1378
Wasteland 2
  • Malachit
    A harci kezdeményezés miatt lett max speeddel megverve. Nála próbáltam egy minél többször sorra kerülő távolsági rohamosztagos assaultos karaktert kihozni, csak a mozgási sebessége lett kicsit elrontva :) Így átlag feletti a körkezdeményezése (általában Looker az első, utána Spike jön és csak ezután mindenki, még az NPC-k is le vannak maradva mögöttük és hamarabb is jönnek újra.). Pl.: Nézd meg szegény Joe csak 9-es és alig megy 1.0. Ezért a kör utolsó harmadában jön szinte mindenki után, de mivel támogató vezetőnek van kitalálva, ez nem is akkora baj. (a pontjait meg majd szétszórom már :) )
  • jocika
    Köszi. Spike és a blade is max gyorsaságú. Spike miért lett magas gyorsaságú? Plusz kellett egy gyors ember, vagy valami speciális ok miatt?
  • Malachit
    Folytatás:

• Malachit
    A karakterek magyarázat nélkül:

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.10. 19:28:30
  • jocika
    Igen, arra gondoltam. Nem vészesen rosszak a karakterek, csak jó lett volna egy "átpofozási" lehetőség, de így sincs gáz. Persze, jöhetnek a képek; én mindenkinek magas int-et adtam a skill-pontok miatt és az egy főnök magas lead-del megy. Két távcsőves és két gyógyító van, alapvető vagy kiegészítő fegyver a rohamkarabély. Akinél fő, ott smg van, akinél a távcsöves a fő, ott kiegészítő. Még csak Angela-tés Rose-t vettem fel, a többiekkel nem találkoztam még. A leader-nél mind a három ass-t fel kell vinni, vagy választani érdemes inkább?
  • Malachit
    Én sem tudok róla. Ha gondolom el lettek elrontva a karakterek, akkor kijavíthatóak az ismert módon, vagy mint igazi hc szerepjátékos azokkal is végig lehet csinálni, max a nehézséget kell állítani, ha már tényleg nem megy. :) Esetleg javasolnék egy újrakezdést is opcionálisan. Mivel már az eddigi rész ismert lesz gyorsabban és könnyebben letudható.

Ha kell esetleg estére Fallout4 letöltés közben míg várok nyomok pár képet a csapatomról, akikkel jelenleg haladok. A 4 főből 3 magas intes. Ebből 1 karizmás assault leader, a másik 2 pedig a maradék mindenes assaultos (így kb minden szakértelmet le tudok fedni minden szinten ahogy haladok és még a beszéd skillekkel is tudok trükközni a leadernél). A fennmaradó karakter pedig teljesen közeli pengeharcos lett robotikával (játék 2. fele miatt +25% robot, sinth ellen perkből) és majdani brute foce-al (stun miatt). A csapat speedje kielégítő a harcokban a kezdeményezés átlagra vagy picivel az fölé van belőve. A hiányzó Ap pontok előre tervezve skillből, vagy szintezésből.
  • Shiwo
    működik most is, de szerintem ő ingame, készítők által beépített "legális" lehetőségre gondolt.. olyan tudomásom szerint nincs
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.11.10. 06:06:14
  • Malachit
    Alap játékban a karakterek simán szerkeszthetőek voltak, csak a megfelelő fájlt kellet szerkesztésre megnyitni és a név alapján kikeresni a karaktert majd a skilleknél az értékeket újraírni (Ez persze csalásra is módot adott). Újban nem néztem, azzal megyek tapasztalatból amit csináltam és amit fel tudok szedni. A karakterek fejlődését az elején eldöntöttem kb a 40. szintig.

Rakétavetők/gránátok/robbanószerek nincsenek fegyver kategorizálva. Egyes szakértelmek adhatnak bizonyos kulcspontokon hozzájuk felvehető módosítót, minta demolitionban is van egy ilyen. Nézd meg melyik az.
  • jocika
    Van arra mód, nem editor, hogy a skill-eket újra kiosszam? A rakétavetők nem nehéz fegyverek? Elég hozzájuk a robbantásszakértelem?
  • Malachit
    Weaponsmith képesség adja a lehetőséget, hogy a fegyvereket szét tudd szedni és moddolhasd őket a slotokba amik vannak rajtuk. (jobb klikk a fegyón és ott adja a szétszedési lehetőséget, vagy mondjuk egy alkatrészre ugyan ez és rá a fegyverre) Persze ehhez a skill-t növelni kell szépen lassan. Szétszedéskor feldobja, hogy adott fegyverből miből milyen eséllyel mi lesz (Szemét, távcső, tár, módosított cső, ragasztó szalag, stb.) A szemét fegyveralkatrészt lehet eladni relatíve jó pénzért az elején a bázison. 14-ért 1 darabot, de mivel a fegyverekből kinyerhető hulladék alkatrész mennyiségét nem tapasztaltam, hogy nőne, így egy idő után teljesen felesleges szenvedni vele.

