10203
  • Kongy
    Mondjuk épp a grafika miatt még játszanám tovább :P

De ilyen irányítással aligha baszom fel magam még jobban.
  • Jaka923
    Te vagy Tirexi! :D
  • ratgab
    grafika fix javítja a grafot! Nem is kicsit!
  • ratgab
    A legnagyobb buktám eddig -6000 soul volt egyébként. Amúgy nem olyan vészes a meghalás sem, csak ügyelni kell arra, hogy úgy patkolj el, hogy vissza tudj menni a hulládhoz összeszedni a lelkeket.

Nem bánom ha meghalok, csak ne vesszen el a soul.

Ha mégis elveszik (soul még csak hagyján inkább a humanity ami nagyon fájó dolog!), akkor meg így jártam. Amúgy próbálom inkább minél hamarabb elverni a soul-t, így ha meghalok is, de legalább fejlődtem.
  • Kongy
    Hát emberek, ez az ELSŐ olyan játékom, amit az első 5 percben feladok! XDDD Komolyan szánalmas. Az akciógombot nem tudom megnyomni, a buzi kontrolleres irányítást nyomatja, azt sem tudom mit kell nyomni XDD De nem mintha tovább akarnám játszani ezt a mocskot, mert az, hogy ez egy mocsok játék és főleg egy fos port már a menüben kiderült. Mi ez a felbontás?! 1080p-ben olyan a játék mint 800x600-ban! VICC! Minden mosott, ocsmány, az irányítás kurvára nem PC-re optimalizált... iszonyat. Lehet, hogy konzolon legalább játszható, nem tudom, de ez így hányinger, és a pofátlanság teteje így kibaszni egy játékot a PC-sek elé, akkor már inkább ne portoljanak semmit, és kevesebb a bosszúság. EMULÁTORBAN jobb PS2 játékokat emulálok mint ez a szar XDDDD úristen...
  • ratgab
    Azt meg tudom nézni valahol, hogy hányszor halltam meg? Nagyon érdekelne..XD
  • wedge31
    Én is még a kezdö rongyaimban feszitek csak akkor cserélem le ha valami ugyan ilyen könnyü armort találok, nehéz vagy közepes páncélra semmiképp.
  • ratgab
    Nincs nyilam, mint mondtam az első kereskedőt kinyírtam véletlen....XD
  • ratgab
    Játék eleje, befordulok a sarkon, látom élőhalott. Reflekből csaptam... Wazze ez beszél... wazze ez npc... na futás... visszamegyek később, már kapásból csapkod a mocsok! Gondoltam majd visszatöltöm, aha, akkor is hulla maradt.
  • ratgab
    Egyébként most így utólag szerintem simán halál nélkül elvinném taurus-ig a játékot, de még lehet a páncélos disznót is leölném anélkül. Kezdek belejönni.
  • Fpocok
    Szerintem nem, továbbra is egy nagy rakás szarnak tartom... de csak azért nem dobom félre, hogy megtapasztalhassam azt a borzalmat, amit a konzolosok élnek át...
  • ratgab
    Azt tudod, hogy át lehet ám változni emberré...
  • Seth
    Nyilazd le a sárkány farkát(kb 20 lövés sima nyíllal, a híd alól nagyon könnyű), kapsz egy nagyon erős kardot,ami már már nagyon könnyűvé teszi a játék első felét
  • wedge31
    Ijnál nem kell lockolni. Az pech ha kinyirtad...
  • ratgab
    Hát igen a blokk max a kis lófaxok ellen jó, nagy dögök ellen értelmetlen. És igen én is azt látom, hogy a gyorsaság a lényeg, ami mondjuk egy full páncélos lovag esetében elég érdekes. Meztelenül meg aztán röhej az egész.... Óriási paradoxon.
  • Lunki88
    Ez az ötlet hogy ledobok magamról minden páncélt úgy néz ki beválik, most már simán el tudok futni Taurus elől csak az a gond hogy ha véletlen eltalál akkor végem van egy ütésből. :D A másik khm probléma meg ahogy kinéz a karakter, szekszi body. :D
  • ratgab
    Mivel az első kereskedőt a játék elején sikeresen kinyírtam, ezért nincs semmi amivel lőhetném. Különben se tudom olyan messziről lockolni, anélkül meg nem tudom, hogy lehet célozni.
  • ratgab
    Azért az egyik elite undeadnél meglepőttem mikor olyan counter-t nyomott, hogy 1 csapásból elhaltam....
  • Evoluti0N
    Van még egy problémám, csak hogy ne unatkozzatok :D
    Eljutottam odáig, h játszok és valamiért a képernyő bal felső sarkában van a játék. A többi része fekete. Fullscreen-re raktam és használom azt a házi készítésű felbontás javítást. 1920x1080-ban játszok.
  • wedge31
    Löd le, igaz beletelik 15-20 percbe de megéri.
  • ratgab
    Igen! Lovag sokat bír, páncélozott is, de baromi lassú. Összeségében az a baj, hogy ez így a legnezebb karakter, holott a legkönnyebbnek tűnik a sok páncéljával.

