10203
-
ratgab #1274 Ez nem igaz! Én is úgy nyomom és nincs sok gondom. -
Egy olyan főleg távolsági harcosnak mint a pyro még lehet hogy okés, de közelharcra alkalmatlan hosszútávon -
Annak aki mégis szeretné a kontrollert jó tutorial
-
Hidd el nem az, teljesen jól megy a dolog kivéve a lockot. Persze ez szokás kérdése is kinek mi fekszik jobban. -
Próbáld ezt :) -
A rugást én kerestem, thx. -
Jah ennyit erről kipróbáltam volna a játékot de mivel a 3 gamepadból egyet se ismert fel és onnantól kezdve már a játék se indult el többet !
A bill irányitás meg borzalmas igy nálam Kuka Uninstall ! -
Ezt írták, még nem próbáltam. Mindenki kontrollert javasol hozzá, nélküle elég esélytelen. -
W+H ?? Borzalmas kiosztás -
Jah,valaki kereste, ezt találtam:
Rúgás= W+H egyszerre lenyomva
Ugrás= W+Space majd megint Space -
Már értem miért tartott neked ez a játék 120 óráig . Baromi óvatos vagy :D -
Hogy tudok íjjal lőni? Beraktam ammohoz nyilat és kézbe vettem íjat és semmi... -
Hát ilyet még nem láttam rákötöm a gamepadot nem indul a játék kifagy, kihuzom a gamepadot megy a játék !
A bill irányitás meg egyenese katasztrófa egy ilyen játéknál ! -
ratgab #1261 Nekem van! Engem úgy lecsapott, mint a taxiórát. -
Ha a full páncélos bunkos fazonra gondolsz akkor elsőre nem, de csak azért mert 10 percig ütögettem de csak egy millimétert ment lejebb az élete, ugyhogy otthagytam a francba.
Most mikor vissza mentem vásárolni viszont megint ránéztem és megtette azt a sziveséget, hogy kinyirta magát. -
Honnan tudod, hogy van álkulcsa? -
Havelt gondolom azért nem sikerült abszolválnod... -
"Mondjuk sejtettem, hogy nagyobb lesz a füstje mind a lángja a hatalmas nehézségnek."
"Milyen karival tolod?"
"Pyro."
:-DDDDDD
Nyugi lesz még itt k. anyázás... bemelegítesz még csak.
-
Köszi
-
Pyro. -
Milyen karival tolod? -
A halberd ajánlott minden noobnak... 
Egyébbként én is jobban szeretem mind a kardot vagy fejszét. -
Legyaktam a két gargoylet, mikor jönnek már a nehéz ellenfelek vagy bossok?
Hozzáteném, hogy mindezidáig ugy jutottam el, hogy a lockot már nem használom csak akkor ha egy kilométeres körzetre egy monszta jut és azt a rohadt rugást és plunger attackot se tudom lehivni.
A harc abszolut két gombos parry vagy block és ütés meg persze a ugrálás gurulás, kombok nincsenek ez igy elég egysikunak tünik remélem nem lesz az.
Mondjuk sejtettem, hogy nagyobb lesz a füstje mind a lángja a hatalmas nehézségnek.
A halberd meg totál csites fegyo gyakorlatilag minden támadásba közbe tudsz vele szúrni, pedig megvan a sárkány farkábol...
megszerzet kard is de az nem olyan jó, szvsz.
-
ratgab #1251 Taurus demon így hulla maradt szerencsére. -
ratgab #1250 Taurus demon ma reggel (pihenten? Nem igazán mert már 6-kor felkeltettek hálisten) elsőre elhullott! Mondjuk utána én is a sárkány előtt. Megyek a hídon, előttem élőhalottak, egyszer csak jön a tűz és már halltam is meg.
De örömmel tapasztalom hogy legalább a nagy nehezen leszenvedett boss-ok nem élednek újra csak az apraja. -
Jó... ezt már nem hiszi el nekem senki :-(
Ratgabnak amikor csináltam a videót, nem menüből léptem ki, hanem alt+f4.
A játékot most betöltve nem az utolsó tábortűztől kezdi a játékot, hanem PONTOSAN onnan ahol leírtottam a 3 zombit, hullák megvannak, mob-ok nem termelődtek újra.
Dark Soul PC = ultimate cheat game ver 1.0
-
Noodlee #1248 1:53-nál besokaltam :D -
Nagyon sokat mozgok... ha sokan vannak 1 kis helyen, muszáj!
A leírásba is írtam: Én mozgatom a lockot! Mindig annak függvényében teszem át, hogy éppen hol látok "rést", ami persze gyorsan zárul, így menet közben meggondolom magam. -
Noodlee #1246 0:28-nál mi a fene van a fején??
Az ilyeneket ráadnám arra egy hétre, aki az ilyet kitalálta.
Igaz, a 3 méteres fegyverekkel is így vagyok, menjen vele harcolni a marhája. -
ratgab #1245 Jó sokat mozogsz, de a lock neked is elég érdekesen működik. -
ratgab #1244 Blur-t is kapcsold ám ki! csak úgy megy a fix! -
ratgab #1243 A hagymakalapra gondolsz! Az eszméletlenül néz ki! -
Azzal se gond más a gond vele. -
Milyen géped van? Csak mert az én 4 éves gépemen 25-30 FPS-sel megy maxon, amelyben egy HD4850 és egy E6300 pörög. -
Parancsolj Ratgab:
-
Mondjuk mert KÉRDEZETT az egyik fórumtárs és SEGÍTENI próbáltam.
Ha kicsit is ismernéd a játékod tudnád, hogy ezernyi ilyen helyzet van benne... ez a 100+ óra kb. fél perce. -
Aki min 1x végigtolta annak backstab&parry már nem nagyon lehet gond... persze nem billentyűzettel. -
Arról nem is beszélve hogy nálam valamiért ultra sötét.. hiába húzom fel a fényt maxra.. -
Ez vicc.. a fixel is kb 5 fpsem van 1024x768-ban...
AA Motion off.. -
Was #1235 Na a fix-szel, meg X360 kontrollerrel tökéletes. Ugyanolyan érzés mintha a boxon tolnám. Billentyűvel kicsit kaotikusnak tűnt.
Backstab-et, parry-t gyakoroljátok? Fontos (mondjuk a parry nem mindenkinek, mert pajzs függő is, de a backstab-et nem árt)!