10203
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Majd a Firelink Shrine-nál , a Firekeeper előtt üldögél és a szeme sem áll jól :D. Itt két lehetőséged van, vagy kinyírod most és kapsz egy jó gyűrűt, vagy békén hagyod, de akkor az történik, hogy kinyírja a firekeeper-t és a kezdőhelyen inaktív lesz a tábortűz és majd csak jóval később, Anor Londo-ban tudod megölni és visszaszereznmi a firekeeper lelkét.
  • Seth
    Visszajön, ne aggódj
  • Fpocok
    Még valami... fenn a templomban, egy szétvert fa barikád mögött találtam egy csókát... kiszabadítottam, de nem csinált semmit. Gondolom későn jön majd újra...
  • Fpocok
    Tehát akkor, most, hogy elszállt, nem kúrtam el semmit nagyon, ugye? :D
  • Seth
    Nem ,az majd egy más lény lesz, később :)
  • Seth
    A madarat nem lehet megölni, de miért is tennéd, nem bánt. Később, bár már nem emlékszem milyen esemény után(talán ha megkongattad mindkét harangot), ha összekuporodsz a fészkében akkor visszavisz a kezdőhelyre,ahol még rengeteg tennivaló akad, többek közt egy boss, egy baba,ami a Painted World megnyitásához kell, egy kisebb madárfészek,ahol lerakhatsz pár cuccot és cserébe kapsz valami értékesebbet
  • benőmenő
    Ha jól tudom annál lehet a felesleges cuccokat beváltani lelkekre :D
  • Fpocok
    Na megvettem az erősebb varázslatot sorcinak... meg reinforceoltam a flaskát. Kérdés:
    Kezdőn találtam egy bazi nagy madarat, majdnem megöltem, de elrepült... meg találtam a fészkét de ott csak össze tudtam kuporodni, de nem történt semmi.
    Tipp?
  • Gideon Wieth
    Dsfix?
  • Fpocok
    Pár kommenttel lejjebb van link. Bemásoldo, kikapcsolod aa/blur -t
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Olvastam, hogy a játéknak az irányítása nem lett a legjobb és a grafikájával is gondok vannak, de az utóbbival valaki tudott valamit kezdeni :-)

Meg tudnátok mondani, hogy a grafikai feljavítást merre találom, illetve, hogyha a játékot egy Xbox360 controllerként emulált ps3 controllerrel játszom, úgy lehet normálisabban irányítani ? :-)

Köszke.
  • Prof William
    Pyro-nál mire kell rakni? Gondolom az int-re de azon kívül még?

Kicsit könyebb. Az Asylium Demon elsőre le tudtam győtnbi. Gyorsabban gurul és gyorsabban üt, viszont a pajzzsal nem tud 100%-ban blokkolni mint a knight. Ezt jobb pajzs beszerzésével meg lehet oldani? (valamint pontok rakásával)
  • MerlinW
    Idézhető ott NPC is, nem kell invitálni. Börtönbe vissza csak később menj, ~lvl30 után mert a boss szétaprít:)
  • wantonly
    DSfix 0.6

Added a “borderless windowed fullscreen” mode. This is very useful for people with multiple monitors, or even if you just want to do fast alt-tabbing. You can switch from windowed mode to “fake fullscreen” and back using F8. It can also be configured as a startup setting in the .ini

Added a language override option in the .ini
    Set it to e.g. en-GB to play the game in English without manually changing your system locale back and forth. (This is probably only useful for non-English users)
  • Laza
    Visszamenni a börtönbe már akkor érdemes, mikor megnyílik a lift vissza a Fireling Shrinehoz?
    Ugyan átmentem a madárkával, de a tüzes mogyik rögtön levertek. Mondjuk csak próba volt, hogy mi lehet ott.

A templom tetején a Gargoyle boss megszívatott... tök faszán gurulgatok, már levittem a HP-jának 2/3-át amikor egyszer csak duplázódott a HP csík ... mondom ez meg mi ... de mire észbe kaptam a másik lefújt tűzzel. Túl egyszerű is lett volna ...

Előtte be akartam invitálni másokat, de valamiért állandóan failed lesz ... perzse az invader meg gond nélkül be tud jönni ... egy kaszás halálnak öltözött gyerek bejött aztán jól elszórakozott velem. Kiszívta a humanitym meg egyéb apróságok... ilyen színes szarokat is szétdobált a földön. Bent volt vagy 15 percig, a kaszával próbálkozott, de csak 1x talált el vele ... többre nem is volt szükség.
  • Laza
    A kardhoz elég a farkát leverni, azt pedig íjjal gyorsan és rizikó nélkül megteheted a híd aljáról.
  • Lunki88
    Kár hogy a mentést nem felhőben tárolja.
  • Csokis
    Most olvasom, hogy a dobozos változat is beregisztrálható Steam-en!
  • Lunki88
    Blight town-ba kéne mennem, de nagyon úgy néz ki hogy még alacsony szintű vagyok oda (29-es). Tudtok valami más helyet ahova mehetnék fejlődni?
  • Lunki88
    Én így öltem meg.
  • Zsoti90
    Helló. A sárkányt a hídnál hogy lehet megölni leghatékonyabban? Már megszereztem tőle a kardot, de megölni még nem sikerült.
  • wedge31
    Akkor többszörösen megérte visszameni. Az utazás oda-vissza és annak modja nagy fun volt.
  • Seth
    miután legyőzted a stray démont a kezdőhelyszínen,ott találtál egy babát az egyik cellában(asszem pont a te cellád volt). Na az nyitja meg
  • Tinman #2011
    Mert nem volt nálad a nmmm.
  • wedge31
    Igen, de azért érdekes, hogy elsö látogatásnál is megnéztem a képet de akkor nem történt semmi.
  • Tinman #2009
    Major spoiler

