Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy kimaradt elõle egy 1-es 😊))
A VGA hibádzik egyedül ezen gép esetében, az otthonin meg lesz a minimális követelmény is - fincsi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Ez tényleg kevésnek tünhet de remélhetöleg ezen nem mulik semmi.

wedge31
Helyes a GFWL-t mellözni fogom és maradok a steam-nél.
Ez a 4GB helyigény elég kevésnek tünik igy elsõre a mai játékok mellett.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

http://store.steampowered.com/app/211420/

New Content
Dark Souls: Prepare to Die Edition will include an untold chapter in the world of Lordran where the player must stop the spread of darkness at all costs by facing and defeating the Dark Knight Artorias.

New Bosses – Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
PVP Online Matchmaking System – Quick matching for co-op or PVP
New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs

System Requirements
Processor: 2.6 GHz Dual-Core
Memory: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)
Hard Disk Space: 4 GB
Video Card: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 or higher, NVIDIA GeForce 8800 GT or higher
DirectXŸ: 9.0c
Sound: Direct Sound Compatible
Additional: Multiplayer requires microphone headset support

IMYke2.0.0.0
Igen, vadonatúj a trailer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Új trailer (Nem tudom valóban az-e nem nézek róla trailereket!)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Fejlesztõvel megtörtént riport után tudható már, hogy PC-n is erõsen ajánlott a kontroller használata...

DarkSector
Gold Edition....😄

y

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Mi a.....???
Elképesztõ, atyaég... hát meg, hogy játszik ez a szerencsétlen? Ez nem a Diablo! Rushol, meg kapálózik és akkor csodálkozik, hogy nem megy? Pffff. Ez a barmot! Epic! :-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De izé vagy :-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Bár nem értek hozzá, de nem láttam a mélységet a demóban... attól hogy nehezebben halnak majd meg, még nem lesz élvezetesebb semmivel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Pontosabban gyenge lett. Az egy dolog hogy nyitottak, csak akiknek eddig nehéz volt azok kerülni fogják mert a kritikusok ( joggal ) a földbe döngölték, akik meg HCk azoknak egyszerûen használhatatlan lett, mert a lényeget ölték ki belõle. Egy látványos könnyû és repetetív h&s de semmi több nincs benne.

DarkSector
Mazoistáknak sem ajánlott.
Még könnyebb fokon sem.

Az acsik kimaxolása meg isteni erõt igényel, nem is tudom hogy létezik-e ember a földön aki megcsinálta....!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😄

jarlaxxe
Állitólag a legújabb rész már könnyebb lett ott is nyitottak a nagyobb tömegek felé.

jarlaxxe
Legendásan nehéz.

wedge31
Thx, és az olyan nehéz?

Shep
Ninja Gaiden.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Buta kérdés mi az a NG?

Shep
Akkor nem is vagy pro, hát így múlik el a világ dicsõsége. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
NG-t nem tudtam.
DMC-ben nem van újratermelõdés. 😊
Vagyis ha van akkor azért mert arra kell menned.

Shep
Nyilván, ezért is speedrun. Nem vagyok totál debil.

jarlaxxe
Ez igaz de a DMC-ket meg a NG-ket végig tudtad játszani ez is menni fog.

DarkSector
Értem, hát akkor is a ritka mentési pontokkal egy tapasztalatlan nehezen tájékozódó embernek ez akadályt jelent. 😄

wedge31
Nem csak speedrunban láttam ilyet hanem normál gameplayben is de az biztos, hogy gyakorlat és helyismeret kell hozzá.

DarkSector
Speedrun? nem figyeltem. 😄

Totti5
16szor végigvitte és kivesézte elõtte. Amikor a speedrunt csinálta, már minden sarkot ismert kívülrõl... elsõre ez kivitelezhetetlen.

jarlaxxe

Igen igaz de elsõre nem biztos, hogy meni fog.

Shep
Speedrunban is csak elfutott 😊 egyedül a nagy jószágokat ölte meg.

Shep
Nem szó szerint te. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

DarkSector
Hõ ja akkor nem annyira gáz, de tuti?
Mert milyen játék ha csak úgy elfuthatsz mindenki mellett? 😄

Totti5

wedge31
Ha jól jött le a videókból eléggé helyhez kötöttek a monszták tehát nem vagy köteles minden respawn után újra legyakni öket hanem el is futhatsz melettük nem igazán követnek.

Shep
Nekem túlságosan mûanyagosnak és elnagyoltnak tûnik.

jarlaxxe
Ha a grafra gondolsz az messze van a csúnyától, legalábbis konzolon. A pc-és port ilyen szempontból még nem tudjuk még milyen lesz.

Shep
Mondjuk engem tökre a Die by the Sword-re emlékeztet, na nem azért mert olyan jó, hanem mert olyan csúnya 😊

Shep
Persze, speedrunhoz tökéletes 😊

jarlaxxe
Nincs sunnyogás.

Prince23
Lopakodó kaszttal lehet boldogulni? illetve a játékban van ilyen lehetõség h lopakodás? 😊

Maxtreme
ahh igen, meg az is.

jarlaxxe
Ezek tények nem vitás de épp ezért hiánypotló a játék mert jelenleg még egy ilyen szivatós rpg nincs a piacon.

A bossharcok meg nekem oriási élmények voltak egy-két kivételtöl eltekintve, Ornstein and Smough legyözése után konkrétan egy percig üvöltöttem mint a állat mert teljes volt a katarzis, hogy végre sikerült.
A legfontosabb, hogy van e türelmed és idöd vagy nincs ha van a sikerélmény garantáltan kárpotól minden szivásért.

DarkSector
Nekem a legdurvább hiba az ujratermelõdõ ellenség. ezeket a játékokat utálom, a resiben is rüheltem mikor ilyen regenerálódó szar volt. 😄

Maxtreme
hát úgy kb az egész (nincs térkép, nincs nehézségi fokozat, elmebeteg bossharcok, és még sorolhatnám)
Nekem anno a dmc3 is krva nehéznek számított 😊 (a 4-el már elvoltam teljesen jól)
Pedig a resident evil szérián nõttem fel, ami szintén nem egy könnyû játék.. Elhülyültem 😄

jarlaxxe
Melyik része?

Maxtreme
Ha csak egy része igaz (márpedig miért ne lenne az) annak amit itt elmondott ez a tag, hát ez részemrõl erõsen kihagyós alkotás lesz 😄

wedge31
Ez a videó alapján még finoman fogalmaztál.

DarkSector
80%-ban barom de minden kritikában egyrészt lapul igazság is---! 😊

DarkSector
Hogy nehéz az nem elég ok a szapuláshoz!
Ha a buta irányítás miatt nehéz na csak akkor van!

Totti5
Ez nem átlag gémer, hanem egy barom.