Pisztolyt felejtsd el. Játék felétől hasznavehetetlen (Szupreme nyerk fokozatról beszélek! Könnyebb szinten lehet használható marad, de sokkal jobb alternatívák vannak nála.) -> kuka
    Nehézfegyverek zabálják a lőszert amiből meg sosincs elég és preciziós támadásra se alkalmasak (én nem szeretem őket) -> kuka
    Assault fegyverek: a mindenesek. A nem direktor változatban mindent vittek, a mostaniban már kevésbé, de még mindíg a tűzerő gerincét adják.
    Sniper fegyverek: én viszek magammal egy erre specializálódott karaktert. Igaz hogy csak körönként 1x lő, ha nem AP harcos. Cserébe távoli húzásra (értsd te kezded az első lövéssel a csatát és a gép jön a felállított fedezékben meghúzódó csapatodhoz, amíg persze lőheted őket szépen) használom, illetve precíziós szikeként a kiemelt célpontok ellen.
    Shotgun: Hátránya a rövid lőtáv és területi sebzés szórás, viszont a végjáték felé a legjobb verziójával + kimaxolt skillekkel és perkekkel ésszel pozicionálva a támadó mele npc hordák mészárosa.
    Energia fegyverek: A játék első felében hasznavehetetlenek, második felében is csak max skill/perkekkel a legutolsó verziók nőnek fel az assault fegyverek szintjére (vagy azok fölé ha a célpont megfelelő), de nem minden ellen használhatók úgy, mint azok. Csak a nehéz páncélos emberek, valamint a robot/kiborgok ellen jók. Egy szál pólóban és alsó gatyában késsel rohangáló rablóra semmit se sebeznek szinte.
    Közelharci fegyverek: Tetszés szerint választhatsz melyiket preferálod. Mindnek megvan az előnye és a hátránya, de egyre kell figyelni nagyon. Ha ilyen fegyvert használsz, a karakternek magas speeddel, kezdeményezéssel és jó erővel (nehéz páncél negatív módosítók ellensúlyozása miatt) kell rendelkeznie. Így nem lesz valami eszes szegény, amiből következik a lassú fejlődése a fegyver és egyebek terén. Cserébe ezekkel a fegyverekkel felszerelt karakterek tökéletesek a sérültek kivégzésére, sniperek kiiktatására (mellérohanok agyon csapom és lelépek fedezékbe stílus :) )
    Robbanószerek: Eléggé specifikusak. A rakétákat sose add el. Rakd el a ládába, mivel később a nagy csoportok gyors és hatékony lerendezésében a területi hatás miatt kiemelkedően használhatóak. (főleg ha robbantásszakértőnek a kezébe adod a megfelelő skillel fűszerezve.
    SMG-k: félút a pisztoly és az assault között. A kicsi átütő erő miatt a végén inkább csak tölteléknek használtam, de ezek se rosszak annyira még, meg vicces ahogy egy csomó skuló rázza az ellent :)
  • Andule
    Ez a fegyverszétszedés ez hogy működik? 140 órám van a játékban eddig (steam szerint) de úgy látszik ezt sikeresen nem vettem észre mint opciót :s
  • jocika
    Én is csak cipelgetem a fegyvereket, hátha jók lesznek később felkiáltással, de akkor ezek szerint nem érdemes? Jellemzően nehéz fegyverekről van szó. Az energiafegyver jártasságot még nem választottam senkinek se, de roham és távcsöves, meg egy-két pisztoly van. Ja, meg egy smg-s.
  • Malachit
    Szerintem továbbra se éri meg a fegyverek szemét alkatrésznek történő szétszedésével erőlködni, mivel teljesen random dobja a mennyiséget (Ugyan abból a fegyverből kaptam már 1 és 14 darab közöttit is, de a kisebb érték jellemzőbb jóval) és az alap vendor ár elég gyorsan útóléri a szétszedésből kapható árat.

