10203
  • Lunki88
    Hát szerintem ha parry-vel kísérletezik fog a leghamarabb elpatkolni. Nem egy ilyen ellenfelen kéne gyakorolnia. :D
  • Prof William
    Lehet hogy tényleg Pyro lesz a dologból.

Knight majd másodjára ha már jobban vágom a játékot.

Mire rakjak nála?
  • ratgab
    Nagyon könnyű parry-zni az ürgét! Annyi a lényeg, hogy legyél hozzá közel, amikor felülről csap, akkor kell a pajzzsal elütni a fegyverét!
  • Lunki88
    Elég piszkos trükk, de ez a fekete lovag se játszik tisztán. :D
  • ratgab
    24 staminával már kezd elég karaj lenni az én knight-om is, habár dragonyhoz még mindig csíra vagyok.
  • Laza
    Ja, és human formában elsőre eldobta a pajzsát ... Knightnak isteni :)
  • Laza
    Fekete lovaghoz egy tipp:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vegyél a boltostól íjat meg sok olcsó vesszőt és csald fel oda, ahol a tetőről a két zombi dobálta a tűzbombát. Ha felmászol itt a tetőre nem tud utánad jönni és le tudod szedni fentről.
  • Tinman #1987
    Nem ismered eléggé a Knight karit ebben a játékban. Jól fejlesztett Stamina esetén a legdurvább ütéseket is blokkolja, erejüket elnyeli. K. nehéz eltenni láb alól egy jó armorban, jó pajzzsal és magas HP-vel rendelkező lovagot. PvP-ben is sokan meglepődnek...

Mozgékonyság hiánya miatt viszont az O&S harc vérpisálás vele... minden más egy idő utána napi rutin :-D

Abban viszont igazad van, hogy szerintem is kezdjen Pyro-t.
  • Laza
    A Taurus igazából minden karival egyszerű ... szerencsére még nem is túl gyors. A titka, hogy a bástyáról kell ráugrálni és úgy döfni, ahol a két íjjász csonti volt fenn.

Knight-al ne akarj nagyon gurulni, főleg gyors ellenfelekkel szemben. Ő inkább tank, szóval a monstra pajzsokkal tud operálni. Mindenképpen staminát kell neki nyomatni, hogy sokáig tudja tartani a pajzsot és védeni vele.

A Taurus előtt persze vele is akkor jársz jobban, ha levetkőzöl annyira, ha a load 50% alatt legyen, az már elég ahhoz, hogy előle elgurulgass miután fejbe vágtad a toronyból.

Ha meleevel akarsz menni, akkor a Warderert ajánlom, ugyanaz, csak bőrszerkóban van ezért gyorsabb.
  • Laza
    Én imádom a TES világát, részletességét, sokszínűségét, a kalandot, a rengeteg felfedezni valót ... ezekben szinte mind megegyeznek ... kivéve a kihívást. Kb a Morrowindben volt utoljára kihívás ... bár azt is meg lehetett 'oldani', hogy úgy fejlődj, ami már nem okoz gondot. Meg ugye a harcrendszer az, ami elég gyenge azokban. Egy ilyen harcrendszerrel és kihívással egy TES játék sokkal nagyobbat ütne :)
  • Lunki88
    Szerintem meg több esélyed van megölni a Taurus démont mint azt a fekete lovagot, főleg ha most találkozol vele először.
  • wedge31
    Én azt ajánlom mivel még az elején vagy, hogy kezdj egy új karit egy pyrot mert lovaggal vért fogsz izzadni. Főleg ha dex-re egyáltalán nem pakolsz lassú leszel mint egy csiga és itt a harcok kimenetele 70%-ban a kitéréseden mulik.
  • Prof William
    Akkor még lehet hogy tápolgatok egy kicsit. A fekete lovaghoz mit ajánlotok? Kemény ő is úgyhogy először az ő levadászását tervezem.
  • Tinman #1981
    1. Evidens: STR + VIT + STA a legfontosabb, resistancere is tegyél néha...
    2. Jól sejted.
    3. Után.
  • Prof William
    Thx így sokkal szebb lett.

