10203
  • Seth
    Még mindig azzal szenvedsz ? :) Ráér az később is,amikor már esélye sincs
  • ratgab
    Jah és 1 db nyíl se kell hozzá!
  • ratgab
    Úgy látom meglesz a dragony is hamarosan! Van egy taktikám rá... Igaz még nem tökéletes, de alakul!
  • PTW
    Hali,

Nem találtam warez topicot, így remélem nem gáz ha itt kérdezek:

Karakterkészítés és a börtön átvezető után runtime errorral kivág a játék. Mit lehet ezzel kezdeni?

köszi
  • Laza
    Mármint melyik toronyig? Arra kell felmászni amin a két íjjász csonti van. Konkrétan felugrik a monszta, hátat fordítasz odasprintelsz a létrához, amint felértél már fordítod is a karit a szélére és ugrasz-döfsz, majd mikor leesel a fejéről (általában szopacsként pont közé meg a bástya közé esel) akkor elgurulgatsz mellette vagy a lába között el a bástyától, egy kicsit elcsalod, majd mikor üt elgurulsz mellette és sprint megint majd felmászás, stb, kezdődik elölről.
    Semmiképpen nem érdemes a ráugrás után rögtön a létrára mászni megint, mert lekaphat, meg nem is olyan egyszerű, mert az útban van.
  • Prof William
    Thx. Fegyver az lehet akármi vagy csak ilyen balták? Mert a lovaggal nagyon megtetszett a Spear.
  • Afe
    Kösz a segítséget. Ütni már tudom a fejét, de hiába vetkőzök meztelenre, akkor se tudok eljutni a toronyig, feszt elfogy a stamina a spinttől meg a bukfenctől. Leszed a létráról, egy ütés -> halál. Holnap majd újra próbálom, mára megvan a kávé adagom :)
  • Laza
    Én ugyanott tartok, csak még nem öltem meg a gargoyle boss-t .. viszont csak lvl 12 vagyok :)
    Harmadik újrakezdés után 2 óra alatt elértem ide (elsőre 5-6 óra volt), töredékét tudtam a lelkeknek összeszedni, talán egyszer haltam :)
  • Fpocok
    Nekem volt olyan, hogy nyomtam a nagy ütést, amitől ilyen 360fokban megfordul az ember... és valahogy úgy álltam, hogy pont háttal voltam "cast" közben és hátbabökött :D

lvl22-n merre menjek? a kovácsnál vagyok. Menjek a pillangóra?
  • Laza
    Meg egyébként is a gyenge és gyors (RB) ütést érdemes mindig használni. Ritka mikor annyi időd és lehetőséged van, hogy az erős ütéssel támadj, főleg knight esetében. Meg érdemes nekivetkőzni (load min 50% alá), mert a ráugrást követően gyors el kell gurulgatni onnan, különben beszorulsz és szintén agyoncsap :)
  • Lunki88
    RB gombot kell nyomni hozzá.
  • Fpocok
    Jobb felső gombot. RB... ami a jobb kallantyú (mi a magyar neve?) felett van.
  • Afe
    Ma játszottam megint e kicsit ezzel a játékkal, és szépen elkínlódtam magam a Taurus démonig. Kb 5x próbáltam megölni, de 3csapástól fekszek, még gyógyítani sincs időm. Láttam YT-on, hogy mindenki ráugrik a fejére, és próbálnám én ,de ez az istenverte lovag sehogy sem akar ütni zuhanás közben. X360 kontrolnál mit kell nyomni, hogy rázúzzak a démon fejére?
  • Fpocok
    Na bazz... foggalmam sincs hova kéne menni.... lvl22 vagyok. Elnéztem az erdőbe, ott lementem a szélén a basin-on... láttam egy csomó óriást... azt nem mertem betámadni. Elindult a vár felé, kinyitottam ajtót, beléptem... és egy nagy darab szőrny... BEMM... one hitelt a nagy fegyverével :D
  • Lunki88
    Titanite daemon for the win!
  • Fpocok
    Megint megöltem valami bosst... én nem tudom, hol járt az esze... ott lábatlankodott a kovács alatt
    [spoiler]sry a szar viccekért
  • MerlinW
    Igen, ezen gondolkodtam tegnap. Hogy nem sandbox-ra van szükség, hanem okosan megtervezett pályákra. Nekem a régi Doom-okat juttatta eszembe. Csőjáték és mégis több úton lehet eljutni A-ból B-be. Sandbox érzésed van, pedig nem is az. Így kell okosan tervezni. Napjainkban talán a Witcher 2 rendelkezett egyedül hasonló pályatervezéssel.
  • Laza
    Egyébként nagyon tetszik a pályadesign ... ahogy keringesz mindenfelé és végül ugyanazokra a helyekre visszatérsz és plusz felfedezel ott dolgokat.
  • MerlinW
    Azonban csak kipróbálásra ajánlom ezt a fészek dolgot, ráérsz odamenni később. Sokkal később:)
    Az ottani boss szétcincált engem lvl35-ön, csak 45-ös szinten tudtam elbánni vele. (megoldható korábban is persze, csak még több ügyesség és türelem kell hozzá:))
  • Fpocok
    Ja lol, hülye vagyok... azt hittem, hogy ezt arra írtad, hogy megöltem a gargoyleokat... de most látom, hogy nem. Igen, ott láttam, hogy lehet ilyet.
  • Laza
    Kiírja hogy A-vak kuporodj és vársz :)
  • MerlinW
    A fészekben összekuporodsz ahogy írtad és vársz.
  • Fpocok
    Azt hogy tudom csinálni?
  • MerlinW
    Jobb! Tárgyakra, mint pl red tritanite, stb:)
  • MerlinW
    összekuporodsz és vársz ~30mp-et. (csak első alakommal)
  • MerlinW
    Int-re ne rakj semmit, Pyro nem varázsló, hanem "battlemage". Vitality, Endurance, Strength a lényeg. Célszerű mind legalább 30-ig fejleszteni.
    A pyro spellek nem fejlődnek a stat-okkal, a kesztyűt kell majd fejleszteni ahhoz.
  • Fpocok
    Megöltem a gargoyleokat. Yeaa :D
  • Laza
    Hát igen ... de a "back to the work" még gyanúsabb :D
    Mondjuk eddig egy valaki nem nevetett, a vasedény páncélban lévő faszi a zárt kapunál (az első kovács körül) ... először azt sem lehetett látni, hogy az ember :D
  • Laza
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Több gondot okoz, de első végigjátszásra hagyni kell, mert csak akkor dobja el a páncélját ... másodikra már ölhető rögtön :)
  • Seth
    Ebben a játékban szinte mindenki nevet a mondókája végén, mindenki gyanús :D
  • Laza
    Én még előtte kipucoltam a templomot, megtaláltam a faszit ... de a mondókája és a nevetése nagyon gyanús volt ... "back to the work ... hahahahah"
  • Laza
    "kikapcsolod aa/blur -t"

