10203
-
Was #514 Miért, itt együtt vállvetve küzdhetitek le az ellenséget az nem cooperative?
Meséljétek már el akkor mi a coop! -
ratgab #513 Nem erről beszéltem. Játékos tud bejönni segíteni. Szerintem ez a cooop. -
#512 A hagyományos értelemben vett coop-hoz tényleg semmi köze. -
#511 Szerintem ez nagyon messze van a cooptól. -
Was #510 Úgy van, egy adott területen -ahol a boss még megvan- tudsz segítséget hívni. Ez a földön elhelyezett jelek segítségével történik. Ez a társ addig lesz veled, amíg a boss-t le nem gyűritek, vagy ki nem nyírják valamelyikőtöket. Egy invadert is segíthet lenyomni.
A PVP a +-15 szint különbség közötti karaktereket engedi össze. A backstab-et és a parry-t kell jól megtanulni, illetve ezek ellen védekezni, mert ezek legtöbbször eldönthetik egy párbaj végkimenetelét. Érdemes egy-két ilyen PVP-s DaS videót végignézni, elég élvezetesek.
Engem egyszer például egy tisztán íjjal küzdő figura is lenyomott. -
ratgab #509 Guide szerint van! Egy-egy területet coopban ki lehet takarítani. -
#508 Nincs coop csak multi. -
ratgab #507 Coop Darksouls azért nem lehet semmi! -
#506 A futás/optimalizáció engem is nagyon izgat, hiszen, nem mindegy, hogy fog-e futni ezen a gépen, amiről írok - mert jó lenne azért a drop in multi előnyeit/hátrányait legalább egyszer megtapasztalni :)
-
#505 Én is így vagyok vele - ezért írtam, hogy elég a konzol-minőség, csak legyen jó a játék. -
ratgab #504 Sajnos egyetlen nagy kérdőjel van bennem is és az a futás/optimalizáció és port minősége.
Amúgy ez konzolon tuti zseniális az alapján, amit olvastam.
Van egyébként new game+ is benne, 8 x végigviheted 1 karakterrel és mindig nehezedik 9.-re már nem fog azt írják. Legnagyobb ugrás nehézségben a newgame+ első végigjátszásakor jön elő. -
#503 Engem igazából csak az írányitás érdekel a graf nem, mert a mai napig játszok 10 éves vagy még régebbi játékokkal és nem zavar a gyenge graf ha maga a játék rendben van. -
ratgab #502 Új helyszíneket, új ellenfeleket (boss-okon kívül) és új Npc-ket meg ki is felejtettem. -
#501 Nem a tartalomra gondoltam... :) -
#500 Portról beszélünk - figyelj :)
Ugye az a felállás, hogy a fejlesztők elmondták, életükben nem készítettek PC-s portot, és nem tudják a garantálni a totális sikert.
Akkor már inkább legyen 1:1-ben a konzolos minőség, mint valami elcseszett, 'superior'-nak szánt PC-s port, nem? -
ratgab #499 Lesz itt plusz 3 boss, lesz plusz fegyverzet, plusz ruházat, úgyhogy már ugyanolyan úgyse lesz amint a konzolos. -
#498 "Legyen pontosan ugyanolyan, mint a konzolos verzió"
Na hát az bebaszna. Talán nem kéne a PCsek nevében beszélned. Ha nem kell neked más, vegyél konzolt, ha még nincs. -
#497 Legyen pontosan ugyanolyan, mint a konzolos verzió - se több, se kevesebb - és mindenki boldog lesz.
Kell a francnak HD textúra, meg DirectX 11.1, meg HDR és más anyámkínja... JÁTÉK KELL. Élmény kell! -
#496 Agree. Ez biztos, hogy egy nagyon jó kis hc játék csak hát ugye a pc-és port milyensége még erősen kérdéses. -
ratgab #495 Nézegettem az NPC-ket is hát ezek is baromi stílusosak!!!
Most már nálam csak optimalizáció kérdése a vétel!
Ez egy baromi jó játék lehet! -
#494 Én ugy olvastam, hogy nem a statjaink hanem az, hogy éppen élö vagy élöhalott formában vagyunk befolyásolják a beszélgetést.
Vannak olyan npc-k akik gyakorlatilag szóba se állnak veled érdemileg amig zombi vagy. -
ratgab #493 Megnéztem végre a guide-ot:
-Játéktér izgalmasnak tűnik
-Játékmenet is
- Murvasok fegyver (ostor is van amin lepadlóztam)
- Ennél is több páncélset
- Ellenfeleket, területeket direkt nem néztem
Számomra új infók:
-Lesznek Guildek (játékban Covenantok)
-NPc-kkel beszélgetés közben statjaink új opciókat hozhatnak
-Ha meghalunk zombiként éledünk újjá és pontokkal válhatunk újra emberré
-Van 2 fős coop játékmód
Sajnos egyre jobban várom és ha az optimalizácziót nem cseszik el, akkor veszem is! -
#492 Röviden: drop in multi
Szellemalakok = más játékosok [voltaképp Te is szellem vagy], és ha belépnek a síkodba, akkor rajtuk áll, hogy segítenek, vagy harcoltok.