Hát ez a játék nem osztogatja az elismerést. :)

Undead Burg. Megyek az egyik irányba, és pár halál után eljutok egy Taurus Demon nevű lényig aki kivasal. Na mind1 gondolom elindulok a másik irányba, ahol meg egy nálam kétszer nagyobb kardot viselő úremberbe boltok borítékolható végeredménnyel.

Kérdések.

Knight-el mit érdemes fejleszteni?

Bonefire merre van még? Jól sejtem hogy majd csak a Taurus D után lesz még1?

A Dragon Sword a taurus előtt vagy után lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj kérlek.
  • Prof William
    A legújabb javításnak mi a linkje? visszaolvastam de nem találtam!
  • Lunki88
    Úgy látom már itt is hackelik a statokat... Mi ebben a jó nem értem?
  • Lunki88
    Megy ez, Hydra letudva első próbálkozásra. Igaz hogy az utolsó fejével megszenvedtem, csomó nyílvessző kellett bele. :)
  • MerlinW
    Jaja, oda később érdemes menni. Izmos jószág. Én is +7-es fire battle axe-el (436 dmg + str) és +5-ös páncélzattal csaptam össze vele:)

Viszont muszáj megölni valamikor, mert kell a gyűrű amit dob a továbbjutáshoz.
  • wedge31
    Ceaseless Discharge sokkal félelmetesabb volt mint amilyen nehéz.
    Viszont nála megtaláltam a nekem való rongyos csuhát egész jó kis statokkal.
  • Lunki88
    Ezzel a farkas boss-al épp az előbb futottam össze. Ezt nem is tudom hova tenni, mert nem néz ki démonnak de lenyűgözően szép. :D Percekig csak nézegettem ahogy forogtam körülötte felengedett pajzzsal, próbáltam hárítani a csapásait de itt olyan elveszettnek és kicsinek éreztem magam hogy ha el lehetett volna futni azt tettem volna. :D Ezt meghagyjuk későbbre...
  • MerlinW
    Egyetértek. Skyrim-ban a ~20. óra után félisten voltam. Nem is játszottam vele sokat. A főszálat is max a feléig játszottam. Egyszerűen meguntam.
  • MerlinW
    Ezeket a nagyokat öltem meg eddig. (Lehet kimaradt 1-2:))
    Taurus Demon
    Bell Gargoyle
    Capra Demon
    Gaping Dragon
    Moonlight Butterfly
    Chaos Witch Quelaag
    Great Grey Wolf Sif
    Stray Demon
    Iron Golem
    Pinwheel
    Ceaseless Discharge
    Four Kings
    Ornstein and Smough
  • Lunki88
    Szerintem az első ponton bukik el a legtöbb szerepjáték egy idő után, lásd skyrim.
  • wedge31
    Valami ilyesmi...
  • Tinman #1968
    Miért addiktív?

1. Mert soha nem érzed magad félistennek.
    2. Mert mindig van kihívás.
    3. Mert mindig van felfedezni való.
    4. Mert magadnak akarsz bizonyítani, hogy képes vagy rá.
    5. Mert magad fejlődsz és ezt a játék észre is veteti veled.
    6. Mert mindig valami ismeretlennel, valami szokatlannak kecsegtet és mindig van benne felfedezni való.
    7. Mert a legtöbbször nem is tudod, mire számíts! Hiába megy könnyebben már az addig megtett út... jól tudod, hogy ami még előtted áll ott bármi megtörténhet.
    8. Mert keci' jól néz már ki PC-n.
    9. Mert látni akarod az újabb és újabb szörnyeket/Boss-okat.
    10. Mert be akarod írni a játék topikjába, hogy xy Boss-t is leverted végre :-D
  • MerlinW
    Alt+F4-el nekem nem menti el a játékot, csak ha a menu+quit-et használom. Erre egyébként talán 2x volt példa, mikor el kellett rohannom itthonról és messze volt a bonfire:)
  • Laza
    Azért, mert igazi sikerélményt ad úgy, hogy közben tanulható és élvezhető. Mindeközben egy igazán jól összerakott világban kalandozhatunk, óriási szörnyeket ölhetünk, fejleszthetünk, fejlődhetünk. Minden benne van ami a régi motorosokat kielégíti és az erre hajlamos újoncokat bekebelezi :)
    Aztán majd várjátok a következő hasonló játékot ... csak igen sokáig nem kapjátok meg ....
  • Tinman #1965
    "alt+f4-el elküldi a bánatban"

CSALÓ!!!!
  • MerlinW
    Én sem igazán:) A példátlanul jó harcrendszer, a százféle hangulatos helyszín, a profi pályatervezés és az igazi dungeon-para érzés:) Az ~50 boss-ról és a nagyszerű ellenfelekről nem is beszélve.

