10203
  • Tinman #2194
    Konzolon.
  • Lunki88
    Már végigvitted pc-n?
  • Tinman #2192
    Na most én úgy vittem végig a játékot, hogy:

- Knight kari

- Dragon Sword only és amikor kaptam Dragon Scale-t akkor upgrade (halottnak a csók kb. :-D)

- Soha nem idéztem NPC-t, egyszer idéztem O&S harc előtt playert, de kinyírt minket egy invader

• jarlaxxe
    A Quelaag's Furysword ad elemántál sebzést és a stat bonusz is föleg dex-re. Tápos és látványos fegyó dexes buildre.
  • Laza
    Taurus demon - lightning

Ez akkor be is jött, mert ráhúztam a fegyómra egy ideiglenes lighting sebzést, és mikor ráugrottam a fejére egy csapással lement kb a fele HP-ja ... pedig a fegyverem csak 90 körül sebzett dex bónusszal együtt.
  • wedge31
    Egyetértek érdemes elementál fegyót is tartani ha más miatt nem is a látványért de persze azért ennél több hasznuk van.
  • Tinman #2188
    "Pinwheel - weak to dying"

• Laza
    Itt egy lista az elementál hatásokról:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kevésbé ellenálló (gyengeség erre):
    Asylum Demon - lightning
    Bell Gargoyle - fire
    Capra Demon - lightning
    Ceaseless Discharge - magic
    Centipede Demon - magic
    Demon Firesage - lightning
    Dragon Slayer Ornstein - magic
    Dragon Slayer Ornstein (Large) - magic
    Executioner Smough - fire
    Executioner Smough (Lightning) - fire
    4 kings - litghting
    Gaping dragon - lightning
    Nito - fire
    Gwyn - fire
    Iron Golem - lightning
    Moonlight Butterfly - fire
    Pinwheel - weak to dying
    Priscilla the Crossbreed - lightning and fire
    Quelaag - lightning
    Seath - litghtning and fire
    Sif - fire
    Taurus demon - lightning

Jobban ellenálló (védettebb erre):
    Asylum Demon - fire
    Bell Gargoyle - lightning
    Capra Demon - fire
    Ceaseless Discharge - IMMUNE to fire
    Centipede Demon - IMMUNE to fire
    Demon Firesage - fire
    Dragon Slayer Ornstein - very strong against light
    Dragon Slayer Ornstein (Large) - very strong against light
    Executioner Smough - magic
    Executioner Smough (Lightning) - strong against light
    4 kings - magic
    Gaping dragon - magic
    Nito - lightning
    Gwyn - very strong against light
    Iron Golem - magic
    Moonlight Butterfly - magic
    Pinwheel - no strengths
    Priscilla the Crossbreed - magic
    Quelaag - immune to fire
    Seath - strong against magic
    Sif - magic and light
    Taurus demon - fire

• Laza
    Ráadásul az elementál fegyvereknél nem is kell bíbelődni a statokkal, mindig ugyanaz a hatásuk, akármire is gyúrtál. Pl mint egy drake sword, ahol tök mindegy, hogy mire fejlesztetted magad, akkor is 200-at sebez ... egyébként sem tudod magad addigra felnyomni egyik stattal sem, hogy bármelyik fegyvernél érezhető bónuszt kapj (jó esetben is max 120 körül, ha csak egyre gyúrsz).
  • Laza
    Attól függ, mert viszont az ellenfeleknek is megvannak a gyenge pontjai, nem csak vizuális hatása van ezeknek a fejlesztéseknek, nem dísznek vannak :)
    Van ahol többet érsz egy stat bónusz nélküli tüzes fegyverrel, mint egy statokkal feltuningolttal. Ez az RPG hatás :D

De itt nincs is akadálya annak, hogy pl a Gargoyle Tail Axe-ből legyen egy sima statokkal tuningolt és egy tüzes, ugyanis nem csak egy lehet nálad. Ez az egész szépsége. Mindenből érdemes csinálni valamit, mert sohasem tudhatod mikor jön jól. Úgyis annyit viszel magaddal amennyit csak akarsz, kizárólag az a kettő ad a súlyhoz ami be van equipelve (viszont a másodlagos is, attól függetlenül, hogy nincs a kezedben, éppen ezért én úgy járok, hogy a R2 és L2 helyen nincs semmi).
  • wedge31
    Nagyon megéri megmaradni alapfejlesztésnél ha hosszú távra tervez valaki.
  • Laza
    Ahogy nézem csak tűz és villám esetén veszíti el a teljes stat bónuszt. A többi esetében vagy egy kicsit gyengül vagy marad, és ált kiegészül újjal.
  • Laza
    Pl Lighting esetén elveszít minden stat bónuszt.
  • Laza
    Pl nézd meg ezt: http://darksouls.wikidot.com/gargoyle-tail-axe

Itt láthatod, hogy ha ráteszel elementál sebzést, akkor mi lesz a bónuszokkal.
    Magyarul ha megválzotatod a fegyvered ilyen mivoltát teljesen átírod a bónuszát az fejlesztésnek megfelelően.

Pl

Crystal
    Weapon durability reduced to 15. Base damage increased. Cannot repair weapon (except through reinforcement).

Lightning
    Adds lightning damage. All stat bonuses removed.

