10203
-
#634 Ennél a játéknál igaz az tökéletesen, hogy nem a grafika a lényeg, hanem a tartalom. Már a King's Field 4 sem számított PS2-n jól kinéző játéknak, mégis olyan frenetikus hangulata volt és olyan jó, igazi dungeon crawler, hogy simán bele lehetett tenni 100+ órát.
Ettől sem várok többet, hiszen régóta tudni hogyan néz ki a játék (konzolos verziók). Hozza azt a szintet, és beletesszük a 100+ órát :)
Hozzáteszem a fejlesztők nem ígérték, hogy feltupírozzák csili-vilire, csak azt, hogy a játékosok kérésére kiadják PC-re is ... ugyanazt! -
#633 Még azt sem üti meg ! :D -
#632 Nem igazán :) -
exoterm #631 Ps2 szintet megüti. (?) -
#630 2004-ban azért ez MÉG elfogadható szint lenne :D:D -
ratgab #629 Rakd ki teljes képernyőre és szörnyülködj! -
#628 A grafika számomra kicsit sem lesz fontos tényező. Ha legalább hozza a konzolos verzió kinézetét, az teljesen jó számomra. A lényeg, hogy a framerate legyen stabil 30 és akkor teljes a boldogságom. Képeket majd teszek fel, de ez a fránya Steam nem engedi előre letölteni a játékot, pedig éjfélkor már játszanék vele :@ -
ratgab #627 Hoho! Most jut eszembe neked megvan eredetibe! Akkor légy oly kedves és tegyél fel képeket (ha már megjelent természetesen), mert már nem tudjuk sokan mit higyjünk a játékról! -
#626 A preview képek alapján, lehet senki se várja :D Batmant butítsd már le alap beállításokra, még úgy ismkenterbe veri ezt a gamet- Persze senki sem vár el Crysis szintet. Sztem eszünkben sincs ilyet elvárni egy ilyen műfajú játéktól, de azért a képek alapján ez már a pofátlanság határa. -
ratgab #625 A Warez verzión puffogunk egy másik topikban. Botrányosak ugyanis a képek!
Most vagy egy korai build lett megszelőzztetve, vagy nagyon lefosnak minket a fejlesztők, ezzel a borzadállyal. -
#624 7 órára vagyunk már csak a megjelenéstől és csak éppen hogy lélegzik a topik? Vagy már mindenki pihen felkészülésképpen a halálra? :D -
Zsoti90 #623 hehe, mindenkinek van laposa :D, nem mintha túl sok időnk lenne játszani de kipróbáltuk volna :D -
#622 2012-ben LAN ... mikor vagy Te egy helyi hálózatban a barátaiddal? :D -
Zsoti90 #621 nem baj én ezt nem tudtam, csak 1-2 videót néztem, azok alapján tetszik :D -
#620 Itt egyébbként se potyognak ki a monszták seggéböl a full armor szettek. -
Zsoti90 #619 nem baj, de egy kis coop lant elviseltem volna, mert az ilyen szerepjátékokkal jókat lehet mókázni(kizárolog összeszokott társasággal), főleg ha valaki összeszedd mindent a többiek előtt és megy a "takarodj már mindent felveszel előlünk" hatalmas fun :) -
#618 Hál' Istennek ez nem a klasszikus értelemben vett multis játék. Utálom már, hogy minden játék multira van kiélezve, vér- és cheat-pisikékkel tömve.
-
#617 Normális coop nincs benne. Bizonyos területeken be tudsz hivni társat de folyamatosan együtt nem lehet. -
Zsoti90 #616 Kár, de azért kösz :D -
#615 Nem lesz.
"Drop In" multi van benne - ami azt jelenti, hogy a játékodba egy megidézett szellem alak (másik játékos) beléphet, és vagy segít neked, vagy megtámad.
