10203
  • Solid Snake
    "baziliszuszt" buzilikusz wtf.
  • ratgab
    Bökte a csőröm!
  • ratgab
    Majdnem agyonvágott az a picike miniboss...
  • ratgab
    Igen.
  • ratgab
    Húúú mekkora mákom volt basszus....

Butcher mögött leestem a nagy patkányhoz és nem volt már egy darab gyógyitókám se. Szerencsére lelökött, de le kellett nyomnom 4 patkányt egy baziliszuszt és egy fáklyás élőhalottat, de feljutottam a bonfire-ig....kb 1 ütés lettem volna egy zombinak!
  • Shep
    Pedig tegnap már feladtad az egészet :D
  • Tinman #1788
    Picikeminibossvótaz :-D

Azé': GG!
  • wedge31
    Már túl vagy a capri bogyón?
  • ratgab
    Büszke vagyok magamra! Butcher csak 3x ölt meg! 4-jére én nyertem.
  • Tinman #1785
    Jah, azt el is felejtettem, hogy az egykezesekről beszéltem... 2 kezesbe raklapnyi jobb van... sőt, gyak. az összes jobb :-D
  • benőmenő
    Igazad van de nem volt pofám egy generációban kiadott játékhoz hasonlítani :D
  • Tinman #1783
    Szép munka! Pyro-val szerencsére sokkal könnyebb :-)

Emlékszem néztem már a 6. óra felé járva, hogy mit csinálok rosszul Knight-ként, erre sorba látom a videókon, hogy a Pyrok kb. 4-5 perc alatt lezavarják a menetet. Volt ott baze, WTF, meg a k. életbe rendesen -.-
  • Fpocok
    Szerintem ez nagyon undorító... előre rohanni egy keményebb területre, kihagyni mindent, csak hogy utána lehessen one shotolni mindenkit. Hányás... nooboknak való.
  • Tinman #1781
    Lightning Spear felmaxolva nagyon durva és kegyetlen jó fegyver még maxolva a Dark Knight Sword.

Szinte a legtöbb fegyver JOBB pár upgrade után, mint az a kard!

Nem mondom... ha hamar lehetne sok Dragon Scale-hez jutni, akkor sokáig verhetetlen lenne, de nem így van!

Nem csak a DMG a lényeg! Nyilván az a legfontosabb, de nagyon fontos, hogy passzoljon a tulajdonságaidhoz is.
  • wedge31
    Meglett kb két óra alatt de ebböl több mint félóra rohangálás volt a bonfiretöl.

Ez a Pharis is igen keménynek tünik három-négy lövés és már fekszek is, kell az a ij nekem ha ilyeneket sebezz.
  • Jakuza001
    Te meg is milyen osszetettsegrol beszelsz ?:P
    Semmi mas a jatek mint egy szanalmas hackni csak mas nevuek az ellensegek es a bossok, es semmi mast nem csinalsz csak ezek utlegeleset ismetled vegtelen szamban, raadasul egy olyan borzalmas konzolatiratban, ami ugy nez ki mint egy hanyas.
  • Lunki88
    Az alap broadsword van nálam +5 megnövelt sebzéssel. Ennnél jobb azért az a kard nem?
  • Tinman #1777
    Az a k. kard túlértékelt!!!

Megmondom miért: Dragon Scale-el lehet csak fejleszteni. Tudod mikor lesz neked Dragon Scale-ed? 15-20 óránként talán 1 és mire totál kimaxolnád a kardot, addigra már vagy egy raklap jobb fegyvered is lehetett volna, ha azokat maxolod!

Tény: Remek kezdőfegyver és ennyi! Erre a szaros kardra ne alapozzatok végigvitelt, mert elég hamar egy vicc a sebzése.

Ráadásul azt az értékes Dragon Scale-t azért lehet ám hasznosabb dologra is ferdíteni' ;-)
  • Lunki88
    Köszi! Már azt hittem végleg elúszott a kard. :)
  • Tinman #1775
    Gaping Dragon, ha volt már Depths-be akkor Blighttown a javaslatom.

Utóbbi rééééééémes egy terep ;-)
  • ratgab
    Blighttown vagy Forest level 29-en?
  • Tinman #1773
    +1

Remélem a pasziánsszal nem vetjük össze :-(
  • Tinman #1772
    Hát ennek mi az értelme? A +30 Frame?

A SotC HD natív 1080p-ben gyönyörűen szalad PS3-on platinát kapott tőlem, mert megérdemelte :-)

A másik meg a picike sarkítás... a SotC talaj, objektum, környezeti elemek textúrái nem valami nagy számok... sőt. Viszont a Boss-ok a lehetőségekhez képest a legmagasabb poligonszámot és a hw-hez képest legjobb textúrákat kapták. Értsd: Ezért, hogy a Boss-ok olyanok legyenek amelyinek, a környezettel kellett drasztikusabban spórolni.

Ellen a Darak Souls-ban a saját karaktered is kifejezetten jól néz ki (persze felöltöztetve :-D), több poligon, szebb textúrák és u.e. igaz a környezeti elemekre, objektumokra is.

Még valami... talán te írtad, hogy a SotC-nak olyan hangulata van, mint a DaS-nak. Ebben nagyon nem értek egyet. A SotC-nak is volt egy picit nyomasztó hangulata, de a hatalmas nyitott terek miatt, sokkal könnyedebb hangulatot árasztott és minden szeletében magában hordozta a "miszikumot".

