10203
  • IMYke2.0.0.0
    AA = antialiasing
    blur = motion blur
  • Csokis
    Így van. Ez csak az AA, ami végülis egy Blur, és nem egy rendes AA. Ne keverjétek a Motion Blur opcióval!
  • Was
    Akkor idézem a readme-t:

"IMPORTANT: turn OFF the in-game AA/blur option"
  • Csokis
    Nem! Ő csak az AA-t írja, hogy ki kell kapcsolni!
  • Fpocok
    Nem mi írtuk, hanem aki a programot.
  • Csokis
    A blur-t nem kell kikapcsolni, csak az AA-t! Ne írjátok már folyton az Blur-t is.
  • wedge31
    Majd találsz hozzá pyromancy flamet onnantól már tudsz varázsolni.
  • Fpocok
    semmi
  • ratgab
    Carpa demon eléggé fölbaxott most. Nem elég, hogy ótvar nagyot sebez még vannak kutyái is.... Köszi Darksouls.

Egyébként a legnagyobb szarság a játékban, hogy vannak olyan támadások, amik "célkövetők". Hát kösz basszus, miért nem lehet ezek elől elgurulni?
  • Fpocok
    Beugratós kérdés: Hogy dobok fireballt? Látom, hogy a felső slotban ott van, de nem vágom... most kezdtem pyort.
  • wesker24
    Kapcsold ki az AA-t és a Blurt !
  • Was
    AA, motion blur kikapcs?
  • Empty
    Hát szerintem egy ....... betöltéskor a bal fölső sarokban egy kis kép stb. Részemről kimarad.
  • Tinman #1421
    Csak az ütéseket kell elkerülni és nem lehet gond
  • wedge31
    A játékosnak egy nagy grat de a játéknak egy nagy minusz ha lv1-es karival végig lehet szenvedni egy játékot, szvsz.
  • Tinman #1419
    "Én már 9-szer végignyomtam a játékot Ps3-on. Legutóbb slv 1-en!
    Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végső boss-nál hívtam be segítőt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. :)"

Ezért ezt itt nem tudom olvastátok-e?

A Soul Level 1 azt jelenti, hogy az 1. szinten maradsz, nincs maxolt HP, meg nagyobb stamina, SEMMI. Gyak. onehit-el szinte bármi, ha nem vagy elég ügyes. DURVA!

Na és persze tengermély respect neked!
  • Tinman #1418
    Egyetértek. Ha ő Pyro-ként íjászkodik és erre a játék "szabályrendszere" lehetőséget ad, tegye.
  • balee4
    Lehet, hogy egy kicsit félreértelmezhetően fogalmaztam, szóval én nem PC-n tolom a játékot, hanem továbbra is PS3-on.:)
  • Tinman #1416
    Megnéztem 0.4-es fixet is.

Hivatalos: Ez a srác egy félisten!

Aki ezek után azt mondja, hogy szar a PC-s Dark Soul külleme, az menjen el szemészhez.

Nekem még mindig 99%-ban fix 30 fps mellett DRÁMAIAN szebb a játék mint korábban.
  • Zsoti90
    Bocs, hogy megint ezzel jövök, de még senki nem talált megoldást arra, hogy ne fixálja le az fps-t 15 fps-re, külföldi fórumokon is többet olvastam hogy hd 7970-el meg notis gtx 675-el stabilra belövi a 15 fps és megse moccan, nem találtam semmit, senki se tudott biztos megoldást, hogy lehetne megcsinálni, lehet várni kellesz egy kiadós patchre ez ügyben :(
  • tarti19
    Ezeket légy kedves s legközelebb spoilerbe tedd. Köszönöm
  • MerlinW
    Farmolsz (kis ellenfelek dobnak néha, illetve van gyűrű ami megnöveli a loot esélyét), illetve ládákban is találsz. Sok helyen twin csomagban dobálja. Egyébként Humanity-nek eddig 3x láttam értelmét. A gorgolyaknál, a butterfly-nál és annál a tűzes póknál (swamp boss volt talán) A többinél nem láttam summon lehetőséget.
    Én az esetek 90%-ban HP-nek használom a humanity-t. Ad ugyan egy kis buffot az ha ember vagy, de nem létszükséglet.
  • MerlinW
    Híd alól nem lehet lelőni, regenerálja magát. Csak a farkából lehet kicsalni a kardot. Magát a dögöt csak a hídon lehet levadászni.
  • MerlinW
    A hydra könnyű, beállsz pont elé és vagdosod mikor a vízben vannak a fejek, elugrassz a lövedékek elől. Ha a középső két fej nincs meg, utána akár íjjal is lövöldözheted őket a partról.
  • MerlinW
    No, adtam a játéknak még egy esélyt. Előlről kezdtem, felszereltem magam ügyesen (Elite Knight szett, sárkány kard, favor of protection és az ugrabugrás dex gyűrű). Most öltem meg Abyss-ban a 4 királyt. (lvl 45)

