10203
-
#1194 Pedig ez könnyű rész :D -
#1193 A probléma, hogy a "jobb analóg" az itt az egér, ami a kameramozgatás is ugye. -
#1192 Tudom hol vagy.
Megoldás:
- Berohansz. -> Megúszod a tüzes bombákat.
- Bent a 3 közül az egyiket kiválasztod, a másik kettőt a szemed sarkából figyeled. Igen figyelsz, és úgy mozogsz, hogy ne tudjanak megcsapni.
- A választottaddal szembe pajzzsal úgyis védve vagy.
- Parry és backstab ilyen helyzetekben priceless (lásd a korábbi képeket azon láthatsz parry-t és backstab-et is), de nyilván ez még nem megy. Tanuld meg, gyakorolj n00b zombikon.
- A fenti 2 technika nélkül 1 fegyvered marad: Folyamatos mozgás!
- De csinálhatod azt is, hogy berohansz, majd azonnal vissza ki és a bombáktól távol rendezed le őket, akár a közeli lépcsőn... ez utóbbi elég coward módszer, de ha ló nincs ugye...
Ha akarod levideózom neked... faék egyszerű, sebződés nélkül simán megoldható. -
Was #1191 Ok, akkor előkészülök.
Gameshopból rendelte valaki? Nem úgy tűnik, mintha megérkezett volna hozzájuk. -
ratgab #1190 Ne legyél má noob! A Respawn nem bug, hanem feature... -
ratgab #1189 Eddig 3 olyan dologba futottam bele, amivel nem bírtam... Mindegyiknek 2 ütés voltam. A több kapkodás és bénázásból származik elsősorban. Kis alap ellenfelek nem ölnek meg. 3 pajzsos undead se okoz gondot! Simán ledarabolom őket. -
#1188 Az nem bug hanem japo grind. -
ratgab #1187 Megyek előre! Felülről dobál 3 élőhalott tűzbombával, szemben van egy szobában 3 db élőhalott, abból 1 pajzsos.
Kérdés: Hogy szedsz ki onnan 1-et is úgy, hogy nem vágnak az arcodba egyszerre 3 bombát.
Megfejtéseket postafiókomba várom, ahol kisorsolok egy hatalmas Lol-t a megfejtőknek. -
#1186 Már kettönél is gond mert forogsz mint az állat. -
#1185 Miért minden ilyen kibaszott bonyolult? Hogy a faszomba lövők íjjal? Vettem íjat, vettem nyilat. Nyilat beraktam ammokhoz, kezembe vettem az íjat és azt írja, hogy nincs nyilam...
Másik... ez milyen bug már, hogy leülök a tűzhöz 5 mp-re és az összes mob poppol mögöttem... -
r4pt0r #1184 Engem csak egy dolog idegesít, a többi 100 már nem. Hogy évente van csak save point, közben meg 40x találkozom olyan valamivel ami egy ütésre megöl. Vissza meg nem mehetek menteni, mert visszajön minden. Kikészít. :D -
Was #1183 Ha csak 10-szer, akkor végül is elég jól megy neked. -
ratgab #1182 Hát már most is közel állok hozzá. -
#1181 Akkor azért nincs nekem ezzel gondom, mert nem tolongok a tömegbe... értem. -
#1180 Ha ezek után meglátnád PS3-on, a fejedet a falba verve menekülnél. -
ratgab #1179 Sőt kamera sokkal jobban kezelhető egérrel, mint gamepaddal (ugyanis próbáltam). -
#1178 Bizony :-D
1. A javítás nélkül gázos... de van javítás, azzal már simán a superior verzió. Szebb a látvány, stabilabb az FPS, meg ki a fene akar várni télig a plusz tartalomra? :-)
2. Mivel te is konzolon játszottál vele, nem is kérdés: controllerrel szigorúan. Sokan írják, hogy megy ez billentyűvel + egérrel, de azt hiszem erre később ráfáznak, mert az elején még ok... -
#1177 Detto. Egész jól belötem már mindent most már csak a lock miatt szívok. -
ratgab #1176 Automatán váltogat az alapján, hogy melyik van közelebb és nem tudod átállítani. -
ratgab #1175 A pc-s verzió önmagában egy rakás szar! Grafika fix-el már jó, de azért vannak érdekes dolgok.
Billentyűzettel is igen jól lehet vele boldogulni, azt kell mondjam.
Nem emiatt haltam meg eddig már vagy 10x. -
#1174 Lehet, de kezdőként nem is fogok berohanni 4-5 zombi közé, hogy pillanatok alatt szétkapjanak. -
#1173 Az elég fura. Lehet, hogy én értem félre, de ha van 4 mob, egyiket lockolom, elindul a csetepaté, közben úgy gondolom, hogy a másikat akarom támadni, akkor csak simán eltolom a jobb analógot és szépen rááll a soron következőre. Nekem ez eddig teljesen jól bevált, bár nem szeretek targetet váltani, de magától még nekem nem váltott... persze az is igaz, hogy a "húzás" miatt szinte mindig csak eggyel foglalkozok igazán. -
Was #1172 Szerencsére én akkorra már olvastam a Demon's Souls leírásodat, úgyhogy a ketreckinyitást egy hátbavágás követte...
