10203
-
#1834 Thx az infót
Még annyit, hogy valamelyik miniboss-tól kaptam egy kulcsot: Lower Burg to the depth névvel,ha jól rémlik.
Ez hol van?
ÉS még annyit, hogy a sárkányos hídon át lehet jutni valahogy anélkül, hogy megölném a sárkányt? -
#1833 Csontikat ne öld divine fegyverrel, mert akkor necro-k felélesztik őket. Katakombákba később menj, az izmos hely.
Az embert add oda andrei-nek és +5-ös fegyvereket tudsz vele bűvölni a modify menüben. -
#1832 Veteránok: Firekeeper soul-ból csak kettő van? (nem mintha nem lenne elég, csak kíváncsi vagyok:)) -
#1831 Valaki tudja-e esetleg próbálta már, hogy gfwl barát listáról idéz be valakit hogy coopban öljenek le mondjuk egy bosst? Kicsit nagyobb élmény lenne mint egy vad idegen segítségét kérni. -
#1830 A csontik mindig egy nekró körül tömörülnek, ha azt kinyírod akkor nem fognak feltámadni a hozzá tartozók -
#1829 Ettől a hydrá-tól amennyire be voltam fosva olyan könnyű volt megölni. GYakorlatilag addig nehéz,míg lövöldöz. Utána már gyerekjáték levagdosni a fejeit. -
#1828 Na tanácstalan vagyok:
1. Lemegyek a katakombákba, de folyton leszopatnak a csontik,mert folyton felkelnek. Divine fegyvert még nem jöttem rá,hogy kell csinálni. Pedig elvileg megvan a divine ember,legalábbis mindent felszedtem a butterfly boss-nál. Beszélni kell a kováccsal, vagy mit kell csinálni?
2. a Kardot lóbáló farkassal nem bírok. Mindig legyalul a 'csába :-( -
#1827 Most egy nagyon csúnyát fogok kérdezni... konzolosok csukják be a szemüket: Szóval a kérdésem az... de csak hallgassatok meg... lehet-e... de csak egy kósza ötlet... sorcival úgy lőni, hogy ne adj isten célzok közben? És nem az auto targetra gondolok. -
#1826 Egyébként akkor multiban egymásnak cuccokat is lehetne átadni, nem?
Ha kidobok a földre vmit azt fel tudja venni a másik? :)
Megdobhat valaki egy szablyával :D
A sárkányos híd alatt vagyok :) -
#1825 Jaja, pont ezt írtam tegnap :)
Én egy halbertet vettem a kezembe ... eleve egy kézzel úgy lendíti, hogy szinte elesik, írja is, hogy vegyem inkább két kézbe ... két kézbe is amikor üt utána megremeg a lába ... iszonyat jóó :)
Végül is nem a játék büntet, engedi használni ... magadat bünteted ha használod is :) -
#1824 Nem sajna :(
De indítványozz egy petíciót :D -
#1823 Az agyatlan trollkodást szerintem tartogasd a WoW meg D3 és hasonló topicokba ... már ha konzol átíratról beszélünk, akkor 1:1-ben olyan az alap, mint konzolon ... ezen pedig a grafikai mod olyat húz, hogy beszarsz, csak venni kéne a fáradságot, és megnézni ....
A másik, hogy ha szerinted agyatlan h'n slash, mint pl a Diablo 3, akkor javaslom bizonyítsd is be, mert az üres fecsegés az anonim alkoholisták topicjában elmegy, itt nem ;)
Látatlanban én is tudok mindent szidni, de nincs erre időm ...
