autós szimulátorral az kormányt használ, a repülőshöz joystick-ot, stb.
Továbbá majd gondolom megint az irányítás portolása lesz szar, amikor egy pályán ahol amúgy is "you died" lesz vagy 100-szor még én is betörök a világodba elnáspángolni 101-edszer. :)
Persze el lehet szúrni az egész portolást -főleg ha ők is azt hangoztatják, hogy nehézségeik vannak- , és én is aggódok, de azért próbálok bízni benne, hogy sikerülhet.