Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
De legalább jó irányba indult el az elején. Mit szólt volna hozzá, ha a csontik felé próbálkozik ? Bár már már arrafelé indult 😄

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Pákó és a Dark Souls? Szomorú, hogy az ilyeneket is anya szülte és nem valami félresikerült genetikai kísérlet eredményei.

Requiescat in pace.

(Megelõlegeztem neki <#eplus2>)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Egy kis ízelítõ a játék elejébõl (bár ez még mindig csak konzol 😄)
A készítõ véleményével mondjuk nem értek egyet, de most nem is az a lényeg

PSN ID.: Beegabor

tarti19
Elõbb várjuk meg az elsõ teszteket aztán ki-ki döntse el maga, hogy kidobja a pénzt az ablakon, vagy szórakoztató pillanatokat szerez magának...
Engem leginkább a megjelenítés s az optimalizáltság érdekel.

jarlaxxe
Én örök optimista vagyok.

wedge31
Csak optimistán urak amig meg nem jelent addig félig tele van a pohár.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Õszintén? Szerintem nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
<#hehe>

fery02
Aztán lehet, hogy még a 6000 is nagyon sok lesz érte.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Én meg már 6000 Ft-ért is tudok bárkinek szerezni steames verziót...😛

De most komolyan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
40eu-ért elõrendelhetõ steam-en a játék.

A dobozos jóval olcsóbb lesz.

wedge31
A lényeg, hogy sajnos valszeg igazad van ettöl függetlenül vagyok olyan hülye, hogy mégis várom a játékot, hátha jól sikerül a kedvezötlen elöjelek ellenére is.

IMYke2.0.0.0
Ez a fórum lényege 😊
Az ember gyakran észre se veszi, hogy milyen régi üzenetre válaszol 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Miért válaszoltam egy hetes hsz-re?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha tartalom és minõség alatt magát a játékot érted, szerintem ne éld bele nagyon magad😊 Legalábbis a hivatalos közlemények alapján.

[merlinw.org]

grebber
Minimum gépigény:

Processzor: 2.6 GHz Dual-Core
Memória 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
Merevlemez: 4 GB
Videókártya: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 vagy jobb, NVIDIA GeForce 8800 GT vagy jobb
DirectXŸ: 9.0c
Hangkártya: Direct Sound Compatible
Egyéb: mikrofon a multiplayerhez

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Én még ezen se csodálkoznék bár valszeg inkább a mentés rendszer miatt az.

jarlaxxe
" superior minöség "...hát a remény hal meg utoljára...<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Ja, értem - akkor nem szóltam 😊))

Nos, engem is csak a gépigénye riaszt(hat) el - ha elfut a kicsi PC-men, akkor nálam 'öröm és bódottá', na meg sok Xanax...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tudom, tudom... Tinman-nek már megvan minden létezõ kiadásban, és végigjátszotta az elsõ és második részt is, többször, de megveszi, PC-re is. Hogy "superior" minõségben is láthassa - én pedig pusztán csak 'mazochista' vagyok 😊

Shep
Ti benne voltatok 😊 de egye fene legyen 12 de ebbõl 8 miután meglátja milyen szar lett a port, elfelejti még a játék címét is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
<#banplz><#hehe>
IMYke2.0.0.0
Kapásból tudok +2 embert 😊

Shep
PC-n meg úgysem érdekel max. 10 embert 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

grebber
Jól van több nem lesz.Mindig kimegy a fejembõl hoz ez a game csak konzolon lerágott csont!

IMYke2.0.0.0
Szerencsére a "most is pl. a 2. pályán" után AZONNAL ABBAHAGYTAM az olvasást.

Ilyet légyszíves SPOILER-ben!

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
spoiler 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Nem mellesleg ezt ne úgy fogja majd fel senki sem mint egy hasonló "kardozós" game-et mert az nem vezet sehova.
Itt mindig alaposan körül kell nézni,hogy lehet-e valami alternatív megoldás pl egy nagyobb szörny legyõzésére.