Igazság szerint neki a pajzsa a nagy előnye! Ha azt jól használod elég gyilkos lesz.

Elite élőhalottakat egyenként úgy ölöm velem, mint a huzat!

Fekete lovag már keményebb dió.

Taurus demon: CSald oda a toronyhoz és onnan ugrálj rá, ha ráugrottál azonnal menj vissza a toronyhoz és újra. Nekem így sikerült. Pofozkodni ne állj le vele, mert úgyis te húzod a rövidebbet.
  • Seth
    A sárkány elég kemény, én a játék végefelé mentem vissza legyőzni de akkor is 4-5 próbálkozásból sikerült
  • ratgab
    Úgy döntöttem, hogy a sárkányt most kihagyom, mert eléggé szétcsap, viszont a páncélos vaddisznót lenyomtam, kaput kinyitottam.

Most jön majd a channeler, habár az előtte lévő fekete lovagtól jobban félek.
  • Evoluti0N
    Ez volt a probléma. Egyébként eddig nem kérte, vagy csak én nem vettem észre o.O

@#1270 Köszi a linket. Az eddig használt emulátoraimmal nálam se működött normálisan, de ezzel már jó :)
  • mcwolf
    No offense, de szerintem a hiba az ön készülékében van
  • Shep
    Hát igen, a névadásnál sokan elvéreznek :)
  • wesker24
    Nevet is adtál a karakterednek ? :D
  • Evoluti0N
    Ne tessék bénának nézni, de én már a karakterkészítésnél elakadtam :D Beállítok mindent, rámennék a continue-ra és erre nem megy rá, meg olyan fura hangot ad, mintha valami nem lenne rendben :D
  • wedge31
    Direkt pyroval kezdtem mert azt olvastam, hogy a játékkal ismerkedöknek ezt ajánlják.
  • Lunki88
    Próbáld csak ki lovaggal, majd meglátod hogy már az elején is rohadt nehéz vele. :)
  • balee4
    Konzolon semmi probléma nincs az irányítással, és mégis nehéz. ;)
  • Solid Snake
    Semmi extra, de azok reakciók :)
  • Fpocok
    Továbbra is tartom, ahogy anno mondtam: azért nehéz a játék, mert kibaxott szar az irányítás.
  • wedge31
    Nem tudom az milyen de a pyro gurul mint atom. A bossoknál az eddigi tapasztalatom alapján ez számit. A blokknak ugye nincs értelme marad a kitérés és persze a fegyvert két kézzel fogni mert ugy nagyobbat sebez.
    Tényleg lehet abban valami, amit nem akartam elhini, hogy sokan minden armor nélkül mennek a bossokra mert ugy gyorsabbak és ez létfontoságunak tünik.
  • balee4
    Hát nem tudom, de én a két gargoyle-jal igaz knight karival (ezzel a legnehezebb a játék, nagyon lomha) vagy 2 napig szenvedtem. (PS3-as verzió)
    A játék szerintem végig kibaszott nehéz. De a Demon Souls messze nehezebb.
  • Lunki88
    Ez a Taurus démon már nagyon felkúrja az agyam. Kb. tizedjére megyek neki de egy kis élete mindig megmarad a végén. Néztem yt-on taktikát, azt követtem én is hogy ráugrálok a toronyból és elfutok aztán vissza, de út közben állandóan leüt még akkor is ha vagy 5 méter távolságra csap a földre tőlem... Amúgy lovaggal vagyok ami szerintem a leglassúbb karakter a játékban mert a félregurulást is úgy nyomja mint egy nyugdíjas. :)
  • IMYke2.0.0.0
    X360-as is rezeg :)
  • Solid Snake
    Nálam a rumblepad 2-még rezeg is. Tiszta para ez a játék, gyorsan kiléptem belőle
  • wedge31
    Milyen távolsági? halberdel tolom.
  • wesker24
    Nálam már ott lefagy a játék amint rákötöm USb-re és még le se szedtem az x360emu-t !