Igazából a portnak egyedül az irányítás a baja (a grafika szerintem úgy jó, ahogy van), de mint a mi példánk is mutatja, abszolút megszokható.
  • wedge31
    Igen, én se jöttem még rá miért ennyire addiktiv ez a játék de tény, hogy nem lehet abbahagyni.
  • MerlinW
    Ezt a videósorozatot szoktam ajánlani. Amellett, hogy rengeteget lehet tanulni belőle, nagyon kedvcsináló anyag. A "kommentálás" pedig 10/10.

Volt, hogy mikor nem volt kedvem játszani leültem és néztem a videóit, mint esti filmet:)
  • MerlinW
    Teljesen oké amit írsz, viszont DS-ben úgy oldották meg a mocsok nehéz játékmenetet, hogy élvezetes marad. Annyira nehéz olykor, hogy az ember alt+f4-el elküldi a bánatban, aztán fél óra múlva azon veszi magát, hogy megint játszik. Nehéz. Nagyon. De van benne valami, ami a játékok 99%-ban nincs meg.
  • Tinman #1960
    "Can't be reinforced at a blacksmith."

Van még kérdés?

Értsd: Ne vedd meg.
  • Laza
    Azt már észre sem veszi senki, hogy az ami elénk van rakva az mennyire csiszolt és bugoktól mentes. Nincsenek grafikai hibák, mennyire rendben vannak az obejktumok, maga az egész játék működése. Azt csinálja amit kell.
  • Tinman #1958
    Na aaaaaaz szívás, nem kicsit!

Van egy kereskedő Undead Burg-be ahol tudsz venni ellenszert. Nem olcsó!
  • Tinman #1957
    Hoppá!!!!

Majdnem megdöntötted a rekodom! 48k soul bukta 1x :-D
  • Tinman #1956
    Az alap grafikával is megnéztem 106 centis fhd tv-n és teljesen konzol szint, pontosan u.o. távolságról. Monitoron viszont gázos, mert kb. 1 méterre (se) van tőlem a kép.

Viszont ezekkel az új fixekkel is megnéztem a fenti tévén és: BE-SZA-RÁS!

Kegyetlen jól néz ki a konzolos verzió után... nagyon, de nagyon pöpec és ahogy már előttem írták, csak az értékeli eléggé ezeket a grafikai upgradeket, akik végigtolta a konzol verziót és a retinájába égett a DaS külleme.
  • Laza
    Én meg nagyon is örülök, hogy elkészítették ezt a játékot és nem egy újabb casual RPG-t kaptunk ...
    Akinek nincs erre szüksége játsszon mással ... nem értem miért fáj egyeseknek, hogy 10 casual, 0 kihívást tartalmazó játék mellé kiadnak egy ilyet is. Nem kell vele játszani ...

"Ez örök tény marad ,hogy az ember (az épeszű ember) játékot szórakozás céljából vesz nem pedig szenvedni."

Miről beszélsz? Ez nem egy könyv, amit elolvasol aztán helló ... 20+ éve játszom, és mindig is mozgatott a kihívás, a logikus, jól felépített játékmenet, taktika. Ha Te valamin szenvedsz, nem élvezed, akkor nem kell vele játszani ... de hagyjuk már meg másnak azt a lehetőséget, hogy ezt szórakozásnak élje meg.
    Hozzáteszem, nagyon nem szenvedés a játék, minden percét élvezem a taktikus, kiforrott harcrendszerének.

Nem kell mindennek tömegeket ellátó népkonyhának lennie ... nem is annak szánták és nem is lett az. Akinek ez erős az menjen és játsszon mással.
    Egyébként meg teljesen jól tanulható és játszható. Az hogy manapság mindenki béna mint a tök, nem a játék hibája. Emlékszem még mikor a játékok többsége közel hasonló kihívást, egyeseknek szopást nyújtott ... csak mostanában divat ez a nyávogás.

Miért bánt ez Titeket? Menjetek játszatok mással ...