10203
-
#1874 Ne hülyéskedj, van zoom célkereszttel, mindennel:) -
ratgab #1873 Tök jó! Elátkoztak, most mehetek vissza a templomhoz.... -
#1872 Lehet zoomolni? :)
Na, megnézem majd hogy kell ezt kontrolleren. -
#1871 Hát én sem :)
Fogod, felhúzod az íjat és beállsz úgy, abba a nézetbe, ahogy szerinted arrafelé fog menni majd, lősz ... a becsapódás helyéről fogod látni, hogy mennyit kell még állítani rajta :)
Ha megvan akkor a farok csóválás ütemét kell megfigyelni és úgy lőni. Minden lövés után felszáll a hídra (természetesen a híd alól érdemes lőni), nem kell megijedni, visszamegy ... a beállított pózból nem szabad elmozdulni. Max 10-15 perc alatt megvan :) -
#1870 Jobb kézbe rak, Alt-al megfogod két kézzel, Shift-el zoomolsz (1x kell csak megnyomni). -
Prof William #1869 Thx. Ráközelíteni mivel tudok? A videóban úgy csinálják, de nekem még nem sikerült rájönnöm melyik gomb az. -
#1868 Nem nagyon vannak skillek. Ha statokra gondolsz akkor a dexetery kell hozzá. -
Prof William #1867 Rendben. Csak még célozni nem igen tudok. Milyen skill is kell a nyílhoz? -
#1866 Igazából a játék kezdete után max 2 órával már elérhető a Dragon Sword, úgyhogy azt ... addig meg bármivel el lehet menni :)
Csak ne felejts el venni az árustól egy íjat (1000 lélek) meg hozzá mondjuk 100 fa nyilat (3 lélek / db).
Nekem ezzel a 100 nyílból fogyott kereken 46, amiből ráadásul egy szép mennyiség el sem találta a farkát. -
Csokis #1865 ATI users with framerate issues: Try fixing AA or AF in the Catalyst Control Center, your card may be dropping into low power mode. The resolution fix may also sort out your FPS issues with a high enough internal frame buffer. Careful of interactions between CCC and the res fix.
AA bekapcsolása valakinek segített! -
Prof William #1864 Egy kezes a pajzs miatt. -
#1863 Nekem semmilyen divine fegyóm nem volt és nem okozott egyáltalán gondot az a rész, bár már elég fejlett voltam mire az a szakasz sorra került. Csak a nekrókat kell lecsapni először, utána már nem támadnak fel a csontik -
#1862 Azé' divine sebzés nélkül ne nagyon lófráljon arra... szvsz. -
#1861 Több is van abból, de megszerzésük módja, nem is annyira evidens. -
#1860 1 vagy kétkezes? -
#1859 Már most is leszedhető... ne félj tőle... közelről gyíkarc. -
Prof William #1858 Knightnek mit javasoltok fegyónak? A spearral most nagyon meg vagyok elégedve. Messze elér és a gyorsaság miatt éppen le lehet szúrni vele a legtöbb támadó ellenfelet...
