10203
-
#674 Hát nyilván ez az oka, mi más is lehetne még :) Legalább egy ilyen árnyék látszódna. http://screenshot.it.sftcdn.net/it/scrn/70000/70931/street-fighter-2-20.jpg -
#673 2012-ben botrányos ez a graf, remélhetöleg a játék annyira nagyon-nagyon jó, hogy ez mellékes lesz. -
#672 Mer Neked semmi se elég jó -
#671 Hát ez az, a karakter csak úgy lóg a levegőben, így hogy nincs árnyék ,vagy csak nem látszik, nem tudom de ez így nagyon illúzió romboló. Lehet a játék atom jó de azért van egy minimum szint. Árnyékolás már elég régóta van a játékokban- -
#670 A szándék volt a lényeg - köszönöm szépen őket :) -
#669 Nincs árnyék, de kit érdekel. -
Csokis #668 Tessék, ez a két kép szabad ég alatt van (sajna túl sötétet ment, hiába van felvéve a játékon belül a fényerő).
-
ratgab #667 Pedig nem is beszéltünk össze... -
#666 Nem kizárt :)))) -
#665 Lol én is ezet mondtam. -
ratgab #664 Meglátták a képeket...XD -
#663 Hálásan megköszönnénk :) -
Csokis #662 Megpróbálok. -
#661 Nem is annyi már:
Gameshop - hopp, ~5.000 Ft-ot esett a Special Edition ára is! -
#660 Ja igen, télleg ... na mindegy, a normál is szép és kell a polcra :D -
#659 A monitorom is fullHD. Gondolom felskálázza, úgy mint konzolon is, ott is mindig felskálázzák az alacsonyabb felbontást. -
#658 Egy másik topikban folytatott beszélgetés okán, megkérhetnénk, hogy csinálnál nekünk olyan képet/ket, ahol szabadban, napfény által vetett árnyékok között mozog a karakter?
Mindenki a grafikára van ráizgulva :( -
#657 Ez a sima verzió. A Prepare To Die Limited Edition van megáldva minden jóval = 15.000 + PK -
#656 Ja, és X360-as vezetékes kontroller dukál hozzá :)
Kinyomom a képet a 42"-os TV-re és úgy fogom tolni ... persze nyomhattam volna boxon is, de az kva hangos ... meg titkon reméltem a nagyobb felbontást, de üsse kő... egye fene :D -
#655 De, ha egy FullHD TV-n nyomatod, akkor nem skálázza fel? Kíváncsiságból kérdezem. -
#654 Hol van így? Tudtommal a minden extrával teli csomag 15 ezer forint felett van. -
#653 Ugyanaz: Dark Souls = 1024x720 (2xAA)
Konzol játékok felbontás listája -
#652 Egyébként én nem a stemen vettem, holnap megyek a dobozos verziómért.
Ez megérdemli, mert nem csak olcsóbb (7990Ft), de egy tisztességes dobozos kiadás, tele mindenféle jósággal :) -
#651 Konzol verziója is így működött - legalábbis én így tudom. -
#650 Egy rossz szavam sincs erre. Megkaptuk végre ezt a remek játékot, megvan a stabil 30 FPS, nem a legszebb a játék, de a hangulata visz mindent és ez a lényeg. -
Csokis #649 Mindenkinek más az ingerküszöbe. Nem is lenne nekem sem bajom a textúrákkal, és úgy magával a grafikával, ha normálisan FullHD-ben renderelne, és nem egy fix alacsony felbontáson és azt húzná fel FullHD-re. Így sajnos elég mosott. -
#648 Ezen a képen nekem egyáltalán nem tűnik rondának, alig várom már hogy kipróbálhassam. -
#647 Bizony. Egyetértek. -
#646 Nekem semmi bajom ezzel a grafikával. -
#645 És ez a baj a mai játékosokkal ... mert igazából arról szó sincs, hogy vállalhatatlanul szarul nézne ki ... csak éppen nem a mai trendeknek megfelelően van agyoncsinosítva ... csak inkább legyen ez, mint a sok csinos és tök 'üres' egyéb játék ... -
Csokis #644 Valóban nem valami szép, de elég hangulatosra sikerült (a 30 fps stabilan megvan egyébként). Csak az első "pályát" csináltam meg, mivel még nem lehet menteni. Egyelőre bejött, és szemet hunyok a grafika felett, ha végig ilyen hangulatos (és nehéz ) lesz!
-
#643 Ezt nem ő dönti el ... erről már elég régóta megbizonyosodhatott bárki ... mivel a játék már jóideje a piacon van :)
Kis olvasnivaló:
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/dark-souls -
#642 Már megy a pre-load steamen. -
#641 Nem ő dönti el, de a szaksajtó is így látja. -
exoterm #640 "is one of the greatest RPG's to ever be made"
...és ezt ő dönti el? /troll -
#639 Ugyanitt:
"It's fun to see that almost all the whiners here on the forum completely focuses on the graphics, and that NO ONE seems to care about the fact that the game is one of the greatest RPG's to ever be made..."
-
#638 Nem tudom, de hátha :) De mint mondtam, nem különösebben fog zavarni, mert ennél a játéknál a grafika nem fontos tényező.
ÉS ELINDULT A PRELOAD, JEEE! :D -
#637 Dark Souls: Prepare to be Disappointed -
#636 "Na meg lehet, hogy az eredeti verzió ennél szebb."
Az nem valószínű ... max kevesebb benne a bug, de mitől lenne szebb? :) -
#635 Lehet, hogy elmaradott vagyok, de nem zavar különösebben, hogy ilyen csúnya. Na meg lehet, hogy az eredeti verzió ennél szebb.