10203
-
#1674 Az nem rohadt gyenge a 'zelején? -
#1673 Nyomass sorcit,adja nagyon. -
#1672 Egy igazi férfi/nő így vág neki a kalandoknak:
Legyek bátor? :) -
#1671 Megtekintés csak saját felelősségre!/úgyis megnézed :) / Dark Souls: Best Soul Farming Location: 7000 souls in under 2 minutes!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=yht9zsh02CI -
ratgab #1670 Akinek rosszul megy a játék: Töröljétek a Temp könyvtár tartalmát a dokumentumok/local/temp-ből... Szép simán fut mostmár nekem is. -
#1669 Már a Főmenü zenéje is olyan, mint a rovaroknak az UV-fény...
Tudom, hallom, hogy szól a "ne menj arra" az agyamban, de érdekel a játék :))) -
ratgab #1668 * Ha lemegyek helyett...Ha lemegy -
#1667 Korán van még ahhoz... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a farkával próbálkozz, de a döggel magával ne nagyon. -
ratgab #1666 Doboz seduxen! Vérnyomáscsökkentő! Ha lemegyek 90-es értékre, akkor fogj neki...XD -
#1665 Pedig casual indiefos -
#1664 Messze vagytok még attól... te még főleg nagyon messze. MerlinW viszont talán... esetleg :-) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kingseeker frampt fogja majd adni ezt a lehetőséget, de akkor viszont baromi jól jön majd, hogy ........ mindent amire nincs szükséged :-D -
#1663 Ne, ismétlem de kezd el, mert letehetetlen ez a fos -
#1662 Még nem játszom vele, itt csak feltelepítettem, próbából - majd otthon "csapatom". -
ratgab #1661 Tipphopp Depths után Blighttown vagy mi? -
ratgab #1660 Tele vagyok cuccal és jól jönne a soul! Spoilerbe írd már le, hogy hol van ez a fazon! -
ratgab #1659 Le lehet, csak sok kell bele, ahogy olvastam! -
ratgab #1658 Broadswordom már szép sebzést tud! +5-ös és olyan 130 sebzést tol ki magábó l alapból!
Páncélzatomat is fejlesztem! Még szaladok pár kört a környéken, hogy összeszedjek 2 levelupnyi soul-t, aztán lehet bajuszt akasztok újra a Carpa-val. -
#1657 Tinmann mindenkit megfertőzött ezzel a szarral -
#1656 Lenne egy aprócska kérdésem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hídon lévő sárkányt le lehet nyilazni az elején, vagy konkrétan felejtős? Feltéve, hogy igen akkor milyen nyílvesszővel? -
#1655 Hát sorry .. amit tudok átfutok, de nem magolok be százasával hozzászólásokat. Lehet elsiklottam felettük :) -
#1654 Most már ne... de nem könnyíted meg vele a dolgod.
Minden zárt ajtó kulcsa megszerezhető, de dolgozni kell érte egy "keveset". -
#1653 3x írtam le eddig itt, hogy lelkekért cserébe "eladhatod" majd... olvasni sem ártana ^^ -
#1652 Ehh, most kezdjem elölről? :(
Végül is betéve ismerem már az elejét :) -
Csokis #1651 PDF olvasásra még véletlenül se az Adobe Reader féle lassú, hulladékot használd! SumatraPDF - Ez még ebook olvasónak is egész jó! Kicsi, baromi gyors, és installálást se igényel.
Bocs, az OFF-ért! -
#1650 Na most én csak tesztelgettem és belenéztem, de újra annyira megfertőzött a hangulata, hogy a Gothic 3-al hétvégén egyetlen mp-et se játszottam.
Ezt tudja a Dark Souls = k. jó játék és nem ereszt. -
#1649 Sokat számít...shorcut-ot is tudsz vele nyitni.
A többi item nem számít. -
#1648 A játék teljesen jól végigjátszható undead módba is... csak arra az időre érdemes human formba lenni, amíg kindle-t megcsinálod. Így nem maradsz le az üzenetekről. -
ratgab #1647 Ez a játék engem nem ereszt... 4x-re rakom fel...XD És most elkezdtem nagyon beleásódni!
Hullára tápolom magam (érted... Hullára =Hollow ) és belevizelek a Capra démon koponyájába az biztos!
Most nézem, hogy a Blacksmith-nél gyakorlatilag szénné tudom bagóért upgradelni a felszerelésem. -
#1646 Nézem, hogy majd mindenki a master key-t választotta az elején. Sokat számít, sok helyre jó?
Én a regenes gyűrűvel indultam. -
#1645 Pont ezt találtam ma reggel én is ki, hogy elegem lett abból, hogy nem mehetek human formában, mikor van egy csomó humanitym, de mindig betámadnak ... szóval egyszerűen előttem a netet.
Csak így még jobban egyedül érzem magam, mert azért nem csekély hangulati élmény ahogy megjelennek más játékosok üzenetei meg szellemei játék közben. Sőt, volt már párszor, hogy ilyen üzenet mentette meg az életem :) -
#1644 Ja, én kapásból kikapcsoltam és csak manual lockolok (X360 kontroller jobb stick benyomása). Sokkal barátságosabb. -
#1643 Mivel itt senki nem írta,ezért kezdtem egy sorcit. /atom király/ Igazi sunyi kari /távlövöldözős/mondjuk ha közel jönnek az már gázos,akkor jön az ugri-bugri+a püfölés. -
#1642 Kössz... majd belenézek, ha felraktam adobe-t. -
ratgab #1641 Na akkor lássuk a knight-ot. -
#1640 Gondolom gamepadal játszol mert egérnél sajnos hiába kapcsolgatod rosszul lett átportolva, többek közt ez is. -
#1639 Örülj neki, hogy egyáltalán megtaláltad, mikor ps3-on először játszottam itt már a bossnál jártam és természetesen elsőre megfeküdtem és onnan kelett elölröl indulnom kétszer is mire megtaláltam.
Jól eldugták ez tény. -
#1638 Aki sokat szív a támadások során a "lockolással", az kapcsolja ki a menüben: "Toggle auto-lock on"
Természetesen, aki ezt már megtette, az ne árassza a dühét rám... :) -
#1637 Annyit jelent, hogy alapból élöholt formában vagy de találhatsz majd humanityt amit ha használsz human leszel.
Ennek több elönye, söt offline játékban csak elönye van online játékban már meggondolandó, mert akkor támadhatová válsz más játékosoktol. -
#1636 Én is abból tájékozodtam még régebben be volt ide linkelve és a megjelenésig egy párszor átolvastam. -
#1635 Kösz, gondolom majd később rájövök hogy az mit is takar:)