A DaS ezzel szemben kopott, rothadó, sokszor rendkívül nyomasztó, helyenként már-már horrorisztikus és végig hiányzik belőle a pozitív érzelem. A SotC-ban voltak pozitív érzelmek, a DaS-ban penész és hullaszag és mérhetetlen reménytelenség.

Mind a két játék zseniális a maga nemében.
  • ratgab
    Ne aggódj! Visszamész a híd közepére az átjárón és újra feltűnik, csak vigyázz az tűzre! Ha a mentési helytől indulsz, akkor a híd közepéig biztonságban vagy ha viszont tovább mész feltűnik a sárkány és rögtön tüzet okád!
  • Laza
    Egy lapon sem említhető a két játék összetettsége ... ez 10000x ver a SotC-ra ... nem is értem mi a sz@rt hasonlítotok rajta.
    Könnyebb leszarozni azt, amihez annyi fingod sincs, hogy megtölts vele egy bilit :D
  • Jakuza001
    Szerintem egyenesen istenkaromlas egy lapon emliteni a SoC-t ezzel a szarkupaccal. :P
  • ratgab
    1 kérdés: Capra után Depth->Blighttown vagy inkább Forest?
  • Laza
    A kettőt elég nagy botorság egymáshoz hasonlítani ... bár a SotC az egyik kedvenc játékom, még PS2-re is megvan eredetiben, semmi köze ehhez a játékhoz. Arról már ne is beszéljünk, hogy ott mozgó objektum max Te vagy meg a gyök kettővel mozgó kolosszusok ... aztán a polygon mennyiséget és a textúrákat sem nem ártana jobban szemügyre venni. Szóval közel nem egy kategória a kettő. Még a linkelt képen is lejön amiről beszélek.

Pár kép:
    képek

• Shep
    Na hát így már azért néz is ki valahogy.
  • Lunki88
    Azért annyira én se vagyok hülye, a farkát lőttem végig de nem volt elég neki a 40 mérgezett nyíl... Most meg már leshetem mert elment onnan.
  • Laza
    Egyébként szerintem felesleges a nagy felbontású textúra csomag, teljesen jó minőségű textúrák vannak a játékban ... tökéletesen játszható :)
  • Laza
    Egy cseppet sötétek ezek a képek ... legalábbis ingame nekem nem ennyire sötét, itt vmi nem ok :)
  • benőmenő
    Tudom, hogy ebben a topikban felesleges, de nem bírom megállni, hogy ne gonoszkodjak.
    Egy ps2-es játék, ami ps3-on megy 60-as frémmel:
    Shadow of the Colossus
    Ezért nem vagyok nagyon hanyatt esve. Ráadásul a fix után csak a frame lett kevesebb, egyébként nálam ugyan olyan undorító maradt, pedig bemásoltam a DS mappába a dll-t meg az ini-t is.
  • Seth
    Nem a sárkány testét kell lőni, hanem csak a farkát. Ezt a híd aljából a legkönnyebb, kb 20-25 sima nyílvessző elég bele és leszakad a farka és kapod a kardot. Ez egyébként az összes, farokkal rendelkező boss-ra igaz, mindenki ott tartja a fegyverét :D Szóval ha farkat látsz,azt vágd le először (való életben való alkalmazása káros következményekkel járhat :D)
  • Tinman #1760
    Elérkeztél :-)

Egyedül gyűrtem le őket Knight-al... a leírásaid alapján tőled sem várnék egyebet :-)
  • Lunki88
    Na ezt most megint elszúrtam úgy érzem. Visszamentem a hídat őrző vörös sárkányhoz hogy megszerezzem azt a kardot amit dob, belelőttem 40 mérgezett nyilat de semmi... Na gondoltam mindegy, visszamentem a híd tetejére és végigfutottam rajta hogy megnézzem már mi van ott. A sárkány viszont eltűnt. xD Lesz még lehetőség megszerezni azt a kardot amit dob vagy ez már bukta?
  • Solid Snake
    Emberünk kicsit hegyezett az ini. filén.

here is the DSfix.ini:

renderWidth 5120
    renderHeight 2880
    dofOverrideResolution 2880
    disableDofScaling 0
    filteringOverride 2
    logLevel 0

turned off in game AA, use FXAA+2xMSAA from NVDA control panel. Let's hope FROM release a high-res texture pack..(just me dreaming, never mind)

Az eredmény:
    http://www.abload.de/img/desktop_2012_08_25_2049p0s.jpg
    http://www.abload.de/img/desktop_2012_08_25_21cfo8n.jpg
    http://www.abload.de/img/desktop_2012_08_25_21hlp4p.jpg
  • wedge31
    Igen végülis az lett a leosztás de nem azért mert ugy akartam hanem azért mert a dagi állt elém tööbbször.

Végre tettem a fegyomba villám sebzést azért igy már mindjárt könnyebb lesz a harc.
    Most megyek egy kicsit shardot farmolni utána meg megnézem meg tudom e szerezni azt a über ijat pharistol...állitólag nem lesz könnyü.
  • ratgab
    Na ez gonosz volt....XD
  • Solid Snake
    :)