Magic
    Adds magic damage. Moderate damage bonus from intelligence.

Divine
    Adds magic damage. Moderate damage bonus from faith.
  • Laza
    A nem fejleszthetőkre gondolom nem.
  • Lunki88
    Úgy értem hogy állandóan rajta maradjon, nem az a por amit árusnál venni lehet.
  • Laza
    Ha a háta mögé kerülök csak megnyomom és azt csinálja ütés helyett?
    Minden fegyverrel, vagy csak a szúrókkal?
  • Lunki88
    De ilyen villám, tűz stb. elemű sebzést nem lehet bármilyen fegyverre tenni igaz?
  • wedge31
    Akkor kicsit túlméretezett a level cap...
  • Laza
    Van élet a játék első 20 órájában is :D
  • Laza
    Stats Needed, Stat Bonuses = pl 12/8/0/0, C/D/-/-
  • Tinman #2173
    Rúgás témára:

Bacstab + parry-t betanultam rendesen, nem éreztem szükségét a rúgásnak.
    Ha pajzs mögül nem akarnak kibújni a hátuk mögé futok.
  • Laza
    Kb NG++++++ (7x végigvitel) alatt is olyan lvl200 körülre lehet húzni egy karit (mások elmondása szerint), szóval messze az a maxra húzás :D
  • Lunki88
    Azt hol írja hogy mire érdemes fejleszteni? Én azt nem látom a linkelt oldalon.
  • Laza
    Én a rúgást akkor használom, ha valaki nem akar kibújni a pajzsa mögül ... pl a lándzsás monszták ha kapnak egy rúgást akkor hátra hőkölnek, és már lehet is ütni.
    Vagy ha szakadék közelében vagyok akkor egyszerűen lerúgom.

Azért jó, mert megtöri a védekezést, nem akad bele a pajzsba.

Egyébként kontrollerrel az előre+kis ütés kombóval lehet előhozni (annak aki esetleg nem tudja). Ugyanez a nagy ütéssel az előre ugró vágás.
  • Seth
    Pedig jó az ,én sokat használtam. Lerugdostam pár ellenfelet a mélybe, meg a védelmük is meg szokott törni ha éppen védekeznek
  • wedge31
    Igen erre gondoltam. Kevés " A " besorolásu fegyó van de ezek sebzése a végtelenségig, illetve itt lv710-ig növelhető.

A végére a több ezres dmg is elérhetö hacsak nincs valami dmg cap.
  • Laza
    Én a szűk helyekről, lépcsőkről mindenkit elcsalok tágasabb helyre. Már csak azért is, mert általában a második ütésem beleakad a falba, és az végzetes lehet :)
    Van amikor elég sokat kell visszafutni e miatt, de biztonságosabb.

Pl a Gargoyle előtt fentről mindenkit lehúztam a templom aljába, a bejárat előbb meg mindenkit a kinti lépcsős kapuhoz. sokkal több a hely.
  • Tinman #2166
    A ~120 órás végigvitel alatt 1x sem használtam a rúgást. Ha rugdosni akarsz PES/Fifa tökéletes :-D

5 mp a kamerát irányba tekerni? ---> Gamepad, macmontuk'.
  • MerlinW
    Battle Axe esetében amit használok, pl csak a fire és lightning után nincs stat bónusz (nem is igen kell, mert így is 500 felett lesz a dmg). Én pl Enchanted Battle Axe-et fejlesztek, annak a +5-ös verziója 346 dmg és még rájön 3 stat bónusz is, Így a végére olyan 570+-es dmg is kijöhet.

Itt megnézheted melyik fegyvert mire érdemes fejleszteni
  • Fpocok
    Ebben a játékban olyan szűk minden, hogy két embernek már kevés, nem lehet harcolni rendesen, egyszerre négyen támadnak rád, nem tudsz mit csinálna, védekezel, vagy megpróbálsz ütni, de akkor sebeznek, néha ütés helyett rúg, még mindig nem jöttem rá, hogy hogy lehet rúgni szándékosan, hiába áll a karakterem szembe az ellenféllel, nem tudom lockolni, mert ahhoz a kamerának is oda kell fordulni, az meg 5 másodperc, mire betekerem, egy méter széles lépcsőn nem tudok felmenni, mert egy patkány elzárja az utat és baszhatom.

Tudjátok... csak a szokásos. :D
  • wedge31
    Érdekes ez a fegyverek A,B,C,stb , besorolása mert bizonyos fejlesztések / villám, tüz, stb / után semilyen stat növelés nem növeli a fegyver sebzését.
    Tehát ha egy A besorolosú dex vagy str fegyot tartunk meg és csak alap fejlesztést teszünk rá akkor az 100 szint után már létezik, hogy 500+ sebzést kap?...mivel stat pontonként 5-el nö a sebzés.
  • Tinman #2162
    +1
  • Lunki88
    Harapófogóval kell kiszedni belőled hogy mi a problémád. :D
  • Fpocok
    NEm értem :D
  • Tinman #2159
    Már elővettem
  • Fpocok
    Nem a hol, hanem a miért a kérdés...
  • Tinman #2157
    Hol akadtál el?

Ugye, hogy a heccsát nem minden és van azon túl is élet? ;-)
  • vzajcev
    sssszuszááááááá :)
  • Tinman #2155
    RB vagyis a könnyű csapás.