10203
-
#2194 Konzolon. -
#2193 Már végigvitted pc-n? -
#2192 Na most én úgy vittem végig a játékot, hogy:
- Knight kari
- Dragon Sword only és amikor kaptam Dragon Scale-t akkor upgrade (halottnak a csók kb. :-D)
- Soha nem idéztem NPC-t, egyszer idéztem O&S harc előtt playert, de kinyírt minket egy invader
-
#2191 A Quelaag's Furysword ad elemántál sebzést és a stat bonusz is föleg dex-re. Tápos és látványos fegyó dexes buildre. -
#2190 Taurus demon - lightning
Ez akkor be is jött, mert ráhúztam a fegyómra egy ideiglenes lighting sebzést, és mikor ráugrottam a fejére egy csapással lement kb a fele HP-ja ... pedig a fegyverem csak 90 körül sebzett dex bónusszal együtt. -
#2189 Egyetértek érdemes elementál fegyót is tartani ha más miatt nem is a látványért de persze azért ennél több hasznuk van. -
#2188 "Pinwheel - weak to dying"
-
#2187 Itt egy lista az elementál hatásokról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kevésbé ellenálló (gyengeség erre):
Asylum Demon - lightning
Bell Gargoyle - fire
Capra Demon - lightning
Ceaseless Discharge - magic
Centipede Demon - magic
Demon Firesage - lightning
Dragon Slayer Ornstein - magic
Dragon Slayer Ornstein (Large) - magic
Executioner Smough - fire
Executioner Smough (Lightning) - fire
4 kings - litghting
Gaping dragon - lightning
Nito - fire
Gwyn - fire
Iron Golem - lightning
Moonlight Butterfly - fire
Pinwheel - weak to dying
Priscilla the Crossbreed - lightning and fire
Quelaag - lightning
Seath - litghtning and fire
Sif - fire
Taurus demon - lightning
Jobban ellenálló (védettebb erre):
Asylum Demon - fire
Bell Gargoyle - lightning
Capra Demon - fire
Ceaseless Discharge - IMMUNE to fire
Centipede Demon - IMMUNE to fire
Demon Firesage - fire
Dragon Slayer Ornstein - very strong against light
Dragon Slayer Ornstein (Large) - very strong against light
Executioner Smough - magic
Executioner Smough (Lightning) - strong against light
4 kings - magic
Gaping dragon - magic
Nito - lightning
Gwyn - very strong against light
Iron Golem - magic
Moonlight Butterfly - magic
Pinwheel - no strengths
Priscilla the Crossbreed - magic
Quelaag - immune to fire
Seath - strong against magic
Sif - magic and light
Taurus demon - fire
-
#2186 Ráadásul az elementál fegyvereknél nem is kell bíbelődni a statokkal, mindig ugyanaz a hatásuk, akármire is gyúrtál. Pl mint egy drake sword, ahol tök mindegy, hogy mire fejlesztetted magad, akkor is 200-at sebez ... egyébként sem tudod magad addigra felnyomni egyik stattal sem, hogy bármelyik fegyvernél érezhető bónuszt kapj (jó esetben is max 120 körül, ha csak egyre gyúrsz). -
#2185 Attól függ, mert viszont az ellenfeleknek is megvannak a gyenge pontjai, nem csak vizuális hatása van ezeknek a fejlesztéseknek, nem dísznek vannak :)
Van ahol többet érsz egy stat bónusz nélküli tüzes fegyverrel, mint egy statokkal feltuningolttal. Ez az RPG hatás :D
De itt nincs is akadálya annak, hogy pl a Gargoyle Tail Axe-ből legyen egy sima statokkal tuningolt és egy tüzes, ugyanis nem csak egy lehet nálad. Ez az egész szépsége. Mindenből érdemes csinálni valamit, mert sohasem tudhatod mikor jön jól. Úgyis annyit viszel magaddal amennyit csak akarsz, kizárólag az a kettő ad a súlyhoz ami be van equipelve (viszont a másodlagos is, attól függetlenül, hogy nincs a kezedben, éppen ezért én úgy járok, hogy a R2 és L2 helyen nincs semmi). -
#2184 Nagyon megéri megmaradni alapfejlesztésnél ha hosszú távra tervez valaki. -
#2183 Ahogy nézem csak tűz és villám esetén veszíti el a teljes stat bónuszt. A többi esetében vagy egy kicsit gyengül vagy marad, és ált kiegészül újjal. -
#2182 Pl Lighting esetén elveszít minden stat bónuszt. -
#2181 Pl nézd meg ezt: http://darksouls.wikidot.com/gargoyle-tail-axe
Itt láthatod, hogy ha ráteszel elementál sebzést, akkor mi lesz a bónuszokkal.
Magyarul ha megválzotatod a fegyvered ilyen mivoltát teljesen átírod a bónuszát az fejlesztésnek megfelelően.
Pl
Crystal
Weapon durability reduced to 15. Base damage increased. Cannot repair weapon (except through reinforcement).
Lightning
Adds lightning damage. All stat bonuses removed.
