10203
-
#1434 AA = antialiasing
blur = motion blur
-
Csokis #1433 Így van. Ez csak az AA, ami végülis egy Blur, és nem egy rendes AA. Ne keverjétek a Motion Blur opcióval! -
Was #1432 Akkor idézem a readme-t:
"IMPORTANT: turn OFF the in-game AA/blur option" -
Csokis #1431 Nem! Ő csak az AA-t írja, hogy ki kell kapcsolni! -
#1430 Nem mi írtuk, hanem aki a programot. -
Csokis #1429 A blur-t nem kell kikapcsolni, csak az AA-t! Ne írjátok már folyton az Blur-t is. -
#1428 Majd találsz hozzá pyromancy flamet onnantól már tudsz varázsolni. -
#1427 semmi -
ratgab #1426 Carpa demon eléggé fölbaxott most. Nem elég, hogy ótvar nagyot sebez még vannak kutyái is.... Köszi Darksouls.
Egyébként a legnagyobb szarság a játékban, hogy vannak olyan támadások, amik "célkövetők". Hát kösz basszus, miért nem lehet ezek elől elgurulni? -
#1425 Beugratós kérdés: Hogy dobok fireballt? Látom, hogy a felső slotban ott van, de nem vágom... most kezdtem pyort. -
#1424 Kapcsold ki az AA-t és a Blurt ! -
Was #1423 AA, motion blur kikapcs? -
#1422 Hát szerintem egy ....... betöltéskor a bal fölső sarokban egy kis kép stb. Részemről kimarad. -
#1421 Csak az ütéseket kell elkerülni és nem lehet gond -
#1420 A játékosnak egy nagy grat de a játéknak egy nagy minusz ha lv1-es karival végig lehet szenvedni egy játékot, szvsz. -
#1419 "Én már 9-szer végignyomtam a játékot Ps3-on. Legutóbb slv 1-en!
Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végső boss-nál hívtam be segítőt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. :)"
Ezért ezt itt nem tudom olvastátok-e?
A Soul Level 1 azt jelenti, hogy az 1. szinten maradsz, nincs maxolt HP, meg nagyobb stamina, SEMMI. Gyak. onehit-el szinte bármi, ha nem vagy elég ügyes. DURVA!
Na és persze tengermély respect neked! -
#1418 Egyetértek. Ha ő Pyro-ként íjászkodik és erre a játék "szabályrendszere" lehetőséget ad, tegye. -
#1417 Lehet, hogy egy kicsit félreértelmezhetően fogalmaztam, szóval én nem PC-n tolom a játékot, hanem továbbra is PS3-on.:) -
#1416 Megnéztem 0.4-es fixet is.
Hivatalos: Ez a srác egy félisten!
Aki ezek után azt mondja, hogy szar a PC-s Dark Soul külleme, az menjen el szemészhez.
Nekem még mindig 99%-ban fix 30 fps mellett DRÁMAIAN szebb a játék mint korábban. -
Zsoti90 #1415 Bocs, hogy megint ezzel jövök, de még senki nem talált megoldást arra, hogy ne fixálja le az fps-t 15 fps-re, külföldi fórumokon is többet olvastam hogy hd 7970-el meg notis gtx 675-el stabilra belövi a 15 fps és megse moccan, nem találtam semmit, senki se tudott biztos megoldást, hogy lehetne megcsinálni, lehet várni kellesz egy kiadós patchre ez ügyben :( -
#1414 Ezeket légy kedves s legközelebb spoilerbe tedd. Köszönöm -
#1413 Farmolsz (kis ellenfelek dobnak néha, illetve van gyűrű ami megnöveli a loot esélyét), illetve ládákban is találsz. Sok helyen twin csomagban dobálja. Egyébként Humanity-nek eddig 3x láttam értelmét. A gorgolyaknál, a butterfly-nál és annál a tűzes póknál (swamp boss volt talán) A többinél nem láttam summon lehetőséget.
