10203
  • Shep
    Hogyne félnék, nem vagyok én Szent György :)
  • Fpocok
    Igen, de akkor nem tud odamenni a bonfire-hoz... én nem tudtam, mert a kerítés másik oldalán jutottam ki.
  • wedge31
    Ha félsz a sárkánytól menj le a hid alá ott is át tudsz juni.
  • Fpocok
    Hídon menj át.
  • Shep
    Na most vagyok meglőve. Leöltem elsőre a Taurus démont de utána egyik irányban ott a sárkány, tőle még félek, a toronyban lefele ott egy bunkós fazon aki bármit csinálok 1x rám vág és végem. Temetőhöz meg még hurka vagyok. És akkor a bannerban látható taghoz hasonló figuráról még nem is beszéltem.
  • Fpocok
    A visszamenésre.
  • gregtom6
    Most az "ó, igen" a korábbi helyszínre való visszautazásra vonatkozik? :D
    Vagy arra, hogy a legelején már le lehet menni valahogy az alagsorba is?
    (igen, nem választ várok, nehogy elárulja valaki, hogy lehet oda lejutni)
  • Fpocok
    Én már nem játszok, de a második kérdésre a válasz.. ó, igen. Majd kérnéd, bárcsak ne mehess :D
  • gregtom6
    Annak ellenére, hogy a múltkor morogtam az irányításra, csak elkezdtem a játékot :DD

Nem akarok semmi olyat kérdezni, ami elárulna nekem bármit is a játékból, csak pár technikai kérdésem volna:
    -minden olyan helyre el lehet jutni, amit látunk? (kivéve mondjuk a háttér képét, első helyszín esetén a hegységeket) Tehát, az Undead Asylum alagsorában lévő Asylum démonhoz is el lehet jutni?
    -Vissza tudunk még majd menni a korábbi helyszínekre? Pl az Undead Asylumba.
  • mcwolf
    Mire feljöttem Blighttown-ból a dutyiba zárt némber meghalt valamiért . Az aki a HP italt fejlesztette fel +1-esre.
    így hogy megdöglött mivel tudom tovább fejleszteni az Estus Flask-omat?
  • wedge31
    Engem többnyire nem zavar. Eddig egy rész volt ami nem jött be és az Blighttown volt, na az tényleg egy idegesitö pálya, onnan örültem amikor elszabadultam.
  • Gideon Wieth
    oks :-) még nem találkoztam vele de a neve alapján lehet halogatom még :D
  • jarlaxxe
    Felesleges szerintem mert a hydra felöl is be tudsz menni oda.
  • Gideon Wieth
    Igazából nem tudom mit vannak egyesek úgy oda :) Én is sokszor meghalok és ez pl. a demon soulsnál tényleg rossz volt, mert gagyi volt a checkpoint rendszer. Ebben viszont az tetszik, hogy eddig egész korrekt helyeken vannak, meg amit egyszer már megcsináltam és rájöttem hogyan kell, azt utána meg tudom még egyszer csinálni.

