10203
-
#1714 Mindig lockolok, nem is tudom, hogy anélkül megy-e... eszerint nem. -
ratgab #1713 Amúgy undead elite 1 csapás már! Jó ez a Broadsword már 5-ösön! -
#1712 Megnéztem a videót... szerintem tedd át privát linkbe
Tényleg, eskü nem bántás, meg nem a nagypofájú megmondja effekt, de az a Butterfly tényleg a legeslegkönnyebb boss, egy Black Knight nagyobb kihívás. Nem is értem, hogy Capra-nál nem szívtál, ennél meg igen. Nagyon fura!
Meg legyen már nálatok íj/nyílvessző, mert ha bementek oda, amit most nem mondok meg, ott nem kicsit szar ügy távolsági dmg nélkül. -
ratgab #1711 16-os strength, 16-os dexterity a többi pont meg mind megy endurance-re. Ez utóbbi csökkenti a súlyt is és gyorsabb lesz tőle a karakter! -
ratgab #1710 Egyszerűen képtelen voltam plunge attackkolni, mindig mellé estem. Nem tudom miért! Lockolni kéne plunge-kor? -
#1709 Talált, süllyedt! -
#1708 Nahát! Én nem így csináltam ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pajzs up, az alap... bementem fel a lépcsőn, kutyákat levertem. Utána próbáltam úgy csalni, hogy alattam legyen én plunge attack. Ezt párszor eljátszottam és elfeküdt. -
ratgab #1707 Kitalálom! Knight! -
ratgab #1706 Olvasd el a leírást #1704-ben, nekem csak így sikerült! Az a baj, hogy a tetű akkorát odasóz, hogy az hihetetlen. Első ütést még védem a pajzsal, de a másodikat már nem tudom. És ha ez még nem lenne elég a kutyák általában elszeretettl kerítenek be, ami instant halál.
És ugye Knight lévén a gurulás se a legjobb opció. -
#1705 Kénytelen voltam páncél nélkül nyomni, mert még nincs meg Havel gyűrűje és anélkül meg otromba lassú a karakterem. -
ratgab #1704 Tetű módszer volt, de úgy látom ebben a játékban genyónak kell lenni! Spoilerbe rakom azért!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bemész a ködön, rögtön pajzs fel és irány jobb oldalra. Ne menj be az oszlopok közé, mert beszorulsz, hanem amilyen gyorsan csak lehet irány a lépcső! Felértél kutyákat likvidáld, aztán gyakorlatilag meg is van a boss.
Ezután azt kell csinálni, hogy felcsalod a lépcsőn és amikor felénél jár leugrassz. Próbál a hülye csapkodni, de ugye nem érhet el, így előbb utóbb leesik és akkor eltelik 2-3 másodperc, amíg észhez tér. Na ekkor kell neki odavágni vagy 3-at. Viszont arra ügyelni kell, hogy legyen elég stamina visszaszaladni a lépcsőhöz! Arra is érdemes ügyelni, hogy a mocsok jó párszor rám esett így beszorított egy pillanatra, ekkor veszítünk egy kis időt és lendületet.
Ezt megismétled kb. 4x és fűbe is harap a tetű. Nekem egy +5-ös Broadsword-al sikerült és semmit nem tettem rá, tehát sima kard volt. Lehet egy nagyobb kétkezessel már a 3. körben megfekszik. Sárkánykarddal gondolom még hamarabb! -
#1703 Manapság már trainer-nek hívják -
#1702 Nem számít a módja (na jó, cheat nem ér)! Megoldottad, csak ez a lényeg :-) -
#1701 Az a szerencsétlen boss olyan very very easy, hogy nem is értem mi a búbánatos fenéket lehetett ott ennyit elpatchelni :-D -
ratgab #1700 Egyébként 1v1-ben nem tudtam volna lenyomni az fix! -
#1699 Pajzs minek. Kemény vaty. -
ratgab #1698 Jah és csak 3x töröltem miatta az egész játékot! -
#1697 Ha tettek volna, Light Souls lenne a játék címe :-D
Amúgy grat és bocsi, de macmondtam: Ha legyőzöl egy szívatós dögöt, az 100x nagyobb élmény utána, mint ha egy átlag játékba győznél le egy boss-t. -
#1696 "Találtam egy jó taktikát!" mi is az? -
#1695 Na ezt meg kellett örökíteni annyit szerencsétlenkedtem, de sikerült ez a lényeg. :D -
ratgab #1694 Ráment vagy 10 humanity-m, meg vagy 100 000 soulom erre a tetűre!