Ennyi. -
Zsoti90 #614 Sziasztok :) Ebben lesz coop, hogy a haverokkal lanba tudjuk tolni a kampányt? -
#613 Nem lenne rossz, ha már végre tölteni lehetne Steamen... -
gregtom6 #612 A Steamen szereplő Gamescom trailerben lévő zenék melyek? Mert az érezhető, hogy ez több zene, engem a legelső érdekelne. -
#611 Ez a játék nem a zenéjéről ismert alig van benne és ez is ad neki egy különleges atmoszférát. -
Was #610 Akik már játszottak vele, de másoknak is ajánlom:
Dark Souls Hitler Parody -
Was #609 Ez a Firelink Shrine-nál megszólaló zene. Szerintem elég hangulatos és szép is, megadja azt a hangulatot, ami a játékot körüllengi: a reménytelenséget.
Firelink Shrine -
gregtom6 #608 Ezt nem is kétlem, én csak zeneileg hoztam fel azt, de mondhattam volna akármit, aminek dúdolható zenéje van.
És igen, olvasok gyakran Wikipediát, hogy tudjam, az is a Form Software terméke. Régebben meg elég gyakran SG-ztem, csak pár hónapja nem voltam erre, ettől függetlenül naponta többször olvasok játékhíreket, szóval képben vagyok a Dark Souls-szal kapcsolatban is valamennyire.
Ettől függetlenül kösz a tájékoztatást :) -
#607 Ennek elvontabb hangulata van, mint egy popcorn Darksidersnek ... -
#606 És ha bármilyen hasonlóságot vélnél felfedezni a stílus és a hangulat terén a King's Field játékokkal, akkor ez sem a véletlen műve, mivel ez a Souls játékok azok spirituális folytatásai.
Hogy ne menjek messzire, pl ebben is megtalálható a Moonlight sword, mint a King's Fieldekben ... sőt, kb úgy is néz ki :)
Utoljára a King's Field 4-el játszottam, iszonyat komoly, már-már depresszív hangulata volt ... tényleg érezted ahogy egyedül egyre mélyebben haladsz az ismeretlen ősi katakombákba, és tudtad hogy nincs segítség ... ugyanezt a hangulatot várom ettől is :) -
gregtom6 #605 De van olyan instrumentális zene, ami mégis dúdolható, a Darksidersnek is van főcímdala, simán dúdolható, meg még egy hétig sorolhatnám.
De ennek csak egy zűrzavar minden zenéje, önmagában hallgathatatlan, játék alatt persze jó ez, harc közben.
Na de mégis... -
#604 Miért kéne "refrén" egy dalba?
Az instrumentális zenék ütősebbek a játékokban. -
gregtom6 #603 Hát nem tudom, ott is egy lovag megy harcolni mindenféle démonok ellen, útja során bejár egy birodalmat, extra erőket adó cuccokat vesz fel és a végén legyőzi a varázslót.
Ez meg majdnem olyan, csak 3D-ben, kicsit kibővítve azzal, hogy szintlépés is van, meg ilyenek.
Mellesleg van ennek a játéknak valami főcímdala? (theme-je) Csak mert az összes zene, amit eddig hallottam belőle kb hallgathatatlan, legalábbis dúdolhatatlan, nincs refrén egyikben sem. -
#602 Igen -
gregtom6 #601 Üdv mindenki!
Csak nekem hasonlít ez a játék a régi NES-es Wizards & Warriors játékra? :D -
#600 Ezt érdemes elolvasni talán mégsem lesz ez olyan rossz. -
#599 Hardcore elkerulom ezt a jatekot azt hiszem. -
#598 Lehet direkt, hogy végkép elmenjen mindenkinek a kedve a játéktól és senki ne vegye meg, így majd elmondhatják ,hogy a warez ezt is megölte és PC-n nincs vásárlóerő. :) -
#597 Az egész PC prezentáció,amit eddig leadtak, mind nagyon égő. Totál más képet mutatnak a játékról,mint ami valójában -
#596 Lehet is mert nagyon égö volt. -
#595 A fickó el is hallgatott egy pillanatra, biztos ciki volt neki. :D