Magic
Adds magic damage. Moderate damage bonus from intelligence.
Divine
Adds magic damage. Moderate damage bonus from faith. -
#2180 A nem fejleszthetőkre gondolom nem. -
#2179 Úgy értem hogy állandóan rajta maradjon, nem az a por amit árusnál venni lehet. -
#2178 Ha a háta mögé kerülök csak megnyomom és azt csinálja ütés helyett?
Minden fegyverrel, vagy csak a szúrókkal? -
#2177 De ilyen villám, tűz stb. elemű sebzést nem lehet bármilyen fegyverre tenni igaz? -
#2176 Akkor kicsit túlméretezett a level cap... -
#2175 Van élet a játék első 20 órájában is :D -
#2174 Stats Needed, Stat Bonuses = pl 12/8/0/0, C/D/-/- -
#2173 Rúgás témára:
Bacstab + parry-t betanultam rendesen, nem éreztem szükségét a rúgásnak.
Ha pajzs mögül nem akarnak kibújni a hátuk mögé futok. -
#2172 Kb NG++++++ (7x végigvitel) alatt is olyan lvl200 körülre lehet húzni egy karit (mások elmondása szerint), szóval messze az a maxra húzás :D -
#2171 Azt hol írja hogy mire érdemes fejleszteni? Én azt nem látom a linkelt oldalon. -
#2170 Én a rúgást akkor használom, ha valaki nem akar kibújni a pajzsa mögül ... pl a lándzsás monszták ha kapnak egy rúgást akkor hátra hőkölnek, és már lehet is ütni.
Vagy ha szakadék közelében vagyok akkor egyszerűen lerúgom.
Azért jó, mert megtöri a védekezést, nem akad bele a pajzsba.
Egyébként kontrollerrel az előre+kis ütés kombóval lehet előhozni (annak aki esetleg nem tudja). Ugyanez a nagy ütéssel az előre ugró vágás. -
#2169 Pedig jó az ,én sokat használtam. Lerugdostam pár ellenfelet a mélybe, meg a védelmük is meg szokott törni ha éppen védekeznek -
#2168 Igen erre gondoltam. Kevés " A " besorolásu fegyó van de ezek sebzése a végtelenségig, illetve itt lv710-ig növelhető.
A végére a több ezres dmg is elérhetö hacsak nincs valami dmg cap. -
#2167 Én a szűk helyekről, lépcsőkről mindenkit elcsalok tágasabb helyre. Már csak azért is, mert általában a második ütésem beleakad a falba, és az végzetes lehet :)
Van amikor elég sokat kell visszafutni e miatt, de biztonságosabb.
Pl a Gargoyle előtt fentről mindenkit lehúztam a templom aljába, a bejárat előbb meg mindenkit a kinti lépcsős kapuhoz. sokkal több a hely. -
#2166 A ~120 órás végigvitel alatt 1x sem használtam a rúgást. Ha rugdosni akarsz PES/Fifa tökéletes :-D
5 mp a kamerát irányba tekerni? ---> Gamepad, macmontuk'. -
#2165 Battle Axe esetében amit használok, pl csak a fire és lightning után nincs stat bónusz (nem is igen kell, mert így is 500 felett lesz a dmg). Én pl Enchanted Battle Axe-et fejlesztek, annak a +5-ös verziója 346 dmg és még rájön 3 stat bónusz is, Így a végére olyan 570+-es dmg is kijöhet.
Itt megnézheted melyik fegyvert mire érdemes fejleszteni -
#2164 Ebben a játékban olyan szűk minden, hogy két embernek már kevés, nem lehet harcolni rendesen, egyszerre négyen támadnak rád, nem tudsz mit csinálna, védekezel, vagy megpróbálsz ütni, de akkor sebeznek, néha ütés helyett rúg, még mindig nem jöttem rá, hogy hogy lehet rúgni szándékosan, hiába áll a karakterem szembe az ellenféllel, nem tudom lockolni, mert ahhoz a kamerának is oda kell fordulni, az meg 5 másodperc, mire betekerem, egy méter széles lépcsőn nem tudok felmenni, mert egy patkány elzárja az utat és baszhatom.
Tudjátok... csak a szokásos. :D -
#2163 Érdekes ez a fegyverek A,B,C,stb , besorolása mert bizonyos fejlesztések / villám, tüz, stb / után semilyen stat növelés nem növeli a fegyver sebzését.
Tehát ha egy A besorolosú dex vagy str fegyot tartunk meg és csak alap fejlesztést teszünk rá akkor az 100 szint után már létezik, hogy 500+ sebzést kap?...mivel stat pontonként 5-el nö a sebzés.
-
#2162 +1 -
#2161 Harapófogóval kell kiszedni belőled hogy mi a problémád. :D -
#2160 NEm értem :D -
#2159 Már elővettem
-
#2158 Nem a hol, hanem a miért a kérdés... -
#2157 Hol akadtál el?
Ugye, hogy a heccsát nem minden és van azon túl is élet? ;-) -
vzajcev #2156 sssszuszááááááá :) -
#2155 RB vagyis a könnyű csapás.