A balta egy ütéssel leszedi a legtöbb ellent (undead burg) de nagyon lassú. -
#1857 Ja a legszebb az egészben hogy miután megölt, szétkapcsolt a live is. Buktam kb. 13k soult... -
#1856 Na lementem Depths-be, már egy ideje bonefire-t keresgéltem amikor hirtelen kiírta hogy belépett hozzám egy "gonosz szellem" na mondom király, volt pedig nálam egy olyan kristály ami elűzi elvileg az invadert de hiába akartam használni azt írta hogy nincs elűzhető phantom... Ez hogy lehet? -
#1855 Andrei-nél van a következö bonfire. -
Fletley9 #1854 Undead Parish aszem ez a neve (ha a sárkány alatt elmegyünk a hídon utánna lévő rész) szóval itt a tábortűz merre illetve milyen messze van? inkább írom spoilerbe SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is tudom mi lenne ha nem clerlicet inditok...poison effekt miatt tuti kétszer ennyi halál :D. (egyébként hozzá tippek? mire pakolni milyen itemeket vinni? illetve megéri-e a dex-et akkorára húzni ,hogy tudjon íjjat is használni? (mert úgy veszem észre számszerrel nem lehet zoomolni) ja és jelenleg virágboltos verzióm van (nincs pénz) erre rámegy a patch amit a srác csinál 0.3-as nem akart lehet a verzió miattha a vaddisznó mögött elmegyünk onnan fel teljesen akkor ugye van a lehetőség fel illetve le. na most itt merre elindultam felfele ott jött egy csontváz(?) meg egy dárdás onnan jobbra megint volt egy nyitott tér sok ellenféllel oda már nem értem el öcsém azt mondta csonti lefele is van, de tovább még nem jutottunk és a tűz az nagyon kellene :D. mert alapból nem igazán haladok. -
#1853 Na most lenyomtuk megint de ez már kész hadsereg. :D -
#1852 Még ez a sapka, a 'szarvas állat' dobta :)
kép -
#1851 Nekem se működött amíg nem nyitottam portokat a routeren a gfwl-nak meg a játéknak. Persze így sem sikeres minden summon de azért többször összejön. -
#1850 Tűzbombával simán le tudod szedni. -
#1849 Ma többször is próbáltam beidézni, de kb a 20. embert sikerült ... -
#1848 Na, mazochista vagyok tudom, de elkezdtem harmadjára is elölről a kulcs gift miatt :)
Amit előtte haladtam 2 este annál többet is megtettem most, ugyanazok a helyek ha már végigszenvedted rutinosak.
A sárkánynak szétlőttem a farkát, kb 50 fa nyílvesszőbe fájt ... hát ez a nyilas célzás egy borzalom :)
Egyébként ott maradt a sárkány, csak farok nélkül ...
Legutóbb a bazi nagy fekete lovag az első kovács előtt simán leaprított, most meg nem toom mi volt vele de ha elfutottam akkor befosott és hátrált így firebombbal simán szét tudtam dobálni, egymáshoz nem is értünk :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szigonyos öreg aki a templomszerűségben fentről lövöldöz leszedhető? Vagy majd később? -
#1847 Na megvan a Capri démon, bár nem érdemlek dicséretet mert hívtam egy segítőt. :) -
#1846 Ha leölsz egy másik játékost vagy segítesz mondjuk legyőzni egy boss-t,akkor kapsz. De 1-2 ellenfél dob is itemként (pl a Depths-ben a patkányok elég jó farmhely ha nem akarsz online farmolni,bár az gyorsabb)
A fegyvereket majd el lehet úgymond adni,de csak bagóért (50-100 lélekről beszélünk darabonként) -
Prof William #1845 Most így az Undead Burg-ban a spear lett lovagom kedvenc fegyvere. Messzebbre elér és gyorsabb mint a kard. Szépen meg lehet vele akasztani az ellenfél támadását.
Megvettem a tárolótés a repair kitet is.
Viszont ahogy ölök-ölök egyszer csak lett 1 majd 2 humanity-m mitől van ez? Ha sokat gyakol lesz hum -vagy ez valami képesség? Esetleg valamire nem figyeltem.
És még 1. A feles fegyvereket el lehet majd valahogy adni? -
#1844 Ha a híd alól íjjal lövöldözöd - ahogy a kardot is meg lehet szerezni - akkor elrepül. Valamint ha a Taurus várfaláról meglövöd hátulról, akkor is elrepül. -
#1843 Óóó visszajön az később:) -
#1842 Akkor irány visszafele:) -
#1841 7 darab van, így max +7 -es lehet az estus flaskod, bár az egyiknél komoly áldozatot kell hozni :D -
#1840 Hát én jóval később mentem vissza legyilkolni és akkor is ott tanyázott. -
#1839 Nem tűnik el, én is úgy jártam hogy átszaladtam majd vissza és jól hátbapörkölt... -
#1838 Ha ugymész át a hidon, hogy nem ölöd meg eltünik végleg, érdemes megölni inkább. -
#1837 Vess le magadról minden páncélt és akkor át tudsz sprintelni, de mindenképp full élettel vágj neki. :) Ha elérsz egy darabig akkor ott oldalt el tudsz bújni fedezékben majd tovább szaladsz. -
#1836 Én átjutottam már kétszer :D -
#1835 Én már négyet találtam.