Ne írjátok már ezt másoknak, mert a 'blurt' nem kell kikapcsolni (még ha valaki az AA-t blurként is emlegeti) ... a menüben csak aa és motion blur van, nincs olyan, hogy 'blur', így simán ki fogják kapcsolni a mb-t ... anélkül a háttér nagyon szarul van elmosva.

Csak az AA-t kell kikapcsolni, a motion blurt nem.
  • Seth
    Azt hiszem nem lehet kihagyni ezt a küldtésrészt. Ha nem a te segítségeddel,akkor máshogy kiszabadul és mindenképp a firekeeper lelkéért megy
  • ratgab
    Akkor jó, mert én őt kihagytam! Gargoyle-ok után mentem volna fölfedezni azt a részt, de addigra már üres a dutyi ahol üldögél!
  • Seth
    Ha megöljük a pókcsajt milyen elkeseredett hangon beszél és szerencsétlen megtámad minket,mikor esélye sincs
  • Tinman #2039
    Ott a csúszómászó szolga se gyenge :-/
  • Seth
    Meg egyébként is, izgalmasabb ezt a melléksztorit így csinálni :)
    bár a firekeeper mintha nem is örült volna mikor visszavittem a lelket.Megköszönte, de érződött a hangján,hogy nem akarta, kicsit elszomorított.Bár ez a játék szinte csak ilyen lahangoló karaktereket vonultat fel :D Másik baromi szomorú eset a póktestű testvérpár fiatalabbik tagja :( Kinyírtuk a nővérét,aki igazából csak neki gyűjtögette a humanity-ket, hogy életben maradjon
  • Tinman #2037
    Nekem erősen úgy rémlik, hogy Anor Londo-ba harmadmagával jön a kis rohadék és elég frankó cuccok, meg sok lélek a jutalom, sőt páncélra is emlékszem. A bőségesebb loot miatt nem öltem meg, elvoltam a Firelink Shire tűz nélkül is, a közelbe úgyis van másik Undead Burgba, oda meg azon a szinten már nulla tudás kell eljutni.
  • Seth
    Ahogy gondolod. A 2.esély kb 20 órával később lesz :)
    A gyűrű elég jó cucc(20%-al növeli a sztaminát,teherbírást és életerőt,viszont eltörik amint leveszed
    Illetve ,ha hagyod ,hogy megölje a firekeepert,akkor később mikor bosszút állsz rajta,megkapod a firekeeper lelkét,amit ugye használhatsz az estus flask gyógyítóhatásának fejlesztéséhez(bár ilyenkor ugyanott vagy, nem lehet a tábortüzet visszaállítani), vagy visszaviheted a helyére és újra működni fog a tűz.
  • Fpocok
    Tehát akkor első opció? Mert ezek szerint a második is ugyanaz, mint az első, csak kis szopással :D