10203
  • Laza
    Ezért az egy okos mondatét kár volt belépni ... viszlát.
  • Laza
    Most aki noob, azzal nem lehet mit kezdeni, az agyműtét is kevés ide ...
  • UUUU
    Megszólalt a főtroll.
  • MerlinW
    Menj trollkodni máshova...
  • MerlinW
    Ó dehogynem. Ahol most tartok már 600-1000 lelket dobál minden mob.
  • hagyimiklos
    "már tudom, hogy idén biztosan nem játszom mással :D"

Mert te egy aszketa vagy es hemperegni akarsz a higfosban, mert ez a jatek kb a higfos szinvonal.
  • Lunki88
    Azt ott én is nézegettem de nem mertem leugrani mert nem láttam hogy jutnék vissza. :D
  • Laza
    Ahol a tüzes hordót legurítják a lépcsőn tényleg van egy titkos a hely a kitört lépcsőnél, vagy át akar baszni a message? :)
  • Laza
    Hát igen ... most támadott be egy kecseg ... tőrös volt, backstabelt ... érdekessége, hogy a gyerek full piros volt, megsebezni sem tudtam. Mondjuk nem tudott hamar leverni, keringtem, meg nem sebzett túl nagyot. Aztán mikor láttam h esélytelen akor visszafutottam egy bonefirehez (persze fehér köd takarta), de legalább mikor felkeltem a lelkek ott vártak :)

Tököm sem fog human formban menni, max ha bár bika leszek :)

Mondjuk ölhetem meg megint a knightot, elvertem rá 10 firebombot.
  • Laza
    De nincs olyan, mert igazából már az elején ledobhatod a felszerelésed és átöltözhetsz másnak. Aztán meg tehetsz pontot a varázslásra és másir másik karid van ... a játék egyik sava borsa, hogy a több száz szint alkalmával arra mész amerre éppen akarsz, csak át kell öltözni :)
  • wedge31
  • Laza
    Csak ajánlónak írtam a kételkedőknek :)
    Egyébként magamnak akarok rájönni ... már tudom, hogy idén biztosan nem játszom mással :D
  • Lunki88
    Oks rajta leszek!
  • wedge31
    Ezért mondtam, hogy minél elöbb szerezd meg havel gyürüjét ha nehéz páncélban akarsz lófrálni.
  • Lunki88
    Igen ilyenkor elgondolkozik rajta az ember hogy ennyi idő alatt honnan szednek össze nem is akármilyen armort meg fegyvereket. :)
  • Lunki88
    Te bölcsen döntöttél, én tudatlanul a legnehezebbet választottam úgy néz ki. :)
  • Laza
    Anyám, nyomtam egy human formot, micsoda karik jelennek meg summonra, bekakilok tőlük ... :)
    Nehogy valaki behúzzon :D
  • wedge31
    Pyrom van, nekem ezt ajánlották első karinak, majd ha pro leszek talán inditok egyet de akkor is inkább egy banditot az brutálisabbnak tünik.
  • Lunki88
    Milyen karakterrel játszol? Lovaggal én nem tudnám elképzelni hogy rongyokban szaladgáljak még ha gyorsabb leszek tőle akkor sem. :)
  • wedge31
    Lehet avval suhintani is de szúrni jobb, eleve hosszú fegyó tehát általában elöbb éred el az ellenfelet mint ö téged és baromi jól lehet vele közbe szúrni egy támadásnak.
  • ratgab
    De azzal csak szúrni lehet nem?

Apropó vajon lehet a Carpa-t parry-zni?
  • ratgab
    Amúgy a "szilárd" soul-okat érdemes az elején felhasználni, vagy inkább maradjon meg későbbre, amikor már túl sokba kerül majd a szintlépés?
  • wedge31
    Probáltad már a halberdet? nekem nagyon bejött azt fogom fejleszteni fullra.
    Páncélt nem hordok csak ilyen rongyokat...
  • Seth
    Nincs. Annyira hardcore, hogy jegyzetelned kell...
  • ratgab
    Lehet, hogy tápolnom kéne még! 27-es szintű vagyok jelenleg és 0 soul van nálam ugye mivel meghaltam már párszor.

Valamint lehet, hogy a fegyverem, felszerelésem is érdemes lenne fejleszteni (broadsword+2-vel megyek általában!) A páncélzatom alap még mindig, kivéve az armored tusk sisakot.
  • ratgab
    Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan táblázat a játékban, ami összefoglalja, hogy hányszor haltam meg eddig és összesen hány soul-t buktam ezzel.

Komolyan érdekelne! Szerintem 10-15 szintet már tuti buktam (50000 soul biztos volt! De lehet keveset is mondtam)
  • wedge31
    Ha túljutsz rajta egy darabig könnyebb bossok jönnek.
  • Lunki88
    Én teljesen rabjává váltam, nem is tudom mikor kötött le egy játék ennyire mint ez. Amúgy csak nálam hozza azt a hangulatot vagy atmoszférát amit a Shadow of the Colossus? Gondolom van itt olyan aki ismeri azt a játékot.
  • ratgab
    3x-ra is felraktam a játékot! Immár levertem 50%-ra a Carpa Demon-t.

Az a baj ide feljövök és meghozzátok hozzá a kedvem... XD
  • wedge31
    Havel gyürüje alap, mindenképp ajánlott a gyors guruláshoz.
  • Lunki88
    Akkor erről lemondhatok... Büdös életben nem lesz annyi. :D
  • MerlinW
    DS Wiki Guide
  • MerlinW
    :)

Favor and Protection-t mindenki gyűjtse be Lautrec-től (meg kell ölni - gargolye-k előtt a bebörtönzött arany páncélos muksi)
    Arra kell figyelni, hogy ha leveszed eltörik. De nem kell soha levenni:)

Ezt tudja:

Maximum HP: +20%
    Stamina: +20%
    Maximum equip load: +20%.
    Breaks when removed
  • wedge31
    Ha nagyon komolyan érdekel a dolog tölsd le a Strategy Guidet abban ezek a dolgok sokkal részletesebben le vannak írva és van benne walkthrough is.
  • Laza
    Találta egy gyűrűt, amit ha felveszek halálkor nem veszítek semmit ... viszont a gyűrű elvész ... elteszem nehezebb időkre :)
  • MerlinW
    60 str és end mellett már talán használható:)
  • Laza
    Igen, közben én is láttam pont azok a lapon amit betettem :)
  • Laza
    Hát ha gyorsan akarsz mozogni, akkor ezt majd az x-edik végigjátszás alkalmával hord :)

Egyébként úgy van a mozgás, hogy normálisan gurulni akkor tudsz ha a elbírható súlyt 50% alatt tartod. Szaltózni pl akkor lehet majd, ha ez 30%. A sok dextery növeli ezen képességet. Mondjuk a knight tank, annak fasza pajzs kell :
  • MerlinW
    Nem egészen:)

magic, fire, lightning.

kis segítség az ikonok megértéséhez
  • Lunki88
    Én ezt akarom! Aztán ha összecsapnék egy black knight-tal azt se tudnám melyik vagyok én. :D