10203
  • ratgab
    Ez amúgy tényleg a játék saját grafikája?
  • ratgab
    Biztos jó loot van benne....XD
  • Tinman #1472
    :-D

Az jóóóóóóóó ;-)
  • ratgab
    Nem jön patch! From Software kiadta innentől szarik az egészre. Megmondták előre.
  • Seth
    "amazing chest"
  • Tinman #1469
    Eddig egyetlen képet nem láttam, amit 4chan-ról linkeltél :-/
  • Seth
    Tud ilyet a Red Faction ??

• Shep
    Az igaz, csak azért ezt összehasonlítod akár csak egy Red Faction Guerillával ami több éves játék és az is tud ilyet ha jól emlékszem akkor sírni tudnék mikor ezt meglátom :)
  • Csokis
    Jó, hát maga az engine eleve pocsék (még konzolon is!), szóval na. Amúgy nem is olyan rossz a grafika szvsz. A textúrák alacsony felbontásúak, ez igaz. Viszont az Ambient occlusion erőforrás pusztító, ez tény.
  • Shep
    Csak számomra elszomorító ,hogy egy ilyen grafikához erőmű kell?
  • Csokis
    Hmm... Zavar valakit a "fekete csík", ha nem 16:9-es felbontást használ? Arra is van már megoldás. Állítólag ez a program kell csak. Ha valaki kipróbálja, ossza meg a tapasztalatát! Köszönöm!
  • Tinman #1463
    Vhooooooaaaa! Köszi!

Már nézem is!
  • Csokis
    Huhh, ez igen csak szép! NeoGAF-on találtam. Ha valaki jó erős vassal és nvidia kártyával rendelkezik, akkor itt a beállítás!

• Csokis
    nvidia-nál az Optimus kavar be állítólag! Esetleg ezt próbáljátok meg!
  • Zsoti90
    nem megy ez sehogy, haver laposában gt 540-el is 15 fps fixen, nem szereti a notebook videókártyákat úgy látom, majd jön egy patch :D
  • Csokis
    Igen, így nekem az is feltünt már, hogy milyen szép a táj! Gyönyörű képeket lehet készíteni.
  • Tinman #1458
    A szépségen kívül eddig, amit nagyon, de nagyon hiányoltam az a DoF!

Basszus lent vagyok a tábortűznél és látom a messzeségbe, hogy ott vár egy zombi. Fúúúú azért ez a konzolos verza után, nekem nagyon pöpec!

Meg nem csak ebben nyilvánul meg, hanem abban is, hogy nem 3 méterre látok el élesen, hanem inkább már olyan 30-ra :-)
  • Csokis
    Mondjuk nekem azért megröccen az fps, de ezt betudom a nem épp fiatal procimnak.
  • wedge31
    Csodákat müvel az a srác.
  • Csokis
    Áhh, te is észrevetted a hatalmas grafikai ugrást! Szép ez a játék, nagyon! A textúrák is rendben vannak szerintem. Vagy legalábbis nekem tetszik.
  • Tinman #1454
  • Csokis
    Más is használja már a DSfix 0.4-et? Szép lett a DoF állítás miatt!
  • Csokis
    Nekem főleg, a hozzá nem értéseddel.
  • IMYke2.0.0.0
    "Hű, és ez érv, hogy hogyan használják? Wow. Erről beszélek. Fingod nincs róla és próbálod megmagyarázni a tényeket."

Olvasd el még egyszer, akár betűzve is. Részemről a felesleges beszélgetés lezárva - elegem van belőled.
  • Zsoti90
    megpróbálom hátha, jó lenne kicsit tolni egy kis hardcore gémet, egyetemen és munka előtt :)
  • Csokis
    Ilyet találtam:

"If you have a 120Hz monitor, you might run into one of two problems:
    Framerate locked at 15Hz, or resolution is locked at 720x540.

The fix is to open up the DarkSouls.ini file and manually set your fullscreen resolution and monitor's framerate there.

The .ini file is located here: C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\NBGI\DarkSouls\DarkSouls.ini

Some people have reported that using HDMI rather than DisplayPort also resolves the issue."
  • Csokis
    Hű, és ez érv, hogy hogyan használják? Wow. Erről beszélek. Fingod nincs róla és próbálod megmagyarázni a tényeket.
  • Zsoti90
    Az én kérdésemre senki se tudja a választ? olyan fontos a blur kitárgyalása? :D
  • IMYke2.0.0.0
    A "Blu" nem is egyenlő vele.

Ellenben, a "blur"-t netszerte használják a "motion blur"-ra, rövidebb kifejezésként. S "itt már el is bukott az érvelésed." Erről ennyit.
  • Csokis
    Blu nem egyenlő motion blur-el, itt már el is bukott az érvelésed. Erről ennyit.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerk.korr.jav.: de közöld tényként, kérlek...---> de ne közöld tényként, kérlek...
  • IMYke2.0.0.0
    Szokásos sértegető hangnem, amikor nincs észérve a tisztelt fórumozó társnak.

AA = antialiasing - Nem?
    blur = motion blur - Nem?

Az, hogy Te azt hiszed, hogy tudod mit csinál a játék, az egy dolog - de közöld tényként, kérlek...
  • Csokis
    Szokásos mellébeszélés, mikor fingod nincs valamiről.
  • IMYke2.0.0.0
    "Csak eleve rosszul írod." - Nem írom rosszul. Terminusokról beszélünk. Tényekről.

Nem írom "eleve" rosszul. Az lehet, hogy TE úgy hiszed, hogy igazad van, de az még nem jelent semmit.
    Ha úgy írtad volna, hogy szerinted nincs benne élsimítás, akkor nem is lenne gond - de ez az ex catedra kijelentés bicskanyitogató lehet másoknak.
  • Tinman #1440
    Jó lesz ez, ne hagyjátok abba!

• Csokis
    Csak eleve rosszul írod. AA jelen esetben nem jelent élsimítást, hanem egy blur filtert enged a képre, amit a fejlesztők AA-nak nevezenek. Konkrét példát is írok. A GTA 4-ben, ha megnyomod a P betűt, akkor nem AA-t tesz a képre, mégha úgy is látszik, hogy az élek simábban lesznek, hanem egy blur filtert. Ugyan ez van itt is. A motion blur pedig mint a nevéből is látszik motion, tehát mozgási elmosódás. Nagyon nem ugyan az a kettő.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor kifejtem magyarul is:

AA = antialiasing = élsimítás
    blur = motion blur = elmosódás

Ugye, érzed a kettő közti különbséget?
  • Csokis
    Attól még igazam van, még ha fáj is.
  • Fpocok
    Jó, hagyjad már ezt az okoskodást... blur=motion blur az emberek 99,9%ának.
  • Csokis
    Jesszus. Úgy látom te se érted! Az aa=blur, mert nem rendes AA és ezért nevezi az író blur-nek. A motion blur egy másik opció.