10203
  • wedge31
    Ennek örülök de azért remélem orvosolják billre is mert kb két-háromszor kevesebbszer adnám be a kulcsot ha normálisan lockolhatnák.
  • ratgab
    Akkor lehet esélyem van a dragony ellen, eddig csak az fogott ki rajtam egyedül.
  • Was
    Kontrollerrel tényleg tök jól működik. A jobb karral tudok váltani az ellenfelek között (ha akarok).
  • Was
    Azt! Futás kipróbálni!
    Én már nem is emlékszem, hogy mit csináltam, de azt viszont biztos gyorsan.
  • Solid Snake
    Én már most egy sört
  • wedge31
    Lockos fix után pezsgöt bontok.
  • Solid Snake
    Már van: v0.4 with the DoF fix
  • ratgab
    Nézegettem az inventory-t: Látom, hogy 70-es a tűzvédelem a pajzsomon! Ez akkor azt jelenti, ha feltartanám, mikor támad a sárkány, akkor nagy részét elnyelné a sebzésnek?
  • ratgab
    Ideges ember nincs, csak bolond...XD Nem törünk összes semmit.

atomfos graf-> grafika fix.
    - Űber irányítás -> 2-3 óra játék és megszokod.
  • Solid Snake
    Ez a játék tényleg érdekes:
    -atom fos grafó
    -űber xar irányítás
    Viszont ha ráérzel a hangulatára/mert az van neki/ akkor nem tudod letenni.
    Mindenki adjon egy kis időt neki,meghálálja. Összetört egér+bill. alap.

• ratgab
    Elite undead olyanokat parry-zik rajtam, hogy az csak na! De látszik az animáción, hogy mikor akarja azt a mozdulatot csinálni. Ilyenkor nem szabad támadni őt.
  • Was
    Pedig ezt még ráadásul ellened is fogják egyszerű ellenfelek is használni (mondjuk elég ritkán és általában túléled.)
    PVP-ben (invade) sokan erre gyúrnak, úgyhogy ha valaki sokat lengeti a pajzsát azzal vigyázni kell. Nem szabad ész nélkül ütögetni.
    Nem is tudom játssza valaki egyébként már online?
  • Was
    Nem tudom hogy spoiler-e, de azért berakom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor lendít egyet csak úgy maga előtt például egy támadássor végén, akkor biztosan mögé lehet kerülni. Egyébként nem kell pontosan a háta mögé bekerülni, de azért legalább a válla mögött legyél megfelelő közelségben. A támadás bevitelekor ne védekezz és én a mozgással is megállok: szóval mögé kerülni, megállni, nem védekezni és támadni. Érdemes valami gyenge (1db) "zombin" próbálkozni először
  • wedge31
    Minél elöbb öld meg azt a bunkos fazont van egy gyürüje ami 50% növeli a max terhelhetöséget. Olyanokat gurulok töle mint egy tigris.
  • ratgab
    De ha elhalás nélkül vissza tudsz menni a vérfolthoz, akkor megmarad, igaz, hogy attól még Hallow leszel. Tehát 1-1 elhullás mindenképp humanity loss-al jár együtt.

Amúgy találtam olyan gyűrűt, amivel semmit nem vesztesz 1 meghalás után! 5000 soul darabja! Mondjuk szerintem attól is még Hallow leszel, tehát a - humanity dolog megmarad.
  • wedge31
    Hát ez az nem minden bokor alatt terem humanity.
  • ratgab
    Egyébként nagyon durva mellékhatásai lesznek ennek a Darksoulsnak. Ezek után sok játékot igen csak körbe fogunk röhögni.
  • ratgab
    Ha úgy teszel, ahogy leírtam, akkor igen!
  • wedge31
    Ez jól hangzik csak nem mindig tudod megvalósitani.
  • ratgab
    Na ez igen durva! Ezt a mozdulatot még soha nem használtam.
  • ratgab
    Hogy tudtok mögé kerülni amúgy? Baromi gyorsak ezek a knightok!
  • ratgab
    Segítség emberi formában mindig jár... Jó soká eljutottam mire erre rájöttem.
  • Was
    Itt egy példa a már emlegetett parry-ra
    Black Knight parry
    Rá kell érezni, de sokszor segít (vagy éppen nem )
  • ratgab
    Ha kiismeri az ember a taktikáját, akkor vége van hamar.
  • ratgab
    Na megjött harangozó teréz...XD Gargoyle-ok hűvösön!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rájöttem, hogy mennyire fontos a humanity. Gargoyle-ok előtt véletlenül pont emberi formában voltam és úgy tudtam idézni egy segítőt, akivel ketten más simán elgyepáltuk a 2 gargoyle-t... Mondjuk valami villámport is szortam a fegyveremre, ami egyébként még mindig az alap, mivel azzal már elég sokat tudok fáradtság nélkül csapni. Ráadásul már fejlesztettem is!

