10203
  • Shep
    Van a két normális rész közül az egyik, találd ki melyik? :) Ezt nem hiszem, kipróbálom majd de ez nem az én játékom, aztán persze lehet tévedek és megtetszik majd.
  • wedge31
    Hát igen az átlag gamer idegbajt kap a nehézségétöl ehhez mérten jó az a egy milla.
  • grebber
    Kár hogy nem közöltek konkrét pc-s eladásokat az Alan Wake-nél.
    Ott is ment a fröcsögés ami itt megy úgyse vesznek max 50k-t.Aztán 2 nap után visszahozta a költségeket és még vagy 2 hétig a top 10 ben volt a steam-en! Szóval elég sok elmehetett belőle.

• DarkSector
    Van eredeti cod a birtokodban?
    És ezt megveszed? :D

Tudod a cod nem azért veszik mert kis idioták a játékosok.

Hanem az más stílus.

Modern fegyverkezés. Nem darkos lovagos mint ez.
    Ott van fasza multi. Itt nincs.
    Azt honapokkal később is előveszed, ezt nem hiszem.

Szóval nem a játékosok a buták csak az a stílus aokkal több játékosnak fekszik.
  • jarlaxxe
    De nem is sok, szerintem minden pc-én eladott darabnak örülni fognak.
  • Shep
    Én is valami ilyesmiről tudok, mondjuk jogos, mert ez nem egy COD amit minden kis hülye megvesz, mindegy, hogy évről évre ugyanaz, meg persze azt nem tudom mennyi lehetett a fejlesztési+marketing költség.
  • wedge31
    Több mint 1 milla ami azért egy ilyen hc játéknál nem rossz.
  • Shep
    Én tudom rosszul, de mintha konzolokra sem fogyott volna olyan hú de jól? Akkor meg mi ez a Teréz anya duma?
  • DarkSector
    Igen nah itt a baj a "minden szarnak".
  • jarlaxxe
    Na ez most ugy hangzott, hogy a pc-sek örüljenek minden szarnak amit eléjük löknek...
  • wedge31
  • DarkSector
    Tudom hogy már megvan és nem lesz de volt rinya ez a fontos.
  • wedge31
    Szerintem nem vagy képben miért megy a rinya a gfwl meg már rég nem téma mert nem lesz a játékban, szerencsére.
  • MerlinW
    Mint írtam, nem az a cél hogy sok menjen el belőle, hanem hogy ne negatív legyen a mutató. Teljesen érthető megfontolás egy konzolfejlesztő cég szempontjából. S miután nem költenek semmit a portra, így ha már 50 ezret eladnak onnantól tuti a haszon.
  • DarkSector
    Szánalmas ha Alan Wake-et a graf tunning miatt vették többen, szerintem egyeltalán nem, mivel sokakszerint nem lett szép, és minden + effektet elkezdtek kikapcsolgatni moddolni, szóval nem.

Itt meg vicces hogy a petíció aláírásakor még mindenkinek tetszett a játék, most meg sírnak meg hogy ne gfwl legyen, ez a szánalmas.
    Igaza van a Capcomnak most és kiderül hogy a játék érdekli-e a játékost vagy nem.
  • Seth
    "1-2 százezernél többet nem fognak eladni belőle"

ejj de optimista valaki
    Jó ,ha lesz 50k szerintem, ebből felét visszaviszik, eladják másnap :D
  • wedge31
    Akkor valszeg én vagyok a naiv ha azt hiszem, hogy egy igényesebb portból több menne el, lásd Alan Wake ami ugye profitot termelt, mint egy összecsapotból.
  • MerlinW
    Ha megtalálom belinkelem, de a videóban is ugyanezt mondja, csak nem fejti ki úgy, mint a cikkben. A profitról nem mondanak, le mert nem is költenek a portra (másfél milla nem pénz ebben az üzletágban - sem). Az pedig nyilvánvaló, hogy 1-2 százezernél többet nem fognak eladni belőle és még így is bőven profitálni fognak belőle.
  • Prince23
    Engem továbbra is meglep hogy a Namco kiadja PC-re a game-t.

Magyarán: fogjuk be a pofánkat (peticiókkal együtt), és örüljünk h egyáltalán megjelenik pc-re felállás :D
  • wedge31

Adhatnál egy forrást ehhez a infóhoz, hogy egy multi cég sziveségböl profitról lemondva készit egy játékot mert ez igy elsőre elég naivan hangzik.
    A port várható szegényes minöségét meg szerintem semmivel se lehet megindokolni. Egy jó dolog lesz, hogy modolható a játék tehát elképzelhető, hogy majd az userek rendbeteszik a port hibáit.
  • MerlinW
    Az egyik Interjú a Namco-val, illetve van egy mélyebb, amit nem találok most.