Igazán rakhattak volna egy tűzhelyet a közelébe amúgy! -
#1693 15:58 nem elegáns, de működhet. /nyíl-bomba minden jó lehet/ :) -
ratgab #1692 Azt hiszem most beveszem a szívgyógyszerem...XD -
ratgab #1691 http://i.imgur.com/00C0t.jpg Dögölj meg te buzi.... Dögölj meg.....Hehehe
Kiszögeztem a mocsok fejét a tábortűz fölé!!! XD Ezt neked Capra!!!! Ezt neked!!!
Bocs mindenki, de vagy 50x kinyírt a tetű!!!!! Majdnem szívrohamot kaptam....XD DE megdöglött a mocsok! Találtam egy jó taktikát! -
#1690 Ehh, most nézem, hogy otthagytam két fontos tárgyat az első árusnál ... kell 4000 lélek és vissza kell menjek ... -
ratgab #1689 Nem bírom ám még mindig kinyírni! Jön a letaglózó ütés és nem tudok előle kitérni....Szopás... nem tudok már mit kitalálni. -
#1688 Váá, mekkora glitch :D
Ezért is imádom ezt a játékot, mert teljesen nyitott és ha bemerészkedik az ember nehezebb helyekre nagyobb erejű dolgok és kincsek üthetik a markát ... mint a régi szép idők RPG játékaiban.
Zseniális a játék :)
De ha ezt nem magad tapasztalod ki, akkor csalás :D :D -
#1687 Mozilla nem szereti az imgur linkeket. :) -
#1686 állíts vmit valahol,mert ez nem állapot, hogy se 4chan,se ezt nem tudod megnézni :) -
#1685 Pyro csalómód :D
Egy jó kis Wardenerrel élvezet a melee küzdelem :) -
#1684 És nem tudom letenni ... este éjfélkor mondom az asszonynak, mindjárt jövök én is aludni ... kettőkor felmordult, hogy mérges ... szerencsére éppen meghaltam, és még lelkem sem volt előtte, úgyhogy nyugodt szívvel kapcsoltam ki ........ persze nyomattam volna reggelig :D -
#1683 Hé! A 403 - Forbidden az én rémálmom -
#1682 Konkrétan azóta várom a játékot, mióta bejelentették ... már sokat hallottam az előző PS3 exkluzív részről :)
Aztán mikor megjelent, pont el voltam foglalva más egyébbel (akkor is dömping volt), közben jött a petíció, úgyhogy nagyon megörültem a PC bejelentésnek ... és úgy érzem megérte kivárni :) -
#1681 Ratgab kolléga rémálma: http://i.imgur.com/00C0t.jpg -
#1680 Na a black knight pajzsom már megvan és nem is nehéz a karakteremnek. Meg egy black knight halberd is esett már de azt szinte meg se tudom mozdítani. :D -
#1679 Nini :) -
#1678 Nem, faxa az távolról ügyesen lehet vele puttyogtatni az ellent. -
ratgab #1677 Rádnéznek a mob-ok és már esel is 3 felé.... komolyan! Inkább ne!
Pyro-t kezdj te is, de semmiképp se knight-ot.... Épp most próbálok életet lehelni az én kis drágámba
-
#1676 Főoldalra?
Egyszerűen, azt olvastam eddig, hogy senki sem vágott neki "Deprived" karakterrel :)) -
#1675 Csak a főoldalra vágysz? :)