10203
-
#594 Már benne volt a #570 gameplayben is lehet, hogy ugyanaz a kettö. -
#593 Nekem mostanában is volt valamelyik játéknál ilyen, csak ott ki is estem a pályából :) de azért egy bemutatóban ilyet benne hagyni elég égő szerintem. -
#592 A pályaaláesésre #580 -
#591 Pálya alá nézést sem gyakran lát az ember :D Hát engem egyre kevésbé érdekel ez a játék, ez a harc is mi benne, folyamatosan ugyanaz nyomatja az ellen szerencsétlen meg szinte megmozdulni sem tudott. Ez tényleg ilyen nagyon elvetemülteknek való hardcore játék. -
#590 Új gameplay -
#589 Megjelenés elött bö egy héttel milyen újdonságot vártál? -
#588 Nekem az volt, bár tartalmilag semmi új nincs benne. -
Was #587 Nem tudom, ez a trailer új?:
Gamescom2012 -
#586 Ezek után sok ujdonságra én nem számitok. -
#585 15-én kezdödik és kint lesz a Dark Souls is. -
#584 A GamesComról eddig nincs extra infó? -
#583 Konzolon ez megszokott dolog de pc-én nem emlékszem ilyenre. -
#582 Imádom az ilyen 'ál' nagy felbontású videókat ... -
#581 Automatikus váltás van a játékban bill+egér és kontroller között ... gondolom mint a Kingdoms of Amalur-ban, ahol ha megmozdítottad a kontroller analóg karját, rögtön átváltott ingame minden kiírást a gombokra, ha meg az egeret, akkor a bill+egeresre. -
#580 Ilyen akkor láttam utoljára amikor radeon kártyám volt és a játék természetesen a nvidiát támogatta... -
#579 Hát igen az egy durva hiba föleg ha ez már a végső verzió volt / és valszeg az volt / nem jó elöjel. -
Was #578 A futással nincs gond. De mi az a talaj alá esés 06:36-nál? -
#577 Egy rakat játékot tudsz szerintem mondani te is ahol hagyták a konzolost de ez legyen a legnagyobb bajunk. -
#576 Bár azon sem csodálkoznék, ha így maradna... végülis ők ponták, hogy a konzol verziót kapjuk... minden tekintetben. -
#575 Amúgy nem, akkor így már érthető :) -
#574 Gondolom hallottál már olyanról, hogy ha valaki gamepaddal tolja, akkor a gombok átalakulnak a gamepad gombjaivá? pl gta4? -
#573 LB RB az Inventoryba
:S
Két hét múlva meg premier
aha
-
#572 A pasi aki tolta olyan béna, hogy az már fájt...
Az új knight boss nagyon jónak tünik de a várható technikai gondokról ebböl a videóból nem lettünk okosabbak.
-
#571 Hát én már tűkön ülve várom ezt a játékot. A gamepad nem probléma, Darksiders-t is azzal nyomtam végig, mert a bill.-t csak szétvertem volna a kombók miatt. :) -
#570 Pc gameplay, hátha ettöl okosabb lesz valaki... -
#569 Menni fog, de ez egy tipikusan kontrolleres irányítású tps, amihez bármin is játszod, kontroller dukál :)
Úgy, ahogy majd a kb ugyanakkor megjelenő Darksiders 2-höz is :) -
#568 Kell, hogy menjen mert egyébként... -
#567 Jó, ha már nagyon számokkal akarunk dobálózni, akkor 10 játékból min 3, azaz jó 30% ... az különösen érdekes, hogy a nagy CoD sorozat részei netbook (1024x600) felbontásban mentek ... még a netbookom is elvitte volna natívban :D
A lista
-
ratgab #566 Saitek lesz itt, ha nem megy billel. -
#565 Amit szerettél volna mondani az hogy 10 játékból 1 nem 720p. A rengetegtől ez baromi messze van. -
#564 Én maradok a jó öreg bill+egér kombónál. -
#563 Hozzáteszem, magam is vezetékes X360kontrolerrel fogom tépni PC-n. -
#562 Alapvetően már réges-régen tudjuk, hogy a játék 5*-ös ... nem új játékot csinálnak :D -
#561 " de ha játszanám ezt a játékot akkor csak is 360on tenném"
Nagyon kellett akkor a hozzászólás ... mert ugye ha játszanál ezzel a játékkal, már réges-régen megtetted volna X360-on ;)
Na meg X360-on ezen a felbontáson ment ... úgy ahogy rengeteg más játéknak köze nincs a 720p-s felbontáshoz 360-on. Szóval tök mindegy mennyi a natívod :)
-
#560 Azért ez a review némileg megnyugtatott mert alapvetöen pozitiv a véleményük a játékról. -
#559 Gamescomon remélem lesz valami gameplay mert nagyon kiváncsi vagyok már. -
#558 Ugyanezt a felskálázást szokták csinálni konzolokon is amikor a 720p texturát rányomják a hd felbontásra. -
#557 Mármint azt, hogy 720p textúra lesz csak... magasabb felbontásnál is. -
#556 Mégegy pc-s review. -
#555 Az alábbi hszekből nekem nem ez jött le. Itt a full cikk, képekkel mindennel.