Most is pl a 2. pályán a várfalon ott volt ilyen nagy minotaurusz vagy mi és a szûk úton face to face esélyem sem volt ellene.
Sokszor meg kellett halni mire észrevettem hogy az ajtó mellett van egy létre fel a toronyba ahonnan pl rá tudok ugrani és elég sokat leszed az életébõl vagy pl fentrõl megtudom szórni bombával.
Szóval ez a game nem csak megyek elõre és darálok.

Tinman
Jaj<#ticking>

grebber
Egyébként ahogy haladok elõre szerintem amiatt nehéz ez, mert ha meghalsz akkor ismét végig kell verekedni magad az elleneken + nincs mi mutassa merre menj így mászkálsz összevissza.
Eddig nem rossz game én azt mondom.Egyelõre még tetszik <#taps>

Shep
Na de mivel a fejlesztõk saját bevallásuk szerint sem értenek a PC-s portoláshoz így ez igazából nem jelenti azt, hogy nem lehetne jobban irányítani bill+egérrel egyszerûen csak nem csinálják meg.

Jaka923
Pont egy olyan játéktípusról van szó, amelyet jobban lehet kontrollerrel irányítani, ráadásul a fejlesztõk elmondása szerint nem lesz jó billentyûzettel-egérrel a játék.

Solid Snake
😊<#nezze>
Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy csak azért mondják, hogy nehéz... mert a szaros paddal nagyon nehezen lehet irányítani.

U MAD?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Azt azért kétlem 😊

Shep
A végén kiderül, hogy nem is nehéz a játék 😊

grebber
LOL miután nagyhezen rájöttem hogy is kell fegyvert váltani meg shield-et berakni pff.Én barom eddig egy zombit karcolgattam 3-4 percig mire meghalt.Normáéis kardal 2 csapás 3-4 másodperc 😄
Fõellenfél se bírta 2 percnél tovább.Jó lesz ez csak használni kell a fegyvereket<#idiota><#banplz>

Shep
Akkor ez ilyen mazochista játék én meg nem nem bírom a fájdalmat 😊

Tinman
Demon's Souls nehezebb :-DDDD

grebber
belenéztem én is milyen is ez a játék.A sját szememmel akartam megtapasztalni valóban olyan-e amilyennek sokan mondják. És miért lett volna más <#idiota> ennyi ember nem tévedhet.

Frankón nehéz az biztos.Rendesen meg kell tervezni a 10. halál után hogy lenne a legegyszerûbben kinyírni a zombikat.
Még csak a játék elsõ 15 percében vagyok de annyiszor haltam már hogy fontolgattam erõteljesen hogy törlöm legalább mehet fel más game az xboxra.
De nem adtam fel.Igaz a zombikat már nagyon könnyen gyakom,de mint írtam ez a játék elsõ kb 10 perce.A fõellenséget (akik már játszottak vele és ne adj isten végigvitték ezt, tudják ez nagy nulla nem ellenfél) kb jövõ karácsonyra talán sikerül is legyõznöm.Eddig a rekordom kb 3% amit sikerült leszednem az életébõl neki meg ugye 2-3 csapás és végem van.

Na megyek vissza kínzom magam tovább.

Én megvettem. 😊
Tényleg szép és vastag könyv.
jarlaxxe
Pdf-be már belinkeltem, egyébbként tényleg nagyon szép könyv de az már tulzás lenne ha ennyi pénzért hozzá csapnák a pc-és kiadáshoz.

wedge31

Ja, de az tartalmazza a többit (soundtrack, behind the scene, artbook)
jarlaxxe
Limited editionom van.

wedge31
Reméljük a tartalom és minöség egyenesen arányos lesz ezzel a szép kiadásal...

jarlaxxe
Tulajdonképpen csak a poszterrel, meg néhány képeslappal több.