10203
-
#1754 Rögtön jobbra kerül, boss-t lockolva pajzsot felhúzva, hátrálva fel a lépcsőn, majd be a sarokba fent jobbra. Ott levered a kutyákat, amíg a boss szerencsétlenkedik, majd nekiesel. Fentről ráugrasz, majd felfutsz megint.
Én a kutyák után pajzs nélkül két marokra fogva a kardomat lent forogtam körülötte, a hátát csapkodtam. ~10 ütésből feküdt fejlesztés nélküli Drake karddal (200 dmg). -
#1753 Na jó ilyen nincs, most hogy újra bementem vettem csak észre milyen kicsi helyen kell harcolni... Ez még külön szopatás, meg a k*cs*g kutyák is mérgeznek össze-vissza. -
ratgab #1752 Have fun...XD -
#1751 Ööö oké... bejelentkeztem Capra-hoz, bementem az ajtón egyből lecsapott. xD -
#1750 A kicsit öld meg először, a nagy dobja a jobb cuccot (a sorrenden múlik a drop) -
#1749 Bocs, ez ma már volt. Azt hittem már új verza -
#1748 Már azt használjuk:) -
#1747 Gondolom senkit sem érdekel: DSfix 0.5 tud a srác -
#1746 Ááá, Ornstein és Smough, have fun :D
Vízválasztó, az utána lévő bossok már mind kispályások -
#1745 Havel megöli magát ha elég ügyes vagy #1380 -
#1744 Hát most speciel jól jönne a segitség egy órája szivok anor londoban.
Van két nagy boss akik egyszerre ugrannak az ember nyakába ráadásul a bonfire se egy köpésre van.
Azért az igazi hc élmény mégiscsak az ha egyedül rugom seggbe öket... -
#1743 Hát én úgy célzok vele, hogy lockolom az ellenfelet :)
Egyébként ha jól emlékszem az árusnál is csak nyílpuska volt, de lehet tévedek. -
ratgab #1742 Én már most eltévedtem, csak hogy nézem a videót...XD -
#1741 Tech Comparison: Dark Souls PC -
ratgab #1740 Nekem ott nyílpuska volt, de nem tudom hogy lehet vele célozni és csk 15 nyíl van hozzá! -
ratgab #1739 Azt biztos, hogy a capra beleégett a tudatomban. -
ratgab #1738 Most már ismerem az ellenfelek támadásait, tudom, hogy pajzs aranyat ér már az elején, meg a gurulás! Első pár boss-t is ismerem! -
ratgab #1737 Nem tudtam, hogy kell-e a pajzs, aztán a csata hevében már nem volt annyi lélekjelenlétem. -
#1736 De 50% alatt még bőven tökéletes a gurulás és a stamina töltés, én is azzal megyek. Pl eleve gyorsabban tölt a stamina is ha leereszted a pajzsod. Én harc közben is le szoktam ereszteni és pillanatok alatt visszatölt maxra, miközben feltartott kézzel 10x lassabb.
De hát mindenki úgy játszik ahogy jól esik :) -
#1735 ...ha az elején a Master Key-t választottad volna :-)
Depths ---> Capra demon felé kellett volna menned, hiszen a Bell Gargoyle-tól kaptál kulcsot is a Depths felé.
-
#1734 25% felett lassul a stamina és a szaltózás. -
#1733 mondtam hogy van íj máshol is
Nézd meg ennek a videónak az első 2 percét 1:40-nél lesz az íj.
-
#1732 25-ös szintű vagyok jelenleg. Ezt a pillangó boss-t csak azért öltem meg hogy meglegyen a kulcs ami a Havel-hez vezető ajtót nyitja. -
#1731 Elég ha 50% alatt tartod a cipelhető súly és a rajtad lévő súly arányát. Az alatt már semmit sem ér a csökkentés, max később a szaltózás, amihez 30% kell. -
#1730 De nem is venni kell az íjat ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott az első árus környékén van egy hely, ahol elvileg át lehet ugrani egy leszakadt pallóra (ahol először megjelenik a sárkány), de ott ugye nem lehet ... mert fel kell mászni a tetőre, és onnan kell átugrani (körbe kell menni lentről) ... ha sikerült átugrani, akkor ott lesz egy xbox 16 vesszővel. -
#1729 A lépcső tövében megidézhető npc egymaga is megölte volna:) De így is jó:) -
#1728 Na jó leírom: ROSSZ FELÉ JÁRSZ!
Capra-val nem találkoztál még, de Havel-t piszkálod. Nem gyóóóóó!
Szabad tudni milyen SLV-en vagy? -
#1727 Hogy öööö... hogy mi? ^^
Persze, nincs a játéknak meghatározott sorrendje, hogy merre menj, de azért van ajánlott sorrend, amit érdemes követni. Honnan tudod mi ez a sorrend? Ahol sok az orálszex, arra nem érdemes menni, ahol 2-vel kevesebb, az a helyes út :-D -
#1726 Ilyenkor Alt-al átváltasz kétkezesre és dupla dmg-el kalapálsz. -
#1725 Köszi elolvastam, valószínű hogy én is ezt fogom követni. :) Amúgy most Havel-t nem tom legyűrni... Igaz hogy lassú de egy ütésétől már hasalok. -
#1724 100%, hogy könnyebben menne... a PC-s verzióba csak úgy tesztelgetve elvittem lvl20-ig, de akkor haltam meg 1x, amikor kimentem a szobából és nem vittem védett helyre a karim :-)
És neeem nem én vagyok profi, hanem tanulható a játék... olyan, mint a biciklizés, egyszer megtanulod, utána már kihagyhatsz hónapokat, akkor sem lesz gond. -
ratgab #1723 Seduxen, vérnyomáscsökkentő, szívgyógyszer bekészít! Vagy #1704 is működhet, de végső esetben. -
ratgab #1722 2. végigjátszás amúgy könnyebb lenne, ha most újat kezdenék? Akkor is ennyit szívnék, vagy azért sokkal gördülékenyebb lenne a dolog?
Nem kezdek újat csak elméletben kérdezem. -
#1721 Capra? Vele még nem futottam össze. :D -
ratgab #1720 Mire rakosgatsz amúgy? Vitality? -
ratgab #1719 Dexterity növeli a sebzést ugyanúgy, mint a strength! -
ratgab #1718 Mivel leirtottam az első kereskedőt, ezért még mindig nincs íj-am sajnos, pedig a sárkányfarkat már szívesen begyűjteném! -
#1717 Pici nem árt... #1712 utolsó sora. -
#1716 -
#1715 Dexterity is kell a lovagnak? Én eddig arra egy pontot sem költöttem. :S