10203
-
Fletley9 #2275 Caprából esett, sima large az oda is adam andrénak ezért an a +/ / raw fejlesztésre egyáltalán lehetőség. clerlic lévén gondoltam a divine-t az jó lesz ha mást nem egyikre másikat meg húzom simán sebzéssel.
-
#2274 Igen, de számolj azzal, hogy a tartalék is súlyt foglal. -
#2273 Meg kell keresned az ember-eket. Large ember-el tudsz +5 fölé fejleszteni, Fire ember-el tüzes, Divine-al mágikus, Lighning ember-el villám elementál fegyvert kovácsolni. Ezeken kívül van enchanted ami +5 magic fegyvert fejleszt tovább, van chaos, occult, stb. Szóval van mivel pepecselni.
Az ember-eket kovácsoknak kell adni (1x), hogy tudja használni. A simát és a divine-t Adnreinek, Flame-et én Catacomb kovácsának adtam, Londo kovácsának a többit. -
Fletley9 #2272 vitality/endu/faith/strenght más nem nagyon atu-ra annyit ,hogy legyen slot. -
#2271 Ez attol függ milyen statra akarsz pakolni ha akarsz egyáltalán.
Ha ilyen hammerba gondolkodsz akkor igen jobb a szöges 500dmg fölé lehet fejleszteni. -
Fletley9 #2270 Ami eddig esett és jobb cerlicem nem bírja el, vagy csak szenved vele. kardot nem nagyon szeretnék. még a szöges fa van ami jó statokkal van így az elején. késöbb mire érné meg váltani? (wiki írja a Blacksmith Giant Hammer de ez még odébb van..) -
#2269 Vannak ám jobb fegyók is mint a mace, csak megjegyzem... -
Fletley9 #2268 Köszönöm bár nem igazán látom át az megvan ,hogy ha +15-re húzom akkor a végén 227-es lesz ,de a raw-nál sincs pl semmi. végülis mindegy divine van rá tervezve az meg ugye elvileg a pillangó után esik.-
Shep igen egy ami a kézben és egy ami talonban és válthatsz közte v.b,n gonbokkal -
#2267 Igen, jobb d-paddal tudsz cserélni. -
#2266 Na rájöttem, de miért van 2 slot, lehet egyszerre több fegyver is készenlétben? -
#2265 Csekkold. -
Fletley9 #2264 és a raw mace meg egyszeri lehetőség ezek szerint? -
#2263 +15-ig lehet. -
#2262 Igen de ő azzal a 8 lábával több fele elér, mint én a két kezemmel.
Hát ez kurva nehéz lesz úgy látom, azt a retkes pajzsot hogy tudom a még retkesebb kezébe rakni, mert hiába pakoltam én a bal, vagy akár a jobb kezébe csak a rozsdás szart rakja bele -
Fletley9 #2261 a póknak van nyolc lába neked meg 10 ujjad csak a kezeiden ;) :D -
Fletley9 #2260 Emberek , fejlesztésnél mi éri meg jobban illetve . hogy működik? most +5-ös a macem és van az új fejlesztési lehetőség +6 amitől 147-s sebzése lesz meg egy másik a raw mace amitől 157. logikusan a másikat érné meg,de a +6-ot lehet még tovább fejleszteni? vagy ha felfejlesztem +6-ra és utána tolnék rá raw mace fejlesztést az lehetséges és sebzés is nőne vagy sem? (próbálkozni nem merek mert két large vackom van csak) -
#2259 Na ez jó lesz akkor lehet mégis jó lesz a bill, mert a kontrollerrel sem jobb :) -
#2258 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1333804384&no=2091]#2091[/URL] -
#2257 Nagyjából végignéztem a beállításokat, tuti pókoknak találták ki :) -
#2256 end a menü de átállithatod. -
#2255 Nagyon gyenge? Hunterra gondoltam még, vagy az is háromszoros agybaj? -
#2254 Na az volt a gond köszi. Menüt mivel csalom elő, mert ez az ALTF4-es móka nem túl nyerő :) -
#2253 Nézzél mást, szvsz. -
#2252 Blur tuti ki van, AA-t megnézem. Köszi.
Tolvaj amúgy gázos, nézzek inkább mást? -
Evoluti0N #2251 Kikapcsolod az AA-t, meg a nem tom mi a másik hirtelen dolgot a játékban a grafikai beállításoknál. -
#2250 Na belevágtam volna de, menü mire jön be, kilépni csak ALT+F4-el tudtam, pedig már szinte mindent végig nyomkodtam. Na de nem is ez a fő probléma, hanem az ,hogy a fixet felrakva a képernyő bal felső sarkában van a kép egy 20*20-as négyzetben. Hogy lehet ezt teljes képernyősre varázsolni? -
Fletley9 #2249 Igen ott kell továbbmenni , nem is tudom ,hogy nézted el :D elég egyértelmű ott fel a létrán majd megint és kint vagy nyílt terepen onnan már nem messze van a bonefire -
#2248 Oks megnézem. Egyet láttam, ott valami mistery key-t vettem fel. :-) -
#2247 Ahol a vadkant megölted, le tudsz menni jobbra. Arra menj. -
Fletley9 #2246 Vadkan mögött jobbra lejáró, elég sötét így nehéz észrevenni. -
#2245 Ezt mondtam, hogy ott lementem, és a híd alján mentem át egy kis bejáraton 3 patkányszerűséghez és ott fent volt a két lezárt kapu meg a többiek. Valami vadkan is de azt helyre raktam pár bombával :) -
#2244 Fuss a sárkány fele, híd közepén jobbra a lejáróhoz. -
#2243 Nem fogod elhinni:) Gatekeeper:)
Ultrakönnyű. Mindig maradj a háta mögött és csapkodd a vádliját. Néha összeesik, akkor pedig ess neki. -
#2242 Sziasztok!
Feljutottam sikeresen a várba, és többé kevésbé rendet vágtam az emberkék között. Viszont. Foggalmam sincs, hogy merre tovább. Ugyanis az egyik utat egy sárkány állja el, akit sikeresen felhergeltem egy jól célzott nyílvesszővel. Utána elmentem alatta, de a feljövetelkor vagy egy két méter magas két méter hosszú karddal rendelkező emberkével találom magam szembe, akin alig sebzek, cserébe ő kettő suhintással elválasztja a fejem a nyakamtól, vagy két zárt rácsos kapu fogad. Ötletek, hogy merre ? :-) -
#2241 Találkoztam azzal a démonnal amelyik felhúzta az erőd kapuját, de nem sikerült még levernem. Ennek mi a neve? :D -
#2240 Akkor marad a végigverekedés:)
Azonban ha tervezel +5 feletti tűz elementál fegyvert kovácsolni, akkor a Demon Firesage-et mindenképpen vedd útirányba. Nem nehéz boss. Asylum fajta csak tűzesebb:) -
#2239 Jaja, közben javítottam magamat:) -
#2238 Hát azt már leshetem mert véget vetettem a szenvedésének, a szolgájának szintúgy. xD -
#2237 Kihagyni mindent ki lehet, eddig kb volt 4-5 boss akit kötelező volt megölni:) Szerintem Sif farkas is kötelező anyag, mert nélküle nem jutsz le Abyss-ba a királyokhoz. -
#2236 A wiki szerint a Centipede Demon dobja azt a gyűrűt.