Jó/rossz szándékú üzeneteket is hagyhatnak hátra neked.
De, ahogy Tinman írta: érdemes utánaolvasni. -
#491 Ideje lenne pár tesztet elolvasni.
Nagyon speciális multi része van... tényleg olvass utána. -
#490 A DaS-nek mióta van többjátékos része??
Én úgy tudtam, hogy only single -
ratgab #489 Akkor te paráztattál be tegnap délután!
Én a Darksiders 2-t akartam venni Danihtól, de összekeverte a 2 játékot és azt mondta, hogy azt épp most vitte el valaki.
Pár perc múlva visszaírt, hogy összekeverte a játékneveket és a Darksouls-t vitték el (ez voltál te) és a Darksiders 2 még megvan neki.
Le is csaptam a Darksiders 2-re azonnal.
Szerintem akkor jársz jól, ha még nem aktiválod, hanem előbb kipróbálod warezba. Az a biztos.
Én is tudok 6k-ért amúgy (nem tőle), de én inkább várok a kipróbálás utánig a vétellel. -
#488 Igazából nem Steamen vettem meg, hanem innen gift formájában. 6000 Ft-ba került, ennyit megért. 40 €-t nem ért volna meg. Ha már ilyen készségesek voltak a PC-sekhez, hogy egy petíció hatására kiadják a játékot, akkor csak nem fogják elbaltázni a játékot annyira, hogy még játszani se lehessen rendesen. Az, hogy 100%-ig konzolport lesz, az engem nem szokott zavarni igazán egy játéknál sem. A Ninja Blade-et is ezek csinálták, konzolport is lett a javából a PC-s verzió, de teljes mértékben játszható volt számomra a játék. Ráadásul billentyűzettel és egérrel játszottam. -
#487 Úgyszintén, most már csak egy játszható pc-s portban bízok. -
ratgab #486 Hát ez sajnos benne van mindig a pakliban. De vígasztaljon az a tudat, hogy te becsületes voltál, megkapod erőfeszítés nélkül a javításokat, simán tudsz multizni és nem kell buherálnod, hogy menjen a játék.
Az én szememben ez már megéri az elköltött forintokat. -
ratgab #485 Én csak a lentebbi optimalizációs (lehetséges) problémák miatt nem rendeltem még elő!
Apropó 6k-ért tudok szerezni bárkinek steam gift formájában megjelenés előtt is és feltehetően utána is! -
#484 -
Nos #483 Én is várom, de hogy a steamen többet nem rendelek előre semmit, az biztos. Legutóbb a gods&kingset rendeltem elő. Amerikában napokkal előtte el lehetett indítani és már torrentről is mindenki leszedte, aki akarta, mire hozzájutottam.
Remélem nem jársz majd így. -
#482 A játék előrendelve Steamen, már csak egy hónap van vissza a halálig... Fel kell készülni! -
#481 Akit érdekelnek / hallgatnak az önjelölt, tapasztalatlan "újságírók" szubjektív cikkeire, kritikáira, azoknak úgy is kell. Én megnézek egy (kommentár nélküli) videót az adott játékról és abból már el tudom dönteni, kell-e vagy sem. Ritkán érdekel mások véleménye. Talán a YT-s TotalBiscuit az egyetlen, aki normálisan és objektívan tud kritizálni játékokat. Amikor szubjektív, akkor azt pedig észérvekkel támasztja alá. Ahogy azt csinálni.kell. -
#480 A próféta szóljék belőled! :) -
#479 Nem lehet hogy a fejlesztők azt próbálták közölni ( rosszul, félreérthetően ), hogy nem fognak DX11 fiziksz parasztvakítással és a szokásos már megszokott "jobb lesz mert szebb a játék" a 6szor erősebb vason jelszavakkal előállni? olyan lesz mint konzolon, azt teszik át úgy ahogy van. Nem az a lényeg hogy kicsit élesebb a textúra, hanem a játékélmény és a tartalom.
-
#478 Attól függ mit értünk rpg alatt mert egy hagyományos rpg-hez nem sok köze van.
Alig van benne párbeszéd és a gear is lényegtelen mert többnyire pucéron is le lehet tudni a játékot.
Első sorban türelmet és megfigyelést igénnyel a játék. -
ratgab #477 Vagy csak használja a szürkeállományát is néha... -
#476 Most mit akartok, az átlag cikkíró / teszter úgy is le fogja húzni a játékot a sárgaföldig. lást Otherworld-ot :)
Erre a játékra fel kell nőni vagy pedig egy olyan játékosnak kell végigjátszania a DaS-t, aki több éves (c)RPG múlttal rendelkezik... -
#475 Egyedül, talán, esetleg, a mobilnet jöhetne számításba - de az, ezen a lefedettség-hézagos területen tényleg már az "ótvar rossz" kategória.