10203
-
#1394 Nyomd az f9-et folyamatosan mindenkinek eltünteti. -
IgH #1393 kösz, de nem oldotta meg, ugyanúgy ott van. -
ratgab #1392 Egy igazi férfi közelharcol! -
#1391 -
#1390 Bakker az a picur kovács miért nem árul nyilat? most menjek vissza kilométereket hogy vegyek?
Elindultam... -
ratgab #1389 Baromi egyszerű! Offline profilt csinálsz a live-ban és rögtön nem zaklatnak. -
ratgab #1388 Amúgy level 25-ös vagyok és most megyek majd a Depths-be. Elszórakoztam mire lenyomtam a black knight-ot, de legalább mindig sikerült visszamenni a hullámhoz összeszedni a soul-okat, így kb. 20000-et összekapartam.
Jah meg Black Knight mellett még a parry-t és a backstab képességem csiszolgattam. -
Kódia #1387 "Szóval aki Hollow formában játszik az jó nagy hülye... Én is az voltam. Nem kell meghalni, vagy ha meghalsz alakulj át emberi formába minél hamarabb mert megéri."
Ez csak az OFFLINE módra érvényes!
Ha legális példánnyal, online játszol, majd meglátod mi lesz, ha 2 percig human formában táncikálsz. -
#1386 #1348 ez megoldja. -
#1385 Isten az atyám ma nekiállok és újra végigviszem a játékot, mármint elkezdem. Nagyon megjött hozzá a kedvem. (Már 2x kiakasztottam, platina a játék.) -
IgH #1384 lehet hülye kérdés, de a kurzort hogy kell eltüntetni a játékból? mármint nyilván ingame. egyáltalán miért van ott? -
ratgab #1383 Aki pro az pro...XD -
#1382 A kétségbeesés szülte dolog volt.
Viszont a hydrát közelharcban egyenlöre nem tudom legyürni.
Veszek egy rakás nyilat hátha azzal menni fog igaz el fog tartani egy darabig. -
#1381 Nem kicsit vagyok meglepve ^^
De hát azért grat! Nekem ez a módszer eszembe se jutott volna :-D -
#1380 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felszaladtam a lépcsön ö utánam és mivel hátbavágott volna ezért leugrottam majd kigurultam az esés az a lökött meg utánam ugrot erre a negyed élete lement.
Még eljátszottam négyszer és kinyirta magát a gravitációval...de nagyon megérte mert a gyürüje igen hasznos. -
#1379 Havel ügyét nem is értem... nekem soha nem halt meg magától a rohadék.
Elég korán próbálkoztam vele anno és bizony nem bírtam vele... csak később, amikor már sokat erősödtem. -
#1378 Hid alól? ezt nem is tudtam a hidon jobb oldalt van egy lejáró én ott szaladgáltam le föl...
Ami bug az a öngyilkos havel na az tényleg hülyeség. -
#1377 Nope. A gyenge lesz az. Controlleren alapból az RB. -
#1376 Nincs. Ezen a lvl-en nincs... a 70-es tűzvédelem a pajzson egy dolog. Arra elég, hogy nem fekszel meg 2 leheletből, hanem 3-ból :-D -
#1375 A számodra fontosnak/közelinek tűnő tábortüzeket feltétlenül kindle-öztesd, mert a +5 estus flask baromi jó dolog.
Az összes tábortüzet persze ne, de miután felderítesz egy terepet "érezni" fogod, hogy melyik számodra a fontos tábortűz. Oda feltétlenül nyomd el a 2 humanity-t.
-
#1374 Ne már!
Ezt a bugot is benne hagyták, hogy a híd alól lelövöd?
A konzolos verzióban relatív hamar javították ezt a hibát, mert kicsit durva kiskapu. -
#1373 +1
Azt ilyen lvl 10-15 körül lehetetlen. -
#1372 Végre!!! találkoztam egy nagyon nehéz hydra bossal, 6 halálnál tartok de már sejtem mit kénne csinálni csak még a megvalósitásal vannak gondok. -
#1371 Viszont én k. ritkán láttam a You are dead feliratot... sokszor órákon át nem... no meg így Estus Flask-et se nagyon kell használni :-D
Meg szerintem ez nem az a játék, ahol sietni kell... ki kell élvezni :-) -
#1370 Mintha kicsit gyorsan haladnál. -
#1369 Hát nekem nem jön össze, 4 backstabet toltam neki egymás után és nem döglött bele ilyen nincs a mesében... -
ratgab #1368 Megvan a mocsok Black Knight végre. Páncél nélkül sikerült 3x egymás után nyomni parry-t ellene! Backstabbelni is próbáltam az nem jött össze. -
Was #1367 A parry-t jól érzed, van egy "time window" ami alatt végre kell hajtani a mozdulatot. És kb az ellenség találata előtt valamikor. Ez a "time window" bizonyos pajzsokkal és fegyverekkel jóval megnövelhető (persze a másodperc tört részéről van szó)
A backstab pedig jóval könnyebb, majd érezni fogod, és utána már szinte 100%-osan menni fog. -
ratgab #1366 2-től majdnem fűbe harapott, de aztán eléggé seggbe rúgott! -
ratgab #1365 Pont az előbb néztem meg...XD -
#1364 Hát én 3x hasbaszúrtam parry-vel de még akkor sem döglött meg a rohadék, több lehetőségem meg nem volt mert kinyírt. :P -
#1363 Dark Souls Melee Guide - Guide to Back Stab -
ratgab #1362 Még amit nem tudok tudatosan használni az a backstab. -
ratgab #1361 Párszor már sikerült parry-t nyomnom Black Knight-okra, de valahogy még mindig nem az igazi (kinyírnak...XD).
Alap zombikon sokkal egyszerűbb, habár azok is váltogatják a támadásaikat. Valahogy közvetlen találat előtt kell félreütni a fegyvert.
Eddig még csak 2x sikerült zsinórban így elkapni a black knight-ot...Sajnos 3-jára elhibáztam és bizony kardélre is hányt... -
#1360 Nem csak mi csodálkozunk a japcsik egyéni elképzelésein a helyes billengyü kiosztásról...
-
#1359 Probáltam de valszeg az idözités is számit, na mindegy biztos lesz még ilyen ráugrós boss. -
#1358 Valamelyik ütés zuhanás közben. Asszem az erős ütés -
ratgab #1357 Rá kell ugrani és attack simán. -
#1356 01:11-nél gondolom az a plunged, szépen leviszi az életerejét a bossnak kár, hogy béna vagyok hozzá hogy kitaláljam melyik gombra jön elö...anélkül meg nem ment ilyen gyorsan finomam szólva. -
#1355 -SPOILER- Pár használható tipp. nem csak kezdőknek