Hiába fizet elméletileg jó árat 1 darabért az árus (14-et egyért), ha van egy 110+-os fegyverem akkor azt 9-10+ part-tól éri meg szétszedve megtartani és eladni. De mire ennyi értéket dob a szétszedés az lehet 10-20 újra betöltés is ami meg élmény romboló vesződség és ha van a csapatnál már 10-15 fegyver elfekvőbe annak a szétbontása a jó mennyiségű darabra, hogy megérje több mint 1 óra. :/

Így max, a legelején lévő alap fegyvereket éri meg bontani csak ezért. Később persze a modok miatt kötelező továbbra is a szétszedés, de csak addig, míg mindenkinek a csapatba a fegyvere nem maxos az adott szinten elérhetőt nézve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl.: jelenlegi 12-14-es szinten Famas-ok vannak így kirakva nálam (Small scope, flash light, növelt tölténytár). Később scope fejlődik azt majd cserélni kell, lámpából lézer lesz, és long barell mindegyiken a lőtáv miatt. Amint lesz M16 minden assaultnak, majd végül az Ak-k változatai. Shotgun cső/szórás szűkítéssel amint lehet a lőtáv növelés miatt. Snipert szerintem nem kell magyarázni. Az energia fegyvereken gondolkodok, hogy megéri-e majd kipakolni, mert az első alkalomból kiindulva nem voltam elájulva a teljesítményüktől. Mindig, még a legjobb is az assaultok alatt teljesített max skillel.

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.09. 09:31:19
  • Malachit
    Lassan de biztosan haladok a direktor verzióval is supreme fokozaton. :) 40 óra van benne eddig és most megyek csak a Pirsonba. Eddigi letudott területek: Highpool, Ag (destroyed), Radio tower (első kör), fertőzött farmok/állomások (mind), Wreking crew stronghold, Reail Nomads camp (teljes, csak két side quest maradt ami később vállik az általam kívánt módon megoldhatóvá), Leve L'Upe Mine.

Így másodjára már kevésbé nehéz, mivel nem a fővonallal haladok és nem elborult módon csak 4-5 fős csapattal :D Eddig megtartottam Angela-t (még nem tudom kit szedjek fel helyette majd, eddig szinte mindenkit begyűjtöttem a citadelbe tartaléknak. Csak gyereket nem, de őt is fel lehet még szedni). Csapatba van Vulture's Cry és Scotchmo (A szövegei felejthetetlenek és színesítik a játékot + később a legjobb shotival már durva irtásokat tud csinálni).

Hogy színesítsem a monoton harcmodort az alap 4 főbe csináltam 1 pengeharcost. Sokszor nem használható sajnos (önmegsemmisítő fertőzöttek pl.), de máskor meg nagyon megkönnyíti a kimenetelt (sniperek mellé odarohanok és lekaszabolom).
  • jocika
    Köszi
  • broman191
    Végignéztem mindet, egyik-másik elnevezésén/leírásán jót mulattam, majd mérlegeltem és engem a negatívumaik elriasztottak...mindnél. Nem láttam egyértelmű előnyüket egyetlen karakterem építésénél sem...a perkek viszont annál hasznosabbak, viszonylag gyakran jönnek az elosztható pontok és azok csak pozitív hatást fejtenek ki.
  • jocika
    A quirk-eket beválasztottátok az DC-ben? Még idegenkedek ezektől. Jók lesznek, hasznosak?
  • broman191
    *itt-ott spoiler*

