10203
-
#2235 Upsz fordítva, Ceaseless adja az armort (amit felveszel hogy beinduljon a harc), Centipede adja a gyűrűt. Ceaseless megölése után le tudsz menni a lávás elszínre, ahol meg kell ölnöd 7 nagy állatot. A jutalom nem marad el:) Utána onnan lehet lemenni Firesage-hez, illetve még pár helyre. Érdemes Quelaag's covenant-nak felajánlani 30 humanity-t, hogy megnyíljon egy shortcut oda. Jó hely az:) -
#2234 Pedig ki lehet őket hagyni, én a Quelaag's domain felől mentem a Demon ruins-ba és csak a Ceaseless-t öltem meg de gyűrűt nekem nem dobott. :S -
#2233 Azért ennyire nem rossz a helyzet:) Csak körültekintően kell kalandozni. A túl erős ellenfelek elől pedig el lehet futni:) Pozitívum, hogy némi ügyességgel a legerősebb ellenfeleket/boss-okat is meg lehet ölni bármilyen szinten. Lásd a lvl1 végigjátszásokat. -
#2232 Ez a játék a lapozgatós kaland-játékkockázat könyvekre emlékeztet engem, egy rossz döntés vagy épp nem balra mentél, hanem jobbra, akkor azonnali halál. :D -
#2231 Ceaseless nélkül (azt hiszem, de nem biztos) a Centipede és a Demon Firesage sem lehetett meg. Centipete ajánlott mert az egyik legjobb resist szett található nála, Firesage pedig azért ajánlott mert ott a Large Fire Ember. Ceaseless pedig egy gyűrűt dob, amivel tudsz láván járni:) -
#2230 Öld meg azt a ládát, mert finomságot rejt:) -
#2228 A fene vigye el ezt a helyet, lépten nyomon csapdákba botlom, még a ládának látszó valami is megszivatott... -
#2227 Ezekből csak a Ceaseless Discharge meg a Golden Crystal Golem voltak meg, a többi olyan helyeken van ahova még nem merek menni. :) -
#2226 Jah, akkor nem lesz gond.
Egyébként Ceaseless Discharge, Centipede Demon, Black Hydra, Pinwheel, Golden Crystal Golem, Bed of Chaos is megvoltak?:) -
#2225 44-es szinten vagyok, szerintem megvolt már minden boss a közelben. Leszámítva a Sif nevű farkast az erdőben. -
#2224 Menj csak. Maximum visszafordulsz:) Bár szerintem még a kezdő területen is otthagytál vagy 10 boss-t és területet, így ha nem megy, lesz még hol fejlődni és kalandozni:) -
#2223 Szóval most menjek inkább Sen's Fortress-be? -
#2222 Én szerencsére már a toronyban elkentem az száját. Azt mondta kapok jutalmat, ha kiszabadítom. Ezután azt akarta beadni nekem, hogy majd később adja oda. Mondtam hát neki, hogy "dude, ez nem így működik ebben a családban.." Így kivertem belőle a jutalmat :)
A játék elején egyébként érdemes kicsinálni, mert dob egy gyűrűt, ami HP, stamina és equip load-ra 20% buffot ad. Igaz levenni nem lehet mert eltörik, de ez nem is az a fajta gyűrű, amit bárki le akarna venni:) -
#2221 Jah, majd 15 óra múlva kb. :-D -
#2220 Na fellélegeztem ahogy kiértem végre blight town-ból, nagyon megutáltam ezt a helyet. Visszatérve firelink-hez a bonefire-t kialudva találtam, asszem van egy lerendezetlen ügyem a sárga páncélos haverommal. :D -
#2219 Kösz. -
#2218 Khm... kicsit tovább merészkedtem, amikor megláttam mi vár rám egyből visszafordultam, ez a hely még nem nekem való. :D -
#2217 Na Demon ruins-ban találkoztam még egy Capra démonnal. :D Lenyomtam de csak 800 soult adott wtf? -
#2216 #2021 -
#2215 Maholnap belenéznék kicsit komolyabban a játékba, miket ajánlott leszedni hozzá, hogy értelmesen nézzen ki, tűrhetően is fusson stb? -
#2214 Még lvl40 körül, Ash fele
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a curse békákkal mit sz*ptam:) Ott is vagy 20x meghaltam, mire lejutottam a fán. Aztán a békák... aztán a gombák.. A boss meg 5 perc sértetlenül. Nem voltam ideges:) -
#2213 Ja, a templomban lévő casternek 2 is elég volt :) -
#2212 Már az elején rájöttem, hogy sokszor gyorsabb mint bármi :)
A szaros pajzsos dárdás zombik nem akarnak támadni, de van hogy egy tűzbombától kapásból megdöglenek :)
Na meg leginkább a nagyobb ellenfelek ellen (knightok, a bika szerű szörny, stb) ellen szoktam használni, a közelükbe sem megyek :)
Pl az első templomban lévő kva nagy pajzsos és buzogányos lovag nagyon érzékeny volt rá, 3-4-től elpusztult ... ráadásul ha elfutottam előle akkor elkezdett hátrálva visszamenni, és meg lehetett dobálni, nem támadott meg :D
Ezt is imádom a játékban, hogy megvan a trükközés lehetősége ... kvázi mint a valóságban .. nem vagyok kötelező leállni velük 1:1-ben harcolni, lehet ügyeskedni :)
A patkányokat is inkább dobálni szoktam, mert könnyű beszopni a mérgezésüket, főleg ha többen vannak. -
#2211 Soha nem használtam tűzbombát :-DDD
Na ezért IS k. jó ez a játék variáció hegyek! -
#2210 Eszembe nem jutott megölni az árust az elején, nagyon jó hogy ott van és tonnaszám vehetem tőle a tűzbombát :) -
#2209 Az elején?
