10203
-
#554 Ezt eddig is tudtuk. -
#553 Ha 1280*720-at tudná, az nekem pont ideális lenne. Hardware miatt. -
#552 Nekem se gond a Resi 5-öt is 30fps-el toltam végig sokszor mert gyenge volt a gépem. -
#551 There's also something curious about the resolution too in that there's no change in clarity when attempting to crank up the settings. On close inspection, it appears that Dark Souls PC uses the very same 1024x720 internal framebuffer as the console versions, regardless of which resolution has been set in the menus. The option provided is for output resolution only; a simple courtesy to allow the game to play on most monitors, but the image quality will always remain the same. In short, PC gamers will very much be getting the genuine console experience here, right down to the pixel.
Dark Souls PC Preview: The Devil's Bargain
( nem mint ha a játék élvezhetőségét, mechanikáját, tartalmát, ez bármiben is befolyásolná ) Ez max nekem nem lenne jó, mert HD tvn 1360*768 a natív, de ha játszanám ezt a játékot akkor csak is 360on tenném. -
#550 A 30 FPS lock egyáltalán nem zavar. Ha állandó 30 FPS akkor az tökéletes, főleg egy ilyen 'sebességű' játéknál, ahol egyébként is páncélban fogunk cammogni :) -
ratgab #549 Ha ez igaz, akkor elmennek a francba. -
#548 E3-on futtaták full hd-ben is a 30fps lock az viszont igaz lehet. -
#547 Kizárt hogy ilyen felbontása legyen PC-n, úgyhogy ez kamoo!!!! -
#546 Kacsa. -
Evoluti0N #545 Csak egy kérdésem lenne: Ilyen feltételek mellett akkor most miért is portolják pc-re< -
#544 Nézzük a jó oldalát nem kell beleölni 60+ órát a játékba, lesz idő másra :) -
#543 Ez csak azért jó hír, mert akkor futhat a minimum konfigos gépemen.
Azért rossz, mert akkor a topi karról fog szólni, hogy milyen "csúnya" és nem a játékról... :( -
#542 ha ez igaz akkor ez egy rakás sz@r lesz... -
#541 Dark Souls PC – Confirmed Facts – 30FPS Lock, Internal Resolution Locked To 1024×720 ----CONFIRMEED
Erről ennyit -
#540 Nálam mindenképpen kötelező vétel a játék, legyen bármilyen a port minősége. X360 verzió sem a mentes a framerate problémáktól. Remélem egy i5-3570K és egy GTX 560Ti OC mellett problémamentesen fog muzsikálni :)
Az augusztus vége nagyon zsúfolt lesz: Sleeping Dogs, Darksiders 2, Dark Souls ... az utóbbi kettő között vacillálok, melyikkel kezdjem ... az a baj, hogy mindkettő 100+ óra gyanús :) -
#539 Kinn lesz a játék a Gamescom-on talán kiderül valami. -
ratgab #538 Ráadásul engem a kacat nem érdekel, csak a játék. Meg tudtam volna venni 5,5 k-ért is. Csak a bizonytalanság miatt nem mertem. -
ratgab #537 Egy hónapra nekem annyim marad (szórakozásra, ruházkodásra, kajára, ha nem otthonról házi kosztot hozok) összesen (16000 Ft), szóval nekem igen is sok. -
ratgab #536 Játékidő kiváló (100+ óra), grafika nekem tetszik, játékmenet nekem tetszik.
Akkor mi tart vissza? A futási teljesítmény semmi más!
Megveszem így a játékot? Teszt után valószínű? 8500 Ft-om van rá? Ha nagyon jó, akkor lehet.
Igen, a szűk keresztmetszet a port minősége, mert hiába jó, ha nem fog jól futni és az ráadásul nem is a gépem miatt lesz, hanem a port miatt...