Tényleg nem rossz a közelharcos karakter, igaz a saját kezdő négyesemből senki sem lett az. A játék idővel adagolta szépen a közelharcosokat úgyis, akik megfelelő csalik, jól elvonják a figyelmet a távolabbról sebző cspattagokról. Bár nem mindig jön össze, időnként okosabbak a gépi ellenfelek, nem csak az orrukig látnak és rámennek akár a legtávolabbi csapattagomra is, ha éppen ő okozta a legnagyobb sebzést nekik... Én hanyagoltam a magas Int-es karakter készítését, a karizma sem igen volt magasabb senkinek 3-nál (a követők toborzásánál sem volt hátrány, mivel valamelyik 'ass' skill bizonyos szintjénél a követők felvételénél duplázódva számít a karizma egy adott perkkel) és hosszú ideig jól elvoltam a leadership nélkül is, elég szerencsésen jöttek ki a rogue húzások, aztán kb. a játék felén túl elkezdett elég bajos lenni a folytonos engedetlenség a felszedett csapattagoktól és muszájból dobáltam pár szintet a leadershipre is. Melee kariknak Lex (Damonta) és később az ex-God's Militia (L.A. bázis) arc jól szerepeltek és mintha módosítottak volna a DC verzióra a felvehető karakterek skilljein, némelyik gyakorlatilag kész van harcos szempontból...
    A DC verzió nálam a második végigjátszás, így persze tudtam mi merre hány óra, de a Supreme Jerk azért kihívás maradt annak ellenére is, a játék eleje Angela nélkül gyakorlatilag kollektív öngyilkosság. Vele viszont fel lehet építeni a csapatot egy épkézláb ütőképes szintre, mire lelép. Összességében könnyebb lett a játék a taktikai lehetőségek bővítésével, ha adottak a megfelelő harcos karakterek és skilljeik, igaz az esélyek néha az ellenfél oldalán állnak, a CotC arcok azért elég durva ellenfelek, főleg még L.A. elején, a tehenek visszaszerzésénél különösen...de a játék végére sem érdemes 'tegezni' őket. Főleg hogy pár harcnál jól összeválogatták őket a fejlesztők, aztán nem működik az egyoldalú taktika, hogy persze mindegyik energiafegyveres köztük, aztán leveszem a páncélt minden harcosomról haha, nem sebeznek rám majd semmit...és jön az első CotC sprayer és megfektet egy-két csapattagot egyetlen lövésével, ha nem őket szedtük le elsőként. Vagy ha a páncél maradt, akkor az energiafegyverseket. A golyószórós ellenfelek sem semmik, de kis szerencsével elpusztítható a fegyverük és csak szánalmasan fognak szaladgálni fel-alá... Jó ötlet volt ez a testtájékokra célzó rendszer, tudatosan használva élet-halál kérdésekben dönthet...már ha adottak a megfelelően magas skillek az értékelhető találati esélyekhez. :)

ui.: A játék legvégét viszont szvsz még így a DC kiadásra is sikerült elrontani azzal a rengeteg Synth mesterlövésszel, sajna az én sniperem az eredeti négyesből meghalt Whittier-nél, utána meglepően jól elvoltam nélküle, a 2 AR-re specializálódott csapattag fejlövésekre utazva elég használhatóan kiváltotta mindenféle konfliktusnál, de a végső harcnál sajnos elkelt volna minimum 2 sniper a csapatban, azt a lőtávot nem lehetett helyettesíteni semmivel...mindegy, a fél csapat ott maradt a harcban, de a legtöbb fontos, a harcban segítő NPC túlélte, meglepődtem hogy Master Kekkahbah vállalja a nuke felrobbantását, ha még él azon a ponton...így valamelyest happy end lett. :)
  • Malachit
    Én csináltam egy közelharci pengés karaktert azért. Kicsit hátrány a csapatnak, de untam már a csak távolsági karakterekkel taktikázok stílust. Ha a helyzet engedi csak mellé lépek a muksónak, 1-2 bökés és fexik az ellen. A rage berontó közelharci npc-k ellen is jó lesz remélem. Még csak most értem el a csapattal a gáthoz. (Most ezt választottam, mert előző játékban AG volt a cél)

