Wasteland 2
-
Malachit #1046 Szerintem továbbra se éri meg a fegyverek szemét alkatrésznek történő szétszedésével erőlködni, mivel teljesen random dobja a mennyiséget (Ugyan abból a fegyverből kaptam már 1 és 14 darab közöttit is, de a kisebb érték jellemzőbb jóval) és az alap vendor ár elég gyorsan útóléri a szétszedésből kapható árat.
Hiába fizet elméletileg jó árat 1 darabért az árus (14-et egyért), ha van egy 110+-os fegyverem akkor azt 9-10+ part-tól éri meg szétszedve megtartani és eladni. De mire ennyi értéket dob a szétszedés az lehet 10-20 újra betöltés is ami meg élmény romboló vesződség és ha van a csapatnál már 10-15 fegyver elfekvőbe annak a szétbontása a jó mennyiségű darabra, hogy megérje több mint 1 óra. :/
Így max, a legelején lévő alap fegyvereket éri meg bontani csak ezért. Később persze a modok miatt kötelező továbbra is a szétszedés, de csak addig, míg mindenkinek a csapatba a fegyvere nem maxos az adott szinten elérhetőt nézve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl.: jelenlegi 12-14-es szinten Famas-ok vannak így kirakva nálam (Small scope, flash light, növelt tölténytár). Később scope fejlődik azt majd cserélni kell, lámpából lézer lesz, és long barell mindegyiken a lőtáv miatt. Amint lesz M16 minden assaultnak, majd végül az Ak-k változatai. Shotgun cső/szórás szűkítéssel amint lehet a lőtáv növelés miatt. Snipert szerintem nem kell magyarázni. Az energia fegyvereken gondolkodok, hogy megéri-e majd kipakolni, mert az első alkalomból kiindulva nem voltam elájulva a teljesítményüktől. Mindig, még a legjobb is az assaultok alatt teljesített max skillel.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.09. 09:31:19