10203
-
#1554 Megjött a havi. -
#1553 LOL, most ott állok a híd pillérek között (alt+tab-al le volt rakva), és mennék vissza erre látom, hogy van egy vérfolt a kis párkányon ... ez csak egyet jelenthet :D :D -
#1552 Ezek azt jelentik, hogy az adott statod milyen hatással van rá, szintlépéskor erre érdemes figyelni ... -
#1551 A knightokhoz írtam egy trükköt lent ... én is az 5. nekifutás után jöttem rá, miután mindig 1mp alatt lekaszált :D -
#1550 Ezekre is figyelj, mert ezek a fontos módosítók, amik a statok alapján mennek: erő, dex, int, faith
-
#1549 Ne is mond, én néha órákat tökölök el azzal hogy biztosra vegyem bejártam mindent, meg az esélytelenek nyugalmával nekimegyek a black knightoknak. Egyet már sikerült megölni, de vért pisáltam. Nem csoda hogy már 20 órám benne van a steam szerint... -
#1548 De ennél érdekesebb ha megnyomod itt az X-et (kontrolleren), akkor jönnek be az igazi értékek. Sokkal több módosító van :) -
#1547 -
#1546 Sorrendben ahogy a képen is van: jég, tűz, villám
A végén a durability és a súly vannak. -
#1545 Az első az a támadóerő, pajzs esetében a védelem
A 2-3-4 fegyver esetében az elementális sebzés, pajzs esetében az azok elleni védelem
Az 5. a fegyver,pajzs állapota
Az utolsó pedig a súly -
#1544 Egyébként most, hogy 2-3 óra ismerkedős játék után elölről kezdtem, már most olyan 'titkos' helyeket fedeztem fel a legelején, amik mellett simán elmentem ... nagyon kva jóó a játék :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután a prológ után letesz a madár, van jobbra 3 hely, ahol az egyiknél fenn ül a madárka is. Na a középsőnél, ahol a dagi faszi is áll ha felmész látod, hogy oszlopok között van egy sötét hely, ahová le lehet ugrani .... ne félj, ugorj le, és elvisz egy olyan helyre, ahol lesz van 4 láda tele cucokkal. Innen a temetőn keresztül tudsz csak visszamenni, de ott sprintelj gyorsan vissza és akkor a csontik lemaradnak.
A másik amikor innen mész fel a hegyoldalban a nagy híd felé még a lesz a pillérek között egy sor, ahová át lehet ugrani (a firebombot dobáló csonti alatt). Ugorj át (sprint majd megint spint az ugrás) és a pillérek között úgy tudsz átmenni, hogy van egy lehelet vékony párkény ... ne félj rámenni, csak úgy fuss, hogy a fal felé tolod a karit ... az utolsóban lesz egy csonti cuccal. -
#1543 Húú tényleg. Most látom, hogy az a három ugyanaz, csak egy armor van... tehát ha alapból 21 az armor a rucin, akkor tűz ellen 30? Tehát akkor jobban véd az ellen? Jól értem? -
#1542 Ha jól tudom az a 3db nulla az valamilyen ellenállás különböző varázslatokra, az utolsó szám meg a súlyát mutatja. -
#1541 Majd egy alaktól lehet megvenni a boss armor seteket, a Firelink Shrine-ból a várba vezető híd aljának a végén tanyázik , de majd csak akkor megy oda asszem ha blighttown-t megcsináltad, előtte a Depths-ben tanyázik BT bejáratánál, Patch a neve ha jól emlékszem -
#1540 Megkérhetnék valakit, hogy dekódolja nekem ezeket? Az armor, damage, durability megvan, de atöbbi nem. Kerestem, de lehet elmentem mellette...
-
#1539 Nekem már azóta valami spéci full armor setre fáj a fogam hogy elkezdtem a játékot. :D Arra lennék kíváncsi hogy csomó setnél azt látom hogy csak egy bizonyos boss vagy esetleg npc dobja az egyik részét. Na most ha megölöm egyszer és kidobja nekem a sisakot akkor a többi részét ebben a végigjátszásban már nem fogom tudni megszerezni? :( -
#1538 Na, kicsit dumáltam a haverommal, aki boxon már 7x végig vitte :)
Azt kell mondanom, hogy a játékban lévő potenciált lehet sokan nem ismerik még fel, de elhihetitek, hogy nem egy végigjátszásra lett felépítve az egész.
Ő most lvl 180 körül van, a max szint valahol lvl 700 körül elérhető. A statok állítgatása így sokszorosan felülírható, végül is semmi sem szab határt annak, hogy az légy ami lenni akarsz és amikor lenni akarsz :)
A lelkek közül a BOSS-ok lelkeit NE használjátok fel szintlépésekhez, mert azokból speciális tárgyakat (fegyverek, páncélok) lehet készíteni, van amelyik bosséből akár 3 különböző félét (tehát ennyiszer meg kéne ölni).
A fegyverek a statjaidhoz idomulnak, ezért a fegyverek speciális módosítóit mindig nézzétek meg akár szintlépések előtt. Nem minden fegyver skálázódik veled, de a legtöbb igen (a spec módosítókat az itemeknél lehet megnézni, a equip menüben nem). A - E kategóriák vannak kb, ezek határozzák meg, hogy egy stat mennyire hat az adott fegyverre.
