10203
  • dante3
    Sajna nem xbox kontrollerem van, ezzel próbálom beállítani a sajátom, de a jobb analóg karon a kamera irányítás még mindig nem jó, fordítva működik, tudna valaki segíteni a beállításhoz! köszi

• Lunki88
    Emberként menj oda és idézz magadnak egy segítőt, ez a legkönnyebb megoldás, de ha mindenképp egyedül akarod megölni akkor amint belépsz az ajtón gurulj el a csapása elől és rohanj fel a lépcsőn, ott ha gyorsan végzel a kutyákkal akkor a démon támadásai elől már el lehet gurulgatni és hátulról csapkodni.
  • Fletley9
    Capra ellen tippek trükök? már vagy 15-sözr megölt és még megütni se tudtam...sőt...ha eldodgelol az első hitet beragadok és szétszednek a kutyák...
  • Lunki88
    Hát csak ennél a játéknál hihetetlennek tűnik hogy képesek vagytok billen játszani. Próbáltam billen de 5 perc játék után nyúltam is a kontrollerért.
  • wedge31
    Miért, ki nem?
  • Fpocok
    lvl 22-n merre menjek? Eddig halott a gargoyle meg a lábatlan démon.
  • Lunki88
    Nem mondod hogy te billen játszol?
  • MerlinW
    Ha ugrasz, akkor túlugrasz:) Egyébként sprint közben space.
  • wedge31
    Akkor bele trafáltam.

Thx.
  • exoterm
    Nem kell ugrani, csak simán nyomd az előre gombot :P
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Hogy lehet a játékban ugrani? Az egyik vidiben láttam, ahogy a csaj leugrik a bástyáról egy minotaurusz fejére csapva. Az okés hogy ha esek akkor ha RB-t nyomok ütök is, de hogyan ugrok neki ?
  • dante3
    Aki kontrollerrel játszi, légyszi segítsen! Hol tudom beállítani, hogy a jobb analóg kar ne fordítva működjön? Felfelé nyomom, akkor balra fordul a kamera...stb.
  • Laza
    Ezt is látod szintlépéskor jobb oldalon a jobb kéz fegyver 1-2 meg bal kéz fegyver 1-2 mutatóknál (mindig a slotba berakott cuccokra értendően írja ki a változást).
  • Laza
    Pl a szablyám str E, dex B ... ha szintlépéskor str-re teszek akkor 1-es nő a sebzése, ha dex-re akkor 5-el.
  • MerlinW
    Ellenfél befogása (Lock on): középső egérgomb:)
  • MerlinW
    A kezdőhelyről 4-5 helyszínre is lehet menni:) Menj fel a lépcsőn (ha a tűznél a szakadék fele állsz, akkor jobb oldalt)
  • Laza
    Ha a sima item menüben vagy meg tudod nézni a fegyveren módosítóit (kontrolleren X). Ott van, hogy melyik stat hogyan hat az adott fegvyerre (str,dex,int,faith). Betűkkel vannak jelölve, úgy mint A,B,C,D,E. Értelem szerűen ha az erőnél E vagy a dexnél meg B, akkor azt azt jelenti, hogy az erő ad némi módosítót, de a dex adja a legtöbbet, tehát annál a fegyvernél dexre kell gyúrni. Egyébként a használathoz szükséges statok is nagyjából behatárolják a módosítókat (jobb oldalon).
  • MerlinW
    Én karddal és kétkezes vasállattal aprítok, így én az str-t fejlesztem.
  • Laza
    Van key bindings menü, abban nem írja hogy mi micsoda?
    Nem voltam még benne csak láttam :)
  • MerlinW
    Akármi. A karakterosztályok csak az induló statok és tárgyak tekintetében számít. Ezután akár mágust is faraghatsz a lovagodból, vagy lovagot a mágusból.
  • Lunki88

Ez jót röhögtem! :D
  • wedge31
    Amikor csak lehet legyél ember, offline modban minden téren elönyös. Ha online vagy már van hátránya is mert a többi játékos meg fog támadni és ez az elején igen zavaró tud lenni.
  • exoterm
    Ilyen sz*r az estoc, vagy az a normális, h alig sebez a bossokba?
  • IMYke2.0.0.0
    Dark Souls PC-irányítás:
    * Előre, hátra, jobbra, balra: W, A, S, D
    * Kamera irányítás: I, J, K, L
    * Elfogadás, alkalmazás: Enter
    * Visszavonás, mégse: Backspace
    * Menü, Statisztika: End
    * Ellenfél befogása (Lock on): O (nem nulla)
    * Karakter gesztikulálása: G
    * Gurulás, elvetődés stb.: Szóköz (Space)
    * Egy/két kezes grip: Alt
    * Nehéz egykezes támadás - jobb kéz: U, bal egérgomb
    * Könnyű egykezes támadás - bal kéz: H, jobb egérgomb
    * Balkezes fegyver akció, blokkolás: Shift
    * Balkezes fegyver akció, kivédés (parry): TAB
    * Kontrolleren: D-Pad = C, X, V, B
    * Kontrolleren: RB, LB = Page Up, Page Down
    * Kontrolleren: X, Y = Insert, Delete
    * Kontrolleren: A = Q
    * Kontrolleren: B = E

Nincs mit :)
  • Gideon Wieth
    Csontik ellen volt jó taktikám felmentem a keskeny lépcsősorra, és lerugdostam őket a mélybe :D
  • Gideon Wieth
    Valahogy sejtettem :D de ne is a temető felé induljak ? Mert a másik irányba felfelé van egy emberke akitől tanulhatok, meg vásárolhatok és onnan felfelé zsákutca azt hiszem :-)
  • Seth
    Nem, nem arra kell menni, hanem fel a várba, a hegyoldalon van a lépcsősor ami oda vezet.A katakombákhoz még nagyon gyenge vagy , de ezt már a csontik is a tudomásodra hozzák a temetőben :D
  • Gideon Wieth
    Hát ez a játék brutál nehéz :D Most vittek át a kezdőhelyről a csontikhoz a temetőbe. Hát mire eljutottam a katakombákig. Megláttam mi van bent, inkább visszamentem szintet lépni. Amúgy arra kell menni ugye? :-)

Pár kérdésem lenne ( én az első résszel kb 1-2 órát ha játszottam ).

