Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skyrim nekem 200 óra volt, mire odajutottam, hogy márcsak pár maradék qst volt... szóval mire nem tudtam mit kezdeni. Megjegyzem, a fõküldit hanyagoltam, csak lvl 55-n fejeztem azt be.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Több mint 300 óra játékidõ.
Nos akkor ebbõl mennyi a valós fõszál? Mert Skyrimre is írtak elég sokat és hát ugye a fõszál a 10-ed része csak.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
A grafikát azért felszokták turbozni egy ilyen portnál föleg ebben az esetben lett volna jó ahol ugy hallottam komoly frame problémák és optimalizálatlanság volt néhány területen.
Tényleg érdekelne, hogy milyen költség vonzata volna egy normális bill+egér irányitásnak nem hiszem, hogy olyan nagy összeg lenne...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DMC-ket is simán játszottam ps2 emulátoron minden gond nélkül.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A CoD-os példa nagyon találó a magyarázat pedig az hogy a konzolosok segge ki van nyalva a pc-sek meg levannak szarva ez a különbség.
Részemröl nem gond ez a hir mert megvan a játék ps3-on, remélem dlc-ben megkapjuk az új ficsöröket.
" First up, support for a keyboard and mouse will be included but minimal, with Miyazaki recommending use of a game pad and confirming that the menu and inventory screens will remain unaltered. Graphic options will be similarly sparse, which Miyazaki attributes to Namco Bandai requesting that the game be a “straight port”; this may even rule out optimisation in areas such as Blighttown and New Londo Ruins where the developer’s technical achievements on console were not able to quite match that of their artistic vision, resulting in frame-rate issues."
Forrás.
Magyarul kapunk egy Resi4 szintü portot, pedig nem igaz, hogy augusztusig nem tudnának egy normális egér+bill irányitást összedobni.
Nem tudom mit szólnának a konzolosok ha kiadnának egy CoD epizodot ugy, hogy azt csak egér+billen lehet játszani mikor a ök meg a gamepadhoz vannak hozzá szokva...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébbként én is aláítram mert nekem is szimpatikusabb a Steamworks mind a gfwl.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem örülni kéne hogy egyáltalán kiadják pc-re... túlzásokba estek ezek a pc-sek 😄
kb 1,5 órát volt idõm kalandozni (Sorcerer +master key elsõ karakter)
ezalatt lvl 10 lett, 4x haltam,(nem vészes egy marióban többet pottyan az ember ennyi idõ alatt😊 de azt vettem észre ez jól jövedelmez mert a feltámadt, bár elõzõleg leölt szörnyekbõl újra lehet soult gyûjteni. és az elhullás helyszínén fel lehet venni az addig összegyûjtötteket is, szóval ez nem olyan gáz. Itt ez s dolog akkor használható lvl grindnek? van értelme?
ja és nincs pause az elég durva😄
PsnID: YOULUPUKKI
Rengeteg háttérinfó megtudható , fõleg a fegyverek, páncélok, egyéb tárgyal leírásánál.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most pár-száz óra Dark Souls és Demon's Souls után (igen, vettem egy PS3-at is csak emiatt) ezt a fajta harcrendszert annyira megszerettem, hogy ezt keresem más játékban is. A Skyrim-et sem bírom már végre elkezdeni, inkább egy NG+, vagy lassan NG++ ...
A legutóbbi Pes tudott úgy kiakasztani, hogy még káromkodtam is (fél órán keresztül...XD). Azóta megfogadtam, hogy inkább nem Pesezek. Nem hiányzik egy szívroham.
Ha valami nem megy szépen kikapcsolom, pihenek, vagy mást csinálok és akkor legközelebb újult erõvel általában elsõre menni szoktak az ilyen dolgok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
De amikor belinkeltem, még nem néztem végig a videót, és nem tudtam, hogy csak egy kérdés van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy jól érvel, GFWL elkerülhetetlen ebben az esetben, talán majd a köv. rész már steam-et használ
Ezen kívül azonban nem nagyon emlékszem másra, amit feladni kényszerültem.
Hát igen... az emberek nem a 110 órás kihívással teli játékokhoz vannak szokva, hanem a 8 óra alatt letolható csõlövöldékhez. Ebben a játékban egy olyan, aki nem játszott a Demon's Souls-al, még napokkal késõbb is kegyetlenül elveszve érezheti magát. 60 órányi játék után sem lehetsz magabiztos... az meg, hogy végre erõsnek érzed magad? Talán majd egyszer :-D
Masterpiece!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Világszinten 1.3 millió példány fogyott a From Software tavaly októberben megjelent és elõdjéhez, a Demon's Soulshoz hasonlóan hatalmas kritikai sikert aratott szerepjátékából, a Dark Soulsból"