Have fun, és sok szerencsét a próbálkozáshoz :) -
#1822 Ez megy a Darksidersben meg szenvedsz egy kis kukaccal? Fura 5) -
exoterm #1821 Demon's soulst nem akarják kiadni pc-re? :P -
#1820 Én örülök is neki hogy létezik ez a fix szó se róla, már csak a helyenkénti fps zuhanásokkal kéne kezdeni valamit. -
ratgab #1819 Talán a 3. újratelepítés után néztem az alapgrafikát... kb. 5 másodpercig... Borzalmas elmosódott valami. -
ratgab #1818 Tinman hsz-e sütött a szarkazmustól... -
#1817 Valaki csinálhatna egy előtte, utána képet :D -
#1816 Fogalmatok sincs róla, hogy azoknak mekkora élmény ez a graf akik a konzolos verziót is végigjátszoták. -
#1815 Ahhoz sokkal komolyabb árnyékok kellenének, szvsz / de nem adom shep alá a lovat... /
Nekem már böven elég ez a lényeg. -
#1814 Még a végén Krájzisz lesz. xD -
#1813 Hihetetlen mennyit változott a graf a kiadott állapotról. -
Csokis #1812 Na, nVidia kártyán már működik az MSAA! nVidia Inspectorban az Antialising compatibility opció legyen 0x004000C0 és utána állítsátok be a kívánt MSAA-t!
4xMSAA + SSAO
4xMSAA
-
#1811 Elég csak ránézni a strategy guidére... -
#1810 Jakuza mester megmondta, hogy nem komplex... ő csak tudja, hiszen többször végigjátszotta ugye? Ugyyyyeee? ;-) -
ratgab #1809 Hát igen! Már elég sokan mondogattuk a játék kapcsán, hogy faq.... Most már le is kéne írni...XD -
Prof William #1808 Ez olyan mint amikor túl nehéz kardot adunk a kezébe. Csórókám ott vonszolja, majd megpusztul alatta.
Hangulatos. -
#1807 Ezt eddig is tudtuk, a kérdés csak az volt hogy mikor? :) -
Ulthane #1806 Lesz konzolokra is Prepare To Die kiadás!
Ez baromi jó hír, jessz! :) -
#1805 Szólj a modiknak vagy kell egy hg. A faq az más tészta azt bonyolultabb össze dobni. -
#1804 tess: http://www.4shared.com/office/pUsPHv7l/darksoulscompletestrategyguide.html -
ratgab #1803 Mester hajrá! -
#1802 A srategy guide letöltö linkjét meg a dswikiét a banner alá kellene linkelni meg majd nem ártana egy faq sem egy ilyen komplex játékhoz. -
#1801 Ez kész ez a játék. Felvettem egy olyan pajzsot amihez kevés az erőm, és két mozdulattal emeli fel. Nem bírja el a nyomoronc, de nagyon jó az animáció hozzá, ilyet még nem láttam egyik játékban sem -
ratgab #1800 2. butcher csak 4x ölt meg...XD De most már kifejlesztettem ellene a technikát! Pajzs föl, miután visszapattant róla kap a pofájába! -
#1799 Az még jó helyen van lesz olyan amit csak szerencsével lehet megtalálni. -
ratgab #1798 Bonfire-től elfordulsz jobbra 1 íjász, 3 zombie harcos, aztán lemész a lépcsőn és rögtön balra látsz 2 lándzsást, mellettük van a lejáró, amin lemész és szemben lesz egy boltív ott lesz mögötte! Csak vigyázz nehogy megcsapd, egyébként a ládák mögül előtör majd még 1 rossz arcú! -
ratgab #1797 Hát majdnem kinyomta belőlem a szuszt is...XD -
#1796 A bonefire-től ahogy kilépsz az ajtón jobbra fordulsz, lemész a lépcsőn és lesz két lándzsár élohalott egy rakás láda mellett. A ládákat széttöröd és ott lesz alattuk egy lépcső ami lefelé visz az árushoz. -
Prof William #1795 Undead Burg -ban összegyült 3000 lélek de bajba kerültem. Gyorsan visszarohantam biztonságos helyre és megpusztultam.
Megyek vissza erre az első lépésnél beleesek egy szakadékba. 3000 lélek bukta. Hörrr....
Van a Burg-ban egy élőhalott árús közel a bonefire-hez. Merre van az? Nekem nem sikerült megtalálnom.