10203
  • ratgab
    Ez nem igaz! Én is úgy nyomom és nincs sok gondom.
  • Seth
    Egy olyan főleg távolsági harcosnak mint a pyro még lehet hogy okés, de közelharcra alkalmatlan hosszútávon
  • Solid Snake
    Annak aki mégis szeretné a kontrollert jó tutorial
  • wedge31
    Hidd el nem az, teljesen jól megy a dolog kivéve a lockot. Persze ez szokás kérdése is kinek mi fekszik jobban.
  • Solid Snake
    Próbáld ezt :)
  • wedge31
    A rugást én kerestem, thx.
  • wesker24
    Jah ennyit erről kipróbáltam volna a játékot de mivel a 3 gamepadból egyet se ismert fel és onnantól kezdve már a játék se indult el többet !

A bill irányitás meg borzalmas igy nálam Kuka Uninstall !
  • Solid Snake
    Ezt írták, még nem próbáltam. Mindenki kontrollert javasol hozzá, nélküle elég esélytelen.
  • Seth
    W+H ?? Borzalmas kiosztás
  • Solid Snake
    Jah,valaki kereste, ezt találtam:
    Rúgás= W+H egyszerre lenyomva
    Ugrás= W+Space majd megint Space
  • Seth
    Már értem miért tartott neked ez a játék 120 óráig . Baromi óvatos vagy :D
  • Fpocok
    Hogy tudok íjjal lőni? Beraktam ammohoz nyilat és kézbe vettem íjat és semmi...
  • wesker24
    Hát ilyet még nem láttam rákötöm a gamepadot nem indul a játék kifagy, kihuzom a gamepadot megy a játék !

A bill irányitás meg egyenese katasztrófa egy ilyen játéknál !
  • ratgab
    Nekem van! Engem úgy lecsapott, mint a taxiórát.
  • wedge31
    Ha a full páncélos bunkos fazonra gondolsz akkor elsőre nem, de csak azért mert 10 percig ütögettem de csak egy millimétert ment lejebb az élete, ugyhogy otthagytam a francba.
    Most mikor vissza mentem vásárolni viszont megint ránéztem és megtette azt a sziveséget, hogy kinyirta magát.
  • Tinman #1259
    Honnan tudod, hogy van álkulcsa?
  • jarlaxxe
    Havelt gondolom azért nem sikerült abszolválnod...
  • Tinman #1257
    "Mondjuk sejtettem, hogy nagyobb lesz a füstje mind a lángja a hatalmas nehézségnek."

"Milyen karival tolod?"

"Pyro."

:-DDDDDD

Nyugi lesz még itt k. anyázás... bemelegítesz még csak.
  • Solid Snake
    Köszi
  • wedge31
    Pyro.
  • Solid Snake
    Milyen karival tolod?
  • jarlaxxe
    A halberd ajánlott minden noobnak...

Egyébbként én is jobban szeretem mind a kardot vagy fejszét.
  • wedge31
    Legyaktam a két gargoylet, mikor jönnek már a nehéz ellenfelek vagy bossok?
    Hozzáteném, hogy mindezidáig ugy jutottam el, hogy a lockot már nem használom csak akkor ha egy kilométeres körzetre egy monszta jut és azt a rohadt rugást és plunger attackot se tudom lehivni.

A harc abszolut két gombos parry vagy block és ütés meg persze a ugrálás gurulás, kombok nincsenek ez igy elég egysikunak tünik remélem nem lesz az.

Mondjuk sejtettem, hogy nagyobb lesz a füstje mind a lángja a hatalmas nehézségnek.
    A halberd meg totál csites fegyo gyakorlatilag minden támadásba közbe tudsz vele szúrni, pedig megvan a sárkány farkábol... megszerzet kard is de az nem olyan jó, szvsz.
  • ratgab
    Taurus demon így hulla maradt szerencsére.
  • ratgab
    Taurus demon ma reggel (pihenten? Nem igazán mert már 6-kor felkeltettek hálisten) elsőre elhullott! Mondjuk utána én is a sárkány előtt. Megyek a hídon, előttem élőhalottak, egyszer csak jön a tűz és már halltam is meg.

De örömmel tapasztalom hogy legalább a nagy nehezen leszenvedett boss-ok nem élednek újra csak az apraja.
  • Tinman #1249
    Jó... ezt már nem hiszi el nekem senki :-(

Ratgabnak amikor csináltam a videót, nem menüből léptem ki, hanem alt+f4.

A játékot most betöltve nem az utolsó tábortűztől kezdi a játékot, hanem PONTOSAN onnan ahol leírtottam a 3 zombit, hullák megvannak, mob-ok nem termelődtek újra.

Dark Soul PC = ultimate cheat game ver 1.0
  • Noodlee
    1:53-nál besokaltam :D
  • Tinman #1247
    Nagyon sokat mozgok... ha sokan vannak 1 kis helyen, muszáj!

A leírásba is írtam: Én mozgatom a lockot! Mindig annak függvényében teszem át, hogy éppen hol látok "rést", ami persze gyorsan zárul, így menet közben meggondolom magam.
  • Noodlee
    0:28-nál mi a fene van a fején??
    Az ilyeneket ráadnám arra egy hétre, aki az ilyet kitalálta.
    Igaz, a 3 méteres fegyverekkel is így vagyok, menjen vele harcolni a marhája.
  • ratgab
    Jó sokat mozogsz, de a lock neked is elég érdekesen működik.
  • ratgab
    Blur-t is kapcsold ám ki! csak úgy megy a fix!
  • ratgab
    A hagymakalapra gondolsz! Az eszméletlenül néz ki!
  • jarlaxxe
    Azzal se gond más a gond vele.
  • Jaka923
    Milyen géped van? Csak mert az én 4 éves gépemen 25-30 FPS-sel megy maxon, amelyben egy HD4850 és egy E6300 pörög.
  • Tinman #1240
    Parancsolj Ratgab:

• Tinman #1239
    Mondjuk mert KÉRDEZETT az egyik fórumtárs és SEGÍTENI próbáltam.

Ha kicsit is ismernéd a játékod tudnád, hogy ezernyi ilyen helyzet van benne... ez a 100+ óra kb. fél perce.
  • Tinman #1238
    Aki min 1x végigtolta annak backstab&parry már nem nagyon lehet gond... persze nem billentyűzettel.
  • cataflam02
    Arról nem is beszélve hogy nálam valamiért ultra sötét.. hiába húzom fel a fényt maxra..
  • cataflam02
    Ez vicc.. a fixel is kb 5 fpsem van 1024x768-ban...
    AA Motion off..
  • Was
    Na a fix-szel, meg X360 kontrollerrel tökéletes. Ugyanolyan érzés mintha a boxon tolnám. Billentyűvel kicsit kaotikusnak tűnt.

Backstab-et, parry-t gyakoroljátok? Fontos (mondjuk a parry nem mindenkinek, mert pajzs függő is, de a backstab-et nem árt)!