10203
  • Seth
    Nem az a baj amit írt, hanem ahogy.
  • Fletley9
    Undead Parish után merre érdemes elindulni? ajánlott követni a wikit sorban? (a szerint depths) vagy kovács mögött az erdőbe?
  • ratgab
    Annyiban azért igaza van, hogy alapból grafika fix nélkül botrányos, amit From Software-k alkottak. Csúnya, rosszul is fut.

Egyébként is réteg játék, van akinek nagyon tetszik, van akinek nagyon nem tetszik.

Nincs olyan, hogy mindkét réteg végigjátssza... Még az első réteg se biztos!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az a lényeg, hogy melyik verziót értékelte... hanem ahogy :)
    Az írásképről, fogalmazásról most nem is alkotok véleményt...
  • ratgab
    Ez mondjuk xbox360-os verziónak az értékelés! Nem mérvadó.
  • Nos
    Nem lesz jobb mérföldekkel, a textúrák csúnyák maradnak, csak nagyobb felbontásúak. Használtam. Egyébként a lények szépek, nekem a környezet tűnt elnagyoltnak.
  • Seth
    Hát ezt fájdalmas volt végigolvasni.
  • Seth
    Van már fix amivel mérföldekkel jobb lesz.
  • Prince23
    Aamúgy én az Xbox360-as verziót sokkal szebbnek találom a PC-shez képest. És ez egy nagy vicc...
  • Nos
    Én azért 4-5 órát adtam neki.
  • Nos
    Hááááát, annyira meg voltak őrülve érte anno a konzolosok, hogy én egy sokkal jobb játékra számítottam. Most nem a nehézséggel van bajom, mert az még kihívás is.
    De a grafika elég gáz. Nem csak azért, mert egyszerűen áthúzták a konzolost, hanem a textúrák eleve nem túl szépek, az épületek pedig a legtöbb helyen teljesen elnagyoltak. Nekem a játékmenet sem tetszik. Mi ez a f.ság, hogy leülök a tábortűz mellé és minden lény újraéled. Ettől minden rpg feeling kiveszik belőlem. Ki akarja végigverni ugyanazokat a szerencsétlen csontikat hatszor, mert épp arra jár. Tudom, sok ilyen játék van, nekem nem jön be. Nálam 6/10, mert azért a harcrendszer nagyon szinpatikus és a story is tetszene, ha bele tudnám élni magam.
    Mindenesetre magamban röhögtem, hogy erre mondták sokan, hogy jobb, mint a skyrim (a harcrendszere egyébként jobb, de a többi . . .)

De ez csak egy szubjektív vélemény.
  • Laza
    Egyéni szociális probléma.

MetaCritic
  • Seth
    Sokan vélekedtek így, de aztán tovább játszottak vele mint fél óra, aztán már le sem bírják rakni :)
  • Laza
    Tudom, de akkor is undorító :)
    A BF3 Preiummal volt még ez, hogy 10.000-ről 'leárazták' 7990-re, miközben még a MediaMarktban is 7990 volt :) inkább megvettem az MM-ben :)
  • Prince23
    Én fél órát sem bírtam ki a játékkal, nem az asztalon, szóval túl is lett értékelve sztem :)
  • ratgab
    Marketingnek hívják ezt a dolgot. Eleve túlárazott termékre nyomsz egy leárazást az jobban hangzik és az agy is pozitívabban kezeli. Pszichológia.
  • ratgab
    Most megszereztem és jelenleg nekem a legjobb kardom! Semmi nem tud 200-as sebzést csak ez!

Sárkánnyal viszont gondjaim vannak még mindig... nem igazán akar megdögleni.
  • Laza
    Olyan Blikkes :D
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen...
  • Laza
    Váááá :D

"Szavatosság:
    Talán ha kooperatívként játszák a játékot, akkor több órára is lekötheti a játékosokat, viszont Egy Játékos Módban szó szerint szenvedés.