Főleg a fejlesztők nyilatkozatai után nem csoda az óvatosság. -
#535 Szerintem is megérne simán 8500-at föleg mivel nagyon igényes kiadás lesz csak a pc port minösége miatt óvatos mindenki és nem rohan a rendelésel. -
#534 15k-ért vettem ps3-ra ehhez képest a 8500 nagyon kevés. -
#533 Ezt még megbeszélhetjük. Posta + anyagköltség én kontómra, természetesen :) -
#532 Én is csináltam már ilyet webshoppal... végül 1 ingyen játékkal tömték be a pofám. -
ratgab #531 Wrong, mert csináltak már ilyet. -
#530 Emeljék, de az előrendelői árat csak nem emelhetik, vagy megismerkednek a fogyasztóvédelem haragjával. -
ratgab #529 Letöltöm, kiírom, elküldöm, ha gondolod. -
ratgab #528 Ha ugyanennyi lenne megjelenés után 1 hónappal, akkor jöhetne, de mivel még erre rájön 1000 Ft posta minimum úgy már egy picit sok.
Azért csendben a sarokban félhangosan megjegyezném, hogy gameshopnál szokás megjelenés előtt hirtelen 1500 Ft-al emelni az árat... -
#527 8500 Ft a dobozos, full extrás verzió is. Természetesen már vagy 2 hónapja előrendeltem :-)
-
#526 Nem tudnám 17 nap mulva, 0 Day megvenni, így én is a kivárásos taktika mellett voksolok - WRZ-beszerzés nálam iszonyatosan körülményes, így csak a többiek, játékosok tapasztalataira hagyatkozhatok. -
ratgab #525 5500 helyett most már minimum 8500-ért tudom csak beszerezni. Akik korábban vették a zárolás előtt azoknak még region free verziójuk van.
De gondolhatod ez utóbbiaknak hogy meg fog ugrani ezzel a lépéssel a kereskedelmi értéke!
Nagyon nagy kérdőjel még mindig az optimalizáció, de a jó hír, hogy 17 nap múlva okosabbak leszünk. -
ratgab #524 Végülis ez már az én szempontomból tökmindegy! Olcsó verzióban szereztem volna meg, de 8k-t már nem tudok érte kiadni. Így vagy warez vagy várok... Ki tudja lehet tényleg gyatra lesz a port és akkor ez egy isteni jel volt! -
#523 Hát, ez szívás. :(
Mondjuk, én még mindig dobozos verzióban gondolkodom. -
ratgab #522 Aki oroszból, vagy ukránból tervezte venni a játékot, annak van egy rossz hírem! Mindkét országban régiózáras lett a játék. -
Was #521 Gondolom ezen (is) dolgoztak az elmúlt csaknem 2 hónapban, úgyhogy az akkori megállapításnak nem kell igaznak lennie most is.
De ugye ezt várjuk, hogy az optimalizáció jobb legyen. -
#520 Lehet 60fps az átlag de ettöl még helyenként leeshet akár 10-15-re is. -
#519 Ez szép és jó, hogy egy 5800-as ATI-val futni fog átlag 60 FPS-sel, csak aztán nehogy minimum egy i5-ös processzornak kelljen ehhez kihajtania... Akkor ez csak nem igaz. -
Was #518 Egyébként inkább azt nehéz összehozni, hogy egy haverral lehessen (és ne idegennel) coopba (vagy akár pvp) játszani. Mint ahogy említettem:
- az adott területen még legyen meg a boss
- a karakter szintjeitek közeliek legyenek
- belépéskor azonos szerverre kerüljetek (ezt próbálgatni kell...)
- és aki hosztolni akar az ne tegyen le summoning sign-t.
-
ratgab #517 Egy kis olvasnivaló a kiadótól optimalizálás, kiadás okai, dlc-k, gfwl vagy steam, új pc-s feature-ök tekintetében. Engem némileg megnyugtatott!
Namco Bandai-al készített interjú
És egy fórum bejegyezés egy Namco Bandai-os alkalmazottól, aki tesztelte a játékot. Ez is némileg megnyugtató!
Namco alkalmazott 2 sorosa -
Was #516 Nnna, most Szilágyitól kaptunk egy kis ihletet a kardvíváshoz! :) -
Was #515 A PVP-t megemlítettem, mert ha online vagy és élő állapotban (tehát nem soul) és még az adott területen megvan a boss akkor elvileg bármikor betámadhat egy invader.
De ahogy ratgab említette, egy adott területet egy társsal ki lehet "tisztítani".