10203
  • Solid Snake
    Mivel ez itt sztem.senkit sem érdekel/dark.souls.complete.strategy.guide/vagy mégis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.4shared.com/office/pUsPHv7l/darksoulscompletestrategyguide.html

#1632 igyekszem xD
  • wedge31
    Sens Fortressben ugy eldugták a bonfirét, hogy az valami eszméletlen hülyeség. Háromszor kezdtem elölröl az egész pályát mire teljesen véletlenül ráestem.
    Ez tényleg hc feeling...
  • Fpocok
    Kössz, bár jöhetett volna előbb is :D
  • Solid Snake
    Faxa kis buildek
  • MerlinW
    Emberként menj hozzá, lent a lépcső mellett oldalában van egy megidézhető npc rúna elrejtve.
    Egyébként ugrabugra meg rohangálás, aztán néha leszáll, akkor tudod ütögetni.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - tipikus "havokos" jelenség. Kábé 12-14 éve így működik :)
  • Fpocok
    Amúgy elég gagyi... állandóan bele akad a hulla a lábamba és métereket ráncigálom magammal :D
  • wedge31
    Humanity.
  • IMYke2.0.0.0
  • Fpocok
    Ja ok. Nem tuttam :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Havok az fizikai motor - az nvidiás PhysX ellenfele.
    Nem játék engine.
  • Fpocok
    Ráaádsul a havoknál fel is van sorolva a dark souls :D
  • Fpocok
    Nem a Havok? Csak mert nálam minden indításnál bejön egy kurva nagy havok logó :D
  • Csokis
    Most nézem, hogy a játék engine-je a PhyreEngine, ami viszont nem olyan rossz elvileg.
  • Csokis
    Igen, ez várható volt, hogy csak szét fogja húzni. De legalább működik, jó tudni! Köszi!
  • Afe
    Elkezdtem ezt a játékot, és eddig tetszik.
    Egy gyors kérdés: mit jelent a bal felső sarokban a "00" ikon?
  • Solid Snake
    Működik,de igazából csak széthúzza a képet./megnyúlnak az ikonok/stb.
  • Fpocok
    Aranyos... billentyűzet? Felejtsd el :D
  • wedge31
    Billel tolom nekem tökéletes, egy gond van vele, hogy a lockot nem mindig tudod használni.
  • Solid Snake
    Nice
  • Prof William
    Próbálkozzak billentyűzettel vagy ne is álmodjak normál játékélményről amíg be nem szerzek egy normál kontrollert?

Lehet megveszem PS3-ra. Az 576-ban meg a vaterán elég sokan el akarják adni. Vajon miért? :)
  • Laza
    Csináltam pár képet. Az utolsó kettő vicces. Már fénylik a belem, 1HP-val éltem túl egy összecsapást :D

album
  • Laza
    A táskámban lévő cuccok súlya nem számít, végtelen lehet nálam? Csak az számít ami equip-elve van?
    Érdemes cipelni minden szart, el lehet adni később? Vagy dobáljam ki ... pl van vagy 6db spear nálam.
  • Lunki88
    Help!

Azt a pillangó bosst az erdőben hogy a fenébe győzzem le lovaggal? Nem lehet odamenni hozzá hogy karddal nekiessek... Amiket lövöldöz rám meg hiába védem pajzzsal akkor is sebeznek.
  • Fpocok
    Megöltem a bikát és kaptam egy nagyon jó sisakot :D
  • Laza
    Egyébként az, hogy a játék alapból ad hp potit, de fix számút, kétélű fegyver ... van, hogy az első 1-2 monsztán megiszom a felét, mert könnyeden veszem, aztán volt, hogy 0 flaskával másfél órát mentem a bazi nagy lovagok között ...

Egyébként az mitől függ, hogy néha van egy hang és kapok csak úgy random egy + flaskát?
  • Laza
    Egyébként ez a játék kvázi nyitott világa is zseniálisan van megtervezve ... több féle út, többféle szívatás, nagyon jó :)

A leugrásból vágás karddal nagyon trükkös helyeken is jó szolgálatot lesz ... már pár soros lépcsőről is tök jól alkalmazható.

Na meg nem is kell mindig mindenkit leverni, volt hogy a lenti bonefiretől a sárkányos hídig nem öltem senkit, átfutottam közöttük ... meredek volt :)
  • Solid Snake
    http://www.youtube.com/watch?v=HFCLla8tQ6k
  • Laza
    Csak bátran, a híd közepén van beugró, ott le tudsz menni és lent az előző bonefire-nél lévő létrát le tudod rúgni és tudsz menteni. Magyarul pont a hídtól tudod folytatni a játékot.
  • Solid Snake
    Aztán a jobbra lévő lejáraton kerülő úton jutsz el a lezárt híd túloldalára. Ott már van mentési pont+nyitható a híd bejárata.
  • Solid Snake
    Mondjuk csak videót néztem róla. Ahol megérkezel ahhoz képest jobbra lesz egy lejárat a híd közepe felé. A sárkány mindenképp jönni fog. De ez később ügyesen kihasználható: odacsalod a gonikat Ő meg letüzeli Őket
  • Fpocok
    Nem merek átmenni a hídon.
  • Fpocok
    Valaki segítsen gyors, az elején vagyok.
    Megöltem a taurust, na most van itt egy híd, ahol van egy sárkány... hol van a közelben bonfire? Nem akarom elveszteni a sok pontomat.
  • Fpocok
    Ez a játék halálba kerget. Ez lesz a koporsómra írva: Megpróbált játszani a Dark Souls-al. Pcn.
  • Solid Snake
    én is most akartam linkelni.
  • Prof William
    A Pyro mikortól tud tűzvarácslatokat használni? Már az elején ott van a slotban 8 tűzizé ( ami gondolom a bonefireknél mindig újratöltődik majd ) de nem tudom hogyan süssem el.
  • Csokis
    DSfix 0.5!

"- Mouse cursor toggling with F9 should now be less finicky
    - You can toggle whether the mouse is allowed to leave the window with F10
    (this is useful in windowed mode or in fullscreen with multiple monitors)
    - Both of these settings can also be set in the .ini
    - The fix introduced in version 0.2 for cut-off text/buttons has been reworked to be much less invasive — if you have seen any degradation in performance or functionality from 0.1 to 0.2 this should fix it (I haven’t seen any changes)"
  • Tinman #1597
    Ott lent a pincében a játék legelején, meg kell ölni a harcképtelen zombit... ne add fel!
  • Tinman #1596
    Nem rossz választás, de mire megkapod, valószínű lesz jobb, amiben könnyebben is tudsz majd mozogni.
  • Laza
    Ahogy belejövök a játék harcrendszerébe úgy lesz egyre zseniálisabb az egész. A stamina, a különböző fegyverekhez tartozó fegyvernem, a védekezés és kombinációik, az, hogy a játék simán engedi hogy kézbe vedd azt a fegyvert amihez nincs elég erőd, és megroskad az ember már a fogásától is ... két kézzel még elbírja, de megremeg a lába mikor üt vele, zseniális .... az animációk szintúgy ... az ellenfelek beszarás ...
    Van az a nagyobb lovag aki kis pajzzsal és szúró párbajtőr szerű karddal jön, beszarás mit művel ... meg tudott párszor szopatni olyan genya gyors :)

És mikor beverekszem magam egy helyre, majd bemegyek és hátulról nyakon lő valaki ... majdnem földhöz battam, de utána nagyot röhögtem mekkora zseniális a játék :)
    Nem mondom el mi ez meg hol, ha kell úgyis mindenki megtapasztalja :D