Csapat összeállítás 1 főnök 10 int, 6 cha. (Neki felvettem mind 3 ass képességet, lokpick és assault rfle. Tudom elég szétszórt, de valamennyire a magas skillpont jövedelem a 10-es int miatt hosszú távon kiadja. Támogató szerepe lesz a csapatban). 2 assault fegyverre gyúró karakter. Nekik is 10 az int a sok skillpont miatt, Cha 1 a többi a pont balanszolva az AP és a kezdeményezés között. Ők kapták a demo, alarm, surgeon és first aid képességeket. Mele karakternek csak 4 es int, ami miatt szívtam a fogam, de valamit, valamiért. Kapott relatíve magas erőt (páncélok miatt később), 10-es speedet (fut mint a nyúl és relatíve sokszor jön). Mivel rohangálós közelharci, megkapta a tudományt a robot hekkelséhez későbbre és az észlelést a csapdákra. Az animalon gondolkodok még, de annak felvételével már túl kevés lenne a szintenként bejövő skillpont mennyiség és nagyon hamar lemaradna mindenben.
  • broman191
    Tegnapelőtt kezdtem egy új DC végigjátszást 4 saját karakterrel, plusz szokás szerint felvettem az elején Angela-t, majd később felvettem az AG Center-ben Rose-t. Supreme jerk nehézségen tolom természetesen. Angela nélkül a játék eleje hasonlóképpen nettó öngyilkosságok sorozata lett volna, mint a régi verziónál, mivel a csapat egyszerűen túl skillszegény és a kezdő fegyverek nagyjából a fémhulladék szinten mozognak. A legelső antennás küldetésnél még összehozható smart ass skillel, hogy ne legyen harc (kivétel a béka) és lehet spórolni legalább egy jobb fegyverre. Természetesen assault rifle, mi más és Angela számára, mivel ő az egyetlen, aki akkor képes időnként célba is találni, komolyabb sebzéssel. Ha balanszolták is a fegyvereket, az assault rifle még mindig elég tuti választás, Angela egy jobb a.r. társaságában hosszú ideig egymagában annyit fog sebezni körönként, mint a 4 fős alapcsapat összesen (1 sniper, 2 a.r., 1 smg), vagy többet... :D A nehézfegyver kategóriát inkább ki sem próbáltam, mivel az 5.56 töltényeket a DC sem hányja az égből, ha tele van mindhárom a.r. csapattagnak a 30 körüli töltényes tára, az ünnep. Persze ez az eredménye, ha nem túl diverzifikált a csapat fegyverzete...egyébként egy értelmes shotgunnal lehetne érvényesülni viszonylag jól egészen biztosan, abból viszonylag sok töltényt találtam, na de az eddig látott shoti modelleknek köze sem volt az AR sebzéshez, de az ugye sugárban sebez, ha kis helyre gyűlt össze a baj, annyira nem lehet rossz - de az emberi ellenfeleknél ez a feltétel ritkán teljesül... Majd lesz shotis csapattag idővel... A pisztoly másodlagos fegyvernek remek, ha az elsődleges fegyver elsült egyszer és még van AP, vagy mozgás plusz pisztoly is jó ötlet lehet, bár a kezdeti pisztolyozás aligha döntő egy-egy csata kimenetelében, később annál inkább jól jön ha mindenki tudja használni legalább minimálisan. Elsődlegesen közelharcosom nincs, ugyan mi más lenne a következménye, minthogy odafut az ellenhez, sz4rrá lövök, aztán nyomhatom a felélesztő csomagot, már ha nem hal meg a harc közben/végére... Másodlagos fegyvernek inkább jobb általában a pisztoly az AP igénye miatt. Az energiafegyverekre most korábban elkezdek majd gyúrni, ne legyen mérhetetlen szopórollerezés a L.A.-i szakasz kezdete...

Amit jó irányba változtattak a DC verzióra, így kb. 8 óra után:

- A grafika szembetűnően OMG a régihez képest az új Unity verzióval, határozottan eyecandy itt-ott, anno toltam még a bétával is, az kegyetlenül spártai volt ehhez képest, de a későbbi 'standard' kiadás is
    - Sokkal hamarabb lehet bármiféle erősebb fegyvert és felszerelést venni a kereskedőknél, mint anno, jelenleg a Prison (első látogatás) előtt tartok, de inkább a Rail Nomads területre mentem, a sugárzást megkerülve, nehogy Angela leléceljen a Prison elején, egyelőre határozottan jól jön egy kis babysitterkedés tőle... :D
    - A fegyvereket szétszerelős és a Citadel-ben az alkatrészeket minden máshoz képest szinte aranyáron eladós trükk még mindig nagyon jól működik és szükség is van a forrásokra a csapat felszerelésének érdemi fejlesztéséhez. Persze győjtöm a 'good shit'-et is Tan-nek mindenfelé, ő is jól fizet. :D *Egyelőre ki másnak lenne fegyvert szétszedő skillre kapacitása mint Angela-nak...
    - Általánosan élvezhetőbb a játék, a kiterjedtebb küldetések (pl. A.G Center) leírása mintha pontosabb, részletesebb lett volna, aki szeretett volna Wasteland-ezni, de valamiért kimaradt, most igazán időszerű lehet elkezdeni... :)

ui.: Sajnos a durva memória szivárgás a jelenlegi DC verzióval nálam is tapasztalható, mint sok más usernél, kb. 2 és fél vagy 3 óra játék után felzabálódik a 8 GB memória, először néztem WTF, utána Win Feladatkezelőben a folyamatosan növekvő RAM használatot időnként Alt+Tab-ozva nézegetve egyértelmű lett a gond...nem horror, időnként ki kell lépni aztán vissza... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.16. 18:31:25
  • Malachit
    Hát igen. Volt egy rakat felvehető csapattag, akik a legnehezebb fokozaton teljesen használhatatlanok voltak. Még a használhatóbbak közül is 1-2-nek igazítottam az érték elosztásán (össz. pontszám maradt az eredeti), hogy használhatók legyenek.