Emberek képzeljétek am. Gargoyle, volt nálam egy lándzsa amit nem tudom honnan szerváltam, raktam rá villámot, véletlen épp mögé keveredtem, erre lekaptam két ütésből a fél életét, meg a farkát ami adott egy baltát :D Olyat lestem. Utána a sárkányt is megcsináltam. De az a kard a 200as sebzésével nem sokkal több mint reinforceolt lándzsám. Köszi a helpet, majd ha elakadok jövök még. :-) :P viszont aki járt arra, érdemes összegyűjteni a 20 000 lelket az erdei ajtó kulcsára ami a kovácsnál van ? :)
  • Shep
    Hát nem tudom de szerintem ez a játék inkább idegesítő, mintsem szórakoztató. Adok még neki egy kis időt hátha de valahogy nekem ez a fajta kikapcsolódás tőlem nagyon messze áll, leginkább ez az állandó respawn idegel fel.
  • Gideon Wieth
    Igen, azt az erdőben összekaptam gyorsan két mozgó fa meg három kőóriás között rohangálva :D :)
  • Shep
    Ok akkor nem pazarolom :) Amúgy most levert a várban egy agyonpáncél 2x akkora lovag, mint én, pedig majdnem leütöttem csak a retek lock miatt megszívtam :)
  • Fletley9
    Gaping démon!!!! azt a leborult másodjára meglett, talán az eddigi legkönnyebb boss (leszámítva ,hogy erős fps visszaesés volt) de az odavezető út még most is óriási a vérnyomásom. amint megláttam egy baziliszkuszt összefostam magam ,hogy jaj nem...amikor meg egyszerre három ugrott nekem...jaj nem nyugodtam le még most se...jó, hogy volt nálam annyi tűzbomba... Depths után merre érdemes folytatni at utamat?
  • Seth
    Ráérsz még élő lenni :D Humanity-t ne pazarold feleslegesen :D, úgy is sokat fogsz halni az elején, csak elveszne. Esetleg ha van 2 db,akkor egy tábortűz fejlesztésbe beinvesztálhatod.
  • Shep
    Köszi. Maradjak hollow vagy nyomjam a humanityt?
  • Seth
    Használd őket nyugodtan,de csak ha tábortűznél vagy és tudod hogy azzal a mennyiséggel tudsz szintet ugrani. Különben könnyen elbukhatod
  • Shep
    Ja, akkor azt nem tudom, én is átállítottam csak mondom ,hogy betegek voltak :)

Vannak ilyen lélek töltőim ami elvileg 200 lelket ad érdemes ezeket elhasználni vagy tartogassam őket?
  • wantonly
    Nem, nem arra gondolok. Az nálam a Mouse3. :)

A sárkány farkát akarom ellőni, de túl messze van, hogy lock-ra befogja. :)
  • Shep
    Hát az nem semmi akkor, 2. főellenhez mekkora szint javallott?
  • Shep
    Lock-ra gondolsz? Az O, na ezt is amúgy hogy gondolták, billentyűzet közepére bevágták, profik voltak na :D
  • Seth
    Tényleg ennyi a max
  • Shep
    De tényleg, vagy csak mondtál egy számot? :)
  • wantonly
    Hogyan kell célozni a számszeríjjal? Videóban láttam, hogy lehet, de semelyik billentyűre nem hozza elő nálam.
  • Seth
    711 :D
  • Shep
    Hát nem tudom de szerintem rohadtul idegesítő ez a respawn dolog. Fejleszteni akarok, újra jönnek, meghalok újra jönnek, ha a szél fúj újra jönnek, ha fingok egyet újra jönnek. Marhára unalmas, így azért lehet játékidőt növelni. Mennyi amúgy a max szint a játékban?
  • wesker24
    Türelem arra is sor kerül majd ne aggódj ami késik nem mulik ! :D
  • jarlaxxe
    Thx, mondjuk az utolsó két fixnek én nem látom hasznát.

Ugy tünik sajnos a lockos probléma nem lesz megoldva...
  • wantonly
    DSfix 0.7

Save game backups: backs up the saves at regular intervals. The maximum number of stored backups can also be set. I implemented this since I almost lost my save while testing. The minimum interval is set fairly high to discourage people from using this to cheat death.

Intro skipping. NOTE: the way this is implemented is completely insane. It works for me, but I can’t guarantee that it won’t set your computer on fire. Just turn it off if you experience problems.
  • Lunki88
    Na de Gwyndolin-t úgyis meg lehet ölni hogy Gwynevere-t békén hagyom? Azt hittem az előbbi csak akkor jelenik meg ha az utóbbival végzek. :D
  • Hrisskar
    Eddig nekem szépen futott és stabilan, de miután felraktam a Steam-en a Spacechem-et(steam first-time setup) azután valami hihetetlenül elkezdett akadozni a játék(kibróbáltam a skyrim-mel, az is ezt produkálta). Eggyel korábbi visszaállítási pont-ra rakva megoldódott a probléma.
  • Shep
    Mit kell nullára állítani ha fps problémám van?
  • Shep
    Köszi.
  • wedge31
    Nálam egérgörgö fel-le.
  • Shep
    Ja az már megvan akkor :) Váltani, hogy tudok a tárgyak között?
  • wedge31
    Kindled fejleszti a bonfirét 5 helyett 10 flaskot kapsz.