Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Amikor volt kb. 2 mm élete neki meg 3/4-ed na olyankor ezerrel rohamozni és ütni vágni és nem hátrálni.
Shep:
Nincs 100 combo, alapvetõ mozdulatok vannak és egyes karakterosztályoknál pár plusz mozgás.
Imi:
Ez egy kifejezetten laza boss-nak tûnt, nem volt benne az alapjátékban, de hogy billentyû egérrel ezt nem lehet érdemben irányítani az holt biztos.
Grebber:
Az oldalra gurulás talpig páncélban elég realisztikus ebben a játékban... lassú és lomha mozgáskombináció, így nem mindig használja az ember, mert nem mindig van rá ideje. Persze könnyû páncélban ok, de azt meg könnyû átütni.
Kevés dolgot várok úgy, mint a PC-sek véleményét a megjelenést követõ 1-2 hétben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A videóból nekem az jött le hogy van oldalra gurulás ,mégis aki tolta mintha debil lett volna mert alig használta.
Jõvõhéten lesz 2 szabadnapom akkor már rohadjak meg tényleg elkezdem és megnézem valóban nehéz-e!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt-a-Q... Ez tényleg ilyen rohadt nehéz lesz.
Nem arról beszél, hogy a portolás miatt szar lesz a frame-rate úgy globálisan, hanem az amúgy a konzolokon is frame-rate problémás Blighttown pályán nem tudnak most javítani a PC-s verziónál sem.
Hát a Blighttown-ban helyenként tényleg leesett egy kicsit az fps, de azért simán játszható volt- tudniillik az volt a legkevesebb bajom azon a pályán...
Ettõl függetlenül szurkolok a PC-s porthoz, mert ha ez nem sikerül most nekik, akkor nem mostanában fognak próbálkozni vele megint ennél a sorozatnál.
Kíváncsi vagyok, hányan veszik meg a játékot warez-kipróbálás nélkül az ismert/bevallott problémák függvényében. Mert aki vakon megveszi ezek után, az egyszerûen hülye.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Õszintén szólva komoly gondjaim vannak, mert nem szoktam hozzá (oké, hozzászoktam, de nem ilyen formában), ahhoz hogy kontároknak fizessek. Úgy gondoltam nem lesz gond vele, de tévedtem. Jelenleg is dolgoznak, de nem tudom min. Különösebb optimalizálás nem lesz, a 30-as frame rate éppen hogy játszható állapotot jelent, de miután nincs optimalizáció, még ez sem garantált. Az elsõdleges cél, hogy olyan fejlesztõknek adjak pénzt, akiknek nem az az elsõdleges céljuk, hogy minél hamarabb elkészüljenek a termékükkel. Mindezt úgy, hogy fél éve tudnak a problémákról és csesznek 1-2 tapasztalt PC-s fejlesztõt felbérelni - mert mások komplett játékokat készítenek annyi idõ alatt, amennyi idõt õk az optimalizáció és frame rate problémára fordítottak - vagy nem fordítottak.
Köszönjük tisztelt From Software, hogy elkészí...átfossátok a játékotokat PC-re, a nagy nyomás hatására, de így nemhogy jó fejek nem lesztek, viszont magatokat égetitek le mindenki elõtt. Az autószerelõk nem végeznek szívmûtétet".
[merlinw.org]
Egy pc konfig meg ezerféle lehet és valószínûleg ebben nincs nagy gyakorlatuk, hogyan oldják meg a program skálázását.
Pénzt kiadni pedig biztos nem akarnak egy külsõs cégnek , hogy hozza nekik össze.
Mert nagyon ugy tünik, hogy magasról tesznek az egészre, összecsapják valahogy az a pár ember aki meg majd megveszi szívhatja a fogát kinjába.
Még jó, hogy még a télen jön a dlc ps3-ra is az tuti vétel lesz.
Talán majd a modderek rendbe teszik a játékot.
Tudnak a japánok, ha akarnak.
Nyilván, nem lesz tökéletes, én bizakodom azért, hogy megéri majd a pénzét.
Az irányításbeli gondoktól már elõre félek, merthogy nem fogják szerintem rendesen megoldani, az tuti(nem véletlen a controller recommended szöveg) :D
Másoknak érdekel tökéletesen sikerül!
Sokra mennek a felhasználók az extra tartalommal, ha az átlagos gépükön alig fog futni a játék. De legalább õszinték a dologgal kapcsolatban és nem akkor fogják pofán vágni a vásárlókat, amikor megjelenéskor a teljes áron megvett játék alig fog döcögni a gépükön 20 FPS-sel. Meglátásom szerint nem fog több játék elkészülni PC-re ettõl a csapattól.
Eddig nem azt mondták, hogy konzolra decemberre várható az extra anyag DLC formájában?
"Uchiyama szerint az extra tartalom talán majd kárpótolja a vásárlókat."
Még ha perceknként meztelen nõk ugranak elõ és kényeztetik egymás órákig azt se kárpótól szerintem senkit hogy ha a játék bugos, akad mint a mocsok.
"Nyíltan beszél a Dark Souls PC-s verzióját kalapáló From Software alkalmazottja, Daisuke Uchiyama arról, hogy milyen problémákat okoz számukra a PC-re való fejlesztés. Nem sok jóra lehet számítani.
"Õszintén szólva komoly gondjaink vannak, mert nem sok tapasztalatunk van a PC-re fejlesztéssel. Úgy gondoltuk nem lesz gond vele, de tévedtünk, jelenleg is dolgozunk" - kezdi a mentegetõzést a Eurogamernek Uchiyama. A fejlesztõ elmondta, különösebb optimalizálás nem várható, ahogy a frame-rate gondokat sem fogják orvosolni a PC-s verzió esetében. Az elsõdleges cél, hogy minél hamarabb elkészüljenek a munkálatokkal és augusztus végén a konzolos kiadásokkal együtt megjelenhessen a játék.
Uchiyama szerint az extra tartalom talán majd kárpótolja a vásárlókat."