Mi a különbség aközött, hogy élek és aközött, hogy undead vagyok?
    Hogy érdemes játszani a játék? Úgy értem, van értelme visszafelé rohangálni egy biztonságos útvonalon a bonfirehöz, vagy menjek inkább előre, gyakran vannak?
    Tudom, hogy nincs nagyon irány megadva, ebből adódóan nincs is jó irány. De mindegy merre indulok előbb utóbb kilyukadok úgy valahova hogy a story előrébb menjen ? úgy értem, nincs rossz irány ? :-)
  • Seth
    Szerintem az is copy-paste :)
  • Tinman #2085
    Kézikönyvbe nincs bent?
  • gregtom6
    Ami nekem hiányzik:

-nem értem a boxos gombokat, nincs rá időm, hogy kitalálgassam, melyik mit jelent. (lista kellene, mondjuk ilyesmi sorokkal, h:
    használat = (A) = billen Q
    Az optionsben ilyen listának (is) kellene lennie, mert enélkül félbehagyja az egészet a játékos)

-persze jobb volna, ha egyszerűen a játékban, ha billt használok, a beállított gombok nevei jelennének meg holmi (A)-k meg (B)-k helyett

-a kameramozgatás sebessége nem az egér sebességétől függ, ami engem iszonyat zavar. Vagy túl gyorsan mozog, vagy túl lassan. Így tényleg nem lehet elugrálni a démonok elől, mert egyelőre jobban idegesíti az embert, h nem lát akármit, mint maga a harc.

Nekem csak ennyi problémám van, a grafikát magasívről leszarom, Marhára nem tud érdekelni, hogy van-e árnyék v sem, nekem oly mindegy. Holmi javítások nélkül is szép volna ez, engem még a felbontás minősége sem érdekel, ha mellette ilyen irányításbeli gondok vannak.
  • gregtom6
    Hát azt kell, hogy mondjam, hogy ez a port tényleg siralmas minőségű...
    És nem a grafika a pocsék, hanem ezek az irányításbeli apró technikai gondok, amik mégis ellehetetlenítik a játékot.

1. Mondja már meg valaki, hogy lehet átállítani a gombkiosztást, mert csak várná, h leüssek valamit egy gomb helyére, de hiába nyomok akármit, nem történik semmi.

2. jó volna, ha valaki leírná, hogy melyik xbox controlleres gomb melyiket jelentené a billentyűzeten. Eddig arra jöttem rá, hogy:
    billen a Q=játékbeli A (de néha az enter)

Az alapértelmezett gombkiosztásról (hogy a WASD mellett van a VCFR) látszik, hogy a fejlesztőknek gőzük se volt, hogy billentyűzeten hogy lehet egy ilyen játékkal játszani. Ötletük se volt rá, állítom, h nem is játszottak még PC-n ilyen játékkal...
    Egyenesen vicces az, hogy azt hitték, majd mindenki, aki ezt megveszi, nekiesik kitalálgatni a gombkiosztást egy ilyen játéknál...

Szóval ez a része borzalmas, könyörgöm, toljanak már a megjelenési dátumon, ha minden más elkészült, csak a kezelés nem...nem mindenki akar kontrollerrel játszani.
  • Tinman #2082
    Nem. Drop-in multi van benne, véletlenszerűen rak össze idézéskor/invadekor valakivel.
  • Wykos
    Üdv mindenkinek!VAlaki megtudná mondani nekem h tudom e haverral nyomni ezt a játékot coop-ban hamachi,tunngléval?:)Válaszotokat előre is kösz.
  • ratgab
    Igazából egy cseppet sem szenvedek csak próbálkozom! VAn 1-2 érdekes taktika, de kéne hozzá erősebb fegyver.
  • Tinman #2079
    Tökéletes Pyro-nak a Spear is... főleg upgradelve ;-)
  • Prof William
    Pryo fegyver az lehet akármi vagy csak ilyen balták? Mert a lovaggal nagyon megtetszett a Spear és hátha jó más kasztoknak is.
  • gregtom6
    Valaki írja már meg, hogy a kontroller gombok mely billentyű gombok lennének (pl A, B, stb.). Kösz.
  • wedge31
    Strenghre csak annyit raktam amennyit muszáj volt a többit meg dex-re és vit-re.
    Mivel halberdel/spear megyek és azoknak ugyanúgy piercing sebzése van mint a bownak ebböl következett, hogy ugyanúgy dex kell neki mint a bownak.
    Most aki piercing fegyvert használ annak is növeli a sebzést a strengh? nem mintha gondom lenne a sebzésel csak a jövöbeli karaktereimre vonatkozóan lenne érdekes a dolog.
  • ratgab
    Hányas levelnél érdemes nekifogni?