• Was
    - Hát bossok után kapsz.
    - Talán venni is tudsz valamennyit bizonyos npc-től (Firelink Shrine).
    - Magas item discoveryvel (pl. sok humanity-vel, vagy egy gyűrűnek is van ilyen hatása:Covetous Gold Serpent Ring) patkány leöléssel (farmolás) van nagyobb esély, hogy humanity-t dob.
    - PVP-ben lenyomsz valakit és kapsz.
  • wedge31
    Hát igen ráérek.

Nagyon addiktiv a játék de érdekes modon nem tudom megmondani miért.
    Nincs story nincsenek küldetések, nincsenek párbeszédek, gyak semmi olyan nincs benne amiért egy rpg-t / vagy ez esetben rpg szerüséget/ kedvelek.

Utálom a farmolást de itt valahogy el tudom viselni. De a legjobb az egészben amikor az ember meglát egy új monsztát vagy bosst és már elöre parázik, hogy fogja megölni.
  • Fpocok
    Ha elfogy a humanitym amivel embörré tudok válni, hogy tudo kszerezni?
  • Fpocok
    Megtaláltam, hogy ha gombot nyomok, akkor level upnál meg tudom nézni, mi mit jelent. ÉJÓÓÓ

Was: Én is jobb híján gamepaddal nyomom... de még így is nehézkes
  • Was
    Ez b@zmeg kitartás! Pedig csak közel kell menni hozzá. Egy kicsit várni, néha csapni.
    De nincs rossz megoldás, csak megoldás!
  • wedge31
    Tudom nem férfias, de végül pontosan 234 nyilal / ez pontos adat / sikerült a hydrát is letudni.

• Was
    Tudod, én kontrollerrel játszom, úgyhogy az irányítás nekem nem gond. Szerintem, ha egy-két boss harcon túl jutsz és még mindig tetszik, akkor a te játékod, ha nem, hát nem.
    Én egyébként nagy rpg-s vagyok. Itt nincs semmi küldetésrendszer, sem a klasszikus fejlődésrendszer, vagy történet, de mégis működik: olyan nincs, hogy én ne tudjam végigjátszani!
  • Fpocok
    Nem éppen neked ment igazából... csak úgy kijött :D
    Na adok neki még egy esélyt.
  • Was
    értem
  • Fpocok
    Meg sem merem kérdezni, hogy meg lehet oldani, hogy ha egérrel megyek a menüben, ne forogjon a háttér?
  • Fpocok
    Nem hogy kiemelkedő nem lett, de még jó sem. Nagy szar. Még szerencse, hogy PCn azért bele lehet nyúlni.
  • Was
    Azért annak örülök , hogy a hc gamereknek (most nem írok neveket, de mégis: ratgab, wedge31, balee4) azért PC-n is bejön a cucc.
    Ha nem is csináltak forradalmat a fejlesztők, de párat megfertőztek.
  • Lunki88
    Na túl vagyok az első invade-emen is, eddig nem sikerült kapcsolódni sehova csak azért nem jött össze. Tűzbombával megszórtam az ellenfelem, kicsit aljas taktika de kellett a humanity. :)
  • nagypite
    laptopon próbáltam 10 fps a javított felbontású dll-el. Ez mindenkinek ennyi vagy csak nálam ilyen szar?
  • Louis Cyphre
    Én már 9-szer végignyomtam a játékot Ps3-on. Legutóbb slv 1-en!
    Slv 1 végigjátszásnál nem használtam varázslatot, csak fegyvert. És csak Orstein/Smough meg a végső boss-nál hívtam be segítőt. Four Kings volt a legnehezebb, azt hittem már sohanem sikerül, de aztán csak összejött. :)