Bizonyos fegyvereket lehet upgradelni is, ez is borzalom szerteágazó, itt egy kép a rendszerről. Ahhoz, hogy kimaxolj egy fegyvert kell a végén egy színes bigyó, amiből minden végigjátszáskor csak egyetlen egy darab eshet, tehát nagyon meg kell gondolni mit és mire használsz el,
Érdemes nézegetni a Wiki-t, sok hasznos infó fenn van ... persze magadnak is kitapasztalhatsz mindent, de számíts arra, hogy több végigjátszás után is lesz még amit nem fogsz tudna vagy érteni :)
Az első végigjátszás csak a bemelegítés ... utána kezdődik a játék :)
Ne adjátok fel!!!!!
És aki kételkedne, hogy egy igazi nagyszabású RPG élményben lehet része, az adjon neki egy esélyt :)
És ne feledjétek, ha nem megy erővel, akkor majd ésszel. Van egy két trükk, amivel lehet érvényesülni, és ami nem számít glich-nek, mert végül is az életben is alkalmazhatod ....... mint pl a hídon lévő barátunk elől felmenekülni a bástyára, és a legerősebb csapásunkat, a levegőből ráugrás és ütést használni, vagy a knight elől felmászni a tetőre és megdobálni firebombal ... a többit mindenki tapasztalja ki maga (ezeket magam tapasztaltam ki, remélem senkinek sem 'spoiler') :)
Jó játékot :) -
#1537 Tudom értelmes szó nagyon. :D -
#1536 Ha megölöd, azt nem tudod "visszacsinálni":) -
#1535 Amúgy valaki le tudná nekem írni hogy melyik céhhez érdemes csatlakoznia egy lovagnak? Elvileg most is tartozom valahova de nem tudom hol lehet ezt megnézni. :D -
#1534 Nekem itt azt mondta valaki nem is olyan rég hogy ha magamra haragítok egy npc-t akkor nem tudom visszacsinálni többé. Erre találtam egy fickót aki jó pénzért megbocsátást tud adni. :D Na mindegy csak jó tudni, remélem ez nem számít spoilernek. :) -
#1533 Ó, tényleg, a PS3-rendszer jelzi - ez is mutatja, mennyire járatlan vagyok én az achivements-alapú játékokban :( -
ratgab #1532 Oda nem mentem le... Csak Andre-ig. -
#1531 Tudom hogy nem annak szántad, a lényeg: minden gyűjthető cuccosért kapsz egy trófeát, illetve a végén az összes trófea után a platinát. Ehhez pedig minden szart be kell járni, kinyírni stb. A platina legalább 3 végigvitelt igényel. De most egy másik profilon újra tolom a játékot és a platináig meg sem állok.:) mondom ezt úgy hogy semmi időm nincs játszani. -
#1530 Amikor csilingelt a gyűjtögetésekért járó trófea tudta, hogy most már ideje elhagyni ezt a zord és barátságtalan világot. -
#1529 Újraolvasva a mondatot, mintha sértőnek tűnne - pedig, Isten látja a lelkemet: nem annak szántam!
Tehát, tényleg, lehet tudni, hogy mindent megtaláltál egy adott helyen, vagy csak úgy jöhetsz rá, hogy hosszú ideig mindent átnézel és sommázod, hogy lehet menni tovább? -
#1528 [Lefordítom: Van valami statisztika, vagy ilyesmi, hogy mittom én: "Megtalált titkos tárgyak: 99/71"] -
#1527 Az igazi férfi mikor tudta azt, hogy mindent megtalált és hogy-hogy nem bolyongott össze-vissza a pályákon időtlen-időkig? -
#1526 Az igazi férfi new game+-ban is végigtolta a játékot, és megszerezte az összes rare fegyót és egyéb gyűjhető cuccokat. :) -
#1525 Andre a kováccsal szemben levő lejáró nyílt az erdőbe. A skorpió mellett el lehet futni. -
#1524 Nagyon hasznos leírás!
Ami nekem feltűnt, hogy milyen előszeretettel preferálja, a summon sign-ok használatát. Tény, hogy úgy sokkal könnyebb, de az igazi férfi szöget reggelizik és dárdát kakál... vagyis én pl. 1 idéztem csak meg az O&S harncál segítőt, de annak is csak a kárát láttuk, mind a ketten, mert jött egy seggfej és első dolga volt a társamat kinyírni, aztán engem is eltett láb alól. -
#1523 Igen, így van. -
#1522 Az első két oldal mindenképpen hasznos indulás előtt.
Most nézem, hogy akkor azok a 'vér tócsák', amiken meg tudom nézni más játékosok halálát végül is az a 'csomag', amit magam is eldobok a halálomkor (lelkek, humanity). -
ratgab #1521 Nem voltam az erdőben, azt se tudom merre van. -
#1520 Én azt csak átfutottam - és felcsigázott, a fene egye meg :)
Csak ne tudnám, hogy gyenge játékos vagyok én ehhez a Dark Souls-hoz :) -
Csokis #1519 Igen, a 3. és a 4. oldal már spoileres. Nem nagy baj. -
#1518 -
#1517 Szívesen - viszont, a végefelé már nem ajánlott az olvasása, mert ott már kicsit spoileres lehet.
-
#1516 Egy berserker armort vagy egy dragonslayert tehettek volna bele a kedvenc animédből mi? :) -
Csokis #1515 Ez egész jó, köszönöm!