10203
  • DarkSector
    10 perc elég volt hogy megtudjam ez nem nekem való.
    Részemről egy próba volt csak annyira balfasz irányítása van hogy sírni tudnék. Amúgy biztos jó játék.
  • Lunki88
    Ja most mégegyszer elolvasa amit írtál szerintem igen. Éppen az ugyanott szenvedő játékosokat mutatja szellemként ahol te is jársz. Az előző kommentem csak a vértócsákra igaz amiket látni néhol.
  • Lunki88
    A random szellemképek azt mutatják ahol más játékosok meghaltak, ill. a haláluk előtti utolsó 10 másodpercet. Asszem mást behívni csak akkor tudsz ha nem vagy élőhalott, de akkor sem lehet akárhol csak ahol jelzi egy sárga színű rúna a földön.
  • Laza
    Azt a bazi nagy bumszli sapkát láttam ma egy streamen, azt hittem hirtelen grafikai bug :D
  • Laza
    Narancssárga zsírkréta szerű cucc. Egyébként ha jól sejtem akkor jelennek meg random szellemek a közelben, ha éppen valaki arrafelé játszik, ott tart ahol te.
    Lehet így lehet behívni mást a játékba?
  • Lunki88
    Ja közbe kigugliztam. :) Azért lesznek érdekes armor setek a játékban. Gondolom jó nehéz lehet őket megszerezni.
  • Fpocok
    kell venni bótban, amivel lehet írni.
  • Lunki88
    A kútnál lévő üzenetet én beszoptam elsőre. :D Rohadna meg aki ilyen vicces kedvében van. xD Amúgy hogy lehet üzenetet hagyni?
  • Laza
    Nem XP kell, hanem a lelkekből tudsz szintet lépni. Ezt az opciót a bonefire-nél találod. A karim lvl5-ről indult, a következő szinthez ~750 körüli soul kellett.
  • Laza
    Valószínűleg oda sprintelsz majd vissza ... olyan messziről nem tudnak pontosan eltalálni a bombával, legalábbis én úgy néztem, hogy elég könnyű kikerülni őket ha messziről dobják ... de nem próbálkoztam ilyesmivel, mert nem volt szükséges egyesével kihúzásra. Ezért sem értettem miért kérdés ez.

Egyébként nem mondtam, hogy spíler vagyok, haltam már meg attól is, hogy hátraugrottam egyet a várfalon :)

Egyébként nem tudom hogy hosszú távon milyen lesz a knight, de már most elég lomha szerencsétlen, mire elvetődik letelik a naptár :D
  • wedge31
    Én már a hidas sárkányon is tul vagyok de most egy kicsit leállok mert megörjit a lockos pörgés.
  • Laza
    Ja, és az milyen már, hogy más játékosok üzeneteivel van tele a terep :)
    Volt hogy mellettem jelent meg hirtelen egy új. Meg meg lehet nézni ahogy egy-egy másik játékos meghal a közelben, van egy vértócsa a földön és ha rányomsz akkor egy szellem visszajátssza a halál utolsó 4-5 mp-ét, kva jó :)
    Néha meg a távolban is megjelennek szellemek 1-2 mp-re, azok nem tudom miért, de nagyon hangulatos..... végül is el is mondják, hogy nem mi vagyunk az első próbálkozók :D

Egyébként van 1-2 genya player üzenet ... pl a kúthoz tette valaki, hogy ugorj bele, meg a várfalnál, hogy itt kell leugrani ... hátha valaki beszopja :D
    De vannak spoileresek is, mert sokan leírják mi várható, úgyhogy nem olvasom el mind.
  • Fpocok
    gobby pls
    Valaki tudja?
  • ratgab
    *mekkora
  • ratgab
    Majd nyilatkozz már az első boss-nál, hogy mekkor spíler vagy, vagy az első knight-nál...Kíváncsi vagyok ott hányszor halsz meg Knight-al....XD
  • ratgab
    Látom te se tudsz olvasni! Az egyenkénti ellenfél "húzásról" beszéltem, hogy ott pl. hogy kivitelezed?
  • Laza
    Egyébként nem tudom milyen lehet billel tolni, de X360 kontrollerrel teljesen jó ... kivéve, hogy nem tudom melyik barom tette az ütés gombokat a ravaszokra ... ez nem autós játék basszus :D
    Sajna azt sem találtam meg amivel át tudnám állítani.

