10203
  • wedge31
    Már benne volt a #570 gameplayben is lehet, hogy ugyanaz a kettö.
  • Shep
    Nekem mostanában is volt valamelyik játéknál ilyen, csak ott ki is estem a pályából :) de azért egy bemutatóban ilyet benne hagyni elég égő szerintem.
  • wedge31
    A pályaaláesésre #580
  • Shep
    Pálya alá nézést sem gyakran lát az ember :D Hát engem egyre kevésbé érdekel ez a játék, ez a harc is mi benne, folyamatosan ugyanaz nyomatja az ellen szerencsétlen meg szinte megmozdulni sem tudott. Ez tényleg ilyen nagyon elvetemülteknek való hardcore játék.
  • Jaka923
    Új gameplay
  • jarlaxxe
    Megjelenés elött bö egy héttel milyen újdonságot vártál?
  • wedge31
    Nekem az volt, bár tartalmilag semmi új nincs benne.
  • Was
    Nem tudom, ez a trailer új?:
    Gamescom2012
  • jarlaxxe
    Ezek után sok ujdonságra én nem számitok.
  • wedge31
    15-én kezdödik és kint lesz a Dark Souls is.
  • Jaka923
    A GamesComról eddig nincs extra infó?
  • wedge31
    Konzolon ez megszokott dolog de pc-én nem emlékszem ilyenre.
  • Laza
    Imádom az ilyen 'ál' nagy felbontású videókat ...
  • Laza
    Automatikus váltás van a játékban bill+egér és kontroller között ... gondolom mint a Kingdoms of Amalur-ban, ahol ha megmozdítottad a kontroller analóg karját, rögtön átváltott ingame minden kiírást a gombokra, ha meg az egeret, akkor a bill+egeresre.
  • wedge31
    Ilyen akkor láttam utoljára amikor radeon kártyám volt és a játék természetesen a nvidiát támogatta...
  • jarlaxxe
    Hát igen az egy durva hiba föleg ha ez már a végső verzió volt / és valszeg az volt / nem jó elöjel.
  • Was
    A futással nincs gond. De mi az a talaj alá esés 06:36-nál?
  • wedge31
    Egy rakat játékot tudsz szerintem mondani te is ahol hagyták a konzolost de ez legyen a legnagyobb bajunk.
  • Fpocok
    Bár azon sem csodálkoznék, ha így maradna... végülis ők ponták, hogy a konzol verziót kapjuk... minden tekintetben.
  • Prince23
    Amúgy nem, akkor így már érthető :)
  • Fpocok
    Gondolom hallottál már olyanról, hogy ha valaki gamepaddal tolja, akkor a gombok átalakulnak a gamepad gombjaivá? pl gta4?
  • Prince23
    LB RB az Inventoryba

:S

Két hét múlva meg premier

aha

• jarlaxxe
    A pasi aki tolta olyan béna, hogy az már fájt...
    Az új knight boss nagyon jónak tünik de a várható technikai gondokról ebböl a videóból nem lettünk okosabbak.
  • Lunki88
    Hát én már tűkön ülve várom ezt a játékot. A gamepad nem probléma, Darksiders-t is azzal nyomtam végig, mert a bill.-t csak szétvertem volna a kombók miatt. :)
  • wedge31
    Pc gameplay, hátha ettöl okosabb lesz valaki...
  • Laza
    Menni fog, de ez egy tipikusan kontrolleres irányítású tps, amihez bármin is játszod, kontroller dukál :)
    Úgy, ahogy majd a kb ugyanakkor megjelenő Darksiders 2-höz is :)
  • wedge31
    Kell, hogy menjen mert egyébként...
  • Laza
    Jó, ha már nagyon számokkal akarunk dobálózni, akkor 10 játékból min 3, azaz jó 30% ... az különösen érdekes, hogy a nagy CoD sorozat részei netbook (1024x600) felbontásban mentek ... még a netbookom is elvitte volna natívban :D

A lista
  • ratgab
    Saitek lesz itt, ha nem megy billel.
  • Totti5
    Amit szerettél volna mondani az hogy 10 játékból 1 nem 720p. A rengetegtől ez baromi messze van.
  • wedge31
    Én maradok a jó öreg bill+egér kombónál.
  • Laza
    Hozzáteszem, magam is vezetékes X360kontrolerrel fogom tépni PC-n.
  • Laza
    Alapvetően már réges-régen tudjuk, hogy a játék 5*-ös ... nem új játékot csinálnak :D
  • Laza
    " de ha játszanám ezt a játékot akkor csak is 360on tenném"

Nagyon kellett akkor a hozzászólás ... mert ugye ha játszanál ezzel a játékkal, már réges-régen megtetted volna X360-on ;)
    Na meg X360-on ezen a felbontáson ment ... úgy ahogy rengeteg más játéknak köze nincs a 720p-s felbontáshoz 360-on. Szóval tök mindegy mennyi a natívod :)
  • jarlaxxe
    Azért ez a review némileg megnyugtatott mert alapvetöen pozitiv a véleményük a játékról.
  • jarlaxxe
    Gamescomon remélem lesz valami gameplay mert nagyon kiváncsi vagyok már.
  • wedge31
    Ugyanezt a felskálázást szokták csinálni konzolokon is amikor a 720p texturát rányomják a hd felbontásra.
  • Fpocok
    Mármint azt, hogy 720p textúra lesz csak... magasabb felbontásnál is.
  • wedge31
    Mégegy pc-s review.
  • Totti5
    Az alábbi hszekből nekem nem ez jött le. Itt a full cikk, képekkel mindennel.