Most nincs időm visszaolvasni 410 hozzászólást (tegnap óta), ezért kérdezem, hogy
1. mennyire lett jó szerinted a PC-s verzió
2. és billentyűvel is jó, vagy Xbox-kontrollerrel játsszam? -
ratgab #1171 Az mondjuk pont nem zavar. -
#1170 Pontosan... "pull" ezer éves metódus. -
#1169 Mindenkinél elugrik a lock. -
#1168 Lehet aaaaazt :-)
Úgy szoktam, ha van pár perces elintéznivaló, hogy gyorsan visszarohanok kicsit olyan helyre ahol tudom, hogy nincs enemy, mert már letakarítottam a terepet. Feltétlenül undead alakba vagyok, controllert kikapcsolom (!!!) és intézem a dolgom.
1x szívtam csak be, amikor már órák óta ember alakba voltam és már 2 invadert is levertem. Ki kellett mennem pár percre, mert jöttek hozzám... elbújtam, de mire visszajöttem harc nélkül levert a parasztttttyaaaa -.-
Tudom "free frag", de akkor is a murva anyját én becsületből megvártam volna -
#1167 Na ez is milyen már, régen még elvoltam az ilyen taktikákkal egyes játékokban de ma már azért másra vágyom :) -
#1166 3 zombival nem is érdemes egyszerre küzdeni. Mivel ki van szépen centizve, hogy a mobok mekkora távolságból támadnak, ezért ha több zombi van együtt, azt csinálom, hogy lassan közelítek a legközelebbihez és amikor elindul, visszarohanok nyugodt helyre és ott egymagában könnyedén kivégzem. -
#1165 Engem már az elriaszt amiket itt írtok :) -
#1164 DeS-t messziről kerüld el :-D
Ott simán megesett, hogy ha nem nyírtál ki x karaktert, akkor mire visszatértél a "bázisodra" leverték a tárgytárolós ürgét, meg a kovácsot.
Finomságok ezek, kicsiknek és nagyoknak :-D -
#1163 Imádom az ilyen leírásokat! Ilyeneket vártam :-))))
Próbálj meg ráérezni, hogy merre érdemes menned... mivel divine fegyvered még nem igen van, ne a csontik felé lehetőleg, hanem olyan irányba ahol úgy érzed esélyed is van.
Amúgy talán emlékszel, hogy írtam, nekem a DaS/DeS-be összesen már lassan 200 órám van, DE SOHA nem ütöttem meg ártatlan NPC-t! Mindig úgy haladok, hogy lehetőleg relatív nagy távolság legyen köztem és a bizonytalan ellenséges/baráti karakter között, mert így ha támad van esélyed védekezni és máris büntetlenül láthatod, hogy mit tud! Nem kell meghalni minden új mob esetében, csak tarts némi tisztes távot.
Másikra:
Eredeti XBOX controllerrel nekem a lock nem ugrik el... nem értem nálad mi van.
Amin viszont megakadt a szemem: LVL9 vagy és olyat írsz, hogy 3 ellenfélnél?
1 at a time! Rutinosnak gondolom magam, de a játék elején Undead Burg-be, amikor az első 3 zombit meglátod én már náluk pull-ra megyek. Minek kockáztassak? Meg tudnak ám azok is szívatni... ha meg nem is ölnek, de leverik a HP-d kegyetlenül. Az 5 Estus Flask meg nem olyan sok ám ;-)
-
#1162 Nem fért fel a top 100 hiba listájára:)
Az biztos, hogy Namco nem hazudott. Megmondta hónapokkal ezelőtt, hogy nagyon gáz lesz a port. Igazat mondott:) -
#1161 Juteszembe még senki nem panaszkodott arra, hogy nem lehet pauzálni :D -
#1160 Mielőtt fentről ráugranál a bossra, húzd a kesztyűt a jobb kezedre. -
#1159 A Gothic részekben is volt erre lehetőség, csak ott nem volt checkpoint rendszer, ennyivel nyugodtabban lehetett rosszalkodni :D
És mit ad is Isten, az is hardcore RPG. -
#1158 Haver mesélte, hogy a Demon Solusban járt úgy, hogy rakta le a kontrollert és benyomódott valami vagy mi volt és nyomott egy nagy ütést az egyik boltosra és onnantól kezdve mindenki ellene volt, 40 órája veszett kárba. -
#1157 Nincs olyan hogy kulcskarakter. Akár mindenkit legyilkolhatsz, végig lehet vinni -
#1156 Sok mindent meg lehet magyarázni, de az, hogy egy kulcskaraktert meg lehet ölni úgy, hogy az a játékmenetet akadályozza, azt nem fícsör, hanem játéktechnikai meggondolatlanság. Hiba, bug, baromság. 90 óra után megölök egy kulcs npc-t akkor mi van? Elölről a játékot? Ugyan már..:) -
#1155 Hol és mikor tudok fireballokat dobálni?