10203
  • MerlinW
    Rögtön jobbra kerül, boss-t lockolva pajzsot felhúzva, hátrálva fel a lépcsőn, majd be a sarokba fent jobbra. Ott levered a kutyákat, amíg a boss szerencsétlenkedik, majd nekiesel. Fentről ráugrasz, majd felfutsz megint.

Én a kutyák után pajzs nélkül két marokra fogva a kardomat lent forogtam körülötte, a hátát csapkodtam. ~10 ütésből feküdt fejlesztés nélküli Drake karddal (200 dmg).
  • Lunki88
    Na jó ilyen nincs, most hogy újra bementem vettem csak észre milyen kicsi helyen kell harcolni... Ez még külön szopatás, meg a k*cs*g kutyák is mérgeznek össze-vissza.
  • ratgab
    Have fun...XD
  • Lunki88
    Ööö oké... bejelentkeztem Capra-hoz, bementem az ajtón egyből lecsapott. xD
  • MerlinW
    A kicsit öld meg először, a nagy dobja a jobb cuccot (a sorrenden múlik a drop)
  • Solid Snake
    Bocs, ez ma már volt. Azt hittem már új verza
  • MerlinW
    Már azt használjuk:)
  • Solid Snake
    Gondolom senkit sem érdekel: DSfix 0.5 tud a srác
  • Seth
    Ááá, Ornstein és Smough, have fun :D

Vízválasztó, az utána lévő bossok már mind kispályások
  • wedge31
    Havel megöli magát ha elég ügyes vagy #1380
  • wedge31
    Hát most speciel jól jönne a segitség egy órája szivok anor londoban.
    Van két nagy boss akik egyszerre ugrannak az ember nyakába ráadásul a bonfire se egy köpésre van.
    Azért az igazi hc élmény mégiscsak az ha egyedül rugom seggbe öket...
  • Laza
    Hát én úgy célzok vele, hogy lockolom az ellenfelet :)
    Egyébként ha jól emlékszem az árusnál is csak nyílpuska volt, de lehet tévedek.
  • ratgab
    Én már most eltévedtem, csak hogy nézem a videót...XD
  • IMYke2.0.0.0
    Tech Comparison: Dark Souls PC
  • ratgab
    Nekem ott nyílpuska volt, de nem tudom hogy lehet vele célozni és csk 15 nyíl van hozzá!
  • ratgab
    Azt biztos, hogy a capra beleégett a tudatomban.
  • ratgab
    Most már ismerem az ellenfelek támadásait, tudom, hogy pajzs aranyat ér már az elején, meg a gurulás! Első pár boss-t is ismerem!
  • ratgab
    Nem tudtam, hogy kell-e a pajzs, aztán a csata hevében már nem volt annyi lélekjelenlétem.
  • Laza
    De 50% alatt még bőven tökéletes a gurulás és a stamina töltés, én is azzal megyek. Pl eleve gyorsabban tölt a stamina is ha leereszted a pajzsod. Én harc közben is le szoktam ereszteni és pillanatok alatt visszatölt maxra, miközben feltartott kézzel 10x lassabb.

De hát mindenki úgy játszik ahogy jól esik :)
  • Tinman #1735
    ...ha az elején a Master Key-t választottad volna :-)

Depths ---> Capra demon felé kellett volna menned, hiszen a Bell Gargoyle-tól kaptál kulcsot is a Depths felé.

• MerlinW
    25% felett lassul a stamina és a szaltózás.
  • MerlinW
    mondtam hogy van íj máshol is
    Nézd meg ennek a videónak az első 2 percét 1:40-nél lesz az íj.

• Lunki88
    25-ös szintű vagyok jelenleg. Ezt a pillangó boss-t csak azért öltem meg hogy meglegyen a kulcs ami a Havel-hez vezető ajtót nyitja.
  • Laza
    Elég ha 50% alatt tartod a cipelhető súly és a rajtad lévő súly arányát. Az alatt már semmit sem ér a csökkentés, max később a szaltózás, amihez 30% kell.
  • Laza
    De nem is venni kell az íjat ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott az első árus környékén van egy hely, ahol elvileg át lehet ugrani egy leszakadt pallóra (ahol először megjelenik a sárkány), de ott ugye nem lehet ... mert fel kell mászni a tetőre, és onnan kell átugrani (körbe kell menni lentről) ... ha sikerült átugrani, akkor ott lesz egy xbox 16 vesszővel.
  • MerlinW
    A lépcső tövében megidézhető npc egymaga is megölte volna:) De így is jó:)
  • Tinman #1728
    Na jó leírom: ROSSZ FELÉ JÁRSZ!

Capra-val nem találkoztál még, de Havel-t piszkálod. Nem gyóóóóó!

Szabad tudni milyen SLV-en vagy?
  • Tinman #1727
    Hogy öööö... hogy mi? ^^

Persze, nincs a játéknak meghatározott sorrendje, hogy merre menj, de azért van ajánlott sorrend, amit érdemes követni. Honnan tudod mi ez a sorrend? Ahol sok az orálszex, arra nem érdemes menni, ahol 2-vel kevesebb, az a helyes út :-D
  • MerlinW
    Ilyenkor Alt-al átváltasz kétkezesre és dupla dmg-el kalapálsz.
  • Lunki88
    Köszi elolvastam, valószínű hogy én is ezt fogom követni. :) Amúgy most Havel-t nem tom legyűrni... Igaz hogy lassú de egy ütésétől már hasalok.
  • Tinman #1724
    100%, hogy könnyebben menne... a PC-s verzióba csak úgy tesztelgetve elvittem lvl20-ig, de akkor haltam meg 1x, amikor kimentem a szobából és nem vittem védett helyre a karim :-)

És neeem nem én vagyok profi, hanem tanulható a játék... olyan, mint a biciklizés, egyszer megtanulod, utána már kihagyhatsz hónapokat, akkor sem lesz gond.
  • ratgab
    Seduxen, vérnyomáscsökkentő, szívgyógyszer bekészít! Vagy #1704 is működhet, de végső esetben.
  • ratgab
    2. végigjátszás amúgy könnyebb lenne, ha most újat kezdenék? Akkor is ennyit szívnék, vagy azért sokkal gördülékenyebb lenne a dolog?

Nem kezdek újat csak elméletben kérdezem.
  • Lunki88
    Capra? Vele még nem futottam össze. :D
  • ratgab
    Mire rakosgatsz amúgy? Vitality?
  • ratgab
    Dexterity növeli a sebzést ugyanúgy, mint a strength!
  • ratgab
    Mivel leirtottam az első kereskedőt, ezért még mindig nincs íj-am sajnos, pedig a sárkányfarkat már szívesen begyűjteném!
  • Tinman #1717
    Pici nem árt... #1712 utolsó sora.
  • Tinman #1716
  • Lunki88
    Dexterity is kell a lovagnak? Én eddig arra egy pontot sem költöttem. :S