10203
-
ratgab #1154 #1151-et olvasd el... Szégyenjemre nekem is viszket az újam az uninstall felirat környékén.
Nem lenne rossz, de ettől már nagyon el vagyunk szokva. Ami a legjobban zavar az az állandó lock elugrás. 3 ellenfélnél összevissza csapkodsz.
Ráadásul nálam még nem is fut valami jól...:-( -
#1153 Miután a kereskedőt öltük meg (nekem is sikerült megölnöm:)), a torony tetén és alján lakozó randaságokat tekintve vagy unalmas grindelés a sorsunk, amíg fel nem fejlődünk hozzájuk - ami bullshit - vagy elölről kezdjük a játékot. Részemről egy harmadik variáció lépett fel, ami az uninstall lett:)
Jó játék, érdekes játék, kellemes oldschool hangulata van, de annyira nem jó, hogy elölről szenvedjem megint. Türelmem sem a régi, időm sincs ennyi:) 5 órát játszottam vele és a második bossig jutottam el (lvl10). Mindennek vannak határai:) -
#1152 Én is hasonlóan jártam. Lordran legelején, amikor az a csávó ott ül, poénból megtámadtam, mire ő terminátor módjára agyoncsapott. A drága játék pedig közvetlen azután nyomta be a checkpontot miután megtámadtam, szóval itt buktam, mert elmenekülni nem lehet a köcsögje elől, mert a végtelenségig követ. Újra kellett kezdenem a játékot a legelejéről. -
ratgab #1151 Lehet szajkózzák, de nekem ezt még senki nem mondta...XD
Nem az a lényeg! Én nem akartam megölni, de nem hagyott békén.
Amúgy mentem tovább Firevalamiben. Sima ellenfelek már csípőböl mennek, összefutok egy knight-al 2 ütésből kinyír. Oké mennék vissza a soul-ok egy részéért, basszus leestem a rámpáról....
Megyek vissza, felfeledezni, átmegyek egy fehér kapun, nézem hosszú ívelt várfal... basszus rosszat sejtek... hát jött is a minotaurusz... 0 flaska volt nálam, életem 30%-on 1 csapás halott vagyok.
Mondom ok, erre még nem jutunk tovább visszafordulok, elmegyek egy részre, ahol leesek, de találok 4 ládát, teli van jó cuccokkal, szuper.
Visszamászni nem tudok, hát leesek, amerre tudok... Temetőben vagyok. Jön az első csonti... 2 ütés + 40 health neki... életerő mutató, majdnem meg se mozdult, na jó akkor spuri vissza a tűzhöz...
Jelenleg itt tartok level 9-es szinten. Fosok már bármerre is menni...XD -
#1150 Felraktam 0.3at... nagyon szép a játék most. Egér kurzort nem tudom hogy kell kilőni, mindegy, gamepaddal nyomom jobb híján. -
#1149 -
#1148 Na, nem is olyan nagy a játék, 12 perc alatt lejött :) (3,8 GB) -
#1147 Ez bizony így van. -
#1146 " A való életben azt mondom, hogy bocs haver véletlen volt, de ennek a buzinak nem lehet ezt mondani!!!"
Ha kinyírod véletlen? :D -
#1145 Rajtam semmi nem múlik... írhatok én ide bármit, egy arctalan senki vagyok. -
#1144 Hát pedig tele volt a net azzal, hogy bőven elég ha 1:1-ben megcsinálják, csak legyen meg ... sokan örültek volna már annak is, ha valaki komolyan elgondolkodna a felvetésen. -
#1143 Mindenki? Költői túlzás. :-)
Mit szajkózik mindegyik DaS/DeS veterán? Shield up!
És nem azt, hogy "kard ki kard".
Hűűű mi lesz még itt ^^ -
#1142 De nem kell felhívni erre a figyelmét, mert így Te is cheatot reklámozol :D -
#1141 Végül megvettem Steamena fenébe, nem szórakozok a boltokkal ... ennyi előnye van a digitális érának :) -
#1140 Erről beszéltem.