Viszont az alap grafikával tolom, és nagyon jó atmoszférája van. Nekem egyáltalán semmi bajom a kinézetével, erre számítottam :)
  • Laza
    Majd ezeket dobjátok már spoiler tagek közé plz.
  • Laza
    És mihez vettél nyilat? Az íjhoz vagy a számszeríjhoz? Nem mindegy. Mindkettőnek külön helye van egyébként.

Én nem vettem hanem találtam, minden helyet alaposan felkutatok. Számszeríjat találtam hozzá való vesszővel, és simán műkszik.
  • Laza
    Ez kifog rajtad? Akkor tedd le gyorsan :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Átsprinteltem a dobókon, benn pedig már tök egyszerű leverni 3 emberkét ... legalábbis én knight-al vagyok, az erős oldalsöprős ütésem a mezei kis szarzsákokat egyből öli. A pajzsot meg lockolom és hagyom, hogy mellém csapjon majd jól hátba vágom :)
  • Fpocok
    Senki nem tud segíteni?
  • Shep
    Na ez az amitől én inkább megkímélem magam és bele sem vágok ebbe a "kalandba" :D
  • ratgab
    A napi szopás adagra gondolsz? XD Merthogy úgy fogsz szopni, mint a torkos borz!
  • Seth
    micsoda stílus, micsoda kifejező készség, micsoda frusztráció......nem maradt el a napi gyógyszeradagod
  • Fpocok
    Valaki elmondja, hogy tudok íjjal lőni, mikor equipeltem mindkettőt? Amikor előveszem íjat, alatta fekete kocka gondolom ott lenne nyil... de nincs, pedig beraktam a helyére.
  • Fpocok
    azt hol látom, mennyi xp kell szintig?
  • wedge31
    Van key binding is igaz nem fullos.
  • Was
    Tudod, ha quicksave lenne, akkor nem ez a játék lenne, ami.
  • ppista
    Ember! Mi a faszért nem kussolsz, és hagyod öket felfedezni az univerzumot. Mi fenét sztárolod itt magad a rutinoddal?
    Kérlek szépen ne fossz meg a napi szórakozás adagomtól.
  • csgj
    Közben rájöttem. :-D Fura, hogy ilyeneken akadok meg, pedig nem vagyok újonc ilyesmi játékok terén. De itt furcsa az egész rendszer, az inventory, a bill. kiosztás, meg úgy kicsit minden... Quick save is jól jönne, mert irtó sokszor meghalok. XD Amúgy idegesítő dolgai ellenére nem rossz cuccnak tűnik. Kellemesen nyomasztó hangulata van... :-D
  • ratgab
    Tök mindegy, ha megdöglök! Van egy olyan érzésem, hogy 20-as szinten is ki tud bármi nyírni! Jól gondolom?
  • MerlinW
    A felső 2 slot a jobb kezed, alsó kettő a bal kezed. (ki is írja) c és v gombokkal váltogatod a kezeidben a cuccokat, egérrel legörgetve (vagy F) a tágyakat, felgörgetve (vagy R) a spelleket.
  • ratgab
    A pullra írtam, de úgy látom nem voltam egyértelmű.
  • ratgab
    Ezt simán kivitelezem én is, csak ha lockot használok össze vissza ugrál a nézet! Pro lock nélkül öl...XD
  • csgj
    Nehezen igazodok ki ezen a játékon... Szeretném felvenni a pajzsot, de hiába teszem a karakter kezébe, az istennek se jelenik meg. Shifttel nem is blockkol, hanem üt. o.O
  • Jakuza001
    LoL

• wedge31
    Valaki majd ezt is megoldja helyettük. Még a végén normális pc-s játék is lehet belöle.
  • MerlinW
    Nincs más:)
  • Tinman #1196
    Mondtuk páran, hogy nem érdemes bill+egérrel.
  • Tinman #1195
    A respawn valójában könnyítés. Neeee, most se bántsatok :-D
    Simán kihasználhatod, hogy farmolsz lelkekért vagy tárgyakért.