Summary
    7.0 Összesítve a pontszámokat és a játékból gyűjtött tapasztalatokat, most már érthető, hogy miért adták a PC-s verziónak azt, hogy Prepare to Die, ugyanis annyira egy butított verziót kaptak a PC-sek, hogy milliószor meghalnak, mire végigjátszák a játékot."
  • Laza
    OMG, akkora baromságokat ír a gyerek, hogy borzalom ... vááá ... mi ez az oldal? Még nem is hallottam róla :D

"A játék PC-s verzióját a Havok motor működteti, és csak sajnos a töredékét tartalmazza, mivel a játék multi platform-os és így a többi verzióból is átkerült a játék alap fizikai motorja, a PhyreEngine."
  • Prince23
    7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem. Ezt nem tudtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - miközben máshol már az alapár 8500-7990 Ft között mozog.
  • Laza
    Tudom, nekem emailben írták, hogy akkor teszik ki ha megjött, nem lehet előrendelni.
  • Laza
    De ezt nagyon utálom a CDGalaxisban, hogy minden normál áras játéknál úgy csinálnak, mintha kva nagy kedvezményt adnának ...

Most extra akciós áron üzletünkben és az interneten is.
    Alapára: 8 990 Ft – 11%-os, kedvezményes ár
    2012. augusztus 30-ig, készletek erejéig:
    7 990 Ft
  • IMYke2.0.0.0
    De náluk az elmúlt félévben nem is volt előjegyezhető sem.
    Ahogy, korábban írtam, a Saints Row 3 sem (ez még most sincs).
  • Laza
    Ja ... akarták ők is árulni, csak mivel szinte minden boltba csak a hét elején szállítottak (pl 576-okba is), most rakták ki.
  • IMYke2.0.0.0
    CDGalaxis is rákapott:

Dark Souls Prepare To Die - Special Edition - CDG: 10790 Ft (és Pick Pack Ponttal ingyenes*** hozzájutás)
    Dark Souls Prepare To Die Edition - CDG: 7990 Ft (és Pick Pack Ponttal ingyenes*** hozzájutás)

*** = "Hírlapárusoknál és benzinkutakon. Szállítási díj, 3900 Ft felett: Ingyenes! (3900 Ft alatt csak: 390 Ft/csomag)
  • Laza
    És ki mondta, hogy azzal kell végigjátszani? Ahol tart ott "ideig-óráig" pont tökéletes ... addig amíg nincs jobb alternatíva. Az pedig jó pár óra játék.
  • ratgab
    Nagyon fontos, hogy ne hagyd ugorni, mert akkor nagyon sokat sebez!
  • ratgab
    Mint minden boss-t a játékban csakis fortéllyal! Amikor még messze vagy tőle, akkor lövöldöz ilyen villámokat, na amíg azzal van elfoglalva szépen oda lehet hozzá futni és odasózni. Aztán jön egy 3-as kombó tőle, az elsőt védd ki, a 2-nál gurulj a harmadik meg ha közel vagy hozzá el se talál! Ekkor lehet tovább ütni, aztán spuri és ismétel.
  • Lunki88
    Na azt én is régóta ki akarom nyírni de még túl erős nekem. Hogy sikerült kinyírnod?
  • Tinman #1881
    Ne higgy neki (játssza végig ő Dragon Sword-al :-D)... ahogy írtam már: A Dragon Sword ideig-óráig ok, de ha pl. a nálad levő Spear-hez majd lightning sebzést adsz, már jobb, mint a Dragon Sword. És azt is írtam már, hogy a Dragon Sword rémesen nehezen fejleszthető, a fejlesztési alapanyagot érdemes másra költeni majd.
  • ratgab
    Kinyírtam az erdő előtti démont is az imént.
  • Prof William
    Ha már célzás...

Aki a egérre ide oda ugráló célzórendszert kitalálta, az megérdemelne egy kiadós nyúzást. Rohadt idegesítő volt főleg az elején amikor az egér egy apró mozdulata miatt az tőlem álló ellen helyett teljesen más irányba támadok.
  • Laza
    Vááá ... egy igazi férfi a karakter háta mögül 'célozva' kapja le a sárkány farkát :D

Csodálkoztam, lehetséges lenne, hogy ennyire 'nehéz' a játék ... még ezzel is szopatnak! Nyomtam mindent, nem történt semmi, tudomásul vettem :D
  • wedge31
  • Lunki88
    *hogy ne pörköljön meg xD
  • Lunki88
    Na sikerült kinyírni a hidat őrző sárkányt, kaptam érte 10k soult. :) A lépcsőn ahogy felmentem mindig a fejére lőttem egy mérgezett nyilat, aztán odarepült a hídra és mindig rácsaptam egyet a fejére a dragon sword-el aztán visszarohantam le a lépcsőn hogy pörköljön meg. Ezt eljátszottam még vagy 10x és megdöglött. :)