10203
-
#2355 Fene ezt a gyenge keresőt nem találom mit is kell átírni és hol ha 15 fps fixem van? -
#2354 Ja és a kindled az mire jó? -
#2353 Hogyan tudok a tárgyak között menet közben váltogatni, mert nem hiszem el ,hogy csak a menüben kotorászva lehet. Ezt az ugró ütést, hogy csalom elő, mert nem tudatosan sikerült már párszor de hát nem ártana ,hogy pontosan tudnám, hogy működik. -
#2352 Ha knight vagy szed össze elöbb az elite armort az elején ajánlott. -
Fletley9 #2351 Gargoylék ottvannak kovácstól egy köpésre, felmész a lépcsőn ki az ajtón ahol a 2 kardos+1 íjász van ott be szembe az épületbe jobbra fel a lépcsőn onnan már megtalálni.
Menni lehet az erdő felé, csak ez kicsit barátibb útvonal még :D -
#2350 Tehát akkor ne menjek még az erdő felé, nézzek szét a várban, keressem meg a gargoyle-t, meg ha már arra járok lőjem le a sárkány farkát :) -
#2349 Segitő? micsoda pussy dolog már az... -
#2348 Az első bossra nyugodtan rá lehet mondani, hogy rohadt könnyű legyőzni. A másodikra ez már nem jellemző. -
Fletley9 #2347 Igen megkapod, egyébként a gargoyle megölése lenne a következő dolog amit megtehetnél annyira nem is nagy szám az. humán formában pedig npc segítőt is idézhetsz. utána pedig vissza a várba és megkeresni capra démont aki a kulcsot dobja a következő ajánlott helyszínhez ami a depth, de oda csak akkor menj ha már gargoylekkal végeztél mert ha elötte összeszedsz egy curse-t depths-ben akkor onnan már csak a uninstall segíthet :D -
Bandris86 #2346 Kb én is itt tartok. Keresgélj a várban, kezdd el az elejéről. Második nekifutásra találtam egy csomó titkot, meg egy zárt ajtót, amihez már volt kulcsom. Ott le lehet mászni a basementbe. Az a jó irány :) -
#2345 És ott az erdő felé, vagy másszak vissza a várba, és ott keresgéljek. Illetve ha elég ideig lövöm a híd alól a sárkány farkát egy kezdő short bowwal tényleg megkapom a sárkány kardot ? -
#2344 Igen, lehet másfele menni söt egyszerübb is. -
ratgab #2343 Channeler nem nagy szám, ha közel vagy! CSak előtte a zombihordát le kell nyomni gyorsan. -
#2342 Sziasztok! Sikerült tovább mennem, megtaláltam a kovácsnál a bonfire-t is :-) Azt szeretném kérdezni, hogy onnan, ha tovább megyek akkor darkroot forestben találkozom egy butterfly bossal, ami elég erős hozzám képest, nem beszélve arról hogy a kőkatonákon is csak futva jutottam át. Lehet másfelé menni a harangokhoz, vagy át kell küzdenem rajta magam ? :) -
#2341 Így nem volt valami nagy szám, hogy volt köztünk egy zárt ajtó:P
Leöltem néhány ilyen kószáló ellenséget, akik nem teremnek újra, de van amelyik egy csapásra leöl, pedig még védekezek is. Meg volt egy varázslószerű alak a vízköpőboss előtt, na azt egy sima ütéssel leterítette. -
#2340 Hát lehet de ez nem az volt, mivel folyamatosan a háta mögött maradtam és ütöttem :) -
ratgab #2339 Ebben a játékban gyakorlatilag 100-ból 88-an mákból ölnek boss-okat....XD -
#2338 Sikerült megvernem az első bosst úgy, hogy elszúrtam a leesést és nem sikerült lesebezni :) Vagyis a földön vertem meg. tudom ez nem nagy szám de azért ez adott némi önbizalmat így kezdésnek :) -
ratgab #2337 Na nee..... Bénázol és Havel-t meg bucira vered? Hihetetlen... -
#2336 Kb félórát keresgéltem a harangokat a Firelinken, mire meguntam és utána néztem miről beszélsz:)
A vízköpő boss-al már összefutottam(meg is öltem volna, ha csak egy lenne),de a pókos részt még nem találtam. Talán majd a játék vége fele el tudom adni a szemetet.
