10203
-
#1594 Ezért az egy okos mondatét kár volt belépni ... viszlát. -
#1593 Most aki noob, azzal nem lehet mit kezdeni, az agyműtét is kevés ide ... -
#1592 Megszólalt a főtroll. -
#1591 Menj trollkodni máshova... -
#1590 Ó dehogynem. Ahol most tartok már 600-1000 lelket dobál minden mob. -
hagyimiklos #1589 "már tudom, hogy idén biztosan nem játszom mással :D"
Mert te egy aszketa vagy es hemperegni akarsz a higfosban, mert ez a jatek kb a higfos szinvonal. -
#1588 Azt ott én is nézegettem de nem mertem leugrani mert nem láttam hogy jutnék vissza. :D -
#1587 Ahol a tüzes hordót legurítják a lépcsőn tényleg van egy titkos a hely a kitört lépcsőnél, vagy át akar baszni a message? :) -
#1586 Hát igen ... most támadott be egy kecseg ... tőrös volt, backstabelt ... érdekessége, hogy a gyerek full piros volt, megsebezni sem tudtam. Mondjuk nem tudott hamar leverni, keringtem, meg nem sebzett túl nagyot. Aztán mikor láttam h esélytelen akor visszafutottam egy bonefirehez (persze fehér köd takarta), de legalább mikor felkeltem a lelkek ott vártak :)
Tököm sem fog human formban menni, max ha bár bika leszek :)
Mondjuk ölhetem meg megint a knightot, elvertem rá 10 firebombot. -
#1585 De nincs olyan, mert igazából már az elején ledobhatod a felszerelésed és átöltözhetsz másnak. Aztán meg tehetsz pontot a varázslásra és másir másik karid van ... a játék egyik sava borsa, hogy a több száz szint alkalmával arra mész amerre éppen akarsz, csak át kell öltözni :) -
#1584 -
#1583 Csak ajánlónak írtam a kételkedőknek :)
Egyébként magamnak akarok rájönni ... már tudom, hogy idén biztosan nem játszom mással :D -
#1582 Oks rajta leszek! -
#1581 Ezért mondtam, hogy minél elöbb szerezd meg havel gyürüjét ha nehéz páncélban akarsz lófrálni. -
#1580 Igen ilyenkor elgondolkozik rajta az ember hogy ennyi idő alatt honnan szednek össze nem is akármilyen armort meg fegyvereket. :) -
#1579 Te bölcsen döntöttél, én tudatlanul a legnehezebbet választottam úgy néz ki. :) -
#1578 Anyám, nyomtam egy human formot, micsoda karik jelennek meg summonra, bekakilok tőlük ... :)
Nehogy valaki behúzzon :D -
#1577 Pyrom van, nekem ezt ajánlották első karinak, majd ha pro leszek talán inditok egyet de akkor is inkább egy banditot az brutálisabbnak tünik. -
#1576 Milyen karakterrel játszol? Lovaggal én nem tudnám elképzelni hogy rongyokban szaladgáljak még ha gyorsabb leszek tőle akkor sem. :) -
#1575 Lehet avval suhintani is de szúrni jobb, eleve hosszú fegyó tehát általában elöbb éred el az ellenfelet mint ö téged és baromi jól lehet vele közbe szúrni egy támadásnak. -
ratgab #1574 De azzal csak szúrni lehet nem?
Apropó vajon lehet a Carpa-t parry-zni? -
ratgab #1573 Amúgy a "szilárd" soul-okat érdemes az elején felhasználni, vagy inkább maradjon meg későbbre, amikor már túl sokba kerül majd a szintlépés? -
#1572 Probáltad már a halberdet? nekem nagyon bejött azt fogom fejleszteni fullra.
Páncélt nem hordok csak ilyen rongyokat... -
#1571 Nincs. Annyira hardcore, hogy jegyzetelned kell... -
ratgab #1570 Lehet, hogy tápolnom kéne még! 27-es szintű vagyok jelenleg és 0 soul van nálam ugye mivel meghaltam már párszor.
Valamint lehet, hogy a fegyverem, felszerelésem is érdemes lenne fejleszteni (broadsword+2-vel megyek általában!) A páncélzatom alap még mindig, kivéve az armored tusk sisakot. -
ratgab #1569 Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan táblázat a játékban, ami összefoglalja, hogy hányszor haltam meg eddig és összesen hány soul-t buktam ezzel.
Komolyan érdekelne! Szerintem 10-15 szintet már tuti buktam (50000 soul biztos volt! De lehet keveset is mondtam) -
#1568 Ha túljutsz rajta egy darabig könnyebb bossok jönnek. -
#1567 Én teljesen rabjává váltam, nem is tudom mikor kötött le egy játék ennyire mint ez. Amúgy csak nálam hozza azt a hangulatot vagy atmoszférát amit a Shadow of the Colossus? Gondolom van itt olyan aki ismeri azt a játékot. -
ratgab #1566 3x-ra is felraktam a játékot! Immár levertem 50%-ra a Carpa Demon-t.
Az a baj ide feljövök és meghozzátok hozzá a kedvem... XD -
#1565 Havel gyürüje alap, mindenképp ajánlott a gyors guruláshoz. -
#1564 Akkor erről lemondhatok... Büdös életben nem lesz annyi. :D -
#1563 DS Wiki Guide
-
#1562 :)
Favor and Protection-t mindenki gyűjtse be Lautrec-től (meg kell ölni - gargolye-k előtt a bebörtönzött arany páncélos muksi)
Arra kell figyelni, hogy ha leveszed eltörik. De nem kell soha levenni:)
Ezt tudja:
Maximum HP: +20%
Stamina: +20%
Maximum equip load: +20%.
Breaks when removed -
#1561 Ha nagyon komolyan érdekel a dolog tölsd le a Strategy Guidet abban ezek a dolgok sokkal részletesebben le vannak írva és van benne walkthrough is.
-
#1560 Találta egy gyűrűt, amit ha felveszek halálkor nem veszítek semmit ... viszont a gyűrű elvész ... elteszem nehezebb időkre :) -
#1559 60 str és end mellett már talán használható:) -
#1558 Igen, közben én is láttam pont azok a lapon amit betettem :) -
#1557 Hát ha gyorsan akarsz mozogni, akkor ezt majd az x-edik végigjátszás alkalmával hord :)
Egyébként úgy van a mozgás, hogy normálisan gurulni akkor tudsz ha a elbírható súlyt 50% alatt tartod. Szaltózni pl akkor lehet majd, ha ez 30%. A sok dextery növeli ezen képességet. Mondjuk a knight tank, annak fasza pajzs kell : -
#1556 Nem egészen:)
magic, fire, lightning.
kis segítség az ikonok megértéséhez -
#1555 Én ezt akarom! Aztán ha összecsapnék egy black knight-tal azt se tudnám melyik vagyok én. :D