Uchigitana még bleed-et is okoz... utána persze szvsz is prefered a Drake Sword egy ideig. -
#2208 NE olvasd el mert lehet, hogy elrontom vele a játékélményed, de a Dragon Scale egy alternatív felhasználásáról van benne szó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Path of the Dragon covenant ---> Wear this item when you do not equip a helmet to allow your character to spout dragon breath. Offering Dragon Scales to the covenant deity will increase its potency, damage rating, and effectiveness.
Arról már nem is beszélve, hogy nem csak azt a fostos kardot lehet upgradelni vele :-) -
#2207 Az elején esélytelen jobbat találni / fejleszteni. -
#2206 Világos, de miután - ahogy eddig láttam - másra nem nagyon használjuk a dragon scale-t, tökéletes átmeneti fegyver a fejlesztett Drake sword amíg mellette egy másikat feltornázunk a megfelelő szintre. Az large ember-ek, egyéb összetevők felkutatása, megszerzése pedig ugye nem két perc.
Mint írtam, én sem használom már, mióta van 4db 300dmg feletti fegyverem. -
#2205 Tessék utánaolvasni, szinte bármilyen más fegyver, jobban, tovább, gyakrabban upgradelhető és nem csak DMG-ben, de statok terén is elveri. -
#2204 Csak lvl 21 vagyok, str/dex 16-on, a többit mind end/vit párosra toltam.
A szaros kis 1,5kg-os fa pajzsom is el tud nyelni bazi nagy csapásokat (pl black knight), max leszívja majdnem az összes staminám :)
Gondolkodtam már azon, hogy lehet nyomok rá fejlesztést, mert annyira megszerettem :) -
#2203 Valamiért nem jön be neki, folyamatosan osztja :D -
#2202 Miért halottnak a csók?:) Én is fejlesztettem +4-ig, 280dmg, gyors, kényelmes kard. Azzal öltem meg anno O&S-t és a Four Kings-et is. -
#2201 Pyro-val játszom, de kb ha 5x sütöttem el spellt a játék során:) Mikor elkezdtem a játékot nem is tudtam, hogy "op" kaszt. Csak szimpatikusak voltak a statjai karakterkreálásnál:) Azóta kétkezes lovagot faragtam belőle. Nehézpáncélban rohangálok majdnem 40-es endurance-el:)
Az endurance fejlesztését egyébként mindenkinek "kötelezően" ajánlom. Ha sok a stamina, a megfelelő pajzs elnyel szinte bármekkora ütést, hp levonás nélkül.
Tapasztalatom szerint a prioritás end, vit (mindkettőt érdemes 20-30-ig feltornászni Londo-ig) majd a szakosodott statok (str, dex, int, stb) kinek mi kell. -
#2200 Havel és Dark Wood Grain gyűrű. Havel megkétszerezi a cipelhető súlylimitet, Dark Wood pedig gyorsítja a gurulást (ninja flip). -
#2199 Endgame-nél nem a fegyverrel lesz a baj :-)
Bár Pyro-val mókavonat... jó nektek :-) -
#2198 Sehol. Te döntöd el. Valakihez az egyik hatásosabb valamelyikhez a másik. Én 4 fegyver fejlesztek, enhanced battle axe-et (fő fegyverem - elvileg endgame-hez is jó lesz), egy raw zweihander-t egy lightning Claymore-t és egy divine katanát. -
#2197 Első végigjátszáshoz több, mint elég a 400-500-as dmg. NG+ és NG++ -hoz (második és harmadik végigjátszás) kellhetnek az izmosabb fegyverek. már lvl55-nél is majdnem 20k egy szintlépés, nem nagyon fogsz az első végigjátszásban lvl 100 fölé menni szerintem. -
#2196 Pedig 1-2 yt videóban látok knightot full armorban ninja-flippelni ... érdekesen néz ki :D -
#2195 Akad olyan is aki korbáccsal veri magát :D
Első karinak Knight-ot indítottam, de lassú volt, ezért egy Wardenert. Most úgy vagyok, hogy tök ugyanaz a bőr cucc van rajtam, kivéve a sapkám, oda felvettem a Gargolyle sityakját, és még mindig a Borgban talált fa pajzzsal megyek ... csak így tudok normális sebességgel futni meg gurulni.
Az erdő elején volt egy hulla a fák között, volt nála egy full lovagi páncélszett, felvettem ... kb 5 percig hordtam, majd visszaöltöztem :)