Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi ez a frame? A szemem kifolyt olyan folyamatos és ez csak youtube videó!
Konzolon BOTRÁNY volt a frame...
0-day Collector's vétel... nem kérdés!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
new content
New Bosses - Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP
New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megtörtént a hivatalos bejelentés ezek várhatók a pc-és verzióban:
New Bosses - Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP
New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs
Megjelenés Augusztus 24.
Epic volt, én mondom neked 😊
De azt tudom, hogy drága mulatság más világába bemászkálni, mert drága is ritka is a hozzá szükséges eszköz, még akkor is ha jó szándékkal co-op módra mész.
Van egy olyan gyûrû amivel szinte észlelhetetlen vagy, de aki játszott már ezzel a játékkal, annak a hátán is szeme nõ... volt már próbálkozó, de így még nem tudtak beszívatni. Már csak azért sem, mert jelzi a progi, ha valaki belép a világodba.
"És az igaz hogy néha lehetünk ellenséges bossok más játékosoknak?"
Ilyenrõl semmit nem tudok... talán ez megint egy patch hatása?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
youtubeon elég sok videot láttam ahol kb 2-3 kék szellem védte az embert, meg olyat is hogy a kék szellemeken kivül több vörös vagy fekete fantom is volt.
A várfalast ugy értettem hogy amig öli az npc-ket akkor hátba támadom.
Ha jól emlékszem akkor a videokon valami láthatatlanná tévõ gyürüt használtak, ésmindig hátba szurták az ellenséget. 😄
És az igaz hogy néha lehetünk ellenséges bossok más játékosoknak?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A multi módban néha szellemalakokat látsz, vagy vértócsákat ahol haláluk elõtti utolsó mp-eiket látod. Ez van elõholt módba.
Élõ módba szimbólumokat is láthatsz már a földön, melyek kvázi utat nyitnak a co-op mód elõtt.
Ebben az állapotban a black fantomok (másik játékos) átléphetnek a világodba és az életedre törhetnek, de egyszerre csak 1!
Összesen így 3 játékos lehet max 1 világban (társad, támadód, te magad).
Tehát a várfalas példád nem igen mûködik, hacsak a társad éppen nem egy tank és feltartja a fantomot.
One shot? Sokadik szintûként kimaxolt bow-val esetleg lehet szerencséd, de lvl sokadikként nem lvl5-el kerülsz össze, egyszerûen nem ad rá lehetõséget a program.
pl. öli a csontvázakat, én meg a várfalrol rálövök? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Viszont vannak bossok pl a ceaseless-discharge meg a Hellkite Dragon akiket ijjal a legegyszerübb kinyirni.
Nagyon jónak tünik az egész játék felépités és rendszer egyre jobban várom az augusztust.
Azoktól kérdezném akik már végigtolták mik a tapasztalatok az full ijász kariról mert nekem az a kevenc kasztom de nagyon ugy tünik, hogy itt az nem lenne életképes.
Néha viszont frusztráló, hogy gyak köpni se tudsz egyet nyugodtan mert állandóan betámadnak a kis pöcsök.
Parasite Eve 2, best game EVER!