10203
-
#2154 Konzolon 110-120 óra körül volt itt +15 órát mondanék az extra tartalom miatt. -
#2153 Köpőcsöves támadás pajzzsal védhető úgy rémlik... utána már csak a közelükbe kell férkőzni és végük, vagy íjjal szoktam okosba leölni őket... megy az csak oda kell figyelni, hogy te még éppen eltaláld, de ő már a fedezéked miatt ne tudjon. -
#2152 Jah, mocsok hely az:) Én is csak 20+-as vitality-vel mentem le komolyabban nézelődni:) 10db +3-as esust elég a mérgezés karbantartására, kényelmesen lehet bámészkodni:) -
#2151 Na részemről ennyi volt a játék. Köszi mindenkitől a segítséget azért... -
#2150 Na vért izzadva eljutottam a második bonefire-ig blight town-ban. Az a helyzet hogy rohadtul kéne most az a méreg elleni moha, mert ahol most járok tele van ilyen köpőcsöves fickókkal... Viszont amiatt meg nem fogok visszagyalogolni az árushoz olyan rohadt messzire, remélem találni fogok itt is egyet valahol. -
#2149 MINDJÁRT SZÉTBASZOM EZT A KURVA GAMEPADOT MÁ FASZOM!!!
[SPOILER]SRY -
#2148 Na, csak feltoltam a Gargoyle boss előtt az str-em, hogy tudjam használni a dragon swordot ... hát ég és föld, 2x annyit sebez mint eddig bármi, a boss kb 3 percig húzta. Mikor elkezdtek tüzet fújni az volt a végzetük, akkor egy helyben álltak, végük volt :)
Megkaptam a sityakját meg a farkából készült fejszét, kira ahogy meggörbül ütéskor ... de lassú, haszontalan. -
#2147 Van amin virágszerüségek vannak. -
#2146 Van egy lila meg egy piros színű, egyik sem gyógyított meg. Van még más fajta is ezeken kívül? -
#2145 Venni is lehet. -
#2144 Több fajtát dobnak az egyik jó a toxikus mérgezésre is.
Farmolni kell öket. -
#2143 Van nálam már jó sok ilyen moha, viszont a köpőcsöves fazonok ha eltalálnak akkor még azzal sem tudom kikúrálni magam... -
#2142 De farmolhatsz enteket is azokból esik méregtelenitö. -
#2141 Én ebben tolom egy ideje.
Mellesleg a boss akinél van / Ceaseless Discharge / nagyon látványos. -
#2140 Valaki adjon valami hasznos tippet. Megint lementem blight town-ba de most már 39-es szintű vagyok, viszont még mindig nem boldogulok az ott lévő mérgező hollowokkal. Mit kéne kitalálni hogy ne patkoljak el 5 percenként odalent? Valami jó poison resistance-os armor kéne gondolom. -
#2139 100-200 óra biztos van benne. -
#2138 Ha nem lett volna a boss szájában a bonfire, lehet kihagyom ezt a dögöt..:) Kezdett felb*szni, pedig engem nehéz:) -
#2137 Amúgy milyen hosszú a játék? Valaki már végigvitte PC-n? -
#2136 Elkezdtem ismét, gondoltam adok neki még egy esélyt. Az első boss-t alig bírtam legyűrni. :D Viszont úgy-ahogy ráéreztem már a billentyű+egér irányításra, és így már tudom élvezni is a játékot. Úgy érzem több van ebben a játékban, mint elsőre gondoltam. -
#2135 Én csak most jöttem rá hogy ha fantomként más világában vagyok segíteni akkor a healing varázslattal tudom magamat gyógyítani, mert ugye az estus flask ilyenkor nem működik. Érdemes volt a faith-et 12-re húzni miatta. :) -
#2134 A paintig world ütni fog, nekem legalábbis tetszett a megvalósitása. -
#2133 Legyűrtem a Stray Demon-t... nem volt könnyű szülés.. ~30. alkalomra meglett:) -
#2132 hogy kell döfni ha az ellen háta mögött vagyok? -
#2131 Nem. -
ratgab #2130 Capra-nál is volt? Mert én nem találtam. -
ratgab #2129 Nem azért,de ez 5...XD -
#2128 A négy legkönnyebb boss amivel találkoztam (elsőre megvoltak, pia használat nélkül):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Forest hidra
Ash hidra
Depth sárkány
Moonlight Butterfly
Chaos Witch Quelaag
-
#2127 A történetvezető nagy boss-oknál vannak idézhető offline npc-k. Buták, de arra tökéletesek, hogy eltereljék a csúnyaságok figyelmét:) -
#2126 De bizony:) lvl 52 vagyok és rettenthetetlen:) -
#2125 Túl van tárgyalva, tes világához nem érdemes hasonlítani nehézségben. :) -
#2124 :-DDD
Van benne valami ^^
-
#2123 Vannak idézhető NPC-k is, szinte minden boss előtt, szóval offline módban is kaphatsz segítséget, persze kevésbé hatékonyak mint egy valós ember , inkább csak csalinak,meg figyelemelterelésnek:) -
#2122 Úgy értelemszerűen nincs, csak ha online vagy a windows live-on. -
ratgab #2121 Offline módban is van? -
#2120 Hát a segítő alatt úgy értettem hogy online idézel valakit hogy segítsen megölni. Ha ember vagy akkor látnod kéne a ködös ajtó előtt summon jeleket. Nekem ott sorakozott egy csomó. -
Fletley9 #2119 Segitőt? hát cagy el néztem és nem láttam ,hogy lehet (akkor-1 humanity) vagy nem is lehet. -
#2118 Pedig lehet nekem is úgy sikerült megölni. -
ratgab #2117 Szerintem ott pont nem lehet idézni. De lehet tévedek. -
ratgab #2116 Én is. -
ratgab #2115 Nekem ezzel úgy szaggat a játék, mint az állat.