Seth-el egyetértek, k. jó helyszín!
  • Seth
    Egyik leghangulatosabb helyszín szerintem :)
  • wedge31
    Visszamentem anor londoba nindzsákat irtani és erre beszipantott egy festmény.
    Pedig már mára abba akartam hagyni a játékot de igy nem lehet...
  • Tinman #2006
    Erősen jó érzés, hogy pont te is a nehezebb utat járod... olvasom, minden sorod :-D
  • Tinman #2005
    Becs szó nagyon jó lesz... azt néztem múltkor videón, hogy egy egész erős pyro lassabban ölte a nem mondom meg kiket, a nem mondom meg mikor, mint én a Knight-al és ez megint nem azért volt, mert bevettem a gumibogyó szörpöt, hanem azért mert a HP/STAMINA/STR értékeim már az egekben voltak és pár ütés volt csak a nem mondom meg mik.

Egyébként igazad van... jó lenne a Dex-re is tenni, de egész egyszerűen arra már nem nagyon jut. Knight-nak muszáj másképp megoldani a dolgokat, ezért írtam a Res-t is... amit pl. egy Sorci megold egy csettintéssel az a Knight-nál hosszú, hosszú órák után kifejlesztett "természetes" ellenállás.
  • Tinman #2004
    Ess neki és én részemről kíváncsian várom a beszámolód.

Eléggé élvezem azt is amikor más mesél, hogy mit hogyan ölt meg, mit fedezett fel stb... az ember nem is gondolná, de még egy teljesen "új" játékostól is tanulhat, mert ő másképp oldja meg a dolgokat, más nézőpont... :-)
  • gregtom6
    :)
    Itt biztosan tovább életben maradsz, mint ott :D
  • ratgab
    Super meat boy? Nincs több kérdésem...XD
  • gregtom6
    Tudom, de én Super Meat Boyon edződtem :D
    Na meg persze rengeteg játékkal játszottam (tényleg rengeteggel), és amikkel nem, azokról is tudok sokat.
    Erről is már mindenféle regét olvastam, ezért vagyok biztos benne, h 10 ujjra zabálom, ha elkezdem :D
    De nekem ez akkor is kicsit a Devil May Cry-ra/régi NES-es Wizards & Warriorsra hasonlít :D
  • ratgab
    Készülj fel rá, hogy sokat el fogsz halálozni, de ez része a játéknak.
    A játék műfaja nem RPG, nem TPS, hanem T&E....Trial and Error XD.
  • gregtom6
    Gyerekek, én nem merem elkezdeni a játékot :D
    Tudom előre, h bazira imádnám, mert csak olyan dolgokat tartalmaz, amiket szeretek. Sőt, így h ez ilyen "újszerű", vagy inkább pont, h régies típusú, kihívásokkal teli játék, biztos, h két kézzel zabálnám.

Ettől függetlenül nem bírom megállni, h ki ne próbáljam...
  • wedge31
    Sejtettem, hogy késöbb jó lesz a knight is.
    Mivel nincsenek skillek alapvetöen midegyik kasztból lehet knightot vagy akármit faragni csak egy kicsit több idö kell hozzá.
    Ebböl a szempontból a pyro a legjobb mert az lv1-en indul de késöbb ez már kiegyenlitödik.
  • ratgab
    Ha már 3-at tud vágni rosszul csináltad a parry-t! Ha elsőt nem fogod meg, akkor esélytelen!

Jó parry kivitelezésének titka az időzítés! Nagyon fontos, hogy nem lehet minden támadásnál kivitelezni! Viszont annál aminél mondtam tuti lehet!
  • ratgab
    Tévedés! Csak tudni kell melyik támadásával lehet parry-zni! Fej fölül csapásnál ha ráérzel meg lehet szivatni! És ha közel vagy mindig ezzel kezd! Ha meg nem, akkor pajzs kivédi!

Halljon is meg, akkor tanulja meg, hogy nem lehet úgy játszani a játékkal, mint egy átlag játékkal.

Ekkor kezdi majd el igazán értékelni a Darksoulst!
  • Laza
    Hát lehet, csak az a baj, hogy egyszer beszívod nála a parryt és kapásból leaprít, nincs második esély ... legalábbis nekem nyomott egy hármas vágást és a műtőasztalon kötöttem ki ... legközelebb már elcsaltam :D