A lényeg, hogy meg sem fordult a fejükben, hogy PC-re fejlesszenek/portoljanak. A komoly aláírás mennyiséggel rendelkező petíció miatt gondoltak egyet, rendben. Belefeccöltek másfél millió dolcsit, kapunk 1-2 új fegyvert, boss-t és mellékküldetést, egér/bill támogatást, de ennyi, nem szándékoznak foglalkozni a PC-vel többet. Ez egy szívesség részükről, nem várnak profitot, nem adnak komolyabb supportot. Portolják a játékot a legkevesebb ráfordítással, akinek tetszik tetszik, akinek nem, annak nem. Továbbá nyilatkozták, hogy a jövőben sem szándékoznak foglalkozni a PC platformmal.
  • Jakuza001
    Kulonben eszrevenned a kulonbseget a ket platform kozott. :P
  • wedge31
    Dark Souls: Prepare to Die Edition Video Interview.

• MerlinW
    Az nem zavar, ha nem tűélesek a textúrák (azon lehet segíteni fxaa-val driveres effektekkel, stb), az viszont inkább zavarna, ha csak 1280-ban tudnék játszani 24-27"-os monitoron:)
  • Fpocok
    Úgy értettem én is. De ha a textúrák akkorák lesznek csak, akkor hiába húzod ki nagyobba, azok nem lesznek szebbek.
  • MerlinW
    "So far it would seem ridiculous of them to lock the game resolution so the interview probably means they are locking the “texture quality” at 720p." - WCCF Tech
  • jarlaxxe
    "no change in resolution" -ezt nem lehet máshogy értelmezni ennek semmi köze a texturákhoz.
  • MerlinW
    Nem tudom hogyan értelmezted, de - csak a tisztánlátás végett - a texturák lesznek 720p felbontásúak, a képfelbontás bármekkora lehet. A 30fps pedig szerintem elég egy ilyen stílusú játéknál. Legalábbis, ha fix 30.
  • wedge31
    Állitolag a Namco adta nekik parancsba, hogy ilyen fos portot dobjanak össze, hogy miért azt rajtuk kivül senki se tudja.
    Minden esetre ha ez így marad nem kell ide warez ahhoz, hogy bukjon pc-én ez a portolás.
  • Totti5
    Ezek szerint nem csak konzolra nem tudnak optimalizálni... sürgősen be kellene szerezniük nyugatról pár embert, akik értenek is hozzá.
  • Fpocok
    720p max felbontás, 30fps lock.
    Éljenek a portok baszki.
  • grebber
    Mégsem lesz GFWL!
  • Prince23
    Ahogy olvastam a bemásolt szöveget én a felbontást egyből 1280x720p-re képzeltem:P azért ez beütne, vagy még inkább kiütne pár játékost a székből :D

tippem szerint ez 1650-es felbontás lesz (max)
  • wedge31
    Én se értem ezt az egészet mert ha nem tudom a felbontást a moncsim nativjára belöni homályos elmosodott képet fogok kapni, most komolyan azt várják, hogy ezért még pénzt is adjak?
  • Prince23
    Gyanúsak nekem ezek a készítők. Vajon nem szándékosan húzni akarják a PC-seket? :D

aztán meg a sok nyavalygás, peticiók miatt valami baromi bejelentést fognak megtenni a DS ügyében :D
  • wedge31
    Basszus ez egyre rosszabul hangzik, még a végén tolhatjuk sub hd felbontásban és gamepaddal a játékot a kérdés csak az, hogy akkor ebbe a portban mi a franc lesz a pc-és ficsör.

" - Miyazaki says that the base game is intended to be a straight port with no change in resolution and he specifically says not to expect 60 fps. This is probably his most controversial statement, because it does seem to suggest that it will run at a locked resolution and framerate. Until he clarifies further, I do feel that is the intended message to manage expectations. "
  • ratgab
    Az még mindig jobb, mint a GFWl.
  • Samballah
    nem volt. kinlodasnak ereztem, es a pc-s "jatekkarierem" vege fele kb mindent , fps-t kellet szokni kontrolleren ennyi.(persze pro szinten tudom hogy nem komolyanvehető):)
  • Evoluti0N
    Origin-nel volt már rossz tapasztalatom, GfWL-lel még nem, de azért petíciót nem fogok indítani.
  • Prince23
    Origines lesz, nem gfwl