Szóval aki Hollow formában játszik az jó nagy hülye... Én is az voltam. Nem kell meghalni, vagy ha meghalsz alakulj át emberi formába minél hamarabb mert megéri. Nemcsak mert jobban szóba állnak veled az npc-k, nemcsak mert jobb lootot kapsz, de bossharcoknál tudsz segítőt idézni, ami hatalmas segítség!

• Evoluti0N
    Jaj, tényleg. Még írja is a földön :) Köszi a tippet. Karddal már gyerekjáték volt.
  • Was
    Igen én is kicsaltam, aztán a backstab-et adagoltam, mert az kb 63-at sebzett neki míg a sima csapás csak 13-at.
    A pyro-val pörkölgeted is, vagy egyelőre fegyverrel nyomulsz?

Egyébként ahogy nézem elég jól haladsz vele, nekem annak idején biztosan 6-7-szer neki kellett ugranom s Bell Gargoyle-knak
  • Lunki88
    Én fantomként segítettem valakinek megölni őket, ő csapta az egyiket én meg a másikat, nagyon tetszett. :) Nekem amúgy Taurus dobott egy ilyen bazi nagy fegyvert, de még túl gyenge vagyok hozzá hogy hatékonyan tudjam használni...
  • wedge31
    Azt felcsaltam egy nagyobb szabad területre ahol tudtam ugra-bugrálni és ugy ment. Szük helyen nem érdemes vele szarozni.
    Ugyanez a másik akivel eddig találkoztam egy torony tetején van egy lepkefingnyi helyen ott esélyem se volt ellene de lacsaltam a bonfire mellé és ott már annyi volt neki.
  • Was
    Az első Black Knight is megvolt? (úgy értem leütötted :) )
  • ratgab
    Gargoyle-ok jönnek... hát eddig közelükbe se tudok menni
  • wedge31
    Fuss el melette majd a második találkozáskor bánthatod, addigra lesz jobb fegyvered is.
  • Evoluti0N
    Köszi így már jó.

Emberek. Ez most komoly?! Az első ellenség tényleg az a nagy állat, amit az eltört karddal kénye kinyírnom, ami 2 millimétert visz le az életéből csapásonként?
  • wedge31
    Bossok ellen egész jó a nyil most nyilaztam le valami arcnélküli villámszoró demont a kovács szaki melett dekolt.
    Fejlesztettem egy kicsit a halberdemet is lehet végig kitartok melette.
  • csgj
    Hm... én is feladtam a dolgot. Nem vagyok elég hardcore gamer ehhez a játékhoz. :-D Meg nehéz úgy győzedelmeskedni, hogy nem arra fordul a karakter, amerre szeretném. Tényleg nem stimmel az irányítása bill+egérrel, kontrollerrel meg sosem játszottam, nincs is olyanom. Nektek további jó szórakozást! :-D
  • MerlinW
    Kapcsold ki a Bloom-ot, és AA-t.
  • Evoluti0N
    Hát én ezt feladom. A felbontás fix nélkül ocsmány, a fix használatával pedig berakja a játékot a kép felső bal sarkába és emellett textúra hibák is jelentkeznek.
  • Seth
    Nincs egy gamepad-od?
  • wedge31
    Vedd le az egérérzékenységet nullára nekem az bevált persze ha kontrollerer tolod ez nem fog segiteni...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem volt kérdés :)
    Már évek óta tudjuk, hogy Ő az :)))