Én az esetek 90%-ban HP-nek használom a humanity-t. Ad ugyan egy kis buffot az ha ember vagy, de nem létszükséglet. -
#1412 Híd alól nem lehet lelőni, regenerálja magát. Csak a farkából lehet kicsalni a kardot. Magát a dögöt csak a hídon lehet levadászni. -
#1411 A hydra könnyű, beállsz pont elé és vagdosod mikor a vízben vannak a fejek, elugrassz a lövedékek elől. Ha a középső két fej nincs meg, utána akár íjjal is lövöldözheted őket a partról. -
#1410 No, adtam a játéknak még egy esélyt. Előlről kezdtem, felszereltem magam ügyesen (Elite Knight szett, sárkány kard, favor of protection és az ugrabugrás dex gyűrű). Most öltem meg Abyss-ban a 4 királyt. (lvl 45)
-
Was #1409 - Hát bossok után kapsz.
- Talán venni is tudsz valamennyit bizonyos npc-től (Firelink Shrine).
- Magas item discoveryvel (pl. sok humanity-vel, vagy egy gyűrűnek is van ilyen hatása:Covetous Gold Serpent Ring) patkány leöléssel (farmolás) van nagyobb esély, hogy humanity-t dob.
- PVP-ben lenyomsz valakit és kapsz.
-
#1408 Hát igen ráérek.
Nagyon addiktiv a játék de érdekes modon nem tudom megmondani miért.
Nincs story nincsenek küldetések, nincsenek párbeszédek, gyak semmi olyan nincs benne amiért egy rpg-t / vagy ez esetben rpg szerüséget/ kedvelek.
Utálom a farmolást de itt valahogy el tudom viselni. De a legjobb az egészben amikor az ember meglát egy új monsztát vagy bosst és már elöre parázik, hogy fogja megölni. -
#1407 Ha elfogy a humanitym amivel embörré tudok válni, hogy tudo kszerezni? -
#1406 Megtaláltam, hogy ha gombot nyomok, akkor level upnál meg tudom nézni, mi mit jelent. ÉJÓÓÓ
Was: Én is jobb híján gamepaddal nyomom... de még így is nehézkes -
Was #1405 Ez b@zmeg kitartás! Pedig csak közel kell menni hozzá. Egy kicsit várni, néha csapni.
De nincs rossz megoldás, csak megoldás! -
#1404 Tudom nem férfias, de végül pontosan 234 nyilal / ez pontos adat / sikerült a hydrát is letudni.
-
Was #1403 Tudod, én kontrollerrel játszom, úgyhogy az irányítás nekem nem gond. Szerintem, ha egy-két boss harcon túl jutsz és még mindig tetszik, akkor a te játékod, ha nem, hát nem.
Én egyébként nagy rpg-s vagyok. Itt nincs semmi küldetésrendszer, sem a klasszikus fejlődésrendszer, vagy történet, de mégis működik: olyan nincs, hogy én ne tudjam végigjátszani! -
#1402 Nem éppen neked ment igazából... csak úgy kijött :D
Na adok neki még egy esélyt. -
Was #1401 értem -
#1400 Meg sem merem kérdezni, hogy meg lehet oldani, hogy ha egérrel megyek a menüben, ne forogjon a háttér? -
#1399 Nem hogy kiemelkedő nem lett, de még jó sem. Nagy szar. Még szerencse, hogy PCn azért bele lehet nyúlni. -
Was #1398 Azért annak örülök , hogy a hc gamereknek (most nem írok neveket, de mégis: ratgab, wedge31, balee4) azért PC-n is bejön a cucc.
Ha nem is csináltak forradalmat a fejlesztők, de párat megfertőztek. -
#1397 Na túl vagyok az első invade-emen is, eddig nem sikerült kapcsolódni sehova csak azért nem jött össze. Tűzbombával megszórtam az ellenfelem, kicsit aljas taktika de kellett a humanity. :) -
nagypite #1396 laptopon próbáltam 10 fps a javított felbontású dll-el. Ez mindenkinek ennyi vagy csak nálam ilyen szar? -
Louis Cyphre #1395 Én már 9-szer végignyomtam a játékot Ps3-on. Legutóbb slv 1-en!
Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végső boss-nál hívtam be segítőt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. :)