Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 100 óra körül volt, viszonylag sokat farm-oltam (souls+shards) és offline. Online-t most NG+ -ban már engedem.
Fpocok
Szerintem ha mondanak valamit, hogy mennyi játékidõ van benne, az nem a fõsztorira vonatkozik, hanem az egész tartalomra.
Skyrim nekem 200 óra volt, mire odajutottam, hogy márcsak pár maradék qst volt... szóval mire nem tudtam mit kezdeni. Megjegyzem, a fõküldit hanyagoltam, csak lvl 55-n fejeztem azt be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Nekem 65 óra körül volt, mindent bejárva, és offline módban.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Gamekapocs tesztet olvasom éppen melyben ez áll:

Több mint 300 óra játékidõ.

Nos akkor ebbõl mennyi a valós fõszál? Mert Skyrimre is írtak elég sokat és hát ugye a fõszál a 10-ed része csak.

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
A minimal az nem a normálisat jelenti szerintem.

Fpocok
Lehet zárni.

Shep
Persze olcsóbb de így az egésznek nem sok értelme van, fõleg ha még akadni is fog pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Én ezt nem mondanám. Szerintem soha nem ment a játszhatóság rovására ami Blighttown-ban folyt. Pedig csak az 1. javítás volt fenn mikor én végigvittem,azóta kijött még vagy 3 ha jól tudom(box-ra)és valamicskét javítottak is rajta.

jarlaxxe
Blighttown-ban konkrétan néha átment diavetitésbe a játék.

wedge31
Egyértelmüen igy olcsobb a port ha semmit se változtatnak rajta ezért viszont igy nagy kár.
A grafikát azért felszokták turbozni egy ilyen portnál föleg ebben az esetben lett volna jó ahol ugy hallottam komoly frame problémák és optimalizálatlanság volt néhány területen.
Tényleg érdekelne, hogy milyen költség vonzata volna egy normális bill+egér irányitásnak nem hiszem, hogy olyan nagy összeg lenne...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azért a pc-s se nyal be minden szart... Tetû húzás részükrõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Nem hiszem, hogy ezen már bármi is változtatna. Azért az vicces, hogy egy atomerömü pc-én is akadni fog ezekszerint a Blighttown terület mivel ez a Namco kérése, hogy graf tunning se legyen hanem egy az egyben irják át a játékot.

Shep
Hát attól tartok PC-n sem fognak kasszát robbantani. És majd jöhetnek a warez miatt nem vette meg senki dumák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Amíg betudok állítani mindent bill.-en ahogy akarok addig nem érdekel..

DMC-ket is simán játszottam ps2 emulátoron minden gond nélkül.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Prince23
Várjuk a peticiot akkor:😄

ezért kéne inkább

jarlaxxe
Ez szivás nem is kicsit, sose értettem miért portolnak ugy pc-re egy játékot ha nem akarnak bele pc-és irányitást is portolni.
A CoD-os példa nagyon találó a magyarázat pedig az hogy a konzolosok segge ki van nyalva a pc-sek meg levannak szarva ez a különbség.

Részemröl nem gond ez a hir mert megvan a játék ps3-on, remélem dlc-ben megkapjuk az új ficsöröket.

wedge31
Részemröl sajnos véget ért a nagy lelkesedés:

" First up, support for a keyboard and mouse will be included but minimal, with Miyazaki recommending use of a game pad and confirming that the menu and inventory screens will remain unaltered. Graphic options will be similarly sparse, which Miyazaki attributes to Namco Bandai requesting that the game be a “straight port”; this may even rule out optimisation in areas such as Blighttown and New Londo Ruins where the developer’s technical achievements on console were not able to quite match that of their artistic vision, resulting in frame-rate issues."

Forrás.

Magyarul kapunk egy Resi4 szintü portot, pedig nem igaz, hogy augusztusig nem tudnának egy normális egér+bill irányitást összedobni.
Nem tudom mit szólnának a konzolosok ha kiadnának egy CoD epizodot ugy, hogy azt csak egér+billen lehet játszani mikor a ök meg a gamepadhoz vannak hozzá szokva...

Shep
Én nem értem mi ez a nagy mizéria mindig a gfwl-al.

DarkSector
Én elvoltam vele eddig is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
GFWL nagy rakás szar, csak ennyi a gond. Örülünk, amúgy.

wedge31
De ez így müködik a demokráciában és mivel ez csak egy petició nem kötelezö elfogadni a kiadónak.
Egyébbként én is aláítram mert nekem is szimpatikusabb a Steamworks mind a gfwl.

Totti5
ME3 szarkeverések után várható volt, hogy most már mindent szabad, mindent lehet, már mint ezt gondolják egyesek. Hamar helyre kellene rázni a gémereket, hogy ez nem így mûködik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Majd a végén kiadják bármiféle online lehetõség nélkül,akkor majd mehet a dupla facepalm az elégedetlenkedõknek

Prince23
Egy fejlesztõ mondaná: Nektek már semmi sem jó

Szerintem örülni kéne hogy egyáltalán kiadják pc-re... túlzásokba estek ezek a pc-sek 😄

Samballah
na én is nekiálltam, múlt pénteken este belecsaptam (13-án akkor kapcsoltam😛 )
kb 1,5 órát volt idõm kalandozni (Sorcerer +master key elsõ karakter)
ezalatt lvl 10 lett, 4x haltam,(nem vészes egy marióban többet pottyan az ember ennyi idõ alatt😊 de azt vettem észre ez jól jövedelmez mert a feltámadt, bár elõzõleg leölt szörnyekbõl újra lehet soult gyûjteni. és az elhullás helyszínén fel lehet venni az addig összegyûjtötteket is, szóval ez nem olyan gáz. Itt ez s dolog akkor használható lvl grindnek? van értelme?
ja és nincs pause az elég durva😄

PsnID: YOULUPUKKI

jarlaxxe
Éppen emiatt nem 10 pontos nálam a játék mert a story nagyon gyenge és én el tudtam volna viselni egy kicsit több zenét is a játékban de mivel minden más nagyszerüen sikerült ez nem nagy gáz, igy aztán csak 9.9 pontot adok a játékra...<#vigyor1>

wedge31
Ajánlott videó a világ megértéséhez.