Bármerre megyek, csak legyőzhetetlen boss-okba ütközök. A lepkét lovaggal hogy tudom bántani, ha leállok a gyenge íjjal célozgatni, rögtön lelézerez.
Ha lemegyek az erdős részre, ott meg valami hidraszerű ontja magából a jóságot. Meg se tudom közelíteni. Itt volt egy zárt ajtó a várfalnál, szépen lepofoztam ajtón keresztül egy nagyon kemény npc-t, ami dobot egy gyűrűt:) -
#2335 Van amikor dobnak cuccot is. Általában, mikor human form-ban vagy. -
#2334 Ilyenkor kilépsz a játékból (normálisan, tehát menüből), majd visszatöltöd az állást. Ha volt loot, akkor ott lesz ahol leesett a boss. -
#2333 Gwyndolin-t kell megölni a páncélért, mi Gwynevere-ről beszéltünk. -
#2332 Ja értem, akkor megnyugodtam. Köszi! -
#2331 Bossokat nem lehet lootolni. Ha megölöd, akkor magától megkapod a cuccost. -
#2330 Megöltem a Taurus Demon-t, de nem szokványosan. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már kevés hp-m volt, azt hittem meghalok, amikor egyszer csak leesett a várfalról a mélybe. :)
Most ilyenkor mi van? A Boss-ok milyen gyakorisággal dobálnak tárgyakat? Nem estem el valami jó cucctól? Mert ügye a boss-ok nem élednek újra, újra kezdeni meg emiatt nem szeretném. -
#2329 Akkor megnyugodtam :) -
#2328 Igen vissza, kivéve a bossok. -
#2327 Amúgy még az elmegyógyban hogy lehet kinyitni azt a kaput ahol a nagy pajzsos csonti van? Később oda visszamenni gondolom már nem lehet? Ja ha pihenőzök akkor a bossok is visszatermelődnek? -
#2326 Paladin set se kutya ha már lovagos kinézetet akarsz. -
#2325 Na most hogy van ez a hollow téma? -
#2324 Viszont olvastam hogy másképp nem szerezhetem meg a fire keeper páncélját. :( Pedig elég jól néz ki, lovaghoz illő. -
#2323 Term. én nem!
Praise the sun! -
#2322 Én nem. -
#2321 Én amikor már mindent megcsináltam a világban, a végén, a főellen előtt, mindenkit kinyírtam aki élt és mozgott és lehetett. Barátságos npc-ket, árusokat, kovácsokat :) -
#2320 Ti ezek szerint megöltétek? :) -
#2319 Nem feltétlenül, viszont érdekes következményei vannak:) Fenekestül felforgatja Londo környékét:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gwynevere drops nothing, but upon death Anor Londo will darken as you discover she was an illusion created by her younger brother Gwyndolin. All the enemies (except the painted guardians and the Silver Knights) are simply his illusion and disappear too. Although Gwynevere herself exists, she left before the Chosen Undead came to Lordran along with other deities.
After Anor Londo darkens (thus becoming Dark Anor Londo), you will be constantly invaded by members (other players) of the Darkmoon Covenant, as long as you're in human form and online.
Also the Firekeeper of the first bonfire in Anor Londo becomes hostile, and waits for you near the rotating tower. If you kill her, the bonfire of hers will fade and will no longer be available to use. Also 2 knights will appear in the big room where the 2 giants were.
Finally, if you die in Dark Anor Londo, you will always respawn at the first bonfire, even if it's unlit.
-
#2318 Nem igazán, max nem léphetsz be a Blade of the Darkmoon covenant-ba, illetve nem tudod használni az egyik tábortüzet,mert az ottani firekeeper megtámad -
#2317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gwynevere-t érdemes "megölni"? Tudom hogy csak egy illúzió (nem is akármilyen :P) de lesz valami negatív következménye azon kívül hogy beesteledik? :D -
#2316 Köszönöm a részletes választ.