Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Van a két normális rész közül az egyik, találd ki melyik? 😊 Ezt nem hiszem, kipróbálom majd de ez nem az én játékom, aztán persze lehet tévedek és megtetszik majd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Hát igen az átlag gamer idegbajt kap a nehézségétöl ehhez mérten jó az a egy milla.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Kár hogy nem közöltek konkrét pc-s eladásokat az Alan Wake-nél.
Ott is ment a fröcsögés ami itt megy úgyse vesznek max 50k-t.Aztán 2 nap után visszahozta a költségeket és még vagy 2 hétig a top 10 ben volt a steam-en! Szóval elég sok elmehetett belõle.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Van eredeti cod a birtokodban?
És ezt megveszed? 😄

Tudod a cod nem azért veszik mert kis idioták a játékosok.

Hanem az más stílus.

Modern fegyverkezés. Nem darkos lovagos mint ez.
Ott van fasza multi. Itt nincs.
Azt honapokkal késõbb is elõveszed, ezt nem hiszem.

Szóval nem a játékosok a buták csak az a stílus aokkal több játékosnak fekszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
De nem is sok, szerintem minden pc-én eladott darabnak örülni fognak.

Shep
Én is valami ilyesmirõl tudok, mondjuk jogos, mert ez nem egy COD amit minden kis hülye megvesz, mindegy, hogy évrõl évre ugyanaz, meg persze azt nem tudom mennyi lehetett a fejlesztési+marketing költség.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Több mint 1 milla ami azért egy ilyen hc játéknál nem rossz.

Shep
Én tudom rosszul, de mintha konzolokra sem fogyott volna olyan hú de jól? Akkor meg mi ez a Teréz anya duma?

DarkSector
Igen nah itt a baj a "minden szarnak".

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Na ez most ugy hangzott, hogy a pc-sek örüljenek minden szarnak amit eléjük löknek...<#idiota>

wedge31
<#eljen>

DarkSector
Tudom hogy már megvan és nem lesz de volt rinya ez a fontos.

wedge31
Szerintem nem vagy képben miért megy a rinya a gfwl meg már rég nem téma mert nem lesz a játékban, szerencsére.

MerlinW
Mint írtam, nem az a cél hogy sok menjen el belõle, hanem hogy ne negatív legyen a mutató. Teljesen érthetõ megfontolás egy konzolfejlesztõ cég szempontjából. S miután nem költenek semmit a portra, így ha már 50 ezret eladnak onnantól tuti a haszon.

[merlinw.org]

DarkSector
Szánalmas ha Alan Wake-et a graf tunning miatt vették többen, szerintem egyeltalán nem, mivel sokakszerint nem lett szép, és minden + effektet elkezdtek kikapcsolgatni moddolni, szóval nem.

Itt meg vicces hogy a petíció aláírásakor még mindenkinek tetszett a játék, most meg sírnak meg hogy ne gfwl legyen, ez a szánalmas.
Igaza van a Capcomnak most és kiderül hogy a játék érdekli-e a játékost vagy nem.

Seth
"1-2 százezernél többet nem fognak eladni belõle"

ejj de optimista valaki
Jó ,ha lesz 50k szerintem, ebbõl felét visszaviszik, eladják másnap 😄

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Akkor valszeg én vagyok a naiv ha azt hiszem, hogy egy igényesebb portból több menne el, lásd Alan Wake ami ugye profitot termelt, mint egy összecsapotból.

MerlinW
Ha megtalálom belinkelem, de a videóban is ugyanezt mondja, csak nem fejti ki úgy, mint a cikkben. A profitról nem mondanak, le mert nem is költenek a portra (másfél milla nem pénz ebben az üzletágban - sem). Az pedig nyilvánvaló, hogy 1-2 százezernél többet nem fognak eladni belõle és még így is bõven profitálni fognak belõle.

[merlinw.org]

Prince23
Engem továbbra is meglep hogy a Namco kiadja PC-re a game-t.

Magyarán: fogjuk be a pofánkat (peticiókkal együtt), és örüljünk h egyáltalán megjelenik pc-re felállás 😄

wedge31

Adhatnál egy forrást ehhez a infóhoz, hogy egy multi cég sziveségböl profitról lemondva készit egy játékot mert ez igy elsõre elég naivan hangzik.
A port várható szegényes minöségét meg szerintem semmivel se lehet megindokolni. Egy jó dolog lesz, hogy modolható a játék tehát elképzelhetõ, hogy majd az userek rendbeteszik a port hibáit.

MerlinW
Az egyik Interjú a Namco-val, illetve van egy mélyebb, amit nem találok most.

A lényeg, hogy meg sem fordult a fejükben, hogy PC-re fejlesszenek/portoljanak. A komoly aláírás mennyiséggel rendelkezõ petíció miatt gondoltak egyet, rendben. Belefeccöltek másfél millió dolcsit, kapunk 1-2 új fegyvert, boss-t és mellékküldetést, egér/bill támogatást, de ennyi, nem szándékoznak foglalkozni a PC-vel többet. Ez egy szívesség részükrõl, nem várnak profitot, nem adnak komolyabb supportot. Portolják a játékot a legkevesebb ráfordítással, akinek tetszik tetszik, akinek nem, annak nem. Továbbá nyilatkozták, hogy a jövõben sem szándékoznak foglalkozni a PC platformmal.

[merlinw.org]

Jakuza001
Kulonben eszrevenned a kulonbseget a ket platform kozott. 😛

wedge31
Dark Souls: Prepare to Die Edition Video Interview.