Seth
De van, csak nincs a szádba rágva.
Rengeteg háttérinfó megtudható , fõleg a fegyverek, páncélok, egyéb tárgyal leírásánál.

Shep
De tényleg nincsen történet?

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én -amikor megrendeltem Xbox-ra és vártam, hogy megérkezzen pár nap múlva- olvasgattam a teszteket, amik áradoztak róla, de ilyeneket írtak, hogy nincs történet, újratermelõdnek az ellenfelek, baromi nehéz. Azt hittem, hogy mellényúltam.
Most pár-száz óra Dark Souls és Demon's Souls után (igen, vettem egy PS3-at is csak emiatt) ezt a fajta harcrendszert annyira megszerettem, hogy ezt keresem más játékban is. A Skyrim-et sem bírom már végre elkezdeni, inkább egy NG+, vagy lassan NG++ ...
Na azért ilyen szintre még nem jutottam (nem is akarok!).

A legutóbbi Pes tudott úgy kiakasztani, hogy még káromkodtam is (fél órán keresztül...XD). Azóta megfogadtam, hogy inkább nem Pesezek. Nem hiányzik egy szívroham.

Ha valami nem megy szépen kikapcsolom, pihenek, vagy mást csinálok és akkor legközelebb újult erõvel általában elsõre menni szoktak az ilyen dolgok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nekem eddig a Beowulf volt a csúcs.Volt egy rész ha jól emlékszem a 9. pályán amit 10000000 próbálkozás után sem tudtam átvinni.Most megszereztem konzolra hátha itt sikerül majd!

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Biztos, hogy szivni fogsz mert ilyen mégegy nincs.

wedge31
Mindenhol azt írják, hogy rpg...

Seth
Atyaég, ne egy speedrun videóból ítéld meg

hát több tekintetben is eléggé furcsácska. nem rossz de vhogy eltér az eddig mexokottaktól. ez inkább ilyen lineáris hentnek tûnik kalandelemekkel, semmint rpg-nek harccal fûszerezve. azért egy risen vagy oblivion deadly reflex vagy art of combat mod után....

én bírnám a játékot, ha meg lehet majd venni boltban is...

Fpocok
Igen.
De amikor belinkeltem, még nem néztem végig a videót, és nem tudtam, hogy csak egy kérdés van.

Seth
Elsõ kérdés? Az egyetlen kérdés 😄

Amúgy jól érvel, GFWL elkerülhetetlen ebben az esetben, talán majd a köv. rész már steam-et használ

wedge31
What?

Fpocok
Elsõ kérdés:

Solid Snake
Na erre én is kíváncsi vagyok! Nem sok olyan játék van, ami a nehézség miatt fogott volna ki rajtam. Ha más nem sok türelemmel minden akadályt lehet venni (Egyik nagy szégyenfoltom az Ufo Aftermath... Egy idõ után legyõzött a túlerõ, de tervben van egy újrapróba, melyben keményen revansot veszek a szürkéken! <#eplus2>).

Ezen kívül azonban nem nagyon emlékszem másra, amit feladni kényszerültem.

wedge31
Tényleg kiváncsi vagyok, hogy ennyi év tapasztalatal a hátam mögött is szivatni fog a játék vagy csak ez is egy urban legend a sok közül.

Totti5
Skyrim statisztika után nem mondanám hogy a játék hossza riasztja el a gémereket. Itt a fõ gond a túl sok felesleges szopatás, ami a mezei játékosok számára élvezhetetlenné teszi, aki meg megkedveli anyázik benne rendesen, de a végén a jóra fog visszaemlékezni. Veled is ez történt😊

Tinman
Csak az ismerõsi körbõl ismerek nem is egy embert, akik szinte azonnal adták is el a játékot, mihelyst 1 órát eltöltöttek vele.

Hát igen... az emberek nem a 110 órás kihívással teli játékokhoz vannak szokva, hanem a 8 óra alatt letolható csõlövöldékhez. Ebben a játékban egy olyan, aki nem játszott a Demon's Souls-al, még napokkal késõbb is kegyetlenül elveszve érezheti magát. 60 órányi játék után sem lehetsz magabiztos... az meg, hogy végre erõsnek érzed magad? Talán majd egyszer :-D

Masterpiece!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Rétegjáték...

Totti5
Namco Bandai:

"Világszinten 1.3 millió példány fogyott a From Software tavaly októberben megjelent és elõdjéhez, a Demon's Soulshoz hasonlóan hatalmas kritikai sikert aratott szerepjátékából, a Dark Soulsból"

Tinman
Azért bízom benne, hogy egy kórájhét csak elbír vele 30+ FPS-el :-)

wedge31:

Vizeszsömlével szerelt CE-t is venném ebbõl :-D