Pl., ha az elején csak 1 karaktert kreáltál, az alap bázison 3 bakát felvehettél, de nekik az értékeik olyan gyengék voltak, hogy inkább magam csináltam meg mind a 4-et.

M16/Ak páros mindent vitt. Konkrétan nem kellett más fegyver, mert lőtáv majdnem sniper fegyver volt, sebzés meg még több is. Energia fegyverek a robotok ellen szintén csak dísz volt, M16/AK it is jobb volt. (kivéve, ha kitrükközted valahol az elején a legjobb értékekkel bírót.) Nehézfegyveres megint értelmetlen volt a folyamatos lőszerhiány miatt. pisztoly kis sebzés semmi lőtáv, max az elején volt jó. Shotgun is nagyon specifikus volt.

Remélem ezeket balanszolták/javították.

Az első hibajavító meg már ki is jött, ha jól látom a DC-hez :D
  • Shiwo
    amire kíváncsi leszek, hogy a felvehető companionok mennyiben változtak.. volt köztük pár csatlakozásra érdemtelen egyén... remélem némi egyensúlyt hoztak az erőbe..
  • Andule
    Nem próbáltam de a kiadott infók szerint sztem ez is kérdéses mert a karakter kreálás is változott. (Perkek meg miegymás miatt.) Lényegében ha lehetne akkor menne sztem az old save is.
  • Malachit
    Karakterlapokat át lehet menteni? Valaki próbálta esetleg?
  • Andule
    A hivatalos info szerint nem.
  • Shiwo
    sztetek a DC kompatibilis a normál játék mentéseivel ?
  • wedge31
    Kijött a DC.
  • lammaer
    És nem vagy egyedül, én is félredobtam és végül sosem fejeztem be, sajnos a küldetések elég gagyik (kb azon a szinten vannak mint amikor a kardos varázslós RPGkben elküld a paraszt hogy keresd meg az elveszett malacát) és a harcrendszer sem olyan nagy élmény.
  • Malachit
    Március óta nem sikerült befejeznem :) Szerintem a csapat már halálra unta magát Woodban :D Lehet gyorsba letudom a végét és majd másik módon megcsinálom a DC-ben, ami elméletileg minden alap játék tulajdonosnak ingyenes lesz :)
  • Csacsi
    Én ezt miért nem ismertem eddig? Feltettem, toltam vele vagy 5 órát, majd töröltem....mert jön a director's cut. Hogy ez milyen egy veszett jó játék.
  • broman191
  • Shiwo
    tudomásom szerint még nincs
  • kopaszeger
    Hali!!!!!

Olyan kérdésem lenne hogy létezik magyarosítás a játékhoz? Mert ha igen vki légyszi dobjon már egy linket. Előre is köszönöm a választ.
  • chris0000
    ok akkor haladsz vele...
    az 1ik kulcs fontos lesz,mert nem fogsz tudni tovább menni.
  • Malachit
    Ja a többi csak a karakterek egy része, hogy milyen statok és skillek vannak nekik épp. Kulcsok amik nálam maradtak a közládába vannak eldobva. ha kellene egyik akkor majd felveszem :)
  • Malachit
    Azért nem látszik nálam, mivel woodban még csak ott tartok, hogy az örömlányok főnökével kell majd beszélnem. Eddig kitakarítottam a temetőt, beszélgettem a kaszinó fejével és felvettem az ellopott csippek küldetést. A kajáldában beszélgettem a csajjal. Benéztem Rambo-hoz és vettem ezt azt. Beszéltem az utcai fanatikussal és válaszoltam a kérdéseire. Benéztem a szállóba, de ott nem lehetett továbbmenni. Elhoztam a kutyát az öregektől.
  • chris0000
    térkép!
  • chris0000
    küldjek majd 1 térképet?
    a térképeden van 1 két hely ami nincs meg.az utolsó képen látom,h hoollywodba vagy.a többi képpel nem tudom mit szerettél volna?
    azt látom,h az inventoryba egyik karakternél sincs kulcs.(sárga kulcsok)azokat hova tetted?hoolywodból kéne átmenned LOS FELIZ-be.jobb felső saroknál van 1 kapu...
  • Malachit
    Szép sok kép lesz :D Remélem sikerül a spoiler :)

• Malachit