10203
-
Az igazi férfi nem etet semmiféle mitológiai lényt :D -
Még nem tartasz ott szvsz (Ornstein & Smough). -
O&S ? -
Pontosan! Ezért használja a neogaf-os srác 0.4-es Fix-ét, ami keresztbe megeszi a konzolos verziót minőség tekintetében :-) -
hagyimiklos #1510 Nem, az igazi ferfi ilyen okadekul elkeszitett higfos konzolatirattal nem tolja. -
Hát akkor megyek a wardenerrel, eddig bejön :) -
Az igazi férfi meleevel, és Knight-al tolja, miközben szöges ágyon fekszik. :-)
Nem lesz vele később se sétagalopp. -
Köszi :) -
Mindenféle spoilertől mentesnek véltem az első oldal alapján: Dark Souls for beginners - 4 internet-oldalnyi, minőségi írás. -
Ezt tudom, de a későbbiekre is szólt a kérdés. Pl hogy egy lomhább karakter az később mennyire lesz életképes vagy mennyire nehezíti a játékot. -
A játék 2 legnehezebb Boss harca (O&S; end fight) sokkal, de sokkal könnyebb Pyro-val... a többi boss meg az egyéb karakterekkel se olyan vészes.
Ahogy így írtam az a boss is Pyro-val sokkal könyebb, amelyik épp itt a szöveg dobozba van. Melee-velSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az úgy taszít a mélybe rendre mint a sicc. -
Nekem is megfordult a fejemben de azt hittem ez nem olyan élményromboló dolog, bocsi többet nem fordul elő. :) -
A válaszod:
"You're immediately given the choice between 10 character classes. Note that your character class determines what stats and equipment you start out with, but it's not something you'll be locked into for the full game. If you start as a melee-focused class but decide you'd like to take up magic at some point, you can begin putting stat points into intelligence. If you begin as a sorcerer but realize you'd like to get holy, you can start upping your faith whenever you see fit." -
A játék elején a Pyro a legjobb kezdőknek. ~lvl 10-15-ig kb. Utána már majdnem minden karakter ugyanolyan, ha úgy fejleszted őket. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ő fog segíteni. Viszont káros az egészségre a csóka, ezért ajánlom a likvidálását. Jutalomként megkapod a játék legjobb gyűrűjét.
Gargolye-k ellen egy szellem segít, ha emberi alakban mész hozzájuk. A köd ajtó előtt lesz egy rúna a földön, amivel megidézheted.
-
Nem lehetne az ilyenekhez a SPOILER taget használni? -
Na, útázás miatt csak most tudom folytatni ...
Ti milyen karival vagytok? Először egy Knigh-ot indítottam, de az tetű lassú és a gurulása is fáziskéséssel megy, akár egy nyugdíjas ... kezdtem egy Wardenert (vagy mit), az már a könnyebb szerkódjában sokkal gyorsabbnak tűnik ... kérdés mennyire lesz majd hatásos. -
Semmi. Az a büntetésed ha meghalsz.
Azt ugye mindenki tudja, hogy vannak "palackozott" humanity-k is (inventory fekete-fehér pu*ci alakú ikon), amiket használva ki tudtok váltani. És még teljes HP-t is adnak. Sőt vannak Twin humanity itemek is, amelyek kettőt adnak. Pl gargolye is ad egy twint-t. Nekem perpill több mint 20 humanity itemem van. Előnye, hogy nem vesznek el ha meghalsz, akkor használod, amikor szükséged van rá. -
Az erdőben (elején) van egy hullánál komplett leather armor szettel egyetemben. Csupán két fát kell megölni érte. -
Ahogy én tudom semmi, leszámítva hogy ilyenkor nem tudnak megtámadni más játékosok. :) -
Köszi. És akkor mi az előnye a zombiságnak? -
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már ennél a résznél járnak:
Egy Lautrec nevű lovagot kiszabadítottam a börtönéből, és utánaolvasva fórumokon azt írják hogy visszamegy a Firelink shrine-hoz és ott fog ülni a tűz mellett de én nem találtam ott... Pedig kéne a segítsége a gargoyle-okhoz mert egyedül esélyem sincs. :S -
vzajcev #1492 -
vzajcev #1491 Esküdj,pont ezt akartam én is kérdezni. -
Gyakorlatilag ezzel változol vissza emberré, ha megöltek. Sok előnye van ha emberi formában vagy pl. jobb cuccok esnek, npc-k is szívesebben csevegnek veled, plusz így tudsz segítőket idézni egy boss fightnál. -
Mire jó a humanity? (gyűjtöm az infokat, hogy ha neki kezdek, ne legyek totál hülye az egészhez :)) -
ratgab #1488 Pont ez a genyó benne, hogy a humanity-t nem szórják 2 kézzel. -
ratgab #1487 Nincs sárkány kard, mert nincs íjam remember... -
Nekem állandóan az a problémám hogy ha meghalok valahol egy csomó ideig nem találok humanity-t, ha meg sikerült nagy nehezen találni akkor is kéne még egy a tábortűzhöz hogy 10 flaskával induljak. :S Valami jó helyet nem tudtok hol keressek? Most tartok a gargoyle bossnál. -
Dehát.. sárkány karddal, 0 fejlesztéssel, 16 dex, end, 14 str-el egy ütés a basementben minden ellenség.. -
vzajcev #1484 áruló a sorainkban xDD
-
Sajnálom mert utána jutnál le a csatornákba és itt találkoztam most az eddigi leglátványosabb bossal.
Kinyirni ugyan még nem sikerült de mégcsak háromszor probáltam... -
ratgab #1482 Bemutatkoznék akkor: Sokak Ratgab vagyok...XD -
ratgab #1481 Én már nem szaladok sehova! Töröltem az egészet! Elég volt, ez nem nekem való!
Nem tudok szaladni sem mert ahogy belépek a ködön már ott vannak a kutyák és ott a démon is, aki rögtön felülről fejbecsap, amikor is rögtön fél életem oda és mire fölkelek már jön a következő áldás. -
Kontrollerer és lockal égy vak tüzérló is megcsinálná. Egy pc-s pro, billel és lock nélkül nyomja le... -
na én ezért is nem álltam neki ennek az izének. Játszani szeretek, nem kontrollert törni -
Sokaknak ez a kritikus boss egyébként :) -
Szaladj fel a lépcsön és onann ugorj rájuk, meg lehet csinálni. A hydrával többet szivtam. -
ratgab #1476 Na ebből a buzi játékból most volt kurvára elegem! El se jutok a kibaszott boss-ig már kinyírnak! Persze gyertek 3-an egyszerre. Faxszopó kutyák ellen faxt se ér a pajzs se.
Bemegyek a faxszopó kibaszott rohadás démonhoz már körbevesznek, elszaladni nem tudok, elgurulni nem tudok! Kapja be aki ezt a játékot kitalálta! -
Hát ilyen feliratot biztos :) Amúgy mondhattam volna egy csomó mást is csak valamiért az jutott eszembe.