MerlinW
Az nem zavar, ha nem tûélesek a textúrák (azon lehet segíteni fxaa-val driveres effektekkel, stb), az viszont inkább zavarna, ha csak 1280-ban tudnék játszani 24-27"-os monitoron😊

[merlinw.org]

Fpocok
Úgy értettem én is. De ha a textúrák akkorák lesznek csak, akkor hiába húzod ki nagyobba, azok nem lesznek szebbek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
"So far it would seem ridiculous of them to lock the game resolution so the interview probably means they are locking the “texture quality” at 720p." - WCCF Tech

[merlinw.org]

jarlaxxe
"no change in resolution" -ezt nem lehet máshogy értelmezni ennek semmi köze a texturákhoz.

MerlinW
Nem tudom hogyan értelmezted, de - csak a tisztánlátás végett - a texturák lesznek 720p felbontásúak, a képfelbontás bármekkora lehet. A 30fps pedig szerintem elég egy ilyen stílusú játéknál. Legalábbis, ha fix 30.

[merlinw.org]

wedge31
Állitolag a Namco adta nekik parancsba, hogy ilyen fos portot dobjanak össze, hogy miért azt rajtuk kivül senki se tudja.
Minden esetre ha ez így marad nem kell ide warez ahhoz, hogy bukjon pc-én ez a portolás.

Totti5
Ezek szerint nem csak konzolra nem tudnak optimalizálni... sürgõsen be kellene szerezniük nyugatról pár embert, akik értenek is hozzá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
720p max felbontás, 30fps lock.
Éljenek a portok baszki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber

Prince23
Ahogy olvastam a bemásolt szöveget én a felbontást egybõl 1280x720p-re képzeltem😛 azért ez beütne, vagy még inkább kiütne pár játékost a székbõl 😄

tippem szerint ez 1650-es felbontás lesz (max)

wedge31
Én se értem ezt az egészet mert ha nem tudom a felbontást a moncsim nativjára belöni homályos elmosodott képet fogok kapni, most komolyan azt várják, hogy ezért még pénzt is adjak?

Prince23
Gyanúsak nekem ezek a készítõk. Vajon nem szándékosan húzni akarják a PC-seket? 😄

aztán meg a sok nyavalygás, peticiók miatt valami baromi bejelentést fognak megtenni a DS ügyében 😄

wedge31
Basszus ez egyre rosszabul hangzik, még a végén tolhatjuk sub hd felbontásban és gamepaddal a játékot a kérdés csak az, hogy akkor ebbe a portban mi a franc lesz a pc-és ficsör.

" - Miyazaki says that the base game is intended to be a straight port with no change in resolution and he specifically says not to expect 60 fps. This is probably his most controversial statement, because it does seem to suggest that it will run at a locked resolution and framerate. Until he clarifies further, I do feel that is the intended message to manage expectations. "

Az még mindig jobb, mint a GFWl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Samballah
nem volt. kinlodasnak ereztem, es a pc-s "jatekkarierem" vege fele kb mindent , fps-t kellet szokni kontrolleren ennyi.(persze pro szinten tudom hogy nem komolyanvehetõ)😊

PsnID: YOULUPUKKI

Origin-nel volt már rossz tapasztalatom, GfWL-lel még nem, de azért petíciót nem fogok indítani. <#idiota>
Prince23
Origines lesz, nem gfwl

grebber
LOL SH3 billel nem volt jó?? Tökéletes volt azzal vittem végig mint minden más pc-s játékot amit eddig játszottam.

Samballah
talan a finomabb kameramozgatas egerrel jot tehet a jateknak es ha a lock-ont kiveszik a pc verziobol akkor meg plusz kihivast is nyujtana <#nevetes1><#nevetes1>a pc- s silent hill 3 is jatszhatatlan volt bill.el. kontrollerrel viszont tobbszor ki lett jatszva.

wedge31
Pc-én engem senki se kötelezen a gamepadra az a portolás igénytelenségét jelenti.
Ha már pc port legyen benne normális pc-és irányitás és az ilyen tipusu külsö nézetes játékhoz tökéletes a bill+egér.

tarti19
( No offense)
Egy ilyen játékhoz egyszerûen kötelezõ a kontroller!!! Persze tehetnének bele bill+egér kombinációt is, de valahol érthetõ. Pl.: fifázni is lehet billentyûzet+egérrel, de nyomába sem ér egy korrekt kontroller által nyújtott hangulathoz.

Márpedig ez mind nettó játékidõ szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ki a fenét érdekel a fõszál egy ilyen játékban? Most komolyan. Skyrimben eszembe se jutott, hogy fõszállal foglalkozzam.

Samballah
ha a netto jatekidobe belevesszuk hogy amig egy bossal akar 10 oran at is probalkozhatsz vagy megtobbet, a benazast is beleveve, es ( mint pl. nekem sok ido kimolyolni az inventoryt, itemeket bongeszni es persze hogy minden elhalalozas utan bonfire tol ujra kell vegigverekedned az egesz szekciot) ez van annyira idorablo hogy kitudja mennyit bele lehet olni.

jarlaxxe
Ahogy was is irta rengeteget lehet farmolni és felfedezni való is van böven. A legfontosabb meg persze a harc az elsö monszták likvidálása nem öt perc lesz és ez maradni fog még magasabb szinten is a bossokról már nem is beszélve.

Prince23
Akkor a fõsztori kizárt hogy 300 óra

jarlaxxe
Itt csak fösztory van mellékküldetések nincsenek.