Ez még csak egy pici kis baki volt... mostantól még jobban ott motoszkál majd Ratgab fejében, hogy ha elmentette volna mondjuk 20 perccel korábban a játékállást akkor nem lett volna semmi gond. -
#1139 Hjaj, máskor meg az a baj, hogy nincsenek fontos döntések egy játékban, aminek valamire hatása lehet ... hát Te most a belső félelmed okán előbb ütöttél mint kérdeztél, ez volt a döntés ... és életben sem támasztod fel azt, aki véletlen megijeszt, mikor befordulsz a sarkon és jól tarkón vágod ... az ott is kimurdálhat :) -
ratgab #1138 Vettem észre.... -
#1137 Folyamatosan, mindent elmenteget a gép.Ha megölsz egy npc-t akkor az meg lesz ölve, nincs lehetőség feltámasztani. -
ratgab #1136 Wazze, befordultam a sarkon! Eddig mindenki ki akart nyírni, automatikusan csaptam, aztán már nem tudtam kihátrálni az összecsapásból...
De a faxom már az ilyen hülyeségbe! A való életben azt mondom, hogy bocs haver véletlen volt, de ennek a buzinak nem lehet ezt mondani!!! -
gregtom6 #1135 Ne NPC-ket meg nem NPC-ket keress :D Képzeld el ezt úgy, mintha nem egy játék volna.
A döntésed kihatással volt a játékra, a való életben se tudja senki, h ki az npc és ki nem :DD
Csak azt támadd meg máskor, aki támad. -
ratgab #1134 Na az ilyet nagyon utálom!
Megyek egy romvárosban, befordulok egy sarkon, látom ott egy élőhalott!
Automatikusan csaptam! Hát kiderült, hogy egy npc volt.
Elszaladtam jött utánam, később visszamentem ugyanúgy támadott! Na mondom jól van lenyomom, legfeljebb kilépek és majd visszalépek azelőttre mielőtt kinyírtam.
Azt ám a francokat, volt valami automentés, tehát örökre meghalt a muki! Hát ez is baromi jó mondhatom.... -
#1133 Szaladj el mellette, balra van egy ajtó. Ott körbe tudsz menni a kastélyban és felszerelni magad a harcra. -
#1132 Azt a démont az elején még nem kell megölni a kis vacak törött kardoddal, majd később :D. Menekülj ki balra az ajtón -
csgj #1131 Hát ezzel a cuccal szaggat... ehm. Azért levettem az élsimítást meg a motion blurt, és így tűrhetőbb. Megpróbáltam párszor kinyírni azt a démont az elején. Hát... khm, alig bírtam megsebezni. o.O Szerintem felejtős lesz. Kissé gagyi is. :-/ -
#1130 Csak ez igy játszahatlan ha egynél többen jönnek rád egyszere. -
#1129 nekem mukodott, mit nem csinal neked? -
#1128 Állisd át esc-re, ez lesz a legkisebb problémád. -
csgj #1127 Köszi, oké, ezt nem tudtam...
Khm... azért érdekes, hogy az END-re tették. XD -
ratgab #1126 Elvileg van automatikus lock kikapcsolás, de gyakorlatilag nem működik!
Ez így ebben a formában nekem nem ér pénzt... Bocs Tinman! -
#1125 End -
#1124 Dsfix -
#1123 Ott van a FSfix 0.3 amiben már a grafika is szép missing Text is orvosolva van és már egér sincs !
Amuyg a Menu alapból End billen van ! -
#1122 Ez plusz beépitett nehezités külön a pc-s tábornak...
Teljesen elszédül az ember mert ha körbeállnak folyamatosan forog a szerencsétlen kari. Konzolon ez tökéletesen müködik kijelölsz egy mobot és hiába áll mellé tiz másik a lock az rajta marad. -
csgj #1121 Öhm... melyik gombbal lehet a menübe jutni? o.O ESC valamiért nem működik... És furcsa bugom is van, mert látszik a kurzor, miközben játszom. -
ratgab #1120 Megfejtettem! Nem szereti az Xinput-ot! Kitöröltem a mappából és már jó! -
ratgab #1119 Mondjuk nekem ezzel a 3. fix-el szaggat az egész! -
#1118 Na most kezd zavaró lenni, hogy a lockot is elcseszték... -
vzajcev #1117 :) http://v-img.ru/images/2012/08/24/nFjOQ.jpg -
ratgab #1116 Érdekes, hogy gamepad nélkül nem szaggat.
-
ratgab #1115 Kipróbáltam gamepaddal! hulla béna vagyok vele, de az Asylum demon-t azért lenyomtam, de valamiért így meg szaggat! Nem értem, valószínű át kéne állítani a mod fix ini-jében a felbontást.